icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

zuzu1980
13. jan 2010

jezisi, ten moj drobec je podareny. Uz 3 hodiny spinka tak sa mu prihovaram, on sa len usmeje a tvari sa ako by ani nespal, len sa pretvaruje aby som si myslela ze spi, no vazne, ani neviem ako to opisat 😀 😀 😀 sa tu z neho smejem 😀

kkiki
13. jan 2010

ahojte ste toho popisali , ledva som vas docitla ... ja nejak nestiham ... dokola stale to iste mam pocit zetu mam v byte skriatkov a ja upracem a skriatkovia rozhadzu .... ideme zajtra na vikend prec a ja strasne nemam rada ked je doma bordel ked sa vratime ... detiska chvala bohu spia ... rano len pobalim a ideme ... muzik ide buduci tyzden na lyzovacku do alp ... aj mu strasne zavidim, ale prezijem na marec som uz objednala ubytko pojdeme na par dni do alp za sesternicou robi tam v takom penzione v dedine krasnej tak sa tesim .... to uz bude oli velky ... sa posankujeme ...

zuzu klobuk dole ... ja nerozumiem ako ale mne sa vaha zastavila tyzden po porode na 69 a za pana nic dole ... 11 musi dole aj ked co ...

zuzu1980
13. jan 2010

kkiki, asi aj to kojenie robi svoje, ved ma to obera o ziviny a energiu. To malo jedla co zjem ide do mlieka, ale nech !
drobec sa prebudil, dokakal, napapal, a zalomil zas... asi idem varit, alebo co.

kkiki
13. jan 2010

zuzu ved som kojila este do vianoc len stale ... potom sa to pokaslalo a teraz len dva krat sa nam podari .... a tiez nic nejem skoro este aj lietam jak striga na metle a nic .... fuj ja to nechcem tu ponatahovanu kozu ... cvicit stale nemozem koli rezu ... ma to zacina dost hnevat nepacim sa sama sebe fuj .... strasne som zvedava kedy sa mi akoze stiahne ta koza na bruchu .... ja som nikdy z vahou nemala problem vzdy sa mi pekne drzala pri vyske 175cm od 57 / 59 ... bude to moje telo asi mat nejaky program .... ze pokial mam stale mliecko tak drzi ten tuk jak slak a nepusti , si asi mysli, ze pride hladomor 😀 je to aj na olim vidiet, ked mal len moje bol jak gula, vsade faldiky ... teraz uz take nie su, ale strasne do dlzky siel ... 62 mam pobalene uz ...

a inak z nutrilonu ha tiez paradne smrdi teda kakanica ... hlavne ked to vypusti jak piestanska vajcovka 😀 😀 😀

zuzu1980
13. jan 2010

kkiki, si ma rozosmiala. Najprv som rozmyslala ze co myslis tym "ponatahovana koza" a potom mi doslo ze tam ma byt makcen, ale som si statocne oprskala obrazovku kvoli tebe 😀 😀 😀 😀

ja s brusakmi len mierne, zopar kazdy den. Ale paradne to citim na bruchu, lebo ved uz rok som nesportovala a uz vobec nie na brucho...

Ja som tiez bola zvyknuta ze pri 171 cm 55-57 kg, staci mi tych 57 naspat, vsak uz nemusim byt ako papek. Ked vidim tie fotky kde som si myslela ze som bola tucna (ked som bola v USA a zrala hamburgery) tak teraz len snivam ze taka chuda by som chcela byt este niekedy !

zuzu1980
13. jan 2010

a hej, z umeleho mlieka je desny smrad, kamoske sa dokakal maly tak ma naplo, fuj!

deina
14. jan 2010

Dobre ranko. 🙂 No mne teda riadne smrdi aj to Matesovo z materskeho... fuuuj... take kysle. 😀 Aj dedo zdrhol od prebalovaka, ked sa pokakal.

Strapco, tuto satku mam: http://www.liliputi.sk/index.php?option=com_vir..., nebola dako extra draha, mnohe su okolo 50-60 eur.

No a kila... co ja viem, davno som sa nevazila, naposledy som mala priblizne plus 3kg a podla manzela som schudla, tak ktovie, mozno som uz na povodnej vahe (doma vahu nemame). Ale boky mi zostali nejake siroke, co ma dost stve. 😠 A este ma stvu tieto obrovske prsia, nepacia sa mi, ja chcem spat svoje male! 😅

deina
14. jan 2010

Ozaj a kto tu spominal taku antikoncepciu, ze potom ma zena tri roky pokoj?

slovakia13
14. jan 2010

deina
ja ,to ti inplantuju teke teliesko do ramena ,ale este pred ti daju na pol roka na skusku nejake hormony,ci ich znasas ok 😉 tu je antikoncepcia zadara a mozes si vybrat
dokonca aj to ockovanie protiu rakovine krcka tu je do 25 r zadara,prevencia tu funguje

mne vlasy padaju otrasne 😖 nastastie ich je stale dost,ale aj tak ....a ja uz mam z povodnej vahy -1kg comu sa netesim 😒 ja som bola spokojna s vahou pred,budem moc kostnata a to som krvopotne makala vo fitku nech som aspon trosku zaoblena ☹

mala sa uz kooooonecne vykakala po 4dnoch,ale pomahala som rurkou,hovienko bolo strasne huste ani sa necudujem a smrdlave.oni uz aj tie prdiky dost smrdia a to tiez iba kojim

adka
aspon mas veselo 😉 u vas sa stale nieco deje 😀

cipuska_
14. jan 2010

dobré ránko, my sme mali celkom pokojnu noc, akurát sa okolo 4 zobudila vyspaná a vyškierala sa, tak smem sa hodinku trokšu pohrali a potom zaspala a potiahli sme do pol osmej....

ja som si dala vložiť teliesko na 5 rokov a všlo ma to 83 EUR, takže ked si to zrátam tak tabletky by ma tolko stáli na rok.

jamám postavu strašnú este mám stále 6 kilov ked som sa si bola pre nový občiansky a zabadala som tu fotku tak hroza, ako keby som si v lícach ranajky zabudla 😀

didiana333
14. jan 2010

Dobré ránko...aj my sme mali super noc...maly jedol až o stvrtej.Ale mna chytila migrena jak šlak...pchala som do seba tabletky jak cukriky,fuj...a nemohla som zaspat od bolesti,to hrozne neznášam.Ale myslím,že viem z coho ju mám...prestala som si sledovať pitný režim,ked som prestala kojit a nedávam si pozor na príjem tekutín.Jednoducho sa zabudnem napiť... 😒 som trúba,že? Budem to musiet viac sledovat...

monkey3
14. jan 2010

ahojte. nasa noc - strasna. este taka nebola. dala som na radu a vypila som cely cajnik fenikloveho caju, aby mala prdkala sama a nie s trubickou . reakcia ? zaspala o jednej a nedala sa utisit, vrieskala a vrieskala, takmer som stratila trpezlivost a dala som ju muzovi do narucia, ze teraz ty to skus... odisiel do obyvacky a mne bolo do revu. ☹ ja uz neviem co jest, musim varit aj pre decka a oni nemozu furt krupicnu kasu a jogurty. najedla som sa zemiakovej omacky a toto bol vysledok. normalne rozmyslam ci by jej nerobilo lepsie umele mlieko ako to moje. mam krizu dievcata 😠

kkiki
14. jan 2010

juj strasna noc za nami ... teda nie pre olinka ale pre mna ... vcera mi zaspal o 9 vecer , vytesena, vytesena, ze nie je hore do 12, z celej tej radosti sme s muzikom zdrzali do druhej hore ... no a pol hodku som spala a uz bol hore, ze chce papat ... tak som mu dala s cicikov a prd ocividne tam bolo len to predne a zaspal nieco po tretej ... a o piatej oci jak lopticky a zjedol 120ml a hore do 7:10 , uz som od unavy padala ... tak som ho ulozila a isla zobudit stellku do skolky 🙄 🙄 🙄 poobliekala a zobudila draheho, ze ide do skolky on .... tak som si este do 10 pospala ... zlate polnocne zaspavanie ...

inak k cicikom ... ja ich tiez nemam rada taketo velikanske, strasne mi to vadi a chcem spat svoje male .... a hlavne uz chcem byt konecne bez podprdy ...

slovakia13
14. jan 2010

monkey
taku krizu som mala asi pred mesiacom ,maximalna agresia vo mne .....tiez som chcela prejst na umele,ale nejak som a ukludnila 🙂 ete ma to to z casu na cas chyti ked som max. unavena a mala place a place....
kkiki
aj mne ta podprda vadi a hlavne,ze stale je vsetko mokre a to mam stale vlozky do podprdy 😒 a konecne zjest co mi chuti 😝 ale asi mozem len snivat

janka1874
14. jan 2010

ahojte
ako vidím zas ste toho popísali 🙂idem skúsiť dočítať kedže nemusím variť len trošku popratať

tatuska1
14. jan 2010

ahojte
ako citam detičky v noci šantili no Ninka sa rozhodla včera že sa neuloži hned po kupani neplačkala síce ale bola veľmi nekľudna stale sa len mrvila a tak som jej este o pol jedenastej urobila mliečko a zaspala.spinkala do pol štvrtej a potom vstala o siedmej odvtedy spí tak po hodke ale stihla som si aj požehliť a poupratovať.neskôr pôjdeme na prechádzku 😉
no s tymi cecikmi vam nezávidim babule ale musite to vydržať 😉
k téme vlasy ja ich mam suprové vôbec nepadajú som maximálne spokojná 😵 😵 😵
nechty su horor ako vždy ale už mam gélove tak vyzerajú pekne po dlhokánskej dobe.

janka1874
14. jan 2010

aj u nás sa v noci mierne šantilo aj keď malá síce hneď zaspala ale každé 2 hodiny bola hore na mlieko musím to nejako zmeniť lebo ona sa ani moc nepreberie trošku poťahá a hneď zaspí ale to sa potom poriadne nenaje tak sa ani nečudujem že je hladná

k váhe kkiki som na tom podobne ako ty stojím na váhe 70 od decembra a to som sa tak krásne po pôrode rozbehla s chudnutím čo som pribrala počas thu z Viky už je dávno dole ani nie do msiaca od pôrodu horšie je to s tým čo mi ostalo po Sendy tam som nezhodila ani kilo teda ak nerátam 4kg po pôrode čo bola asi najkôr váha malej a vody 🙂 tiež s tým musím niečo robiť pohľad do zrkadla je ako nočná mora pre mňa

catalin
14. jan 2010

caute baby,

no nasa noc nic moc, madam vstavala kazde 2 hoodiny a o 4tej sa rozhodla trosku si pokecat.teraz spinka.

odkedy je bezpecne pre babatko spat na brusku, lebo nasa Mia objavila ze sa jej to paci, ale takto ju chodim casto kontrolovat a nestihnem skoro nic porobit.

a este jedna otazka. kamaratka mi vravela ze v noci ked ju krmim ju uz nemusim vyberat z postielky, ze jej mam rovno dat flasku..no mne sa to nezda, takej malej? dat flasku ked lezi? a aj tak ju musim vybrat z postielky, lebo ju musim grgnut..aj ked nasa je majster sveta v negrgani...

janka1874
14. jan 2010

catalin neporadím ohľdaom toho krmenia v postieľke 😒
a spávať na brušku by sa vraj nemalo nechávať skôr ako od 6 mesiacov ale tak presne neviem skús sa opýtať dr. čo ti na to povie

pudo
14. jan 2010

juuuuuj...babule nestiham moc citat... ale ako vidim mali ste vacsinou nocne zurky s detickami...nam sa to celkom otocilo, Tami spinkala od 21.00 do 1.30 a potom od 2.00 skoro do 7.00, bravoooo...
Tilly - my cez den spime tiez len von a v kociku, inak len take 10min polospanky doma
Strapco - ta fotka s okuliarmi nema chybu 😀
Zuzu - neviem, ake su tie tabulky s vahou deticiek, kamoska je lekarka, ma 4mesac. babo, maju 5600g a vraj su presny priemer 😉
Deina - po tvojom linku som si hned aj objednala oranzovu satku 😅 , nam baby vak moc nesedi

zuzu1980
14. jan 2010

monkey, nevzdavaj to, coskoro bude lepsie 😉

kkiki, ja som uz niekoko dni do 3 rano nevedela zaspat, hlavne ze maly spal uz od 23.00. Tak teraz chodim spavat s nim, pre istotu...

catalin, to co je za system ze nevyberat z postielky mesacne dieta? to ako v detskych domovoch, ze hodia dietatu flasu do postielky a koniec! To niektore mamicky az tak otravuje ze musia vlastne dieta nakrmit? Hmmm, co potom ked zacnu prikrmy, hodia mu do postielky vyzivu ??? 😖

zuzu1980
14. jan 2010

pudo, vyhrabala som tie grafy, je to tam podla porodnej vahy, cize kazde dieta sa posudzuje samostatne, samozrejme nemozme porovnavat v 2 mesiacoch vahu deti co sa narodili 2 kg a 4kg 😉

chlapci
http://www.kellymom.com/babyconcerns/growth/cha...

dievcata
http://www.kellymom.com/babyconcerns/growth/cha...

catalin
14. jan 2010

zuzu presne to som jej povedala, ze mi to pripada jak v detskych domovoch..na mna pozerala jak na dilina ze vyberam svoje dieta zakazdym z postielky...az som si pripadala jak jedina matka na svete co nenecha dieta v postelke ked papa. no ale som sa ukludnila 🙂

janka1874
14. jan 2010

pudo ja mám takú tabuľku v knižke denník nášho dieťatka 🙂 ale našla som to aj na nete

http://www.mamaaja.sk/index.cfm?module=Calculat...

tu je taký priemer no ťažko sa podľa neho riadiť ak sa dieťa narodilo väčšie podľa mňa sú tie tabuľky veeeľmi orientačné

juliett99
14. jan 2010

ahojky babulky maminky
pani ledva som vas nasla xixi dalo mi to roboty?? xixi 😀 😀 😀
ako sa mate?? tiez nemate tolko casu na net ako ja?? 😉
tak mi sme dnes boli na poradani drobcek uz ma 4800g
my na brusko davame spinkat iba cez den ked som pri nom. hrozne sa mu tak paci spinkat.
A tie jeho vecerne koncerty su ale uz nie take caste ako byvali, no museli sme zacat dokrmovat na noc. Bud na vcer nemam dost mliecka alebouz je takz unaveny ze nevladze tahat. Inak si pocas dna odsajem 150ml a to mu davam alebo dam zamrazit
a uz mame aj krst za sebou Sami ho cely odvrieskal,,

deina
14. jan 2010

Citala, ale nastastie mame inu sarzu. 🙂

Julliet, no vitaj. 😅 Kde sa tulas? Intenzivne "dovolenkujes"?

No kukam tie rastove tabulky, podla tej, ktoru sem hodila Zuzu by nas maly mal mat o dve kila menej (kedze sa narodil len dvojkilovy) a podla Jankinej je vyskovo na dolnej hranici a vahovo taky priemer. V kazdom pripade je podla oboch dooost tazky, tak ide na dietu. 😀 😀 (ja len zartujem)

sakura77
14. jan 2010

ahojte!
juju,tu sa zurovalo v noci,co?my nastastie ok,zaspala sice o pol 10 ale az do 4 pokoj,napapkala sa a spala do 8-potom zas papanie,vychystala som maleho do skolky,muz ho isiel zaviest a my sme spali dalej do 10-tej 🙂 no ale potom som total nic nestihala,takze obed bol spagety s morcadellou a syrom 😀

o vahe ani nehovorte ,ja som od prichodu domov dala dole "az" 1kg 😢 😖 😒 ☹
uz sa chystam dietovat ale stale som taka rozozrta jak tyzden pred kramami-len su to uz dva mesiace dokelu 😠 no mala by som sa zamysliet uz nad sebou,lebo do leta nestihnem potom sa dat dokopy sakraaa,ja povodne rifle neobleciem,nula bodov,do pol stehien a dalej ani nahodou,takze uz mam kupene nove dvoje

mala spinkala doobeda dve hodky vonku a teraz isla zas,tak hadam da nejaku 1 a pol hodku aspon,vcera mi prespala skoro cely den,dala len hodinovu pauzu a zas,boli sme s krpcami v materskom centre,aj zusska bola s malym radimkom,vacsie deturence sa nam hrali,a ti nasi krpci to tam cele dve hodky predrichmali-a to si viete predstavit ten rachot a krik- 6 krpcov 2-3 rocnych 😀 no a ich to vobec netankovalo teda,hlavne ze doma sa mi zobudi aj ked podlaha vrzne 😅

a aj zusska hovorila ze radimko strasne rad spinka na brusku
no a podla tabulky sme my ten pripad smerom dole veru

deina
14. jan 2010

Ozaj Catalin a nejaky monitor nema? To by si ju potom kludne mohla nechat spat na brusku.

Vase deti uz pekne pasu koniky? Nas ma 9 tyzdnov (biologicky vek mu pocitam, teda minus tie tyzdne, o ktore sa poponahlal) a ide mu to celkom dobre, ale zase nie az tak uzasne ako vidim na niektorych vasich fotkach. Hm, som si povedala, ze nebudem porovnavat... 😅 Ale to len tak zo zvedavosti, ok?

pudo
14. jan 2010

ja sa tiez neriadim tabulkami - som max. zastanca kojenia a ked babo pribera a papa kedy chce, tak je to ok...
len ked vidim tie faldiky... uz musime dlhsie kupkat, aby sme vsetko poriadne vyumyvali
😉
catalin - mne sa to krmenie v postielke nepaci. Mne sa celkovo postielka pre malicke deti nepozdava, chuda je tam tak odtrhnute od maminy a same... ja si velakrat beriem Tami k sebe spinkat...resp. mam jej postielku bez bocnej strany pritiahnutu pri mojej posteli a drzim ju tak za rucku alebo hladkam, ked zaspava. Ja ju celkovo mavam casto pri sebe aj cez den, dost kaslem na domace "povinnosti" a radsej som s nou...
deina - vy ste spokojni so satkou? Paci sa v nej Matkovi?