Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
btw, uz treti tyzden kaslem, neviete poradit co zabera proti kaslu?
@maahuliena ja sa priznam ze som si zatial objednala len jednu kremovu zavinovacku 😅 ale na kocik je este skoro -vybraty mame ale kupit pojdeme neskor 🙂 ale proti gustu ziaden disputat 😉
ja nechápem..ja tiež nie som na povery... tiež v podstate máme len vecičky pre drobčeka (aj to nam dala sestra- aj ked ich už mam v komode 😅 ) Dokonca aj moj muž hovori, že kupme už kočíka podobne aj iné veci..... 😕 tiež som tá ktorá chce počkať... ale.. aj rodičia hovoria, že je času, ale že ako chceme... 😉
@luchar ja som si na kašel väčinou nikdy nič nedávala... ani ked som tehu nebola.. vždy to prešlo čajikmi a teplom.. ale trojtýždnove kašlanie určite nie je v poriadku, mala by si zajst k lekárovi... možno skusiť sa poradiť v lekárni..či nemaju nejake homeopatika
@maahuliena ja som marodovala s tym dva tyzdne a brala som len homeopaticky sirup Stodal, ale nepomohol. Okrem kaslu sa citim v pohode, tak som sa uz vypytala do prace. No davam si mlieko s medom, mozno zabere.
ani ja niesom na poveri a už vôbec nie teraz keďže máme kočík aj vecičky ešte po dcére,takže aspoň o jednu starost menej 🙂
@luchar ale tak my sme nedali na nikoho reci, kocik mame pekne doma poskladany a kupili sme si ho pre jeho dobru cenu, je to nasa vec a nase financie, nikto mi nebude hovorit, co mozem a co nie. dnes je zla doba, to hej, ale nemxyslim na to, ze nam to prinesie smolu, stane sa co sa ma stat. ja mam uz plnu postel detskych veciciek a to uz asi vyse dvoch rokov, po synovcovi a neterke, vsak snad to nevyhodim. takze co sa tyka povery, tak ja neverim, lebo to potom kvoli tym veciam by sme ani nesplodili deti, ak by to malo byt podla toho.
Aj my sme uz boli pokukat kociariky 😉 tiez sme poculi, ze skoro, ale moj manzel ide za 2 tyzdne na operaciu, po kt. bude moct plnohodnotne fungovat asi az koncom jauara, zaciatkom februara a ja sa nemienim blaznit za kociarom v 8. alebo 9. mesiaci. Nerobi mi problem zabezpecit to aj samej, ale neviem aka bude zima, snehy a soferovat do ciech a polska (tam najblizsie ho maju) samej sa mi nechce. Chceme sa ist na model kuknut teraz v sobotu, ak sa nam bude pacit, poskusame ho nebudeme este kupovat, skusime ho vydrazit na internete za lacnejsie...Myslim, ze je to nase dieta a je nasa vec co a kedy si zabezpecime za vlastne peniazky 😝
@seba1 dakujem, uz konecne smrkam menej, uvidim ako bude zajtra, manzel ide ku doktorke (spolocnej) na 13:00, tak ak nebude lepsie pridam sa k nemu. Len dufam, ze to neni tzv. tehotenska nadcha, lebo citala som pripady, ze takto to mali niektore baby az do porodu, ale zas netreba zbytocne chaosit 🙂
@luchar chcela som ti poradit ten Stodal, zvycajne dobre zabera... mozno by ti este pomohol klasicky babkovsky recept: nakrajat cibulu, zaliat medom a takto vrstvit, nechat do druheho dna nech pustia stavu a tu po lyzickach uzivat, snad pomoze 🙂
kočky,skúste si spraviť čajík z cibule osladený cukrom ,to zaručene zaberie....ja to stále robím dcérke ked kašle...niektoré deti to odmietajú,mojej chutí,ked jej ho dobre osladím,tak ani nezistí,že je z cibule 🙂
a čo sa týka kočíka,ja idem v sobotu do polska omrknúť situáciu 😀 zatiaľ čo som našla na nete,tak sa mi páči tento:
http://shop.aladdin-kociky.sk/index.php?main_pa...
@mirrinka krasny aj farba mu neskutocne sedi 🙂
@blackberry fialová to je moja...milujem ju 🙂
ja nie som poverciva, kludne nech kto chce ma doma kocik aj pred tehotkom, ale uznajte je toto uz normalne???
v tehotku OK ked je dobra akcia atd. ale zas, kde by som ten kocik preboha drzala??? to je akoby som vianocne darceky kupila uz v auguste, ved ich odlozim v skrini. Toto tiez robite? ja teda nie 🙂 kocik kupime asi az posledny mesiac ked uz budem na MD, priebezne si ich obzerame, ale coked este uvidim nieco lepsie??
napodobne nunusimi kupa kocika az neskor ale preberat a vyberat uz mozeme 😵
@leanela ja este nic necitim a ty?
ja pohyby tiež ešte necítim ale od predvčera cítim také jemné šteklenie v brušku..... 🙂
aj ja uz niekedy nieco citim 😵 uz sa tesim na odozvy drobca 😵 svagrinka je v 17tt a ona uz dva tyzdne skoro 3 citi riadne steklenie tak som chcela vediet ako su na tom ostatne kocky. V stredu idem na krv na triple test dufam ze bude vsetko ok. Dnes som si vyhliadla v predajni aj kocik ktory by mohol prichadzat do uvahy 😵 http://www.babetkovo.sk/index.php?page=shop.pro... nie velmi drahy a hlavne nech sa da sportova cast otocit aj do protismeru a samozrejme 3-kombinacia
@mirinka dakujem vyskusam 😵
fiha pohyby už v 16tt 😅 😅 jejo... dosť skoro... 😉
ja očakávam najskôr v 18tt 😅 ale keby boli skôr... bola by som len rada 😵
ake kociky sa vam pacia? mne sa este casualplay ale je dost nizky a maxi cosi je vraj zasa tazky vsade mi nieco vadi mam pocit ze tie lacnejsie su asi praktickejsie
aj pri prvom drobcovi som citila pohyb dost skoro 😵 ale moj dr povedal ze ich mam cakat v 20tt 😀
mne sa pači El-jot vesper v trojkombinacii 😉 A taky si veru aj zadovažime.. hadam 😅
inak s tými pohybmi.. aj mne sa zdalo niečo.. ale potom som si povedala, aaaa to je skoro.. to nemôže byť ono.. pravda je, že neviem, či su to pohyby.. alebo nieoč iné 😉
@leanela ten kocik sa paci aj mne, ma ho kamoska a velmi spokojna je 🙂 ja chcem velku sportovu cast, lebo planujem tam davat babo spat cez obed aj ked uz bude mat rok kedze so starsim budeme aj tak stale niekam pobehovat, tak aby sme neboli obmedzeni byt doma ked mladsie spi.
@maahuliena no v 16tt to este nie su take original pohyby ale je to take steklenie, ktore je castejsie a silnie
este nas bude ozaj hnevat ked nas bude tak poriadne okopavat...
Inac babky, o mesiac by sme uz aj mohli vediet co to bude 🙂 strasne to leti!
a neda sa to zistit uz teraz na lepsom uvz? ale ja si este aj tak pockam az na 3D okolo 24tt 😅
no veru, letí to 🙂 .. už su rozbehnuté aj junovky ´11 😕 😅
no tiež som zvedavá čo sa v brušku skryva.. 😵

Kupa kociku, aktualna tema v nasej rodine. Naskytla sa nam sanca kupit trojkombinaciu za 200 eur, ale ked som to povedala nasim, tak ma oco skoro obesil, ci som normalna kupovat kociar pred narodenim a takisto svokra vravela, ze to nie je dobre. Vraj to prinasa smolu. Tak asi s tym budeme musiet pockat, aby sme nanamalovali certa na stenu. no skoda, lebo fakt vyhodna kupa.