icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

zuzu1980
12. jan 2010

ukulele, aaakyyyy zlaaatyyy 🙂

ukulelembo
12. jan 2010

dakujem Zuzu 😉 je to nas maly chrustik 😵 no uz si grgol aj grcol 😝 a zaspal na rukach Dufam, ze potiahne aspon do 5tej 😔 jaj skvrci mi v bruchu... pribinacik tras sa 😀

zuzu1980
12. jan 2010

😀 ja tiez v noci vyzieram jogurty 😀

ukulelembo
12. jan 2010

tiez sa ukludnujes tym, ze ved je to len jogurt a je to dobre na liniu 😀

zuzu1980
12. jan 2010

presneeee 😀

a najradsej mam tie co sa daju pit, take jogurtove drinky, tam sa ukludnujem aj tym ze uz si nemusim zuby umyvat 😀 😝

ukulelembo
12. jan 2010

Idem do hajan 😵 dobry vecer a potom dobru noc do Kanady 😔

zuzu1980
12. jan 2010

dik, bru noc aj tebe.

deina
12. jan 2010

Ahojte. 🙂 Akurat som davala Matkovi papat, chudiatko, je nejaky uboleny po tom ockovani, dala som mu nurofen, hoci teplotu velmi nema, ale od bolesti... snad uz bude kludnejsie spinkat. Ja sa asi bohvieako nevyspim, furt ho sledujem, lebo Misko mi toto prve ockovanie zle znasal.

Miska imunologicka asi dala na zoznam kvoli znizenej imunite, ma tam napisane, ze D.80 (hypogamaglobulinemia? take nieco...), ale ktovie, ci to este stale ma, ani chory nebyva.

Ukulembo, aky zlaty je Simonko, este taky malicky. 😵

slovakia13
13. jan 2010

deina
minule sme kecali o tom ockovani a my tu dokonca ideme este skor ako vy.....my uz na buduci tyzden 😢 trosku sa toho bojim

nellye
13. jan 2010

Dobre ranko 🙂
Som mala dnes rano troku viac casu, som si popozerala albumiky, asi vasei drobcekovia rastu...kraaasnucke fotecky, dievcence...fakt...vsetky za radom🙂))
My sme boli vcera na nozickach- a vraj, balit nasiroko, kontrola v 4.tom mesiaci...aaach joo, tak toto ma vobec nepotesilo, ale myslim, ze to nebudem striktne dodrziavat ☹ chudacik Ivanko, ma tam potom cele vajka prehriate a stlacene ☹ Obcas mu dam aj latkovu plienku, aby sa nepovedalo...mne sa skor zdalo, ze to dr. vravel doradu vsetkym mamickam, aby mal klientelu🙂 aj nabuduce...ved sme vnutri na sono neboli ani pol minuty...neviem, co tam mohol uvidiet...takze tak...Prajem krasny dnicek a vela radosti s chrustikmi, babulky...

didiana333
13. jan 2010

Ahojte baby,my dnes máme taký kludný deň...ráno sme vstali,napapkal sa malý a potom zase zaspal...synovia su v škole a tatino v práci...iba s malým Erikom si tu kecáme 🙂

janka1874
13. jan 2010

ahojte
my ideme na druhú kontrolu kĺbov 1.2. to bude prený týždeň lebo hneď pár dní na to 4.2 ideme pre istotu na gastro tak to som zvedavá ako to všetko dopadne ale nám naširoko baliť už nekázali

kwatka
13. jan 2010

ahojte chcem sa vas opýtať, či aj vaším detičkám škrka v brušku.
Tomimu dnes nejak škrka po brušku ale je napapany, tak neviem môžu to byť plyny? alebo sa mam niečoho obávať?

didiana333
13. jan 2010

No jasné...Erikovi uplne počuť,ked začína papať,že ako to do neho "padá"...celkom nahlas. 😀 😀 😀

ukulelembo
13. jan 2010

Ahojte mamulky Deina uz ked som bola tehu som vedela ze to bude drobcek oproti Alexejovi- su uplne odlisni 😵 Tak ako tvoji dvaja mrnusi 😉 Kwatka ..aj nasmu malemu locka v brusku aj ked je napapany 🙂 ..a ked papka tak presne to iste ako Didiana pise...jak do studne 😅

sakura77
13. jan 2010

ahojte!
aj my mavame "skrkance",ale najviac sa pobavim ,ked "tlaci"-tak to je sranda,cervena jak paprika,oci vylezezene z jamok a tie zvuky,jak keby tlacila polmetrovu klobasu 😀
baby,co ste vyslovene na Um,akej farby mate hovňulo?
ukulele,teeeda,o polnoci vyzierat chladnicku!!!! 😀 😀
nellye,aj my sme boli asi tak v 4 tyzdnoch a tiez povedal ze dobre-ale-balte este nasiroko... 😒 tak akoze neviem naco,ked to ma dobre-ale potom som sa dozvedela ze to hovori totalne vsetkym,ci je to ok,alebo nie...takze vies si predstavit asi ako to dodrziavam...maaaaaalokedy,mala to totalne neznasa
my sme vcera mali desny vecer,presli sme z BEBy hypoalergennej na klasicku a teraz neviem ci to bolo z toho,alebo zhoda nahod,no rucala cely vecer,zaspala az o polnoci 😖 tak uvidime dneska,lebo koliku uz skoro vobec nemavame,tak teraz si vyber ze ano,ci to bola este stale kolika,alebo jej nepasuje mliecko...

deina
13. jan 2010

Ahojte. 🙂

No my mame podozrivo kludny den. 😨 Matko ma este teplotu, vzdycha mi tu tisko, tak som mu dala opat nurofen - inak v noci som mu nemerala teplotu, teraz ano, mal 37.8, tak som ho este nechala tak, ale potom som mu dala, ked sa mi zdalo, ze stupla, nech si pospinka. Takze mi obe deti spia, mam tu rozlozene zehlenie, len sa najprv najem (mnam mnam huspenina), tu je taaaak ticho, to je az divne. 😀

Sakura, Misko maval z UM take divne zelene v plienke ako zelene bahno. 😀 To vraj robilo HA...

ukulelembo
13. jan 2010

Sakura...sa polepsim 😉 Budem tu ladnicku vyzierat pred polnocou alebo popolnoci...a nie o polnoci 😀 😀 😀

deina
13. jan 2010

😀 😀

ukulelembo
13. jan 2010

Deini no ved aj na mna tu z kresla ,,cumi" kopa pradla mam dosku uz dva dni rozlozenu 😖 aj dlazku by bolo treba povysavyat a umyt, si pripadam ako keby to niekto spinil narocky 😒 nabuduce uz ziadna pastelova farba dlazby, ale tmava jak noc 😠

slovakia13
13. jan 2010

ahoj
my sme sa akurat vratili s pohotovosti 😒
malej vcera vyliezlo take ruzove z pupka,mala to iba trosku a dnes rano ako tlacila tak vytlacila namiesto hovienka kusok crievka z pupku ani si neviete predstavit aky strach som dostala...hned som volala dokimu,tam ze robia iba pohotovost(v noci napadlo vela snehu,tak tu je dnes komplet vsetko zatvorene)nemohla som zohnat taxik,ale nakoniec sme sa tam dostali .nakoniec to nebolo nic vazne ,iba zostatok pupocnej snury 😠 ,tak jej cosi s tym urobili a o 2tyzdne na kontrolu.malo by to odpadnut 🙂 a herniu ma zatial v norme....
baby je uz som si predstavovala strasne scenare.boze ,ale ma vyplasila

didiana333
13. jan 2010

sakura,my máme hovňulo žlté,také horčicové... 😀 a brutááálne toxicky smradľavé... 😀
to asi z tých vitaminov a imunofortisu v Nutrilone... 😅 😅 😅 Chalani od neho utekaju ked sa pokaká,že zase smrdí jak arašidy... 🙂 Vy máte aké mlečko?

deina
13. jan 2010

Na pastelovej to je vidiet? Som si myslela, ze na tmavej vidno viac...

Aha, toto je ake pekne: http://www.predeti.sk/?c=detail&id=5968 😅 😅 A su k tomu rozne ciapocky, ja umriem, ja to chcem (ale teda dost je to drahe).

slovakia13
13. jan 2010

z pohotovosti,sorry gramatika

deina
13. jan 2010

Slovakia, juj, to si viem predstavit ako si sa zlakla. 😕 Esteze to nebolo nic vazne.

slovakia13
13. jan 2010

deina
ten nosic je super 😵

ukulelembo
13. jan 2010

Baby ak mate matersku na ucet platenu, tak uz nabehla 😅 mne aj s kocikovym a zvysenymi alimentami od Dominikynych rodicov 😒 tak sa pojdem odbavit najskor so sekmi a potom s tym, co mi ostane 😀 😀

deina
13. jan 2010

Hned som kukla, ale mne este nenabehla. 😠 Hned by som bola ten nosic objednala. 😀 Ono to vyzera ako satka, jooj, velmi sa mi to paci.

deina
13. jan 2010

No pekne, tolko tu sedim, az sa mi maly zobudil... skusim ho dat do lehatka a vyzehlim aspon nieco manzelovi na zajtra, lebo uz ani koselu nema.

ukulelembo
13. jan 2010

SLOVAKIA asi by som aj ja bola vystrasena a paradne ☹ ved mne minule drahy tvrdil ze maly je nejaky moc teply, pol dna to omielal , ja uz na zrutenie vystresovana, strach jak hovado a ked som mu s obavami odmerala teplotu tak mal 36,7 😵 Jak som staremu nadala, ze on je prihriaty a preco ma tak stresuje, a ze nabuduce mu vopcham rychlobezku az po tenke crevo, ak ma tak naplasi 😠 😠 😀 😀 Slovakia-este ze je malinka v poriadku ufff 😉 Deini chodbu mame takej telovej farby a kupelku taku matovo zelenu a uplne vsetko uz na druhy den vidiet 😠 aj papuce odrhnem vzdy a nist 😠 staci para v kupelke a hned su stupaje vidno 😠