icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

caterine
11. apr 2010

adi idem kuk foto

caterine
11. apr 2010

zlata je okana a jak sa doležito tvari s tou flaškou 😀

adka_praha
11. apr 2010

terezka nemala problem s papanim, len teraz jak nachladla...ale dnes uz aj skoro normalne davky mliecka vypila a aj tu 125-ku ci kolko su to tie male hippky spapala... 🙂 tak som rada...sak jej strava posledne dni bola viac menej len o caji...nam aj 1/2 litra caju vypila za den... 😕

adka_praha
11. apr 2010

nooo ved to je velmi dolezita robota, drzat si sama flasku, niee?... 😀 ale ked pila caj a pustala si tam vzduch a nechtiac vytiahla cumel viac z ust, to bolo snazenia ako ho trafit nazad... 😀 sme sa s mm na nej nasmiali veru... 😅

zuzu1980
11. apr 2010

saku, krasna fotka, maly ma talent!

monkey, uuuuzasna baba! Adam mi tu sedel na kolenach, hulakal a trieskal do stola, ale ked zbadal Tami tak stichol a cumel ako zhypnotizovany 😀

janka, dobry napad, vytvorme si sukromnu temu 😉

slovakia, vidim ze tie jasle su o tom istom... tie co sme videli vcera boli tak neskutocne spinave, na zemi koberec nehrozil, tiez sa neprezuva, bordel tam mala, navyse vsade tie hnusne chlpy z macky a este aj ta miska s gulickami kde macky chodia kakat, to urcite nejake dieta zacne jest... a mala aj balkon, bol to byt na 2 poschodi... malemu dala taku hnusnu spinavu handrovu knizku nech sa hra, som mu ju ani do ruky nedala, este by ju zacal papat
pytala som sa jej na rezim, ona ze "podla potreby", ked chce dieta spat tak spi, ked chce jest tak je, obcas chodia von, no uzas. Vacsina jasli s ktorymi telefonujem maju rezim ako hodinky, vsetky deti rovnako spia, jedia, chodia vonku...

Miska, tu je to okolo 30 $ na den (sukromne alebo v rodine), z toho od statu dostaneme naspat zhruba 50% neskor. Statne jasle su 7 $ na den, ale bez sance zohnat miesto. Ja by som chcela velke sukromne, jedny sa otvoria v septembri nedaleko nasho domu tak hadam bude miesto.

sakura77
11. apr 2010

no,zuzu,teda ,to by tam mali poslat nejaku hygienu,preboha,fuuuj 😠 a to tam aj mala nejake deti uz?

zuzu1980
11. apr 2010

sakura, tiez ma to napadlo... ved tu sa na jasle kladu take naroky, urcite by prisla o licenciu. Mala vraj donedavna 3 deti, teraz nema ziadne... sa nedivim...

sakura77
11. apr 2010

no ai ja sa nedivim veru..

https://www.youtube.com/watch?v=kCO-Kkpp3RE

som ju chcela natocit jak sa snazi aj plazit,no ale zrovna nemala zaujem noo,lenivec maly

sakura77
11. apr 2010

no a tie ceny,teeeda,aj tych 7 je dost veru...

janka1874
11. apr 2010

sakura to ako keby som Viki videla ona má tiež taký štýl pretáčania no lezenie zatiaľ nehrozí 😀 a tiež máme požičanú tú maamaa hrazdičku super vec

sakura77
11. apr 2010

no,ja ju mam este po kikovi,tak hadam este dožije nejako 😀 ale su to ine rachoty ked do toho zacne trieskat 😅

sakura77
11. apr 2010

a chcem tieto plavkyyyyyy chcem chcem chceem-ale keby aj to brucho s nimi predavali 😀
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=7892219&tab=2

tatuska1
11. apr 2010

ahojte taaaaaaak to je ale nudná nedeľa už sme doma od svokry,malú som uložila no som zvedavá aký dlhý to spánok bude 😀

tatuska1
11. apr 2010

počuj sakura a čo ti bráni šak si jak modelka ešte jak tehula si mala nôžky ako spišské párky moja 😀 brucho spevníš a ide sa na pláž no ja toto leto asi plavky na seba nehodím 😒

sakura77
11. apr 2010

tatus....ze spisske parky. 😀 😀 no boli casy ked som ho mala take jak na tej fotke.... 😢 ale to uz nikdy nebude veru....no co uz,sa musim zmierit ze uz som "matka dvoch deti"-jak mi moja mama povedala 😀
a ja plavky hodim akurat tak doma do nafukovacieho bazena alebo ak pojdeme niekam na dovču kde ma nik nepozna 😅

catalin
11. apr 2010

caute baby, zdravim vas zo slovenska!!!! 😀 😀 Mia zvladla let na jednotku z hviezdickou 🙂 🙂 🙂 ani raz nezaplakala, iba ked sme klesali tak sme klesali dost rychlo tak jej asi zalahlo v usiach. ale troska cajiku to spravilo 😉 tak sa tesim ze to zvladla a aj ja 😀 😀

adka_praha
11. apr 2010

no vy mate problemy... 😅 ja mam brucho ako kebych druhy raz tehu bola ale ked pojdeme na kupko, no nech si cumia...bohatstvo... 😅 zabijem sa? nech si skusia oni byt tehu a potom cubydup schudnut na pierko... 😅 ja som ani pred tehu nebola chuda takze mi to nejak teraz zilami netrha...teda bola by som rada keby sa to zo mna konecne zacalo odlepovat ale nezabijem sa... 😀
a mame doma nervaka...nevie nieco dat do pusy, tak ako chce a koniec...revy jak keby sme ju z koze stahovali... 😝 😅

adka_praha
11. apr 2010

catalin tak vitajte doma... 😀 sikulka je...ze si o nej vobec pochybovala... 😉 😀

sakura77
11. apr 2010

catalin,no vidis,sak sme to hovorili ze to bude ok 🙂 a ako sa miuske paci na SK ?

zuzka80
11. apr 2010

Ahojte,
dlho som sem nenakukla, prečítala som asi 2 strany dozadu 😲
My ešte nedávame príkrmy, až od ukončeného 6. mesiaca začneme, asi, lebo stále je Linda len kojená, ale v noci chce papať každé 2-3 hodiny, dlhšie nevydrží. Tak neviem, či jej už moje mliečko nestačí 😨
Maminky, ktoré dávate bebu mám voľný kupónik DM, je tam zľava 13,84 eur. Môžem ho niektorej poslať, napíšte IP ak by ste chceli 😉
Vám sa detičky tak krásne hrajú pod hrazdičkou, naša Linda tam nevydrží dlho, maximálne 5 minút 😒 Ona sa zlostí, keď nevie dať dole tie hračky 😀 Spapať by ich chcela.
Sakura pekné plavky, aj mne bude treba nové.

catalin
11. apr 2010

adka, dakujem za privitanie, a pocasie lepsie ste nemohli vybavit??? 😀 😀 ved v irsku bolo dnes 20 stupnov, ludia na plazi a tak...
sakura, miuske sa veeeeeeeeelmi paci, babka a dedko sa staraju boli na prechadzke tak spala 3 hodiny a aj to som ju ja musela budit, , ja nemam co robit, dostala som prikazom odpocivat, tak plnim prikazy 😀 😀 joj to je take fajne ked nas takto obskakuju 🙂 🙂

catalin
11. apr 2010

sakura, ja nechcem tie plavky ja chcem to bruchooooooooooooooooo, fnuk 😢 😢

janka1874
11. apr 2010

catalin tak vitajte na chvíľu aj doma na SK

sakura pekné plavky ale taká chudá som nebola hádam ani na strednej a to je už teda pekných pár rokov do zadu tak ani nesnívam 😀 😀 😀

mayka
11. apr 2010

sakura ,
malinka jesvetova. Aj nasa ma take tricenko akurat sa tak krasne nepretaca. Iba na bok a aj to len niekedy. 😀

No a ktym plavkam ja na tu stranku victoria secrets radsej ani nechodim. Tento rok ozaj neviem do akych plaviek sa obleciem .Asi do neoprenu nech schovam aj tie stehniska co mi tam narastli. 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😀

catalin vitaj doma. to je super. Kolko trval let? Ako dlho budete na SK? Uzi si to obskakovanie. Co by som ja za to dala.

Ja rozmyslam ci nekuknem nejake lacne letenky do Chorvatska. lebo ta dlha cesta autom ma asi zabije a uz vobec neviem co to spravi s krpatou.

zuzka ani nasa dlho pod hrazdickou nevydrzi. A vlastne nikde dlho nevydrzi. Iba na rukach a ked sa s nou rozpravam. Asi bude veeeeelmi spolocensky tvor z nej ked vyrastie. 😀

adka_praha
11. apr 2010

mayka tak bud rada... z tej nasej vyrastie pravdepodobne demolicna rota... 😅
catalin ja som sa spoliehala, ze to pekne pocasie dovezies... 😠 😀
no nic hoooolky, idem si puding spravit... 😀 prisernu chut mam na neho... 😅

catalin
11. apr 2010

mayka, odporucam letiet, vsetky deti do 12 mesiacov let prezili bez problemov, niektore mrnkali pri vzlete a klesani, inak pohoda..let trval 2 hodiny a 45 minut, ja som mala nocne mory z toho, a nakoniec pohoda 🙂 odporucam 😉

adka, objednala som pekne pocasie, ale chvilu trva kym z irska dorazi...vies tie irske posty 😖 😀

didiana333
11. apr 2010

ahojte baby...zase preberáte bruchá??? niéééé...lebo sa odstrelííím... ☹ ☹ ☹ vyzerám furt jak pred porodom... 😢
na korčule nejak nemám čas...a ked nejaký čas mám,tak radšej spííííímmmm.... 😒 musím už so sebou niečo robiť...

catalin,vitajte domka... 😀 malá aj cíti nejaký rozdiel? myslím či je rovnaká,ako doma,alebo si tu viac užíva?

adka,na koho máš chuť??? jééééj,na puding...tak mm sa nemusí tešiť... 😀 😀 😀

ajkaag
11. apr 2010

ahoj baburky
catalin aj vietor ste doniesli z irska? 😉 vitajte domka a uzivajte si 😉
didiana, na mojich korculiach je uz taka vrstva prachu ze neviem ci ich este najdem ☹ a najftipnejsie na tom je, ze ja miesto toho aby som schudla, kedze ta jar je tu, som za posledny mesiac este kilo pribrala bleeeeeeeeeeeeeeeeeeee ale to moj muz za to moze, furt mi vianocky kupuje 😅
adka pridem na puding 😉

zuzka80
11. apr 2010

Aj ja som dnes chcela robiť puding, ale akosi som sa k tomu nedostala, až teraz som si sadla a už sa mi nič nechce.
Mayka aj Linda sa len na rukách chce nosiť, už som z nej niekedy hotová 😠 😠 Nikde dlho nevydrží, ani v lehátku, ani pod hrazdičou, ani na koberci na brušku, začne kričať a musím ju brať na ruky 😠 😀

ajkaag
11. apr 2010

jaaaaj a moj manzel sa ohradil, ze nielen vianocku mi furt nosi, ale obcas aj mazanec 😉