Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
hej tak to som nevedela....no mne midwife o nicom takom nehovorila bola som s nou iba raz vies....a mozno aj povedala a nejako mi to vypadlo s hlavy pretoze to na prvy raz bolo toho vela....🙂 napr.mi ani nepovedala ze ked pojdem na prvy scan ze mi budu robit zase krvne testy...bola som prekvapene stale kam idem len krv beru heeeeh ale sak to je dobre aspon ked mi nieco je zistia to ihned no nie????A k tym tabletkam to sa moze brat pocas celeho tehotenstva alebo je to nejako rozdelene na prvy trimester druhy a treti....lebo viem ze na slovensku nieco take je....ale nie som ista....no budem si musiet nieco kupit....nech ma drobcek vsetko co mu treba...a mozes mi napisat ako sa to vola???
Tak dakujem este raz....no moja midwife asi na niektore veci zabudla heeeeh a teraz s nou budem az za tri tyzdne a do vtedy by som nechcela cakat 🙂 behnem cosi kupit...😉 diky za rady
@23lenka preco xces silou mocou brat vitaminy v tabletkach???? preco nie radsej prirodne, zdravo jest, vela vitaminov z ovo a zeleniny?? ja to nechapem, vsak aj pre to mimco je to urcite lepsie ako tabletky....:(
@barborkach ja to zase nechcem brat ze musim to mat hned...ja som len pocula ze je to dobre vies ja o tehu neviem nic ja neviem co dobre...ako ja denne zjem vela ovocia a vela zeleniny s tym problem nemam...ale sak ked moze mat miminko viac tak preco nie???
@23lenka mozno preto, ze to co dostane od mamky, prirodne vitaminky, ze to mu staci, nemyslis? 🙂
pipi dakujem stastna som 😵 aj ked mam niekedy pocit, ze blaznim 😀 dakujem barborka pamatam matne 😀 a dakovalaaaaaaaa 😵 vet je maly co? z mmb na mka hned do spolocneho terminu porodu 😀
23lenka ja suhlasim s barborkach, naco zbytocne do seba pchat tablety, ja som len za kyselinu listovu tej nieje nikdy dost 😀 ale ostatne staci co da babatku maminka zo seba.
tie vitaminy su skor o reklame a co ja viem rodia sa z nich maxi deti co asi nic moc pri porode 🙂
@barborkach ale zase ak chces dosiahnut dostatok vitaminu v ovoci a zelenine, tak to sa ani neda, to by si musela zjest 3 kila ovocia denne ... co je nemozne, v dnesnej dobe sa daju kupit cisto prirodne vitaminy a ziadne umeliny 😖 tak preco nie? kyselina listova je dolezita pre zdravy vyvoj dietatka, aj magnezium, calcium nielen pre male aj pre tehotnu zenu .... co v strave nie je mozne velmi dosiahnut a hlavne, ked je to s chutami rozne... vela krat ani nic nezostane v zaludku, no ale to je moj nazor! 100 ludi 100 chutí 🤐
@amia moja zlata, velmi sa z vas tesim!!! casto na vas myslim!!! dorunka je tak nadherna 😅 😵 😉
@barborkach no ja neviem hadat sa nebudem bo naozaj neviem...ale asi na tom nieco bude 🙂
@pippi84 ja som zdrava aj mimo tehu aj bez tabletkovych vitaminov.. ja si nemyslim ze je to dobre teraz v tehu...milion mamiciek neje tabletky a su zdrave aj ich miminka..je to ako s tym hlupym ockovanim...ale ved nech si kazdy robi ako chce... pippi nemyslim si ze bude rozdiel medzi mamickami a ich babami co jedli vitaminy v tabletkach a medzi tymi co ich nejedli
@23lenka ja len vravim co si myslim, nase mamky nic nejedli a aha ake sme krasne 🙂 ani tolko problemov nemali ako my mame
Jak tak pozerám, strašne veľa (4 je dosť 😀 , alebo ešte viac? ) je nás tu v GB 😀 ...
A u nás doma je zle nedobre, ešte sme sa ani zobrať nestihli a div že sa už nerozvádzame.. Jak som s tým chlapom skoro 5 rokov, ani raz som sa s ním takto nepohádala.. Šiel spať ku spoluhráčovi, uvidíme jak to dopadne, posledné čo potrebujem je rušiť svadbu a na to čo by bolo na jar.. Sama s dvoma deťmi, ani nechcem pomyslieť..
@timejkaa noo fuuuuha, teda ty sa maas 😅 to je teraz podla mna len take hlupe obdobie, mate toho vela...ty sa hlavne nestresuj!!! kvoli panacikom malickym 😉 podla mna by muzi mali mat viac trpezlivosti s tehotnymi zenami, zvlast tymi co cakaju dvojcatky 😅 😅 🙄 😅 daj vediet ako ste dopadli! drz sa! 😉
@barborkach dám ti na neho kontakt, vysvetlíš mu to? lebo odo mňa akosi nezachytil pointu lebo mu to nechcem hodiť do očí priamo 😀
a najbližšie s ním pred zápasom s Evertonom ani nekomunikujem. Terminado. Alebo mu kúpim boxovacie vrece? Nápady, dámy?
@barborkach no sak jasne ale vtedy bola ina doba nemali take moznosti ako mame mi teraz...ale asi mas pravdu....urcite na to nieco bude...🙂
@amia sak pohode ja som len chcela nejake info bo som o tom pocula....🙂 aj kamoska brala ale iba v prvom tromestri na dobry vyvin miminka....vies...no tak zostanem radsej pri tom com som bola do teraz na prirode ovo a zelenina co som pred tehu nejedla vobec teraz neviem kedy prestat heeeeh 🙂
@timejkaa moj muzik by ti na to povedal, ze to nam teho takto "prepina" z hormonov. oni si neuvedomju ze to nie su len hormony ale aj nase pocity, ze prave teraz ked my davame celeho cloveka na vyvoj ich dietatka, tak teraz by sme potrebovali pochopit. my sme tiez uz absolvovali taku hadku asi pred mesiacom. potom sa asi tyzden spraval ukazkovo. a zas sme v starych kolajach. on nie je tehotny, on si to neuvedomuje. svata pravda je, ze chlap sa stane otcom po porode, zena po otehotneni 😎
Btw tvoj chlap je futbalista?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto bude rodit v Aprili v Piestanoch?
ahojte kočky... som tu na skok... prajem krasnu nedelu... ja som sa napchala husacinou a lokšami...tak idem odfukovať ... 😀
@katuska26 paradnaa tortaa 😵 🙂
@23lenka hej, nemali take moznosti, ale neviem ci to bola nevyhoda 😉 dnes toho vieme az privela a neviem ci to robi dobrotu 😕
@l81 ahoj, asi ja...ale este som sa nerozhodla ci v piestanoch ci v trnave 😉
@timejkaa ja to mam podobne doma moj chlap mi od zaciartku tehu len hovori ze som precitlivena a ignoruje ma co ma samozrejme vytaca
asi je to tak ze pokial neuvidia babatko tak akoby nam nic nebolo a nemame sa na co stazovat ..... mali by mat s nami viac podpory ..........asi len vydrzat drzim palce

smajka, mne midwife povedala, aby som len brala obycajny folic acid pravdaze len do 12tt a potom uz nic...ze je hlavne jest zdravo, zeleninu, ovocie...Inak nevadi ti, ze ti tu n epovedia pohlavie dietata?