Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
@linea22 to je mi luto, ze si zazila take strasne chvile...hroza ako sa spravaju ti doktori na pohotovosti...ved tam clovek nejde len tak zo srandy ☹ ja mam inac tiez mykozu, ale doktor hovoril, ze tie prve tri mesiace s tym nic nebudeme robit...buduci tyzden mam poradnu, tak asi mi uz nieco nato da...
Práve som zjedla jedno veľké koliečko tlačenky a k tomu veľa octu - mňam! Včera taká istá večera, len 2 kolieska 🤐
@c.o.l.a 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@barborkach a ešte som to zaklincovala chipsami, len sa normálne bojím, aby mi v noci nebolo zle 😒
ale bola som už hladná, naposledy som jedla o štvrť na päť
@barborkach huraaaaa, uz ste sa prestahovali, ale fakt najhorsie je, ze to treba este upratat 😀 poznam. Okna ale rada umyvam 😉 ale zas aj tato faza ma svoje caro a potom ta radost z krasneho, cistuckeho priestoru. My ked sme teraz domalovali a dozateplovali z vnutra, vsetko vyupratovali sme sa smiali s manzelom, ze uz len stromcek osadime, lebo poriadok bol ako na Vianoce 😀
@blackberry nooo, tak to nam este nehrozi, prerabali sme dost vela a este stale nie je vsetko, takze take ze poriadok definitivny, to asi az na novy rok 😀 😀 😀 ale prezijem vsetko, uplne vsetko, som statocna 😀
@c.o.l.a ja som dnes vyvarala, lebo som sama doma, takze som nasla recept na uuuuzasnuuuuu kapustovu polievku z cerstvej kapusty, ja som taka kapustova, jedla som ju asi uz...3x?? 😀 😀 😀 este mam nabraty jeden tanier pre pripad nudze 😀 a vecer mrkvoa pomazanka a za tym palacinkyyyy 😝 😅 😕 😀 😀 😀 😀
celkom ma zaujal ešte tento kočík, je to síce kombinácia, ale táto sa mi zdá celkom fajn, aj cenovo
http://www.enikibeniki.sk/shop/index2.php?page=...
ja som si včera výborne pochutnala na fazuľovej polievke s údeným a klobásou (maminka nám zabalila )a k tomu chrumkavá bageta 😝 . Teraz čakám na čerstvé rožky, manžel šiel s deťmi do školy a škôlky a cestou sa zastaví na nákup. A potom budú s maslom a medom a pohárom mlieka 😀.
Včera ste tu toho popísali, vám sa večer nechce spať? Ja som bola už o pol deviatej dead.
dobre ranko.
vcera sono dopadlo super. malicke ma vsetko co ma mat a nastastie teda je len jedno 😀 . zrovna nebuvkalo, tak sa nam riadne predvadzalo. mame uz 5.88cm a termin sa mi posunul na 15 aprila,. dnes by som mala byt 12+4. do 10 dni by mali byt vysledky na dawn s.
ked hovorite o chutkach - vcera som si robila vyprazanu cuketu. chuti mi vsetko, co neni maso. mnaaam a bola vyborna, dnes ma este caka na obed. 🙂
ahojte, chcem sa poradit, ktore su dobre vitaminy? ja som doteraz brala Calibrum babyplan, ale v II. trimestri je cas na ine. Rozhodujem sa medzi Calibrum mami alebo ElastiQ. Ake mate s nimi skusenosti? Dakujem 🙂.
Inak smajke gratulujem k sonu, ja idem dnes poobede, tak sa bojiiim 😖
panecku april bude bohaty na babetka 😀
@marusinka80 ja beriem maternu aj som brala od zaciatku tehu 🙂
Tak to je dobrá a kde sa dá kúpiť?
@augustovka som pozerala na nete, ale nemôžem taký test nájsť, kde presne si to objednala?
Ahojte. Včera som bola mimo poradne na kontrolnom sone, pretože som po chorobe a náš drobček je neskutočný.... Už máme 4,5 cm a vrtelo sa, hmírilo sa...videli sme nožičky, ručičky a dokonca všetkých 5 prstov, keď nám krásne zakývalo 🙂 Srdiečko bylo ako o život, krásny zážitok. Na NT screening ideme 14.10, tak sa teším na pekné fotečky 🙂
Ahojte.. tak ja som si dnes pospala teda... O 6tej som vstala aby som obliekla Viki a vyprevadila ich s mužom do škôlky a potom som si ľahla pri telke a zobudila som sa o 11te 😕 😕 😕 No a to som chcela ísť do obchodu a ešte vymyslieť čo budem variť.. No tak som dala len zeleninu do hrnca a varím hubovú polievku s mrveničkou... Do toho mi volal manželík, že vraj to nič nech si pospím a že na obed si dáme tú polievku a potom pôjdeme na pizzu alebo čo 🙂 jáj normálne mi odľahlo, lebo som ani nemala tušenia čo idem variť.... 😅
Mohli by ste dávať typ.... 😉 Zajtra budem variť asi koložvársku kapustu, neviem či to poznáte, ale kyslá kapusta mi veru chutí v hocijakom jedle... 🙂
Inak ma dosť bolí hrdlo a mám kašeľ, pôjdem si aj do lekárne niečo vypýtať....
Pekný i keď u nás upršaný deň..... 🙂
@mischeell super, aj tvoje asi bude živé bábätko, keď sa vraj hodne vrtí už v brušku, bude také aj potom, mne gynekologička vravela, že vraj je to zvyčajne na striedačku - prvé, keď je živé, druhé je kľudnejšie a tretie zasa živé. U nás to asi bude takto. Ja idem vo štvrtok na poradňu.
@katuska26 kyslá kapusta je dobrá, keď si chorá, je tam veľa vit.C

@maahuliena dal mi na tri dni na vkladanie čo môžu aj tehotné tak som zvedavá,zajtra volám svojmu dr. a som zvedavá čo mi povie.To si píš prežila som sekundy hrôzy už som mala pred očami hrozné veci ☹