Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
Kočky,
haleluja, dostala som peniaze aj materskú aj ten príspevok, nabehlo to cez obed. Ale detské prídavky ešte nemám tak dúfam že aj to dôjde.
Malý už vrieska tak sa držkajte ozvem sa
Mlieko pijem od porodu kazdy den tak to asi nim nebude a cerstve rozky zduvaju aj mna samu 😒 tak neviem A ake pozeras Deini sportove? ja som uz tiez s drahym studovala sportaky aj by som hodila link na favoritov, ale neviem ako sa to robi 😅
ukulele: este ma napadlo... ja som vynechala mlieko a celkom to pomohlo... ale u kazdeho je to ine... snad to prejde rychlo... drzim palce
Ukulembo, sportovy Jane, tu novinku Unlimit, ma otocnu sedacku. Uuuzasny je. 😵 😵 Vlastne vyzera ako nas Concord, ale ta otocna sedacka je velke plus.
http://www.malvik.cz/Kocarky/trojkombinace/Jane...
A ked si odgrgne, uz je dobre?
ukulele: ja som tiez pila mlieko do porodu a bolo to o.k ale potom to malej zacalo vadit, tak som presla na acidko a kyslomliecne veci...
Ukulele, staci, ked prekopirujes link priamo sem do textu, to, co mas hore v tom riadku... booze, ja sa viem taak dobre vyjadrovat, ked ide o pocitace. 😀 😀
Doobeda sme boli vonku, Mates sa takmer dve hodiny vozil a spal a doteraz mi tu spal v lehatku, jeho to normalne ze zmohlo. Ja neviem, co je take namahave na tom, vozit sa v kociku dve hodiny. 😅
ukulele--to je lahke 😀 😀 ja som na to prisla uz davno...vcera 😀 😀 😀 😀 ..tak ako pise deina..hore si oznacis co mas vo vyhladavaci a sem to zkopirujes
deina..ja sa iem vyjadrovat rovnako odborne 😀 😀
moj maly ma zas hnacku..od 2 v noci do kazdej plienky...no robila som hubovu omacku..aj minule sa mi po nej pototo..tak ju asi vynecham..som myslela, ze minule to spravila ta kombinacia s ryzou, ale vcera som robila s cestovinami...a ja mam hubovu omacku tak rada, no co narobim
ahojte maminky🙂 tak sa hlasim po dlhsom case. mame sa dobre.viki rastie ma 4800g a 59cm.zatial len kojim. je zlatucka a dobrucka.pekne spinka( klop klop klop) mali sme to dost divoke s matkom lebo sa unho prejavila ziarlivost ale uz je to lepsie snad sa to uz nezhorsi.
pridala som nejake fotrky tak pozrite https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...
majte sa pekne a prajem pekny den 🙂
Deini ked si odgrgne tak je o.k. ale on grga na etapy tak mu to dlhsie trva ale to je asi za to ze je chamtosko a hlce rychlo A uz som minule aj hrachovu polievku jedla a nic mu nebolo a to som trpla 😵 Cim menej jedal jem tym je haklivejsi Deini ten kocik je krasny,trojkonbinacia 😕 mne sa paci ten JANE RIDER ale tie ceny 😒 ten prispevok jak kocikove by mohli aj do troch rokov davat 😠 to by bolo akurat 🤐
no neviem som asi analfabet nedokazem to tam dat 😖 tak chipolino Perfecta a od baby-max kocik Leo a Flora s preklapacimi rukovatami a nie su ani drahe
katka 23, krasne fotky, horzne sa mi paci ako Viki premysla a este sa mi hozen paci to jej tricko I love mummy, daddy ... 😀 Aj ja chcem takeeeeeeeeeeeeeeeeee. Kde si ho zohnala.
Baby co sa vam vase kociky zunovali ked slintate nad novymi? 😀
Ja uz chcem buggy.
tak my sme domka z nakupov,mala to komplet prespala,teraz cakam kika,dedo ho ma doviezt zo skolky-ale jak ich poznam este sa zdrzia niekde urcite
chrumi,stolicky su aj polohovatelne,aj ta nasa je tak do polosedu sa da dat ,niektore su aj ako lehatko ze uplne do lahu..
slovakia,ja nekojim,tak zato mrcha uz dosla..
chrumi,prikrmy uvidis-ja uz som na nom videla ze to mliecko mu uz nestaci tak som zacal s mrkvickou ako prvou-ze po lyzickach postupne-haha-"zozral" to cele naraz 😀 tak uvidis,ak ti budu spokojne len s mlieckom,nemusis,ak sa ti budu zdat ze uz im treba-tak daj 😉 a ma sa zacat ukoncenym 4 mesiacom,cize od zaciatku piateho vlastne je to-ta 4 na pohariku znamena ukonceny stvrty mesiac
mayka,vidis,vsade je to ine-ja patrim podla abecedy k takej strasne milej tetule,takze ta mi to spracovala a podala dalej hned v piatok-ale to bola ozaj len jej ochota asi 😉
monkey,story stolicova dobra 😀
ukulele,aj my sme mali vcera zurku do 23 nie anie zaspat,oci jak baterky na mna no vyhres ju ked sa na teba vyskiera jak slniecko na hnoji!!! 😅
katka,pekne fotocky,pozeram ze aj tvoja je taka "ceckata" jak aj nasa 🙂 😀
a kociky ani nespominajte,mam dva sportove hore zabalene a stale vycumujem po nete ze aky je novy 😀
deina ten sportovy jane vyzera fakt jak concord,ale ta korba hlboka mi pride nejaka divna...ale asi mi musi len viac behnut do oka 😅
babulky, len tak zo zvedavosti... kolko vam vydrzi jedna krabica UM? Lebo mm ked som mala horucky siel do lekarne po paralen a chcel kupit aj UM (ze pre istotu) a ked mu povedala cenu nutrilonu, tak si to rozmyslel 😀
Nám vydrží Nutrilon800g asi 5 dní...ako kedy...a stojí tak do 15eur...
didi: to je ten nutrilon HA?
Nie,to je obyčajná 1,také označenie že nutrilon 1...chcela som prejsť na Nutrilon Comfort,vraj je lepší pri kolikách,ale ten stojí 400gr balenie 15 eur...tak sme zostali pri obyčajnom...
Ahojte 🙂
Dlho som tu nebola, akosi nestíham pri 2 deťoch. Laura žiarli na Lindu, tak je to ešte horšie.
Malinká nám pekne pribrala, za 2 mesiace 2300 g, doktorka hovorila, že to je veľa, ale veď kojím každé 3 hodiny, viac nevydrží. Stále balíme na široko, Linduške sa to nepáči a na kontrolu máme ísť až 23.2. Dovtedy máme baliť 😠 Ináč to nie je pokojné bábatko, keď nespí, tak len na ruky chce ísť, sa tu striedame v nosení 😠 Všetko ju baví najviac 3 minúty, lehátko, hracia deka, kolotoč (ten asi 5 minút) Ináč sa sama nezahrá, len by sa nosila, skúšam ju aj hladkať, keď leží, ukazovať jej hračky a všetko je na figu, lebo len stále sa chce nosiť a to nič doma nestihnem. Ani navariť, upratať...
Vidím, že aj stoličky ste riešili, my máme drevenú a doteraz na nej Laurika papa, už ju ma rozloženú na stoličku a stolček. Dobrá vec, lebo si na nej aj kreslí alebo sa hrá s plastelínou.
Aj ja pokukujem po novom kočíku, už len tatina musíme presvedčiť, lebo chceme bugaboo bee 😀
meliska,aj nam tak cca 6 dni asi ,to je 800 g beba-ale tu davam len od pondelka,tak mi to tak vychadza asi,
doteraz sme mali bebu HA ta stoji 11,59 400gramova-na 3 dni 😒
HA-to znamena hypoalergenne,to je prevencia proti alergiam a je tam nastiepena ta mliecna bielkovina takze je to uplne najblizsie MM-take by si mala mat poruke "keby nahodou" 😉 byva taky nutrilon aj beba,cena je cca priblizna -ale zas ked otvoris,tak myslim do 2 tyzdnov by si ho mala minut 😉
Tie UM sú ale drahé 😨 Ja zatiaľ plne kojím, tak dúfam, že ešte budem čo najdlhšie. Lauru som kojila rok, teraz pije sunar, už by mohla aj obyčajné mlieko, ale sunar jej chutí. To pije len ráno a večer 180 ml, lebo chce z fľaše, nie z pohára 😝
Baby ako dlho ste s detičkami na prechádzke? Ja nie viac ako 2 hodiny, aj keď Linduška vonku pekne spí, ale bojím sa aby jej nebola zima, keby sme boli dlhšie 😒
zuzi,ja sa tiez vzdy bojim ked je tam uz tri hodky-ale v pohode-vacsinu to po 3(ak vydrzi tolko) zoberiem dnu a ona este hodku dospi 😉 tak samozrejme ked nie je moc zima.no,ja tak do nejakych -2 davam,viac nie uz
strapco, sme sa asi dohodli 😀 ja som robila sampinonovu polievku a nemal sice hnacku, lebo kakal len 1x za den co je na neho dost malo, ale take hnusne smradlave prdiky hadzal a rano sa brutal na zeleno dokakal, len som sprejovala izbu nech sa tam da dychat 😝 😝 😝
kocky co riesite podprdy, neskusali ste sportove podprdy, take ako tielko pod prsia? Ja mam 4 take, jedna sa da rozopinat v predu ostatne su cez hlavu, su pevne a zaroven dost volne a pohodlne, zvnutra take makkucke ako frote, a da sa s tym aj kojit, prso sa da vybrat aj z vrchu aj zo spodu, podla oblecenia 🙂 ja to nosim vo dne v noci a vobec nemam pocit ze mam podprdu. Ani na velkosti tam nezalezi, ukulele, urcite by si sa do toho vmestila
Ja keď ju dám dnu a chcem rozopnúť fusak, tak sa hneď zobudí 😠 A zababušenú ju dnu nechcem nechať, aby sa nespotila.
dnes mame 2 mesiace, pridala som foto
kwatka, krasne foto, to zelene tricko je uzasne 😀
katka, aj ty mas krasne fotky. Ta ze "premyslam" ja by som to nazvala ze "telefonujem" 😀 mala nacvicuje ako bude drzat mobil, mas sa na co tesit 😀 😀 😀
ahojte tak sme boli na poradni ... mame 5530g a 58 cm ... kazdy mesiac 5cm 😉 a pribrali sme 1,2kg ... robime vsetko tak ako mame, no tesim sa ... a buduci mesiac ockovanie a dohodla som sa, ze po troch dnoch po ockovani , zaockujem aj na tie rotavirusy ...
kocik ja vobec neriesim ... mam concord neo a ten podvozok je neuveritelne fantasticky ... fakt jednym prstom sa to da ovladat ... a o skladani do auta ani nevravim ... nevymenim za bugynu alebo golface ani za svet 🙂
my mame 6340 g, kto ma viac? 😀 😀 😀 😀 😀
tilly, jednoznacne vedies 😀
aj ked my mame viac urcite, ale my sme o 3 tyzdne starsi 😀 pojdeme sa dat v stredu premerat a odvazit tak som zvedava.
tak daj vediet kolko vazite 😉
ozaj, tiez mi dnes hovorila doktorka o tom ockovani proti rotavirusom, davate to? ja som dominikovi nedavala nic okrem povinnych ockovani, az teraz som mu dala zltacku, lebo on vsetko chyta, ruky stale v puse, otras...
mayka, sranda je, ze mna uz tie kociky nejako nebavia, ani neviem, aku buggy chcem, asi si necham vip a ten budem mat ako buggy, je dost maly ked sa zlozi a vlastne skladanie nemusim riesit, lebo kocik aj tak do auta neskladame... fakt neviem aky sportiak by som chcela, golfky nechcem, neviem to jednou rukou soferovat, mozno este buggs (tfk buggster), ale zas to polohovanie tam... no fakt neviem, mozno vyskusam bee na dovcu, ale inak nemam nejakeho favorita ani... teraz ficim na nosicoch a satkach 😅 😀

Meliska u nas Sab simplex nebodoval mi sme na Espumisan ale uz mesiac sme ho nepotrebovali 😒 a ani nic poriadne nejedavam aby ho z toho mohlo zduvat a aj nozkami cvicime ale on ma radsej visenie na pleci a suchanie chrbatika vtedy sa najlesie vygrga