icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

timejkaa
17. okt 2010

@maahuliena Husacinka.. Mňam 😀
No, a my sme prehrali s Evertonom :/ Takže uzmierenie s drahým ešte hodnú chvíľu nehrozí.. 🙄 😒

mia.k
17. okt 2010

@l81 čauko,ja plánujem rodiť v PN a tiež mám termín ako ty- 13.4. len dovtedy je ešte ďaleko a všeličo sa ešte môže prihodiť.

barborkach
17. okt 2010

@sonina22 jeej soni ty cakas babo? 🙂 ja som povodom z rk a chodila som na SP, mala som u teba par prednasok 😉 😉 😉 nech sa dari!!!

pippi84
17. okt 2010

@sonina22
@timejkaa baby a ja som si myslela, ze som jedina, ktora nema pochopenie zo strany muza, stale mam pocit, ze si vobec neuvedomuje, ze som tehotna a strasne precitlivena ... mozno ocakavam privela, neviem. vo stvrtok mam sono a chcem si vypytat foto, snad sa spravanie zmeni a konecne "uveri" aky poklad nosim pod srdcom, este som mu dnes darovala nalepku na auto, aby sa uvedomil a daval aj viac pozor na nas aj na cestach, ale urcite to bude lezat na stole vyse mesiaca.
ach jaaaj, ved ani take narocne nie sme, ako si myslia ... 😖

timejkaa
17. okt 2010

@pippi84 náročné nie sme, veď čo chceme? ja osobne len chlapa, ktorý ma podrží a môžem sa o neho oprieť keď mi bude najhoršie a bude dobrým otcom svojím deťom..a zdravé deti.. to je všetko, nebodaj je to veľa?

janemari
17. okt 2010

@pippi84 nie si sama ktora nema u chlapa pochopenie.Mojmu tiez tak nejako preplo a preto som radsej od neho odisla skor akoby som potratila,alebo aby som nejako ublizila babetku.

smajka
17. okt 2010

@timejkaa - ahoj. to ma mrzi ze boyfriend strajkuje. ked vy ste este taky mladucky. chlapec si musi uvedomit, ze ked pridu miminka, tak to bude este horsie. a za co hra?? - za liverpool? moj m je obrovsky arsenal fun. pred malym som s nim obcas skocila na zapas.

nunusimi
17. okt 2010

@timejkaa nie je to vela, ale chlapi do tekeho stavu musia postupne dospiet. a sami na to nepridu, treba im to nenapadne podsuvat a oni sa to naucia 🙂 moj uz celkom vie a chape co potrebujem, ale aj tak je niekedy len chlap 😎

smajka
17. okt 2010

kocky - ja si neviem ani predstavit, ze by som nemala pochopenie u mojho m. musi to byt pre vas zlozite. moj je uplne uzasny, stara sa o nas a pomaha kedykolvek nieje v praci. dufam ze mu to vydrzi.

nunusimi
17. okt 2010

@smajka tak to aj moj sa stara, nastastie uz sa podnikanie natolko rozbehlo, ze je s nami stale ked to potrebujeme 🙂 ale tehotko si az tak dokonale neuvedomoval ako ja, nechapal, ze mi je zle, lebo pri prvom nebolo... tak som mu to musela vysvetlit a bola z toho hadka, plac... ale zas musim povedat, ze pri prvom som mala zas take nalady, ze som sama so sebou ledva vydrzala 😀 raz plac, potom nervy.. a teraz som dokonale vyrovnana zena :D aspon jeden teho priznak ma teraz obisiel :D :D :D

smajka
17. okt 2010

@23lenka - lenka, na tom prvom scane ti robili aj krvne testy preto, lebo si suhlasila s multiple scans. robili ti aj ten na dawn syndrom -vsak? tu krv potrebovali k tym vysledkom.
ja tiez suhlaim s tym, ze zdrave stravovanie, vela ov a zel je pre miminko to najlepsie, ale ja nemam nic ani proti vitaminom. brala som ich pri malom a beriem ich aj teraz. mam vacsi pokoj v dusi, ze som urobila maximum. hlavne mne byva stale zle a tak si dam tabletku pred spanim a viem ze to vo mne ostane.
kyselina listova - folic acid je dolezita hlavne prve 3 mesiace. tiez si myslim, ze teraz je omnoho nezdravsia doba, ako ked rodili nase mamicky - osobny nazor.
tie moje sa volaju pregnacare, ale ako som uz pisala, maju tam aj lecnejsie.
http://www.boots.com/en/Pregnacare-tablets-30-t...

smajka
17. okt 2010

@nunusimi - to zase my sme spolu velmi malo - preto nam to asi aj tak spolu ide - haaaa 😀
mne byva omnoho viac zle ako v prvom tehu, ale rovnako ako ty - uz to tak vsetko neprezivam, hlavne sa to ani neda pri malom 🙂

smajka
17. okt 2010

@emmaelzer - ahoj, uz som pisala ze samozrejme ze je lepsie zdrave stravovanie, vela ov a zel, ale ja nemam nic ani proti vitaminom. mne v prvom tehu po prvych testoch v 3.mes midwife zvysila davku folic acidu. tak som brala rano aj vecer a to som si myslela ako zdravo sa stravujem 🙂
ja som prvy krat rodila v northwick park hospital a tam pohlavie hovorili. podla mna to ma byt kazdeho osobna volba ci chce vediet alebo nie...ako sa ty k tomu stavias? ako ste to mali pri elizke - chceli ste vediet?
my pojdem urcite na 3D, my chceme straaaasne vediet co to bude. nevies prosim ta o nejakych miestach kde robia 3D vo watforde a v okoli?? nasla som jeden vo watf - My ultra baby, ale zdaju sa mi desne drahy. a kamaratka mi vravela o nejakom centre v st.albans.

sonina22
17. okt 2010

@barborkach jej ano takze sme dve buduce mamicky no to sa tesim uz vies aj co ides mat? ja to citim na chlapceka ale dnes mi svagrina hihi carovala a vyslo dievcatko a ty teraz kde byvas ked si povodom z RK

pippi84
17. okt 2010

@nunusimi tak takto je to u nas, presne ako si napisala, nasla som sa v tvojom odkaze.v inych veciach je to super, aj pomoc,varenie, aj pochopenie, len teraz je take obdobie, urcite ma v hlave plno otazok a ma radost, len to nevie dat najavo ...
lebo ho poznam uz dost dlho a viem co mysli, aj ked mlci, ale akosi mi to teraz vadi.

sonina22
17. okt 2010

@pippi84 mas pravdu ja uz pomaly ani neviem ako nanho tiez idem v utorok na prve sono a mozno mu to dojde ale je mi to trochu luto a viem ako sa vsetky musime zle citit ked nemame oporu vtedy ked to najviac potrebujeme

sonina22
17. okt 2010

@timejkaa sme na tom rovnako 🙂 tak malo no stoji ich to tolko namahy alebo im za to nestojime&?

pippi84
17. okt 2010

@sonina22 ono sa to zmeni, dufam, lebo ak si vecer kremujem brusko, ktore mam uz dost velke a to uz nie je ako po dobrom obede 😉 , tak vtedy sa ide zblaznit od radosti a pusinkuje brusko, je to zlate, takze sa zacnem kremovat asi 3x denne a budem spokojna 😀 😀

sonina22
17. okt 2010

@pippi84 😅 😅 😅 😅 😅 uz aby to zacalo moj manzel je totiz strasne zaneprazdneny

zlatik
17. okt 2010

@sonina22 Ja som pozerala kociare tiez v Polsku v Nowom Targu, uz jeden odtial mam, vysiel omnoho lacnejsie a pravdepodobne aj dalsi kupim tam. Ak by ste mali niektora zaujem o kupu kociara v Polsku, kuk na stranku kamenneho obchodu v Targu, je tam skvely vyber. http://www.nowytarg.sk/sk/companies-128,Detske_...

sonina22
17. okt 2010

@zlatik jej dakujem idem si to hned pozriet tam som nebola a je to blizsie ja rozmyslam nad trojkombinaciou

zlatik
17. okt 2010

Ja som pri prvom tehu mala hrozne stavy, plakala som bez priciny a bola som precitlivena na vsetko a moj chudak manzel bol zo mna uplne mimo,necudujte sa, ze zatial vas nevnimaju ako tehotne, ani moj to pri prvom tehotenstve nebral vazne. Prezili sme si krute obdobie po porode, hormony so mnou narobili hrozne zmeny, bola som nervozna, placliva, neista a prvy krat v zivote som mala pocit, ze si nerozumieme a ze sa nas vztah zmenil. Ale ako sa hormony ustalili a vratila som sa do normalu, tak aj nas vztah to posilnilo. Manzel bol so mnou pri porode, teraz si viac vsima kolko parov ma problemy s otehotnenim a tak. Preto teraz mi viac pomaha, zakazuje mi dvihat tazke veci, viac sa o mna stara, uz vie, ze vynosit a porodit dieta nie je vzdy prechadzka ruzovou zahradou.

zlatik
17. okt 2010

@sonina22 Len som pozerala, ze teraz ich webova stranka nefunguje, ale vrele odporucam tam ist, fakt sa to lepsie oplati. A mam odtial kocik Bebe Confort a ked sa pokazil bez problemov vyriesili reklamaciu, telefonicky som sa informovala, ci uz prisiel, proste bez problemov.

sonina22
17. okt 2010

@zlatik to je skvele prosim ta vsetko si nakupovala tam myslim aj perinku obliecky vanicku na kupanie
skusala som teraz nejde nevadi pozfriem neskor ale dakujem 🙂 🙂

barborkach
17. okt 2010

@sonina22 byvame pri piestanoch, uz polroka 🙂 pamatas si ma? pockaj, dam foto, lebo po mene asi nie 😀 😀 ja neviem preco mam tiez tusaka na chlapceka, neviem, citim to tak a kazdy mi to aj vravi ze to bude chlapcek 😅 tak asi budem riadne vykukana ked to bude dievcatko! 😉

barborkach
17. okt 2010

@sonina22 preco ides len teraz na prve sono???? 😲 ja som bola uz asi na styroch, myslim ze uz si mala mat za sebou aj skrining, nie?

zlatik
17. okt 2010

@sonina22 Nie, lebo ten obchod som objavila az ked mal Viktorko 1 rok.
A aky kociar si konkretne pozerala v Krakowe?

sonina22
17. okt 2010

@barborkach mne este moj gyn nerobil sono dva krat som bola v nemocnici a tam mi robili dva krat ale moj gyn mi este sono nerobil ani vlastne nic okrem odberu krvi tak neviem a ty kam chodis ku komu asi ma ten moj zanedbava 🤐 som trochu z toho nespokojna

sonina22
17. okt 2010

@zlatik ja som chcela casualpaly S4 no nie som rozhodnuta 😒 dufam ze nieco vyberiem

sonina22
17. okt 2010

@barborkach tak sme na tom rovnako daj foto isto neviem ale to budes asi rodit v piestanoch hm tam je to zevraj skvele a uz mate 🙂 s manzelom aj meno vybrate 😀