Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
seba, ešte som to nenastavila 😀 Ja už mám doma 2ročné dvojičky, dievčatká, tak som rada, keď ma aspoň trošku pustia k PC 🙂 Nech sa pohrá aj mamina 😀 Som v 4. mes. a rodila som už aj 1. krát na Antolskej, chystám sa tam aj v apríli 😵
Ďakujem za rady spýtam sa v lekárni,lebo ja sa vtom vôbec nevyznám.
@seba1 Tak ten súkromný maškarný Tvojho syna by som chcel vedieť, musí by ť strašne zlatý, ako sa premáva v tých kostýmoch 😀
@blackberry tak to s tými skoro aftami mám i ja, no zatiaľ mi ďasná nekrvácajú, dúfam, že ani nebudú. zajta idem zubárovi, tak som zvedavá, čo mi na to povie!
@pippi84 No ja som zvracala počas tehotenstva 6x, počas dvoch dní a to bolo skôr nasilu, raz som mala strašnú migrénu a potom mi zle sadla večera, tak som myslela, že sa mi uľaví. No dúfam, že s tými zubkami to dopadne dobre 🙂
@mischeell, @nunusimi a to ako často potom mávate sono, ja som myslela, že poisťovňa preplatí len nejaké 4 a ostatné si tehuľka musí doplatiť, teda ak chce nejaké naviac!? A nie je problém ak sa robí často, predsa je to žiarenie, neviem ako často sa odporúča, aby sa robilo?!
@katuska26 no s tou chorobou som na tom tak isto ale mna to uz trapi od piatka ale nastastie uz nemam teploty len nos upchaty a kasel....:( no a nevolnosti ja mam asi tak tiez od 7-8tyzdna do vtedy som mavala len krce v brusku...no ale aspon ze tie krce nemam 🙂 ty sa mas ze ti uz dobre...mne tyzden bolo bolo dobre a potom zase uz som myslela ze konic no newa vydrzim 🙂) pekny dnik
Baby, od vcera vecera mi je divne, zjedla som na veceru instatnu krupicu, a o par hodin mandarinku, v noci som sa zobudila na divne krce v celom bruchu. Rano som bola dva krat na wc, trosku mi je lepsie, moj gynekolog ma dnes operacny den, tak som volala obvod.lekarovi ci mozem Hylak kvapky, tak mi povedal, ze radsej si nemam davat nic.
Akurat ze mozem matovy caj, no pokial viem, tak ten tehotne nemozu, nie????
Mali ste uz take zaludocne krce???? ☹
ahojte kocky tak uz zubnu prehliadku mam za sebou zubky mam ok bez kazu 🙂 tak som stastna 😀
@23lenka akokolvek ich prosis, nepovedia, som skusala pri Eliza....fakt to beru vazne....
Neviem, proste niekre moslimske pary nechcu dievcata, lebo pre nich su chlapci dolezitejsi....a niekto proste ma napr. 2 rovnake pohlavia a chcu tretie druhe...proste nikdo ti nepovie, ze je to pricina, preco nehovoria, ale mi to uz povedalo dost ludi neoficialne, ze to je pricina...
je to fakt trapne co.....
Inak baby, chcem vas trochu upozornit na nevolnosti a vracanie....ja som mala v nedelu strasne bolesti brucha a vracala som vsetko co som zjedla, som si len myslela, a boze to teho....ale nakoniec som to uz vecer nevydrzala a isli sme na pohotovost, kde mi zistili, ze mam zapal v moci, a ked som povedala doktorke ako sa citim, hned mi povedala, ze to nie je ziadne teho nevolnosti, ale bez hnacky je to priznak zapalu, lebo tehotne zeny su viac nachylne na zapaly a hop, berem antibiotikaa to ma potom napadlo, ze pred tyzdnom som 3 dni nemohla chodit od bolesti chrbta a to preto, lebo mi zapal presiel aj na ladviny....takze fakt treba stale brat ten moc na rozbory.....
@katuska26 joooj, Bioparox, ja som ho vcera konecne vysadila 🙂 ale da sa na neho zvyknut 🙂 Tak poriadne oddychuj, ak sa pri drobcovi da a vela cajiku s medom a citronom, najlepsie bazovy 🙂
inac ako som sa rano zobudila ma podchvilou pichne vlavo priblizne na mieste ako su vajecnicky, snad to neznamena nic zle. Mala som podobne davnejsie, ale na druhej strane a silnejsie, vsetko bolo ok, tak sa hadam len zvacsuje priestor pre drobca 🙂
@emmaelzer Ja som si dala roiboos caj, manzelovi som kazala nech mi v lekarni kupi Magnezium, je mi uz lepsie, ale mam taky podvedomy stres co to moze byt.
NO a chodim cikat aj kazdu pol hodinu, ale bez bolesti, tak dufam, ze to nie je nejaky zapal.
Skoda ze moj gynekolog dnes neordinuje, lebo hned by som ku nemu radsej sla.
@zlatik ja som krče mavala... dokonca som s toho aj vracala... ale mne to prešlo... tak samo... nejako som to neliečila... a brucho som mala dosť citlivé, bolestivé... jedine, čo som si dala bola nasadená dieta a mätový čaj (v tehu sa može, len počas kojenia nie) Aj to som pila tak 1-2 šalky za den. 🙂 Postupne to prechádzalo... teraz je to v poriadku, aj ked vracanie stale trva.. ale ak Ti to neprestava, asi bude treba na vyšetrenie...
@mirka7582 ty si šťastná žena s tými zubami 😀 😵
@kitu vitaj 😵
@sonina22 super, že sono dopadlo dobre 🙂 😵 no nakupovať sa už u nas trošku začalo 😅 ono potom v zime behať s kotlikom.. tak ja neviem, či budem vladať... 😉 takže tak postupne už začíname... 🙂
Ahojte. tak máme po dalšej poradni,drobec sa má fajn,poriadne sa tam vnútri vrtí a začínam to už aj dosť cítiť,doteraz len také šteklenie a bublinkovanie,ale už sa to zintenzívnuje 🙂 pohlavie sa vraj ani pri najlepšej vôli nedalo vidieť,ale idem sa dnes objednať na 3D 🙂
@maahuliena mne v nakupovaní bráni, že neviem čo to bude, základné veci máme po chlapcoch, takže až keď bude jasné pohlavie, aj kočík podľa toho a aj nejaké pekné nové šatičky pár kúskov. Ja nechcem neutrálne, chcem pre dievčatko jasne dievčenské a pre chlapca chlapčenské.
@seba1 🙂 jasné, kiež by to chcela byť u Vás teraz dievka 😅 😵 😝
... no prave to som myslela.. my nemáme ani zakladne veci... (aj ked viem, že je na to ešte dooosť času)...ale ked natrafím na nieoč čo je potrebne, tak prečo to nekupiť 🙂
Akurát som včera spomínala manželovi, že čo všetko budeme potrebovať a tak...a ked som mu hovorila o odsavačke soplikov na vysavač.. tak bol v šoku 😀 😀 😀 že na to nech zabudnem... 😀 tak som mu to vysvetlila a bol kludnejši (aj ked len o malinko 😀 😎 )
Ahojte.. 😉 🙂
maahul ta odsavačka je genialna vec.. svagrina ju ma a fakt super.. videla som ako malemu tahali sopliky a isto je to lepsie ako tahat sopliky hadickou ustami.. 😅 😅
Tak uz ides riesit nakupy?? ja uz od novembra tiez asi zacnem.. ale chcem pockat kym sa vyriesi pohlavna zahada.. 😀
Ozaj - od vcera uz citim "stuchance".. a vlastne som ich citila uz minuly tyzden, len som nevedela ze tie zasklby su pohyby babatka.. 😅 😅 nuz - nemala som sajn ako to asi budem citit.. 😀 😀
Vcera som si ich naplno uvedomila ked som sedela v kancli za pocitacom tak odrazu asi 5-6x taky zasklb na jednom mieste a bola som uplne mimo z toho, ze ved to je nase babo 😵 😵 😵 😵
@blackberry aj mna tak picha ked vstanem, tiez si myslim, ze je to len roztahovanim priestoru,ale v piatok sa pre istotu opytam
@maahuliena na odsavacku na vysavac nedam dopustit! najlepsia vec co pre deticky vymysleli, za par sekund odsate soplika a dosledne, nemusis sa trapit ustami a aj tak nic nevytiahnes. a babo to vobec neciti. Super vecicka.
mne tiez brani nakupovat to, ze nevieme co to bude 🙂 chlapcenske veci mame do aleluja, zakladnu vybavu akopostielku a tak tiez, tak uz len cakat na dolezitu spravu. okrem toho madrac do postielky treba novy a prebalovaci pult, lebo stare dosluzili, ale kde to dam?? kupim az bude cas, ved to nevypredaju 🙂
@nellie_ ahoj 😉 my sme v robote použivali normálne odsavačky.. a fu, tie mali iný ťah.. ale detičky sa s nimi lepšie odsavali, bolo efektnejšie, rýchlejšie..takže.. prečo nepomocť drobcovi aj v "domácich podmienkach"..
No pre kočík si odeme tento týžden 😅 😅 a ostatne vecičky až od novembra až potom 20tt..
Ty už by si sa to mohla dozvedieť na 3D 😵 😵 no a to máš za chviľku.... 😵
tie "zašklby" tiež pociťujem hlavne ked sedím... ale vždy začne tak navečer(možno vetdy mam viacej času na sustredenie)... asi mu je dlho, ked sedím dlho za pc 😀 😵

@timejkaa krasny svadobny den ti prajem 😵 uzite si ho !!!!