icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

to.beruska
24. jan 2010

Ajojky tak drobec spal od 19.45h do 03.00h.napapali sme sa a spinkali do pol osmej.
slovakia my sme davali latkobacilky baby a jeden den sme zacali dve tabletky a na druhy sa vykakal a na treti uz bolo super.po troch dnoch som davala uz len jednu za den a tak asi tyzden a dalsi tyzden uz len dva krat do tyzdna

tatuska1
24. jan 2010

ahojte babulky vidim ze nase deturence neskutocne rastu to.beruska maly je nadherny aky dunkacik zlatucky nasa nosi este velkost 62,plienocky tiez pouzivame pampers a ja by som urcite nemenila som s nimi maximalne spokojna len este mam tri balenia c.2 a zachvilinku jej budu male no nic darujeme niekomu ked ich neminieme.
och ja len snivam o tom aby Ninka sa tak casto nebudila na jedenie dnes jedla o pol druhej a potom o piatej rano vstala o osmej cez den uz mame pekny rezim o pol deviatej o dvanastej a potom okolo stvrtej no a potom po kupkani.
mne vcera dorazila mrcha a riadne silna uz som si odvykla od vloziek 😀 😀 😀
sakura ty si sa vcera cinila ja som nic neurobila lebo sme boli na navsteve a dnes pre zmenu cakame navstevu cize zajtra si vsetko poupratujem a aj poperem.
tak vam prajem krasnu nedelu s drobcami.

tinika
24. jan 2010

ahojte kočky má niektorý vaš drobec na pleci čo bolo očkovane taku bobulku plnu tekutiny? asi hnis? Asi nam to začalo hnisat ☹

sakura77
24. jan 2010

ahojte!
tatus,no ja uz velky poriadok robim tiez len ked cakam navstevu 😀 inak len tak naoko-ale tu sobotu si vzdy "uzijem"-hlavne ta kupelka s weckom-to neznasam maximalne 😠 😠
tinika,my to mame ok,akurat nam to v stredu kontrolovala-ale moze sa to zapalit,stava sa to casto

my sme dneska vstali "extremne" skoro-o 7.45 😀 tak to sa u nas nestava,ona az o pol 10 o 10-tej-ale vcera zaspala normalne o 20tej,tak preto,rada by som bola keby to tak ostalo...uvidime co dneska,ci sa zadari
a idem pokukat fotocky 🙂

sakura77
24. jan 2010

beruska,maly je uz "hotovy" chlap!! 😅 a aky vyfesakovany je na fotockach,zlatucky... 🙂

tinika
24. jan 2010

skura my sme tiez mali ok len teraz za posledne dni sa to zmenilo, v stredu ideme na poradnu ta uvidime ze ako

bodzlomu
24. jan 2010

tinika - ono to moze takto vyhnisat aj viackrat - pokial to nie je naozaj velmi velke, tak by to malo byt do pohody 🙂 ale v stredu ti to doktorka isto skontroluje 🙂

babule, ako su na tom vasi drobci pohybovo? Komu sa prevaluje uz dietatko z chrbatika na brusko?

miska2220
24. jan 2010

baby uz som tu dlho nebola,neni casu ☹ citam preve ako vase deturence pekne spinkaju aj cez den...no ten moj drobec spi dokopy asi tak len 2 hodiny..doobeda hodinku,poobede pocas prechadzky hodinku a niekedy ale malokedy sa postasti ze poprechadzke spi dalej aj 3 hodiny...je to normalne ?😕 spia niektore vase tak malo cez den? 😕

miska2220
24. jan 2010

bodzlomu-no mi sa musime pochvalit ze koniky pasieme uz dlho a asi tyzden sa vie prevratit sbruska na chrbatik 🙂

to.beruska
24. jan 2010

miska nas mal tiez obdobie take ze spal len tri hodiny za den.
bodzlomu filipko sa este nevie prevalit.on bud sa zacne jedovat alebo ked tak sa prevrati na chrbatik a nie na brusko.jemu sa to nepaci.drobec spinka tak si idem aj ja lahnut este.
sakura no ja sa smejem ze mi mame uz len dvojo dupaciek a vsetko teplacky co aj podostaval.a rifli a mensestrakov to ani nehovorim

sakura77
24. jan 2010

my sa nepretacame,mala je totalny lenivec,na brusku vydrzi chvilku-pekne vysoko sa vie drzat-ale po par minutach sa vyvali a vegeti 😅 teraz lezi pod hrazdickou a bucha do harciek jak o zivot a vykecava si pri tom :aguu aguu 😅
miska,nas kiko bol taky nespavec,sofinka pospi fajn-ale tiez doobeda len tristvrte hodku maxim hodku,okolo obeda potiahne aj 3-4 -vonku v kociku najradsej a potom do vecera uz len taku 10 minutovku hodi...ale asi ju zobudim uz po 2 hodinach a dam zas podvecer aspon na hodinku,lebo potom mi chodi moc neskoro vecer spat

bodzlomu
24. jan 2010

miska, ani ja veru casto nemozem zavitat ☹ ja mam kamaratku tu u nas, ktora hovorila, ze jej dietatko spalo cez den asi iba tak do 20minut!!!! ale od vecera spala az do rana... ked mala presne 6mesiacov, zacala pekne spavat vraj aj cez den, tak 2hodky doobedu a potom 2 hodky poobede 😉 🙂
a tak s nou chodila vonku v kociku a pozerala - lenze teraz ked musia byt deticky nababusene,kedze je vonku zima, nemaju co pozerat 😠 vsak sa Dominik zahra aj sam, nie? ci sa mu musis cely ten cas venovat?

inak probiotika - ja som skusila Infants Dophilus a musim povedat, ze nas Matej mal z nich zapchu!!! Normalne by ste neverili, ale ked som ich nakoniec predsa len vysadila - nechcela som verit, ze by to mohlo byt z probiotik - zapcha presla!!! a ja vyhradne kojim, takze by z mojho mlieka nemal mat zapchu - a davam si veru velky pozor na to co pojem, lebo moj drobec je na to dost citlivy!
jedna baba, co ma teraz uz 3rocneho syna jedla tyzden po prepusteni z nemocnice kapustnicu, strukoviny a ine veci a jej dietatu nebolo nic 😠 🙂
kazde dietatko je fakt ine

bodzlomu
24. jan 2010

nas sa tiez este neprevali sam, len ked mu pomaham 😀
a spanie...hm, Matko sa naucil, ze okolo 23:00 sa posledny krat napapa, o 23:30 zaspime a okolo 8:00 - 8:30 sa zobudi, potom sa budi na papanie castejsie, ale vzdy po kojeni ho zamestnavam, cvicim s nim -nohami, rukami, zabavam ho hrkalkami a on sa taaak unavi, ze do hodky zase zaspi... a takto je to dookola, az na to, ze vecer v prsiach uz toho vela nemam, tak pyta papat aj kazde 2hodky 🙂 ale ja pozeram telku a on sa napapa a haja 🙂

to.beruska
24. jan 2010

no nas je tiez lenivec co sa tyka konickou.no raz za tyzden mu to nevadi a to len na chvilu.ja som stymi laktobacilkama spokojna,nas tiez vydrzi v kociku vonku pekne spinkat.ozaj my sme boli chory ale uz je fajn,este mame kaslik.dostali sme super kaslik a sopliky.tak nam dr.dala tussin kvapky

sakura77
24. jan 2010

no my sme mali dupacky prvykrat v zivote v stredu v poradni-ja som nekupovala vobec,vacsinou je v polodupackach alebo pancuskach-su strasne zlate take mini 😅 no ale dostala som od kamaratky nadhernu supravicku dupacky,tricko a kabatik,tak aspon troska nech ponosi aby mi to nebolo luto ze mi to len doma trci
a uz zaciname nosit aj teplaciky,uz dorastame
ja si neviem predstavit zeby mi mala pozeral z kocika,ked ju tam dam,ci je vyspata alebo nie,hned zalomi 😀

bodzlomu
24. jan 2010

miska... to je kraaasa - tak vidis, ma to nejaku vyhodu, ze je hore aj cez den - z Dominika je maly akrobat 🙂 vraj len malo deti sa najskor prevrati z bruska na chrbatik... ze skor zacinaju z chrbatika na brusko 😵 Taky drobec a uz taka sikulka 🙂

didiana333
24. jan 2010

Ani my sa nepretáčame,Erika to ani nenapadne...ale zato kecá odušu... 😀 Asi bude z neho filozof...
Aj nám to na ručičke nahnisalo,tak by to malo byť,myslím,že vtedy sa vytváraju v tele protilatky.Ideme zajtra na poradnu,tak tiež uvidíme,čo na to dokina...aj na váhu som zvedavá...
to.beruška a odkial si presne? Ja som tiež od Nitry,tak to sme krajanky... 😀 ja som priamo z Mojmíroviec,15km od NR a potešilo ma,že tu niesom sama konečne.... 😉

to.beruska
24. jan 2010

no ja ho tiez nechavam v pancuskach.my sme zase strasne vela podostavali teplacky a supravi teplakove.

to.beruska
24. jan 2010

Didiana ja som z Oponic.ked ti nieco hovoria Lefantovce.ale my sme posledna dedina v Topolcanskom okrese.ale aj luka tu je od Nitry.ta byva vo vedlajsej dedine

to.beruska
24. jan 2010

ozaj aj budete kupovat detske ohradky???
ja som nasla toto a strasne sa mi to pozdava tak cez tyzden to asi aj objednam
http://www.webareal.sk/feddo/eshop/5-1-CESTOVNE...

miska2220
24. jan 2010

bodzlomu tak prespite celu noc? to mas super...no dominik sa sam nezahra este,obcas vydrzi pod hrazdickou 15 minut ale to len ked ma naladu,...tie probiotika davam tiez co ty,doniesli mi zdomu...zmiesam do fenikloveho caju...ale mam pocit ze ma tu koliku este horsiu ☹ teraz neviem ci stych praskov alebo ztoho caju 😕

mayka
24. jan 2010

Ahojte,
baby mozem si dat ibalgin ked kojim? Zacal ma dost boliet zub zrejme pod starou plombou mam kaz. ☹

adka_praha
24. jan 2010

fuha miska tak skus jedno vyradit...jedne den skus jedno, druhy druhe...?

mna zas nechali vyspat ze do pol desiatej... 😀 teraz drobec spinka pri otvorenom okne...teda niezeby sme nemali pekne ale poobede ma prist segra a vraaaj sa dovali aj moja matka s nou... no to som "zvedava" zas na tie hlody...vecer tu tusim najdete sloh... 😕 😅

sakura77
24. jan 2010

didiana, z mojmiroviec? odtial mam dvoch spoluziakov zo strednej 😉 teda jednu tak na tristvrte spoluziacku-vyrazili ju pred maturitou a jedneho spoluziaka,ten bol fajn
fuuha,mayka,to netusim,kedze som "nekojicka",nie je tam nic pisane o tom?

sakura77
24. jan 2010

beruska,ohradku budem mat aj ja,mam este po segre-a to v nej boli dvaja jej synovia a aj moj,tak hadam este prezije 😀 a je to super vec teda,ja som to strasne vela vyuzila 😉 🙂
dala som malu von,ale pozerala som ze -5 je,tak ja neviem,asi len tak na hodku ju necham,ci co myslite?

janka1874
24. jan 2010

ahojte
ej ale ste dnes akčné 😀 doteraz som varila a už malá plače tak ani neviem či si vás vôbec stihnem dnes prečítať lebo keď vstane staršia tak chceme ísť trošku vonku možno sa sem večer dostanem 🙂

janka1874
24. jan 2010

no aspoň niečo som stihla prečítať pokiaľ tato prebalil ale už musím utekať
len v krátkosti ako ohradku sme používali prenosnú postieľku super vec ináč odporúčam kúpiť
koníkovať vieme tiež už dávno ale moc ju to nebaví ležať na brušku a prevaľovať sa je tiež také náladové ako sa slečne chce 🙂 ale ináč sme všetci zhodnotili že ona je také vážne bábo vie sa síce aj smiať aj nahlas ale málokedy skôr je taká pozorovateľka s vážnou tvárou 😀 😀 😀
juj a dnes sme spali úplne zázračne zaspala síce neskôr večer ale to preto že poobede si veľmi neskoro dala svoju 20minutovku tak išla spať až okolo 21.30 ale potiahla do 4-tej a potom ešte do 7.30 no úžasné toto by sa mohlo aj častejšie opakovať

adka_praha
24. jan 2010

baby mam tech otazku...preco stale riesite tie stupne vonku? ked je menej ako -5 sa nesmie chodit von s mimi? a preco?...teda este som v takych mrazoch vonku s nou nebola, bo sa mi nechce mrznut tak ju davam ku oknu ale ked je tak krasne a chladnejsie tak by som aj cez vikend vymrzla a spojila prijemne s uzitocnym a aj mm vyvencila trocha... 😅

miska2220
24. jan 2010

uz som tu zas,maly normalne uz od pol 12 tvrdo spi 🙂 normalne nechapem,nespava tak dlho vkuse cezden,dufam ze bude tak castejsie...len pocujem ze sa snazi prebudit,tie zvuky 😀 adka aj mne kazdy hovori ze pod-5 sa nema chodit von s takym malym babom a pod -10 ani zdojcatom...aj som to citala vnejakom clanku na nete

adka_praha
24. jan 2010

a koli comu???? sak je aj tk zabalene a schovane v kociku...?