Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
@sonina22 no ja chodim tu pri piestanoch, taky stary pan dr, ale nemozem nanho povedat krive slovko, je ozaj velmi v poho...a sestricku ma skvelu 😵 na skrining chodim do nemocnice k inemu a ten je uuuuplne uzasny..
v rk je vraj skvely mlady javorka, co som pocula, ja keby som bola v rk, tak by som urcite sla k nemu 😉 ja uz mam ako prvorodicka za sebou krv, moc, merania panvy, tlak, asi tie 4sona, a uz som mala byt aj na druhej poradni ale nestihla som ju, musim sa preobjednat 😖 no a prvy skrining... tak musis dobehnut vsetko 😉 inak bola si krasna nevesta, ale konieckoncov ty si vzdy velmi krasna 😉
@sonina22 no my sme s drahym spolu uz vyse 6 rokov, rebeku sme mali vybratu uz tak 3 roky dozadu...ale isto to bude chlapciatko 😵 😵 😵 tak s tym mame mierny problem 😀 neviem na nic prist!! chlapcenske mena su ovela tazsie!!!! 😀
@smajka ahaaa....no lebo na zac.ked som tam prisla mi dali taky papier ze ci chcem aby mi robili scan a pod tym ze ci chcem vysetrenie na dawnow syndrom....no a dala som oba....a nevedela som ze aj krvne testy k tomu robia 🙂) ale ta sestricka mi vravela ze vela zien tam pride a su prekvapene s toho 🙂) takze nebola som asi prva a ani posledna....🙂) no a mas fotecky so scanu???🙂) a uz ti prisli vysledky s nemocnice???Mne povedali ze ak mi nezavolaju do bud.tyz.stvrtka abo piatka tak sa nemam strachovat ze je vsetko ok...a potom do troch tyz.mi poslu papiere..🙂) no a k tym vitamaminom ja si tiez myslim ze je to pohode ze je to len take male plus...pretoze ja vecsinou vsetko dam von pocas dna byva mi este niekedy zle nie je to tak ako na zac tehu ale este mi byva zle :( no a aspon ked si dam vitamin tak to sa udrzi 🙂 pretoze to nie je tazke ako jedlo 🙂) a ako sa mate s miminkom???🙂)
@barborkach to s tebou suhlasim ja mam len dievcenske mena pre chlapceka nemame takze to vyzera ze to musi byt baba hihihi a co uz mas za sebou myslim vysetrenia a ides aj na 3d 😉
@barborkach no ty si zlata som ti pisala postu si bola kocka kedy si mala svadbu a ta fotocka \zo sona nema chybu nadhera uz sa aj ja tesim na fotocku juj ja chodim do Dolneho Kubina k Tholtovi myslim ze je to dobry odbornik no skusim sa s nim dohodnut ohladom sona co a ako o Javorkovi som pocula je zlaty ale uz nechcem vymyslkat a v Rk je super aj Lunicek no ale ked som uz v tom DK tak to nejak dobojujem vsak ani tenoto nie je zly
inak Rebeka je krasne meno nuz ale ak to bude chlapcek hmmmm tak to mas podobne ako ja 🙂 🙂 🙂 🙂
@sonina22 neviem, asi nie, niektorým :///
@smajka za Liverpool sa ako tak snaží hrať, ale moc mu to nejde 😀 A Arsenal? Ten mám v Anglicku okrem the Reds najradšej 😅
drahý šiel znova spať ku kamošovi 😢 ktorý by mu už ako dvojnásobný fotrík mohol dohovoriť... odmietam byť sama :/
a brácho sa ma cez skype snaží rozosmiať, že do jari sama nebudem - že sme traja všade kde sa pohnem 😅 trošku zaberá..
dajak mu budem musieť dohovoriť osobne, keď sa uráči dojsť... ako povedala @nunusimi - treba nenápadne, hlavne nenápadne xD
@sonina22 svadba bola 8.maja 🙂
Ahojte nastávajúce maminky 🙂
ja som mala tiež termín v novembri, ale ešte v roku 2008 a keďže moja dcérka vyrástla a onedlho oslávi 2 rôčky, predávame kočík. Pokiaľ by ste mali záujem, tak sa nakuknite do môjho albumu. Kočík je vo vynikajúcom stave, pretože bol používaný iba rok. Dcérka od 10-mesiacov chodí a odvtedy nám v kočíku nechcela byť.
Želám všetkým maminám zdravé bábätko a rýchly pôrod.
Aďka
V prípade záujmu mi pošlite prosím IP, ďakujem 😉
Prajem krásne dobré ránko! 😀 Síce je upršané a držím ledva oči otvorené, ale ...
Baby chcem sa spýtať tých, ktoré si dávali robiť testy na zistenie pohlavia bábätka, či vám okrem pohlavia zisťovali i niečo iné, napr. niečo na spôsob triple testov!??
Dobré ráno, náš mladší cez víkend ochorel, máme horúčku, bolenie bruška a hlavy. Takže to nie je dobré, ale ešte to nie je ani také zlé, lebo nevraciame, čo je u nás s veľmi zlým priebehom, raz tento rok sme s tým skončili v nemocnici, druhýkrát tiež tento rok na infúziách, takže sa teraz budem triasť, aby len nevracal. Ináč v stredu idem na triple testy.
@seba1 tak to mi je ľúto, dúfam, že tento raz neskončíte v nemocnici a rýchlo sa vyliečite!!! Inak Seba, čo sa týka tých testov na zistenie pohlavia, o kt. sme sa spolu bavili, či ísť či nie, vraj sa nimi zistije oveľa viac ako len pohlavie, nevieš o tom niečo!? Pretože ak by to tak bolo, tak by som na ne šla! A ja idem na testy vo štvrtok 🙂
@seba1 tak z tohoto mám tiež vždy veľký strach. Naše baby keď sa rozvracajú, tak je zle. Staršia keď máva teploty, tak potom odpadáva a ja mám z toho hrozný strach. Akurát som to s manželom riešila v sobotu, že mám z tohoto obdobia strach, keď budú choré. Ale verím že to aj vy, aj my zvládneme.
Takže, dneska už mám za sebou poradňu a vypadá to tak, že je zatiaľ všetko ok. Na testy idem budúci týždeň v utorok.
No, idem rýchlo počítať čo ste napísali,lebo nestíham
@kaprik1 ja by som tiež rada dievča, asi posledná šanca, ale chlapci chcú chlapčeka a manželovi je to jedno, chcela by som robiť vrkoče, kupovať sukničky a ružové šatičky atď. Ale ak bude chlapec, tak budem tiež rada. Takže srdiečko bije tak, ako má, tak, to je dobre. Mňa v poslednej dobe chytajú také myšlienky, či ich budem vedieť zvládnuť troch tak, aby boli aj oni aj ja spokojní, aby som im stíhala dosť venovať, predtým som si hovorila, že to zvládnem, ale teraz som sem tam na pochybách.
Celkom sa nam to tu dobre rozbehlo, ziadna nemame nejake extra tazkosti, problemy a poradne nam dopadnu vzdy dobre 🙂 Bodaj by nam to takto vydrzalo do konca! Ja som mala mat poradnu minulu stredu, ale som bola chora, tak som im volala, ze nepridem, uz mi je lepsie, zajtra by som mala aj s Bioparoxom skoncit a poradnu sme prehodili na piatok o 6:50, strasny cas 🙄 budu sa robit nejake druhe geneticke testy.
Citite uz niektora pohyby?
@23lenka -ahoj lenka. mne tie vysledky prisli do tyzdna. sme v low risk, takze ziadne dalsie testy nie su treba. si vies predstavit ako mi odlahlo. pocula som ze najviac pravdepodobne je ze sa dieta s ds narodi zenam po 35 a ak uz je v rodine take dieta narodene. v tom liste je tiez napisane, ze tie vysledky nie su na sto percent.
my uz fotecku tiez mame, je postavena v obyvke nad krbom 🙂 .
vsimla som si ze vy uz tiez mate svoje- krasnucke vsak. s tymi fotkami je to uz vsetko tak realne 🙂
tiez ti byva stale blbo? aj mne. uz ma to nebavi - pri malom preslo 12tt a ako keby utalo a teraz sa to taha. jeden den sa mi zda ze je to lepsie a na druhy je to zase onicom. ☹
ale ved nejako bude 🙂, hlavne aby boli miminka ok.
@seba1 tak aj vy ste chori? moj od 3tej v noci vracia :/ ale on je hladny tak som mu kupila ryzove chlebiky, lebo aj hrianku vyvracal.. a to som este bola v praci na 3 hodiny 🙄 nastastie chlap moze ostat doma ked treba, diiki bohu za to!
k tym chlapom.. aj my sme si prezili zle obdobie, nikdy pred porodom sme sa nehadali, totalna zhoda vo vsetkom a asi po 2 mesiacoh od narodenia maleho sme sa zacali ani nie ze hadat, ale mne vadilo, ze mi malo pomaha, co on si nemyslel, lebo kojit nevedel, kupal a vtedy bol v praci dost dlho. no ale preslo, posilnilo nas to a teraz si uz sam uvedomuje, ze mu o chvilu koncia dobre casy, kedze teraz ked chce ist von ide, maly je uz partak a strasne rad spi so mnou ked je muzik napr, na pokri (to je inak momentalne jeho jedina "nerest") no a ked sa male narodi, tak bude moct ist von az ked so vsetkym pomoze, dieta ulozit a pod. kedze uz budu dvaja 🙂 bude sa musiet so starsim hrat ked ja budem kojit a pod. Ale uz sa na to tesi 😀
brusko kremoval v prvom tehotku statocne, ale zacali sme ked uz bolo vidno, takze sa uz aj hybalo, teraz caka, ze sa zacne hybat a bude kremikovat 🙂 uz mu sem tam da pusu na brusko a rozpravat tiez o chvilu zacneme, zatial sa s nim rozprava len maly 🙂

@sonina22 A kolko tam stal?