icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

zuzu1980
22. jan 2010

ukulele, moj drahy kupe maleho kludne aj sam, niekedy ho len poslem vanicku napustit, tak mi ho normalne aj okupe a strasne ho to bavi. Akurat ma trosku problem vybrat ho z vanicky a zakrutit do uteraka, lebo v kupelke ho nemame kam polozit tak to musime na stojaka 😀 ja uz mam na to system =)

ale v poslednej dobe uz nekupe, lebo byva hokej, NHL, tak mam problem vobec vstat z gauca 😀 😀 😀

zuzu1980
22. jan 2010

jaj, co to pisem, nie ja mam problem vstat z gauca, ale mm !!!

ukulelembo
22. jan 2010

to zas nemozem povedat keby mohol kojit, tak aj koji len aby som sa vyspala, aj prebalit ho sam od seba prebalil prvy krat Ale to kupanie mi slubil, ze ked bude podlozka a bude maly vacsi 😖 tak sa hadam polepsi Idem asi hajat pokial drobec buva...Rano chcem ist do mesta kupit taku kskladaciu krabicu kartonovu na haraburdy, dufam ze ju budu mat , lebo tam kde ju predavali akurat prerabaju 😖 A zajtra chcem piect taky dobrucky marhulovy kolac - mnamky 😝 Chudatka deti chceli kukat policajta zo skolky a 2 hodky davali tych tupych Mojsejovcov 😠 tak isli smutni buvat Tak dobru noc mamulky 😔

tinika
22. jan 2010

ja som mala sladke obzerske večere ale uz to preslo 😀
balom to dnes dost infosiek, musim ich vstrebat papa

tinika
22. jan 2010

inac ja som nekrvacala ani po porode, trosku krvi a potom len spinenie az na konci sestonedelia zase kusok a nic parada ze 🙂

ukulelembo
22. jan 2010

A este na mojho draheho ani krive slovo povedat nemozem Je to najlepsi muzicek, priatel, tata a milenec 😀 na svete Ved sa stara o dieta ktore nie je ani jeho a ani moje 😨 Je to to najlepsie v mojom zivote co ma mohlo stretnut 😅 😅

zuzu1980
22. jan 2010

ukulele 😀 krasne si to napisala, a klobuk dole ze sa starate este aj o dominiku !

adka_praha
22. jan 2010

🙂 krasne... 🙂

ti mojsejovci vytocili aj mna....a furt tam mlele len to svoje a sto krat dokola...vydrzala som 5 minut, co som myslela ze sa pobavim ale potom ma to akurat otravilo a prepla som to... 🙄 nechutni su... obycajni cirkusanti...

adka_praha
22. jan 2010

idem aj ja gabat...tak papa a dobru noc... 🙂

deina
23. jan 2010

Precitala som si vas pri odsavani a bezim naspat do postele, maly uz opat spinka. 🙂 Ale s tym baklazanom ste mi narobili chutky... 😝

mayka
23. jan 2010

Dobre ranko damy,

kdeze ste? Co este spite? 😀

mam chut na ten zapeceny baklazan. Cez tyzden ho pojdem zohnat. 😀

didiana333
23. jan 2010

Ahojte kočky,my sme mali super noc,maly spinkal jak polienko.A ráno si kecal v postielke,zhodil zo seba prikrývku ,dvíhal nožičky...no na zjedenie bol.... 😀

sakura77
23. jan 2010

ahojte!
baby,hanbit sa -3 prispevky dneska!!! 😀 vidno ze je vikend a venujete sa manzelikom asi 😅
ja mam mrchu od minuleho piatku a este stale mam 😠 😠 teda uz len take hnede spinenie ale ide mi to na nervy kedze som zvyknuta na 3 dnovu mrchu...tak dufam ze to len tato prva je taka des-bes

ja som odrana ficala jak s nasolenym zadkom,nakrmit malu,nakup v tescu,varit obed-polievku aj druhe,medzitym zas papat,dat spinkat,potom povysavat,umyt vsetky podlahy,vyluxovat kupelku s weckom 😝 ale uz nerobim do vecera niiiiiiic
nasa tiez moc "past" nechce,vydrzi chvilku ,aj pekne vysoko sa udrzi-ale po chvili ju to uz nebavi a vyvali sa a ma na haku.. 😅
žabka je neprijemna veru,nastastie nemame-ale kiko mal zo trikrat-nam pomohol ten fialovy sajrajt-dvakrat som mu to vytrela s gazou namocenou v tom a bolo po nej...aj ked vsetko fialove,ale zabralo okamzite-ale neviem ako sa to vola veru...

zuzu1980
23. jan 2010

sakura, ty si toho dnes stihla viac ako ja za tyzden 😀 ja som dnes stihla akurat prat, este dlazku by sa patrilo umyt a pripadne nieco navarit, a dost. nooo, leniva som ako vos !
len sledujem na nete teplotu vonku, ak sa vysplha aspon na -5 C tak ideme von, ak nie, tak na balkon...

k tomu povlaku na jazyku, Adamko ma biely po papani, aj hodinu, ale potom to zmizne. Hlavne teraz ked vsetko ocucava a papa si rucicky, tak sa to biele stratilo. Tak to asi nebude zaba, iba mliecko, ze?

sakura77
23. jan 2010

jaj,o prani uz ani nehovorim,uz si pripadam jak na hlavu,kazdy den dve tri pracky 😠
tak to bolo asi len mliecko-alebo grcka 🙂

ukulelembo
23. jan 2010

Sakura ani nehovor uz treti krat dnes perem a este raz budem muset maleho ogrcance 😖 mi za den aj 10 podbradnikov ogrcame a este par handier maleho ... a decka triedili handry co su im uz male tak zas kopya este som aj duchny vsetky prevliekala ... Sa mi o pradle aj snivat bude 😅 šIMI podriemkaval a teraz tu na mna spuli pusu 😉

ukulelembo
23. jan 2010

My sme boli poobede s deckami na pizu, veru varit sa mi nechcelo, kedze drahy ostal visiet v Nemecku ☹ Krabicu co som na haraburdy chcela kupit, som nezohnala 😒 Marhulovy kolacik vyborny upeciem az zajtra, drahy fnukal, ze aby aj jemu ostalo ked dojde tak dnes som sa na to vykaslala Som zvedava ako bude drobec v noci spat, vcera pekne o 21 zabuval, zobudil sa o 24.15 a potom pred 4tou a pred 7mou a do 9tej sme podriemali Ale okolo 1:30 sa drobec zobudil, tak zvreskol a 10 min vystrasene plakal, potom zabuval asi sa mu nieco prisnilo ☹ Baby vasim drobcom nezarastaju nechtiky na palcoch noziciek 😒 Moj šimi ma na pravej tak skaredo vrasteny nechtik aj mu to hnisa, vcera som mu to vymocila a potom vytlacala hnis a taku vodicku co sa mu tam nazberkala ☹ jak ten chudatko plackal az mi bolo z toho otupno 😢

adka_praha
23. jan 2010

sakura ja mam mrchu od soboty a leje zo mna jak keby ma podrezali... 😠 mna dnes nechali spat do pol desiatej... 😅 sa zobudim a nikto nikde...som ich v kuchyni nasla... 😅 inak som dnes tiez frcala- prachy poutierala, povysavala, dlazky umyla, kupelku vydrhla, kolac spravila, gauc vydrhla... 😅 no a trocha malu cvakala... 😀

ukulele my s tym zatial problem nemame...ja som terezka este na nozickach ani nestrihala nechtiky...nejako ich nema take aby sa strihali...co je trocha haluz, ze uz budeme mat za chvilu 3 mesiace a nechty na nohach ani raz ostrihane... 😅

akurat kukame janosika...akoby sme ho este nevideli... 😕 😅

sakura77
23. jan 2010

ludia,moja mala spi od 20-tej-ja to asi neprezijeeem 😅 teda dufam ze to uz ma akoze noc...lebo vzdy vydrichmava do 17-tej potom okolo pol 7 uz nevladze a zadrieme na 10 minut pred kupanim-no a potom jasne ze zaspi az okolo 21.30-22,ale dneska som ju "drzala" pri zivote a ked uz totalne zacali padat oci,isli sme kupat-to bola hned plna zivota,napapala a hned zalomila-tak dufam rano vstane skor,aspon okolo 8 mej a uz sa nam to konecne posunie...bola by som rada teda

ukulele,no veru,ani nehovor,este musim jednu pracku vyvesit,ale sa mi nechceeee-ale musim no
a nerob chute s kolacom dokelu,potom hned musim dat navstevu v chladnicke
😀

adka_praha
23. jan 2010

no ja budem malu az za chvilku budit na kupkanie, potom sa napapa a spi dalej... 😅 mne takyto rezim vyhovuje a zatial nemam potrebu ho menit... 🙂

deina
23. jan 2010

Ahojte. 🙂 Ja potrebujem vecer klud, takze mne maly uz o siedmej spi (niekedy aj skor, ked je velmi unaveny), potom sup sups druheho okupat, ulozit a ten do osmej tiez spi a my mame veget s manzelom. 🙂 Rano potom dost skoro vstavaju, Misko okolo pol siedmej az siedmej, ale vyhovuje mi to tak.

Mrchu este nemam, tesim sa. Asi pride, az ked prestanem kojit (odsavat). Ani ja som este Matesovi nechty na nohach nestrihala, nema ich velke. Pamatam sa, ze aj Miskovi rastli na nohach pomalicky a malokedy som ich musela strihat.

Dnes ste nejake sikovne, ja som akurat tak upratala chodbu, lebo strasne sa tu nanosi blato a spina od kocikov. 😝

strapco13
23. jan 2010

tak maly spinka..dnes nam zaspavanie trvalo dlho...az 15 minut 😀 😀 😀 zlaticko..ulozime ho do postielky a zachvilku si buvinka, uplne bez potiazi

neznasam plienky Hugies..furt ich precika,prekaka, pri nozickach netesnia 😠 😠 nikdy viac ich nekupime
dnes sme kupili v DM plienky babylove..tak som ich hned vyskusala..teda su o dost lepsie ako hugies..take makkucke, neprcikal ju, tak uvidime..najprv dominam tie hugiesky a potom tieto, tak uvidim, co urobia v noci

ja tolko neperiem..kupili sme pracku na 6 kg..a to chvilu trva kym to drobcove veci zaplnia, kedze negrckame, tak az tolko nespini...takze staci tak 1-2x za 2 tyzdne drobcove veci a 1x za 2 nase + postelne, uteraky podla potreby

nas sa bez problemov pretaca z boku na brusko ale iba ked lezi na lavom boku, z praveho mu musim trosku pomoct..ale tak sa tomu tesi, ze uz sa hybe sam
a ked mi sedi-pololezi na mojom bruchu a chrbatikom sa opiera o moje nohy a ked ma chyti za ruky tak sa silou mocou chce pritiahnut do sedu a ked ho pritiahnem, tak sa az rehoce od stastia, ze sa mu to podarilo..sice potichu ale rehoce sa 😵 😵 😀 😀

strapco13
23. jan 2010

ja uz som strihala 1x aj na nohach..ale noznickami mi to nejak nejde..mam taku detsku supravicku s tym cvakatkom na nechty a tym to ide dobre, aj na rucickach, tie noznicky mi pripadaju obrovske na tie drobne prsteky a hlavne neposedne..inak v tej suprave je aj taky mini pilnicek na nechty...roztomila suprava

deina
23. jan 2010

No ale nebola som cely den leniva, konecne som vytriedila veci, ktore su uz Matesovi male, take, ze kosielky velkost 46 az 50, zimny overal velkost 50, boooze, on bol taky krpec. 😅 A vytiahla som kopec veciciek po Miskovi, jednu krasnu teplu supravu, ktoru vobec nemal na sebe, je to taky modro-biely kabatik s tucniakmi a k nemu su modre nohavice, teplucke, tak sa tesim. Uz som na to aj zabudla a chcela mu kupit novy overal, tak toto bude dobre namiesto overalu. Zajtra odskusame. 😅

strapco13
23. jan 2010

teda dnes je tu ine ticho 😀 😀

nellye
23. jan 2010

Ahojte, babulky...Mate moj obdiv, ako stihate chodit na net, a fajnucko si pokecat...Nas drobcek papka moje mliecko, zvacsa mu odstriekavam do flase odsavackou, a 1x denne davame Nutrilon...Nosime uz riadne velke veci...body c.68:))) maly slonik, ale je krasny...cez den spinka len v kociku poriadne, ostatne je len take podriemkavanie, ale v noci buvame krasne...nanajvys sa prebudi 1x za noc a napapa sa...Bola som na kontrolu po sestonedeli, vsetko ok, tak som bola strasne rada...Dala som si predpisat antikoncepciu, tak uvidim, co to so mnou spravi-pre dojciace maminky🙂 Nas chrustik si vyzaduje dost pozornosti, a ja mu ju zase rada davam🙂 Chodime na rehabilitaciu nozicky, v podstate to nastastie nic nema, len taku masz mu robi sestricka, a ja domka, ze ju mal trosku pritlacenu v brusku...Noo, co vam napisem este? juj🙂))) ze vas vseeetky pozdravujem a casto na vas myslim, aj ked nestiham citat a ani pisat, ale len aby ste vedeli, ze sme zdravucki🙂)) aj vam vela zdravia, babulky...a pekny vecer a dobru noc...a sladke sny...

tilly
autor
23. jan 2010

ahojte, my sme boli dnes na karnevale, bolo to tak narychlo, ale domco chcel ist, tak smre mu dali maskace + bmaskacove tricko a siltovku a bol za vojaka 😀 adusko tam bol cely cas strasne dobrucky, pol hodku pospal a potom okukoval decka 😀

bolo to strasne zlate, domko tam stretol kamosku zo skolky, tak s nou tancoval cely cas, strasne zlati boli, potom cestou domou rozpraval ako ju on miluje 😀 😀 na zozratie boli

zabavu im robili animatori z takej agentury, co posielaju animatorov do hotelov v lete, tak tam davali pesnicky z minidisco, veo veo a tak, tak si decka ´trsli 😀

potom sme boli este do osmej vonku, -9, ale aduso chrneeel a velkaci sa hrali v snehu

zuzu1980
23. jan 2010

tak my sme nakoniec boli vonku. kukala som na nete teplotu, rano -9, potom sa to vysplhalo na -4 tak sme boli mrznut. taaak bolo super, lebo uz som doma zapustala korene. slniecko svieti, nadherne je vonku.

strapco, aj ja periem tak 1x za tyzden drobcove veci a 1x nase, + postelne a ine velke veci podla potreby. Uz som si myslela ze som nejaka divna ked tak malo periem, ale vidim ze nie som sama No, 😀 sranda ze mame reflux a pritom drobec negrcka, pri papani sa nezababre, tak maximalne sa 1x do tyzdna ocika alebo okaka, velmi zriedka ogrcka inac ma oblecko ciste.

nechty na rukach striham tym cvakatkom 1x do tyzdna, ale je to hotove umenie. Na nozickach som mu asi 1x, len palce obcas musim...

deina, ja uz pouzivam zimny overal 74, hoci mame len 64 cm ale ta 68-cka uz mu je mala. No, trochu je velky, ale lepsie ako maly...

strapco13
23. jan 2010

zuzu..ako to teraz riesis s tym refluxom..ked maly negrcka..aky mas trik...sesternica ma dvojcata a maju strasny reflux ☹ ☹

my sme potom inak dlhy..65 cm...sranda vleze do body 56 ale dupacky 62 su mu male 😨

adka_praha
23. jan 2010

no teda tie deticky ale rychlo rastu... 😅 ja som dnes isla malej obliect dupacky a kukam, ze ty brdo sak este par dni dozadu boli dobre ateraz sa nedaju zapnut... 😅 a to iste s kosielkou... 😅 asi zajtra vyhadzem celu skrinku a kuknem na to lepsie a hlllbkovo... 😀

strapco ja som veeelmi spokojna s tymi babylove... 🙂 ale teraz mame pampersky, co tiez obcas precikame ale prekakane bokom este nebolo...ale tak moze sa stat vselico...akurat ma na*ralo, ze v metre boli v akcii, tak sme kupili 5-9kg (tusim tak to je...no skratka do 9 kg) a odrazu 4 balenia po tych 96 ze nech mame klud chvilu od takych nakupov a ze sak 9 kg je este velmi daleko a ono mam taky pocit ze zas to vyrabaju nejaki tlci, bo vyzeraju ze su nam skoro akurat... 🙄 este ze segra bude mat coskoro mimi tak ak ich neminieme tak ich posunieme dalej... 😅