Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
@maahuliena ja som sa pýtala dr. povedal mi, že morfológia plodu je dobre vidno okolo 18. týždňa. Inak že sa robí najlepšie okolo 22.tt,tam je už krásne bábatenko. Dohodla som sa s ním na 18. týždeň, kvôli tomu, že či je všetko ok.
@kaprik1 vdaka 😉 tak za cca 2-3tt sa objednám aj ja 😉
Ahojte, tak ani ja som sa nadche napokon nevyhla... dnes som kychla uz asi 100x, az mi slzy tiekli, vysmrkala som uz 3 balicky vreckoviek a este som v robote, lebo je koniec mesiaca, tak sa nenudim. Taaak strasne by som si lahla, zdriemla, citim, ze ma zacina boliet hlava a hrdlo a dutiny mam uplne plne, fuuuj. Vzdy mi na posilnenie imunity velmi pomahali echinaceove kvapky od Theissa ale teraz netusim ci ich mozem, lebo obsahuju velmi vela alkoholu, ale uziva sa len par kvapeik. Skusim sa poradit v lekarni. Alebo mi vzdy zarucene pomohlo trosku domacej s medom, ale to teraz tiez nemozem. Aspon, ze ide vikend... Vy sa ako mate?
Ale aby som nevyzerala ako alkoholicka nedajboze 😀 pomaha aj cajik z cerstveho zazvoru, medu a citronu 😉
inak kuk relaciu k ockovaniu proti chripke (tak v polke relacie) http://www.stv.sk/online/archiv/spravy-a-komentare
ja som dnes zaspala v skole cez volnu hodinu na gauci v kabinete 😀 potom sa nedaj boze prebrat, ale uz som mala len 1 hodinu tak som to nejak zvladla. potom som dosla domov o 1ej a spala pomaly doteraz s malo prestavkou ked dosli chlapi domov. ale spala by som aj do rana :D no chceme ist do kina a dieta treba odviest k dedkovcom.
My sa na chripku neockujeme, aj ked robim v skole, skor som nachladena ako chripkova, to je mala pravdepodobnost, ze niekto s chripkou pride do skoly, lebo tam su hned teploty. Muzik bol zaockovany raz a vraj ten rok bol taky chory, ze nepamata ci uz niekedy mal taky priebeh choroby, co sa ani nevladal postavit.
Tak si vyberte....
ja mam posledny tyzden take nechutenstvo na vsetko jedlo...nemam na nic chut!!! je to des, najradsej by som ani nejedla, jem vacsinou nasilu, nechce sa mi varit...nebyva mi zle, ale proste nechuti mi.. myslim ze som aj schudla, normalne sa trosku bojim 😕 ale ved babo si ma z coho brat ziviny... navyse ked mi ten dr povedal, ze nemam vela pribrat, max pol kg za mesiac...to sa mi zas zda malo, nemyslite??? hlavne potom neskor...no mozno to myslel len do toho decembra...teda do piateho mesiaca... 🙂
To je vždy okolo svadby zhon až dva týždne pred ňou či len ja mám na to štastie? xD
A zrušili mi fotku, ani nechápem, čo na nej bolo zlé xD
@timejkaa vsak si ju mala krasnu, tu foto, tiez nechapem...ty sa hlavne nestresuj a snaz sa tomu zhonu nepodlahnut 😉
@barborkach uff snažím sa snažím.. ale neviem koľko mi to vydrží..
@timejkaa ja som sa vydavala tiez tento rok, a tiez som sa snazila, kolko to dalo..aj mi to celkom slo..ale ty sa musis eeeste viac snazit 😠 a nedat sa 😀 drzim palec, nech to dobre vsetko dopadne 😉 a pekna foto, snad ti ju zo zavisti zas nedaju prec 😀
@barborkach no, neverím že by tu až tak závideli xD
@timejkaa no tak povedz preco ju dali prec..nechapem 😀
@barborkach niečo sa staloo ale aj tak nikto neviee čoo xD nechápeš ani ty, ani ja.. ine kafe.. jak som si spomenula na moje násť roky xD
@timejkaa ti boli aj moji 😀 😀 xa! ani comeback neni najhorsiii...mojich najlepsiiiich patnaaaast rokoooov 😀 😀 😀 😀 😀
smajka---no to viem ze na vysledky sa caka dlho....no a keby bolo nieco vazne s tebou alebo babatkom uz by ti volali....tak sa neboj 🙂...no mne ked brali krv...tak pohode ani som nevedela ze mi beru krv....to ty si bola asi u nejakej sadomasocjistky 🙂...no vidis uz si sa dockala a to pojdes skor ako ja....no mne este scan nerobili...a teraz co pojdes tak ti budu robit testy na ten dawnow syndrom...lebo aj mne to robili....a moja midwife mi povedala ze ten prvy scan je s tym spojeny...takze ti to budu robit v pondelok...a potom na dalsi scan sa ide v 20tt...a potom uz nic....uz len navstevy s midwife....a tebe toto vsetko midwife nehovorila???A dala ti midwife take papiere aby si ich vypisala aby si mala zadarmo lieky alebo lekarov tu v UK???A este je jedna karticka na vitaminy mlieko ovocie zeleninu...to je taka karta ze este pred narodenim ti na nu posielaju 3.10 kazdy tyzden...na nakup tych veci co som pisala a po narodeni babatka ti poslu kazde dva tyz.. 6.20lib...podla mna dobre...lepsie ako nic....A ako dlho si v uk???
Ahojte, tak mne sa konecne zvysil apetit 😅 papam vsetko co vidim, dnes si idem na lokse s mastou 😉 ako sa citite? ma mne si uz kazdy vsima brucho,ze : "ale ake mas uz brusko ... " s oblubenymi riflami som sa musela rozlucit uz v pondelok ... kabat na jesen este zapnem, uvidime neskor 😕
Ahojte, prvy krat som na tejto webovej stranke, kamoska mi o nej povedala. Ja mam termin 3.april 2011, nehorazne sa tesim lebo babenko je velmi vytuzene.....4 roky nam trvalo kym to vyslo, je to uzasne. Vsetkym maminkam drzim palceky 🙂 Tiez papam co vidim, mam pocit ze budem ako slon dokial porodim, a co sa tyka oblubenych rifiel.....tie uz su na spodku kufra, musela som kupit tehotenske.....a tie su ozaj super 🙂
dobre ranko 🙂 😉
@happy12 gratulujem 😵 😵
@maahuliena Dobre ranko aj tebe, dakujem za gratulaciu 🙂
dobre ranko 🙂 tak aj ja pomalicky zacinam jest vsetko nie uplne ale je to uz na dobrej ceste 😀 a vy ako?
ahojky,no ja som mala zas včera dve hodiny o zábavu postarané,tak mi asi napuchla zlatá žila ale nie von ale dovnútra také bolenie som mala až do pošvy myslela som že s malým je koniec,aj som rozmýšľala že si zavolám sanitku ale čo by som im povedala,že ma bolí riť 😀 tak som sa zababušila do deky a čakala key to povolí,dnes ma zas pobolieva po bokoch ako na menzes,jaj čo by som dala zato keby som grcala anie mala takéto bolenia,aj keď grcanie tiež nie je bohvie čo,
Ahojko! ja si musim zaklopat, lebo ako mi bolo min. tyzden zle, tak mi je tento tyzden uplne paradne, nemala som uz ziaden prejav nevolnosti. Aj ma napadlo, ze ci je vsetko ok, ked mi nic neni. Samozrejme, ked je nam zle, tak sa "stazujeme" a ked je nam dobre, tak sa bojime, no co uz s nami 🙂 V utorok mame cinknut doktorovi, zobral by nas na 4D sono, tak som velmi zvedava, ci je vsetko ok 🙂 Krasny dnik prajem!
@mnamko ejha...ale tak snad je dnes už lepšie 😉 inak to pobolievanie na ms.. to mam ja ja.. 😅 dosť často...už som sa aj zlakla, že to neni normálne aby to stale tak "pobolieval a tahalo" ale potom som sa ukludnila... pred cca 1,5tyždnom ma zase všetko svrbelo(myslím koža na tele hlavne na stehnach, bruchu a prsiach) tak som si to tu vyčitala... tak som sa zase vydesila 🙄 že si môžem dať spraviť pečenové testy..ale mna to prešlo a trvalo to len chviľku... 😕 tak snad to bude len nejaka reakcia alebo len suchá pokožka( lebo ju mam strašnu 🤐 ) Dnes pre istotu migrena... už som 3x grcala.. absolutne nič mi nechutí...citim sa ako mucha.. už aby som toho drobčeka videla zase na sone 🙂 😵
@blackberry fiha, to už na 4D.. budete mať zažitok 😵
@maahuliena no tak ja som nastastie vobec nenavstevovala zachod za cely cas..ja akurat som zacala 12tt no ano uz povoluje a je to naozaj lepsie,tak dufam,ze to nezarieknem a ze uz nepride nic horsie 🙂

@blcha dík za info...Takže sa nič nezmenilo...