icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

venika_v
1. okt 2010

@mirka7582 tak to ti nezavidim, je to hrozny pocit, ked ani obed a ani vecera neostane na spravnom mieste.....

ja mam nastastie len rano a v noci ked sa zobudim na wc tak si aj rovno zavolam.....

neboj ono to prejde

mirka7582
1. okt 2010

@venika_v ale ja som nezvracala vobec preto ,ze teraz ked to ma ustupovat tak zacnem 😝 xi casom prejde

mirka7582
1. okt 2010

@brumca ak si sa nikdy neockovala tak je to teraz zbytocne ja som sa nikdy nedala zaockovat som mlada a nech si telo poradi 🙂 a neviem ci to babetku neuskodi ja som citala ze na zaciatku by sa mala zena dat zaockovat hned prvy mesiac .ale sa opytajte

brumca
1. okt 2010

@mirka7582 ja ucim v skole, kde byvaju v tomto obdobi deti casto chore a som teda viac ohrozena 😀 ...ako ucim, tak som sa davala ockovat kazdy rok a nastastie som nemala ani raz chripku a mala som max. nadchu 🙂 ved este uvidim...

venika_v
1. okt 2010

@mirka7582 tak to je dost zaujimave,,,, ono sa hovori ze ked zena vela vracia tak bude mat dieta vyssie IQ, tak si povedalo ze bude mudre :P

mirrinka
1. okt 2010

@venika_v ono to sú zase asi len babské reči...ja som v prom tehu nezvracala ani raz a moja dcéra ked mala tri roky vedela celú abecedu,teraz v štyroch rokoch vie všetky písmenka aj napísať,básničku sa naučí na prvé počutie,už len čakám kedy sa pustí do malej násobilky 😀 😀 😀 😀 😀
teraz som takisto ešte ani raz nezvracala, a dúfam,že ani nebudem 😉

mirka7582
1. okt 2010

@venika_v fiha no toto som nevedela vsak uvidime ake sikovne deturence budeme mat 😀

mirka7582
1. okt 2010

@brumca jasne je to iba na tebe 😀

venika_v
1. okt 2010

@mirrinka a tak chcela som ju potesit a ty mi to takto kazis... jasne ze to zalezi uplne od inych veci ake inteligentne deturence budeme mat

nunusimi
1. okt 2010

@mirrinka na Masarykovej, uz som to tu raz davala a este niekto www.3Dultrazvuk.sk Tazko sa tam objednava, nevedela som sa dovolat, objednala som sa cez ten formular na stranke a na druhy den mi oni volali.

maahuliena
1. okt 2010

ahojte 😉
@mirka7582 fiha, tak Ti začalo byť až teraz na grckanie 😅 😕 mna to pomalilinky prechádza... ale veľmi pomaly 😀 😒
baby v ktorom tyždny je najlepšie isť na morfo utz? v tom 18tt? 😕 či neskôr? neviem kedy sa objednať.. chcem isť ku Holaňovi do BA.. a tam sa čaká aj 3tt.. bo nam maju dosť plno

mirka7582
1. okt 2010

@maahuliena asi mi nezaposovali 🙂

mnamko
1. okt 2010

http://www.changenet.sk/?section=kampane&x=499573 prišlo mi toto ohladne rodičovského príspevku ak chcete vyplnte to,je to petícia

mirka7582
1. okt 2010

cem nieco kysle a doma nic nemam kysle ☹

venika_v
1. okt 2010

@mirka7582 ja mam dnes kyslý úsmev ale to ti asi nepomôže .... 😕

ak ta chut nie je silna treba ju prekonat no ak nie treba zbehnut do obchodu, my sme teraz kupili bytik a rovno cez ulicu mame "potraviny" takze super... aj ked treba tam vchadzat s plynovou maskou.. kedze v tychto nasich potravinach maju vycap....

mirka7582
1. okt 2010

@venika_v mno super sradok 😀 poviem manzelovi ked pojde s prace nech kupi mi kapustu kyslu 😀

barborkach
1. okt 2010

@brumca doktori na tom ockovani len zarabaju, cele je to len o peniazoch..a navyse ti tym pekne oslabia imunitu-ale budu tvrdit presny opak..telo sa predsa musi vediet vysporiadat s obycajnou chripkou, co je chripka taka strasna vec, aby sa to nedalo prekonat? clovek by mal snad natolko silny organizmus, aby chripku bez problemov zvladol bez ockovania.. pocula som nazor odbornika, ktoreho tieto firmy nemali moc v laske, dokonca sa ho snazili skompromitovat, pretoze rozpraval verejne o tom, ako to naozaj je..ludi na to nabalachaju a kesne na tom i firma i lekar -ssamozrejme.. tak su na tom vsetky tie nepovinne ockovania pre babatka.. deti maju coraz slabsiu imunitu, su casto chore, takmer kazde dieta ma alergiu na nieco... a to napriek vsetkym uzasnym ockovaniam, o ktorych kedysi nebolo reci..
mozeme si za to sami..decko kychne a davame ATB... od par mesiacov zivota..
no to je moj nazor na problematiku 🙂 neverim ze najdete lekara, ktory vam povie nie, nedajte sa ockovat..preco by mal, ked jemu sa to oplati...

prsky
1. okt 2010

ahojte baby, som k vam nakukla 🙂 vidim, ze bruska rastu, tak drzim palce, nech rastu dalej a vsetko prebieha tak, ako ma

@brumca http://www.slobodavockovani.sk/news/pravda-o-oc...

seba1
1. okt 2010

to, čo sme počuli s brumcou na fun rádiu bolo však aj o tom, že vraj na slovensku vlani ochorelo 10 tehotných a z toho 6 zomrelo na prasaciu chrípku a táto vakcína je kombinovaná aj na to. Ja si myslím tiež svoje o tom, ako sa na tom zarába, ale nemusí to tak byť vždy, niečo na tom v tomto prípade môže byť, ale tiež nemusí. Neviem však, či je šanca dostať sa k objektívnym informáciám.

barborkach
1. okt 2010

@seba1 no ktovie ci naozaj zomreli na prasaciu chripku..a o ockovani na prasaciu vieme tiez svoje...zas to moze byt len trik, ze hiii, tehotne zomreli, zaockujte sa... ja sa nedam 😉 kroch 😀

c.o.l.a
1. okt 2010

Ahojte, ja som nikdy očkovaná proti chrípke nebola a ani sa nedám, podľa mňa tebo potrebuje cvičiť imunitu a keby čosi, tak sa s tým musí vysporiadať samé.

barborkach
1. okt 2010

@seba1 no kukam to, nasla som jeden pripad tehotnej, ktora na to naozaj umrela...maly detail: dlhodobo trpela závažnym chronickym ochorenim pluc.. mozno keby bola zdrava, prekonala by to..takze je to take polemizovatelne..idem hladat dalsie pripady 😉
aha, hned druhy..romka neprisposobiva, dietatko zachranili...

prsky
1. okt 2010

ja mam k ockovaniu velmi negativny postoj a v mediach siria proockovaci hroznu paniku (nedavno kvoli osypkam) co sa tyka prasacej chripky
http://www.slobodavockovani.sk/news/dr-blaylock...
http://www.slobodavockovani.sk/news/prasacia-ch...

este zaujimavost k chripke: http://www.rizikaockovania.sk/dok/vran/Chripka-...

seba1
1. okt 2010

@barborkach iste, to nikto nevie, že či zomreli na prasaciu chrípku. Isté je, že keď sú nejaké názorové skupiny za, vždy sú aj také, čo sú proti. V každej oblasti života. Sú aj ľudia, čo popierajú holokaust. Horšie je, že v niektorých oblastiach života nie je také jednoduché si overiť, čo je pravda. Ináč ja som bola proti chrípke zaočkovaná len raz.

mia.k
1. okt 2010

@blcha potom daj prosím ťa vedieť,čo ti povedali na tom 3D-čku v HC,tiež sa tam chcem objednať,len neviem kedy je to najlepšie. Pri prvom tehu mi povedali,že to robia až po 20tt,tak som bola v nejakom 23tt. Ale odvtedy,sa to mohlo zmeniť.

mia.k
1. okt 2010

moja mama sa tiež dala prvý krát zaočkovať minulý rok na jeseň,lebo jej to lekárka odporučila, a tak z toho ochorela,že sa to s ňou vlieklo celú zimu až do jari. Stále potom chodila lekárke a nič jej nepomáhalo,nemohla ani rukou hýbať, a takýchto prípadov poznám viac,takže ja by som sa tiež nedala zaočkovať.

blcha
1. okt 2010

@mia.k prave dnes som sa stretla s kamoskou ktora je tehotna a bola tam a povedali jej ze nejlepsie je to tak okolo toho 22tt takze sa objednam tiez tak 😉 ze ona si volala ked bola menej tehotna a tak jej odporucili takze este mame cas 🙂 ja sa na to tesim lebo pri eliske som nebola tak som zvedava 😵

blcha
1. okt 2010

ja som sa proti chripke davala ockovat vzdy a nikdy som nemala zlu reakciu a nikdy som potom ani nebola chora ale teraz ma to ani nenapadlo ked som tehotna aby som isla ja nebyvam casto chora takze ockovat sa v tehotenstve radsej nejdem 😉

maahuliena
1. okt 2010

ani ja by som sa už nedala nikdy očkovať... ked som sa v minulosti davala očkovať.. vždy chripka vypukla a taka, že som mala čo robiť dosť dlhu dobu... no na šrot som bola vždycky... 😖 odvtedy som sa nedala (cca 8rokov) a čuduj sa svete... par dni a chripka je fuč 😕

smajka
1. okt 2010

@23lenka - ahoj lenka. moc aj krv testy mam uz za sebou - v pondelok. vysledky budu vraj o 5 tyzdnov, teda ak nebude nic vazne - to by ma informovali skor. ta truba co mi brala krv mi urobila modrinu na pol ruky.. dokonca dnes mi volali z nemocnice a dohodli sme sa na scan v pondelok 2.30pm. to som necakala ze sa ozvu tak skoro, ale uz sa tesim. tebe robili multiple scans? - mne budu robit aj ten druhy - na dawn syndrom. vraj je to nieco nove, lebo pri malom mi to nerobili - scanuje sa vraj krk vzadu.
ja to mam do londyna asi 3 minuty peso - byvame na okrajovej casti a do centra londyna to mam vlakom asi 45 minut. moj post code je uz vsak herts - je to north west a hranicime s middlesex. 🙂