icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

linea22
4. okt 2010

@maahuliena dal mi na tri dni na vkladanie čo môžu aj tehotné tak som zvedavá,zajtra volám svojmu dr. a som zvedavá čo mi povie.To si píš prežila som sekundy hrôzy už som mala pred očami hrozné veci ☹

brumca
4. okt 2010

@linea22 to je mi luto, ze si zazila take strasne chvile...hroza ako sa spravaju ti doktori na pohotovosti...ved tam clovek nejde len tak zo srandy ☹ ja mam inac tiez mykozu, ale doktor hovoril, ze tie prve tri mesiace s tym nic nebudeme robit...buduci tyzden mam poradnu, tak asi mi uz nieco nato da...

c.o.l.a
4. okt 2010

Práve som zjedla jedno veľké koliečko tlačenky a k tomu veľa octu - mňam! Včera taká istá večera, len 2 kolieska 🤐

linea22
4. okt 2010

@brumca ja čo som dostala tak je aj v návode,že je to vhodné aj v tehu tak asi to nemôže škodiť 😒

barborkach
4. okt 2010

@c.o.l.a 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

brumca
4. okt 2010

@linea22 podla mna ti to uz neuskodi, mne to nechcel dat tie prve mesiace...teraz ze mi uz nato nieco da..asi tiez nejaku tabletku na vkladanie...mam uz toho dost 🙄

c.o.l.a
4. okt 2010

@barborkach a ešte som to zaklincovala chipsami, len sa normálne bojím, aby mi v noci nebolo zle 😒

c.o.l.a
4. okt 2010

ale bola som už hladná, naposledy som jedla o štvrť na päť

brumca
4. okt 2010

@c.o.l.a juuj tak to sa necudujem, ze si bola tak strasne hladna...ja by som uz umrela hladom 😀

c.o.l.a
4. okt 2010

@brumca som ani moc nemala kedy, bola som s malou vonku, potom som vysedávala na pc a potom kúpanie a ukladanie do postieľky, a to je ticho asi len 5 min.

blackberry
4. okt 2010

@barborkach huraaaaa, uz ste sa prestahovali, ale fakt najhorsie je, ze to treba este upratat 😀 poznam. Okna ale rada umyvam 😉 ale zas aj tato faza ma svoje caro a potom ta radost z krasneho, cistuckeho priestoru. My ked sme teraz domalovali a dozateplovali z vnutra, vsetko vyupratovali sme sa smiali s manzelom, ze uz len stromcek osadime, lebo poriadok bol ako na Vianoce 😀

barborkach
4. okt 2010

@blackberry nooo, tak to nam este nehrozi, prerabali sme dost vela a este stale nie je vsetko, takze take ze poriadok definitivny, to asi az na novy rok 😀 😀 😀 ale prezijem vsetko, uplne vsetko, som statocna 😀
@c.o.l.a ja som dnes vyvarala, lebo som sama doma, takze som nasla recept na uuuuzasnuuuuu kapustovu polievku z cerstvej kapusty, ja som taka kapustova, jedla som ju asi uz...3x?? 😀 😀 😀 este mam nabraty jeden tanier pre pripad nudze 😀 a vecer mrkvoa pomazanka a za tym palacinkyyyy 😝 😅 😕 😀 😀 😀 😀

seba1
5. okt 2010

celkom ma zaujal ešte tento kočík, je to síce kombinácia, ale táto sa mi zdá celkom fajn, aj cenovo
http://www.enikibeniki.sk/shop/index2.php?page=...

seba1
5. okt 2010

ja som si včera výborne pochutnala na fazuľovej polievke s údeným a klobásou (maminka nám zabalila )a k tomu chrumkavá bageta 😝 . Teraz čakám na čerstvé rožky, manžel šiel s deťmi do školy a škôlky a cestou sa zastaví na nákup. A potom budú s maslom a medom a pohárom mlieka 😀.
Včera ste tu toho popísali, vám sa večer nechce spať? Ja som bola už o pol deviatej dead.

smajka
5. okt 2010

dobre ranko.
vcera sono dopadlo super. malicke ma vsetko co ma mat a nastastie teda je len jedno 😀 . zrovna nebuvkalo, tak sa nam riadne predvadzalo. mame uz 5.88cm a termin sa mi posunul na 15 aprila,. dnes by som mala byt 12+4. do 10 dni by mali byt vysledky na dawn s.
ked hovorite o chutkach - vcera som si robila vyprazanu cuketu. chuti mi vsetko, co neni maso. mnaaam a bola vyborna, dnes ma este caka na obed. 🙂

mirka7582
5. okt 2010

Baby aj vy citite pri okolo pupuku take pnutie ???? ja sem tam a nevim coto
@smajka tak super 😀

pippi84
5. okt 2010

@mirka7582 brusko ti rastie, to asi pre to ... kremuj sa.

mirka7582
5. okt 2010

@pippi84 aha xi ja ze maly sa hra spupusnou snurou 😀

marusinka80
5. okt 2010

ahojte, chcem sa poradit, ktore su dobre vitaminy? ja som doteraz brala Calibrum babyplan, ale v II. trimestri je cas na ine. Rozhodujem sa medzi Calibrum mami alebo ElastiQ. Ake mate s nimi skusenosti? Dakujem 🙂.
Inak smajke gratulujem k sonu, ja idem dnes poobede, tak sa bojiiim 😖

mirka7582
5. okt 2010

panecku april bude bohaty na babetka 😀

mirka7582
5. okt 2010

@marusinka80 ja beriem maternu aj som brala od zaciatku tehu 🙂

mnamko
5. okt 2010

@seba1 kočár je pekný,len aká je cena.
ja dnes varím,pečenú krkovičku,knedlu a kyslú kapustu,robím ju prvý krát tak hádam sa podarí,
@mirka7582 to zatial nemám,mna stále tlačí to podbruško

seba1
5. okt 2010

@mnamko cena je cca 210.- Eur, nech sa zadarí 🙂 , krkovičku mám rada.

mnamko
5. okt 2010

Tak to je dobrá a kde sa dá kúpiť?

seba1
5. okt 2010

@mnamko na nete napr.v eniki beniki a je k tomu aj kresielko v cene, také keď je bábo hore a nechce byť samé, tak ho tam šupneš a zoberieš si ho do kuchyne a môžeš napr.variť.

seba1
5. okt 2010

@augustovka som pozerala na nete, ale nemôžem taký test nájsť, kde presne si to objednala?

mischeell
5. okt 2010

Ahojte. Včera som bola mimo poradne na kontrolnom sone, pretože som po chorobe a náš drobček je neskutočný.... Už máme 4,5 cm a vrtelo sa, hmírilo sa...videli sme nožičky, ručičky a dokonca všetkých 5 prstov, keď nám krásne zakývalo 🙂 Srdiečko bylo ako o život, krásny zážitok. Na NT screening ideme 14.10, tak sa teším na pekné fotečky 🙂

katuska26
5. okt 2010

Ahojte.. tak ja som si dnes pospala teda... O 6tej som vstala aby som obliekla Viki a vyprevadila ich s mužom do škôlky a potom som si ľahla pri telke a zobudila som sa o 11te 😕 😕 😕 No a to som chcela ísť do obchodu a ešte vymyslieť čo budem variť.. No tak som dala len zeleninu do hrnca a varím hubovú polievku s mrveničkou... Do toho mi volal manželík, že vraj to nič nech si pospím a že na obed si dáme tú polievku a potom pôjdeme na pizzu alebo čo 🙂 jáj normálne mi odľahlo, lebo som ani nemala tušenia čo idem variť.... 😅
Mohli by ste dávať typ.... 😉 Zajtra budem variť asi koložvársku kapustu, neviem či to poznáte, ale kyslá kapusta mi veru chutí v hocijakom jedle... 🙂
Inak ma dosť bolí hrdlo a mám kašeľ, pôjdem si aj do lekárne niečo vypýtať....
Pekný i keď u nás upršaný deň..... 🙂

seba1
5. okt 2010

@mischeell super, aj tvoje asi bude živé bábätko, keď sa vraj hodne vrtí už v brušku, bude také aj potom, mne gynekologička vravela, že vraj je to zvyčajne na striedačku - prvé, keď je živé, druhé je kľudnejšie a tretie zasa živé. U nás to asi bude takto. Ja idem vo štvrtok na poradňu.
@katuska26 kyslá kapusta je dobrá, keď si chorá, je tam veľa vit.C

mirka7582
5. okt 2010

@katuska26 kapustu ja teraz milujem ja som varila vianocnu kapustnicu tak sa teraz tesim na nu ako si dam zas 😀 ja nepotrebujem ani druhe hlavne je ze mam kapustu 🙂