icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

adka_praha
24. jan 2010

inak my spime tiez od nejakej pol dvanastej... 😀 ale my tak bezne spavame...a budeme spat do nejakej pol 3-tej az do tretej... 😀

miska2220
24. jan 2010

adka ja neviem kvoli comu tak to bolo pisane 😕 mozno aby neprechladli,no neviem

janka1874
24. jan 2010

ja som to už dávno ešte keď sa mi narodila Sendy kedže to bolo decembrovča niekde čítala ale pravdu poviem už ani neviem kôli čomu ale nemá sa to a my tiež radšej nechodíme aj tak nemá potom ani staršia čo robiť vonku v tej kose

no neviem čo Viky teraz skúša ale tato ju prebalil a ona o chvíľu na to bez papania zalomila a spí na posledy papala o 10-tej 😒 no nechápem a ani neplakala že je hladná nič zaujímavé som zvedavá čo bude nasledovať

zuzu1980
24. jan 2010

ale ste toho popisali, nestiham reagovat 😀

sakura, mne maly v kociku vobec nespi. Jeho vsetko straaasne zaujima, tak ho musim napolohovat do polosedu a kukuckuje o dusu. Hoci aj na konare stromov, na hocico. Aj do deky som ho riadne zababusila ze kvoli nej nevidel, tak vrieskal kym som deku nezosunula nizsie ab mohol kukat.

Dupacky sa u nas nepredavaju, ani polodupky, len teplaciky. Takze my uz od narodenia ficime na teplakoch (keby ste videli tie drobnucke malicke teplaciky, take na spapanie). Dupky mam asi len 3 zo Slovenska od nasich ale z tych uz sme vyrastli. Ale niekedy si myslim ze pre babatka je lepsie nieco bez gumy na brusku aby to netlacilo...

bodzlomu, aj nas sa najskor prevaloval z bruska na chrbatik, presne od 2m. A nie nahodne za hlavickou ale tak ze zdvihol zadocek a prekopal sa. Z chrbatika na brusko sa zatial nepretocil, len z boka na brusko 2x pocas spanku.

cestovnu postielku pouzivame stale, bol k tomu taky kosik pre babatko, v tom drobec buval prvy mesiac, potom buval 2 mesiace v cestovnej postielke v obyvacke, teraz uz som ho nastahovala k nam do spalne do normalnej postielky lebo sa mi zda ze uz je na cestovnu moc tazky. Ale neskor ju vyuzijeme ako ohradku. Presne tuto mam, ale cena bola o polovicu nizsia, kurnik v tom Toys r us je vsetko tak predrazene !!!
http://www.toysrus.ca/product/index.jsp?product...

zuzu1980
24. jan 2010

adka, ja riesim stupne, lebo u nas je celu zimu medzi -10 a -25, takze ked je okolo -5 tak ideme von, inac by sme doma zapustili korene. Keby som bola na slovensku tak chodim von za kazdeho pocasia asi...

sakura77
24. jan 2010

zuzu,tak to u vas -5 je prijemne teplo co? 😀
mne to nedalo a po dohke a pol som ju dala dovnutra-ale bola fajn teplucka,takze myslim zeby jej nezaskodilo aj dlhsie-no a prelozila som ju do splane,spala jak drevo,ani nezbadala ze ju vyzliekam... 😅 tak spi od pol 1,uvidime dokedy..teda dokedy ju nas mladenec nezobudi ze ano...

zuzu1980
24. jan 2010

sakura, nie vzdy. niekedy je pri -5 brutalna kosa a inokedy pri -25 prijemne teplucko. Zalezi od vlhkosti vzduchu 😉

zuzu1980
24. jan 2010

jezisi, som chcela napisat ze pri -15 je teplucko ked je vlhko, nie pri -25, uz mi nacisto sibe 😀

kkiki
24. jan 2010

neviem isto, ale tsim koli dutinam aby nevdychovali ten ladovy vzduch ... lebo nevedia dychat ustockami ... taky mraz robi aj mne problem ked ho mam dychat , to niekedy ide hlavu roztrhnut ...

zuzu1980
24. jan 2010

ja maleho bud zababusim tak aby mal aj pred nostekom overal alebo deku, a niekedy ked je velka zima tak davam protidazdovy kryt, potom sa k nemu ten studeny vzduch vobec nedostane 😉

kkiki
24. jan 2010

🙂)) zuzu ty mas prirodzeny talent .... ja som unavena jak jedno hovado ... ked sme sa sem stahovali tak som bola v piatom mesiaci a nechcela som sa vtedy moc nadrapovat z vecami tak som to davala larom farom ... tak som to cele posledne dni vsetko davala na poriadok ... ruky mam jak opica .. deckam som konecne dokoncila izbu , noooo maju ju taku krasnu ze ja zavidim ... take je to mile ... modro, ruzovo biele a babiky koniky a do doho autiskaaa ... oliver sa prestahuje ked bude mat tak 3 rocky ... no a nedokazem si vynachvalit tu stolicku na jedenie ... ja ho dam daaaaam on cuci a hra sa rozprava mi do roboty a potom si krasne zdriemne ... zatial najlepsia investcia ... a je do 15kg ... no a uz nemam v prskach ani kvapku, mam ich take ake predtym ... baby to je ulava ze az, strasne prijemny pocit ... aj ked mi je luto toho mliecka, ale viac sa nedalo ... uplne rovnaky postup ako u stellky ... inak som nad tym rozmyslala, ze nebyt lekarov a vedy tak nemam nikdy deti ... na zaciatku by som potratila obe bez dupfastonu , pri porode by som oslepla ak by predsa a potom by som im nemala co dat chudatam po dvoch mesiacoch jest ... 😕

adka_praha
24. jan 2010

kkiki niekdy veru ostavam aj ja v nemom uzase, ake vyhody mame oproti predchadzajucim generaciam... 🙂

navsteva prebehla v pohode...matka ma pocapkala na konci po kolene pred tym ako vstala, co som sice nepochopila co to presne malo znamenat, ale ked celu dobu netrepala tie svoje mudrosti, tak asi nieco v takom style ze mala je rozkosna...ale kto vie...
segru som nabalila, odpovedala som na vsetky mozne otazky jej chlopa (strasne zvedavy to clovek 😅 , ale tak vzorny tata, co chce vsetko vediet, no tak zazlievajte mu to... 😅 zlaty je... 😀 ), poklabosili sme o vsetkom moznom...normalne pohodove popoludnie... 🙂

tilly
autor
24. jan 2010

my chodime von stale, ´vcera bolo -10 vecer vonku a my sme boli vonku na prechadzke, dobru hodinku sme boli, ale maly mal deku prehodenu cez kocik, tak nedychal priamo ten ladovy vzduch... aj dnes sme sa boli korculovat na takom ramene dunaja, tak bol v kociku a ja som korculovala s nim, bola to priprava na leto 😀 budeme chodit na hradzu na inlineoch 😀

dominik sa uz tak krasne korculuje, sikovny je... krasne bicykluje, lyzuje, korculuje, vie hrat futbal, este tenis a golf a sme so zakladnymi sportovymi vedomostami hotovi 😀

bambolina
24. jan 2010

Ahojte, vidim ze babatka kraane rastu, my sme boli ma poradni, musim zmenit pediatra, pre nho je vsetko normalne...inak mame desat tyzzdnov, 64 cm a 6700 g, kto da viac 🙂 moj chrbat je do srotu, maly chce byt stale na rukach a v pohybe, nech zije nosic....inac je zlaty, usmieva sa, rozprava, stale sa hybe, je velmi silny, ale trapia nas koliky ako nikdy predtym....kazdy vecer uz tyzden v rovnaku hodinu mame dve hodiny utrpenia....je to hrozne, co mam robit, je to normalne, ze tak pravidelne...

tilly
autor
24. jan 2010

bambolina vediete 😀

didiana333
24. jan 2010

čaute babule,takže víkend je za nami...my sme dnes boli s Erikom a s drahým na návšteve u mojej kamošky.Ja že sa pochválim,aké je Erik inteligentné bábo... 😀 (...u svokry ani neprdne 😀 ) Ked sme prišli,tak som ho pred papaním prebalovala...ked som spod neho vytiahla plienku,tak spustil taku sprchu,že očural postel aj seba 😀 😀 😀 ...no veď,stáva sa...a po jedení sa tak pokakal,že aj body okadil,aj pančuchy,aj overal...no proste všetko...kedže dalšie oblečenie do zásoby som už nemala.tak ešte chvilu kukučkoval a potom sme šli s poserom domov....holt,taká akčná nedela....

zuzu1980
24. jan 2010

bambolina, veru, vediete 😀 my sme sice o kusticek tazsi ale aj o dost starsi, tak vam prepustim prvenstvo 😉
a chrbat si uz ani ja necitim. rano niekedy ani nedokazem vstat z postele co ma krize bolia, ale porom to rozchodim... ozaj, je mozne ze by sa panva po porode davala do povodneho stavu? lebo je to taka bolest ako som mala na zaciatku tehu, potom na konci tehu a teraz uz asi 3 tyzdne zas...

beruska kraaasne fotky. filipko je fesak, ale aj mamine to pristane. 😉

janka1874
24. jan 2010

my ideme na poradňu zajtra tak som zvedavá na našu váhu u nás výšku nemeria ale to si zmeriame doma 😀

strapco13
24. jan 2010

bambolina klobuk dolu..prihnojujes?

didiana..a ta kamoska ma dieta? lebo ak nie, tak jej asi chcel predviest nazornu ukazku, co vsetko deti dokatu 😀 😀
inak to je dovod, preco vzdy so sebou nosim veci na prezlecenie..predpokladam, ze aj ty uz budes

zuzu..ta bolest..nemas skor seknuty chrbat? treba masaz

bambolina..to vyzera na tu vecernu alebo nervovu koliku..s tym nic neurobis..ale prejde to raz

tilly..este basketbal a hokej vam chybaju..tam sa tocia prachy

strapco13
24. jan 2010

dnes ptri kupkani som chcela naucit drobca ako robi kacicka /vanicka ma nalepku kacicky/ a vravim mu: kacicka robi kvak kvak..teda som si myslela, ze uz ma tehudemencia opustila a ona sa ma drzi ako kliest 😠 😠

baby, co kojite..aj vy ste stale hladne, alebo som si len ja nejak velmi roztiahla zaludok? som si povedala, ze nebudem v noci vyjedat chladnicku, aj som to dodrzala, ale rano som myslela, ze od hladu klince pojem..kym som maleho nakojila, prebalila, az som mala krce od hladu

zuzu1980
24. jan 2010

strapco, nie, nemam seknuty, je to taka bolest v klboch, rovnake mam aj v kolenach a inde, uz 10 rokov, ale tie krize zacali len odkedy som tehu... som myslela ze sa roztahuje panva a teraz zase ze sa dava naspat... ale neviem

a nie som stale hladna, prave naopak, vobec nic mi nechuti 😝 ale nestazujem sa, este stale potrebujem tie 3 kilecka dat dole, sa to nejako zastavilo.

zuzu1980
24. jan 2010

tilly a plavanie? uz vie plavat?
strapco hokej nijeee, na to treba velku vybavu, doma zakazem hokej, len fucik alebo basketbal, proste kde staci tricko a trenky 😀

kkiki
24. jan 2010

strapco ja ako som prestala mat mlieko tak v ten den skoncilo moje obzerstvo ... tak nieco na tom bude 🙂
zuzu a na just si to tvoje mile decko vymysli sport kde treba drahu vybavu ... inak ty sa tesis ked bude na strednej ? haha sa tam tie kanadanky z adamka zblaznia 🙂)))) takze este ku tomu musi pridat poriadny sport ... ale basketbal neeeee ... sice zarabaju, ale je strasne vela adeptov .... hokej by mohol ved spolky je slovak 😀

zuzu1980
24. jan 2010

kkiki, nejde o to ze drahu vybavu, ale velku, ked vidim kolko toho na seba hokejisti nahadzu, vsetky tie chranice a tak..., je to strasne velke a smrdi to potom, ledva sa to do pracky zmesti, no hroza !

haha, veru, budu nasi chalani kocky obhanat. Ty by si sa pomaly mala zacat bat o stellku, ta uz je velka kocka, pockaj ked za nou budu chlapi behat 😀 😀 😀

pudo
25. jan 2010

ahojte.... nestihacky pisat...ale citam pravidelne 😉 ...trosku uz robim nieco do prace, takze surfovanie uz nemoze byt tak caste, lebo mi zere velaaaa casu (ktoreho aj tak pri Tami nie je vela 😀 ).

Strapco - ja vyzieram total... najhorsie je rano, lebo ja kojim viackrat za noc a v noci len pijem... ja zjem toho viac ako manzel. Ani nechcem pisat kolko na ranajky, lebo to mi nik neuveri... ale pritom nepriberam - jupiiiiiiii...skoro ako za mladi 😀

Zuzu - tak tie ukoncene 3 mesiace nezabrali na reflux???? Ja som uz tiez skeptik... tipujem to na dost dlhsie... my mame ten tichy reflux, ona vobec negrcka, len je na nej vidiet a pocut ako sa jej mliecko vracia hore a musi to preglgat... potom sa k tomu prida kyselina a je z toho dost umrncana...davam jej kvapky GASTROTUSS, ale nezda sa mi, ze by zaberali... takze len jedine - nosit na rukach a odputavat pozornost. Objednala som si satku, lebo ruky mam uz vytahane az po kolena, tak dufam, ze sa jej v nej bude pacit, lebo babyvak bojkotuje.
My sme vypolohovani od narodenia... "na stojaka" papame, hrame sa aj spime...
super, ze sa ti podarilo Adamka naucit spat dnu...Tami by aj spala, ale ju ten reflux vyrusuje a vzdy sa preberie. Myslim, ze by jej pomohlo, keby chcela cumel - aspon by sa upokojila a slinkami kyselinu splachovala...ale ona cumel vypluva, nevie ho vobec cuckat 😅
Najnovsie spi pri mne, ale v postielke je podpierana velkymi plysakmi z kazdej strany skoro 😀

My chodime von stale... jednoducho nevieme spat dnu... vzdy doobeda aj poobede. Ja jej ani tvaricku nicim neprikryvam, vzdy ju ma teplu. Doktorka hovorila, ze nemame ist pod -1... ja kukam... no to urcite... a sa zblaznim teraz doma, nie???!!!! Jasne, ze sme von... a je to presne zakaz kvoli tomu, ze si deti nevedia spracovat ten studeny vzduch v dychacich cestach.

Kkiki - sikulka... aj ta sedacka vyzera dobre... my mame zatial len kresielko Fisher Price a paci sa jej v nom...
- kedy dame rande? Medicka zahrada je teraz v zufalom stave, ale ked sa roztopi lad, tak by sme mohli zbehnut na prechadzku...

Bambolina - tak klobuk dolu... to cim krmis? 😀 😀 😀

Miska - my tiez nespime cez den, musime ist fakt von, az potom zalomi na dlhsie. Ale musime byt von min. hodnku.

slovakia13
25. jan 2010

ahoj
tak my mame aj nosic ,skusali sme aj satku a 0 bodou 😒 mala iba moje ruky a uz to je naozaj dost
bambolina
no super 🙂
zuzu
mas pravdu,ta hokejova vystroj potom straaaasne smrdi 😀 😀 😀 moj ex na SK hral mozno aj hra hokej 2sezony aj v kanade 😀 🙂 ale su tam dobre money 😀

tak my sme sa zas konecne vykakali sice pomocou rurky,uz som sa nevladala pozerat ako sa chudatko trapi.stolica strasne tuha na zaciatku a potom voda 😒 tak dnes ideme ku normalnemu dokimu,som zvedava co povie

kkiki
25. jan 2010

zuzu veru ten smrad ... ja som mala francuza 😀 ale francuz hokejista = krasokorculiar .... 😀 😀 😀

pudo, pojdeme hned jak odmrzne ... som myslela ze ma rotrhne -8 teraz rano ... sak aj auto sa tvarilo, ze co chcem .... no nosenie, ruky jak opica ... teraz uz moze mat krpec 6kg ... ale kedze vsade mam nieco kam ho polozit tak prekladam ... alebo autosedacka na podvozku a jazdime po celom byte ...

inak mne sa tiez chce nejak aj robit ... pudo a ty co robis ?

janka1874
25. jan 2010

teeeda nomvebrovky na druhej strane čo sa deje ešte Vás musím dočítať 😀

adka_praha
25. jan 2010

ahojte...
ze -8 😀 ...nic proti ale my sme tu mali rano -23... 😖 sak sme mali normalne na vonkajsich dverach panty namrznute z vnutra!... 😒

baby kde ste tych hokejistov vyhrabali?... 😀

pudo
25. jan 2010

slovakia - juuuuj, to je trapenicko s tym kakanim... ech... kiezby uz vsetky neduhy tym drobcom presli... a nestras s tou satkou... ja sa spolieham na nu ako na spasenie (dnes by mala prist), lebo inak uz koncim s rukami, chrbtom aj celym telom... Tami jedine ukludni nosenie, ked ma kyselinu a vracia sa jej mliecko....

kkiki - mi nehovor o teplote... ja uz non-stop pozeram shmu.sk, teraz je -7... pockam este chvilku a vyrazame... normalne by sme uz boli vonku...
- ja robim len nejake ekonomicke podklady pre firmu, kde som robila pred porodom (ale paradoxne som to vobec nestudovala 😉)... vsak potom pokecame viac

jani - a my dame raz stretko v KE, tam som sa vydavala 😀