Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
@zuzin78 A mužíka si mala pri sebe, čítala som, že partnerov pustia až na sálu, keď je už hlavička skoro vonku! čo by som ja nechcela! inak to, že si zaplatíš lekára (ku) a ona nepríde to sa vraj v Zámkoch stáva často! no ja to mám do Nz rovnako ďaleko ako do Nr - 20 km! Do Ba to máme cca 110 km, do banskej cca 120 km, piešťany 70km a Topľčany 54km, už som si to naštudovala! V nových Zámkoch a v Nitre sa rodí asi podľa toho, kto sa ako vyspal. Švagriná rodila v Nr a to, čo mi vravela bolo strašné, vypočula si kopu nadávok, hrešenia, nemala vyše pol roka hlas, čo jej zapríčinili oni..... ako opisovala to ako masaker!
musim sa vam pochvalit - dnes prisli vysledky testov na dawn syndrom a sme v nizkej rizikovej katedorii. takze este aby ustupili nevolnosti a zacnem si tehu poriadne uzivat. jupiiii
Ja som bola na tom sone,babatko bolo zlatučké,kludnučké má všetko čo má mať,je večšie o 3dni ako má byť ale že to jev norme ,NT má 1,7 -Dawnov sydróm 1:598
ahojte 🙂 ja som dnes mala poradnu, tak babatko krasne narastlo od hlavicky po zadocek ma 9cm 😀 vstrebala sa mi aj cysta, ktoru som mala, len mi zistili nejaku bakteriu v moci...tak idem na kontrolny odber mocu v utorok a na odber krvi na geneticke testy...tak velm idufam, ze bude vsetko v poriadku 🙂
pozerate spravy? tak si to DNP platime zbytocne :( nakopat toho Mihala niekam. ved to uz je ani neviem povedat aka ludska vlastnost, ze najprv niekomu poradim, ze toto sprav a budes mat viac penazi a potom ked od neho dostanem tie prachy co si plati tak poviem ze toto neee to musime zrusit. A jasne, ze nase prachy si uz necha.
kto sa prida k sponzorom nasho uzasneho statu?
som zlostna ci pana 😠 😠 😠 😠 😠 😠
Ahojte tak som dnes bola v poradni ,počúvala som srdiečko nášho malého krpca , brali mi dnes krv na AFP tak dúfam že bude všetko Ok , no a 9.11.ideme na ultrazvuk už sa teším
@seba1 Ahoj,ja vás len čítam a som sa zasmiala,že už máš brucho ako pred termínom,lebo ja som tiež na tom podobne,tiež ho mám dosť veľké,minule som bola s Viktorkou u doktorky a tá sa ma pýtala,že kedy mám termín,že či už teraz niekedy a ja že nie až v apríli,skoro som sa od hanby prepadla ako sa na mňa pozrela,ale čo už....
a ja som hrdá, že na dvojičky mám brucho celkom malé... ale to sa ešte zmení..
Ahojte buduce mamicky 🙂 Som z apriloviek 2010 😉 mam nadherneho polrocneho synceka Samka.
Chcela by som sa Vas spytat,ci by ste nemali zaujem kupit vecicky,pre Vase babatko,ked sa narodi,mam toho uz teraz strasne vela,oslovujem prave Vas,ktore cakate v aprili,kedze Samulko sa nam narodil 12.4. a velkost Vam bude pasovat.Vsetko su to krasne veci,ktore mal oblecene malinko.Mam aj odasvacku Avent pakovu,pouzivanu tyzden,potom mam Multi-mam lanolin na bolave bradavky.
Ak ma niekto zaujem,napiste mi do posty,poslem fotky,alebo ak ste z okolia Prievidze,mozte prist kuk ku nam domov.
Na cene sa dohodneme.Je mi to luto predat,ale Sami rastie rychlo a potrebujeme peniazky na nove veci.
Dakujem.
Petra
@petulka777
ahoj, si mohla dat fotky sem do inzeratov 🙂 urcite by si nieco predala 😉
ahoj,myslim,ze to je zbytocne,lebo su to vsetko skoro letne vecicky
babulky uz to tu niekto pisal len to neviem najst nema niekto z vas kontakt na 4D do Hlohovca?dakuejm 🙂
Tak uz som si to pozrela na nete, tak mna uz asi fakt porazi, tak uz som sa zmierila s tym, ze dostanem minimalnu PNku a utesovala som sa, ze aspon matersku budem mat pocitanu z maxima.
Tak som zvedava, co za spinavost zasa na nas vymyslia. Lenze ked si platim uz druhy rok, tak hadam by mal zohladnit, ze vtedy bol zakon taky a nech si kludne DNP zrusia ale nie so spatnou platnostou tym, ktory si to platia uz dlhodobo. Do kelu, ja uz fakt nechapem 🙄
@krisruska ono každý má inú skúsenosť a aj dobrému zariadenie jeden zamestnanec môže robiť hanbu. S tou platbou som ja počula, že je to okolo 240,-Eur. Ja to zasa beriem tak, že nie je síce dobré, že sa platí, ale lepšie takto oficiálne, ako pchať to niekomu do vrecka potajomky, to by som teda nezvládla! S tým bruškom je to tak, že najlepšie je to dať vedieť už teraz niekedy, aby si kolegovia nemysleli, že to máš z prejedania 🙂. Som sa odmlčala, bola som popoludní so synom na hudobnej a potom po druhého v škôlke a potom sme boli zháňať nejaké šaty, chlapci rastú, stále niečo chýba. A ešte darček pre manžela, dnes má narodeniny, tak som rada, že som zohnala a, že bol spokojný 😀 😀 !
@dixie_chick tak som to nejak naštudovala aj ja a to znamená, že tebe to podľa UZV zistili, že ktorý si ty prípad?
@evri no je to tak s tým bruchom, ja mám s tým tiež podobné trapasy 🙂 . U mňa je to jednak tým tretím teh.(však aj u teba), ale ja som vždy mala nábeh na veľké brucho, neviem prečo. Ale samozrejme pri prvom som ho mala také ako teraz oveľa oveľa neskôr, takže keď je niekto prvýkrát teh.a teší sa, že brucho ešte moc nevidno, tak to nie je nič zvláštne, ale úplne normálne 😅. To som zvedavá, čo nám budú hovoriť v ôsmom, deviatom mesiaci. Zrejme niečo také, že či sme si isté, že je tam len jedno 😝 .

@krisruska ja som rodila v zamkoch a dalo sa. sestricky na sale su super, a zalezi aky doktor bude mat sluzbu, ja som rodila 13hodin, to som bola na sale tolko, a bol tam primar, ale u neho by som nechcela rodit. zdal sa mi neludsky, nakoniec sa mu skoncila sluzba a prisiel mlady lekar a ked zistil kolko som uz na sale a este som neporodila, tak mi dal vyvolavacku a mala bola na svete za 30minut. keby sme mali nitru blizsie, tak by som rodila iba u jedneho lekara, primara, ten sa mi zda ludsky. ale najradsej by som rodila v Martine, odtial pochadzam a tam mam rodinu, len si neviem predstavit tu cestu 3 hodiny od nas do Martina utekat, ked ma chytia bolesti. 😀 teraz to istia tiez zamky, a urcite si vybavim lekara. mala som vybavenu lekarku pri malej, ale ta sa ma mna vykasla, ale prachy zobrala. co uz 🙄 su aj take lekarky.