icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

smajka
31. okt 2010

@23lenka -jeej, super, tak to gratulujeme k dobrym vysledkom. mne tiez vtedy tak odlahlo.. my sa mame fajn, nevolnosti su uz dufam tiez za nami - este mi byva zle ked ostanem moc hladna, ale uz sa da. uz nakupujete - alebo obkukavate pre mimi? my toho moc nepotrebujeme, vsetko mam po malom. len teda ak to bude dievcatko, tal veeela oblecenia.. 😀

timejkaa
31. okt 2010

@smajka mám jednu otázočku, keď ťa tu už vidím.. dajú sa v UK zohnať klasické látkové (slovenské 😀 ) plienky? nehľadala som ešte, ale rozmýšľam, že jednorazovky ani zháňať nebudem..

zlatik
31. okt 2010

@c.o.l.a Moja segra ma tiez Nurse kocik a je s nim uz treti rok maximalne spokojna. Concord fusion je sice fajn, len ta cena a hlavne neviem ci je to novsia ci starsia verzia pri ktorej sa v sportovej verzii dietatko nemoze cele vystriet do lahu, ale musi ma pokrcene nozky, tak toto nepochopim kto navrhne taky kociar 😒

smajka
31. okt 2010

@timejkaa - ja ti moja absolutne v tomto neporadim. my sme boli od zaciatku na pamperskach a nejak som sa o to ani nikdy nezaujimala.. skus precitat na pohyby.co.uk . su tam diskusie ako mamicky a tehulky v uk... myslim ze si tam o tom pisali .

timejkaa
31. okt 2010

@smajka nevadí.. aj tak diki za tú stranku 🙂

smajka
31. okt 2010

@timejkaa -mozno emmalzer pradi - tiez je tu v uk a ma uz dietatko. 🙂

blackberry
31. okt 2010

@blcha
@seba1 ,mandarinkyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, nemozem sa ich dojest 😀
Moja mamina hovorila, ze ked ma cakala strasne jej chutili citrony, to sa mi zda uz moc 😀

seba1
31. okt 2010

@blackberry len si daj 😀 , po pôrode sa potom nesmú. Citróny sú moc kyslé 😝 .

23lenka
31. okt 2010

@smajka ahoj tak to mas super ze uz ti nebyva zle...ja som ti vcera napisala ze uz pohode a dnes uz tri krat heeeh no asi som to zakrikla 🙂 ale co uz treba vydrzat.....no ja som este nic nekupila myslim ze na vecicky mam cas pretoze chcem vediet co budeme mat a az potom by som kupila nieco....no ale postielku uz mam vybratu takze tu mozno uz o tyzden budem mat domka....heeeeh....a ty este neviem co budete mat???Kedy idete na scan dalsi....ja idem 2.decembra....a uz sa neviem dockat....ale idem na slovensko o 11dni takze idem k svojej doktorke a ta mi uz mozno povie ze co budeme mat...juuuj ale sa tesim....a jako brusko uz vidno???A ozaj co by si teraz chcela asi dievcatko ked uz mas jedneho chlapceka nie???Prajem pekny vecer 🙂

viktoriakarin
31. okt 2010

No tentokrát začínam cítiť pohyby oveeeľa skôr 🙂 Od piatku ako som bola na poradni slobučko a dnes už celkom fajn 😀

bobora
31. okt 2010

ja od včerajšieho večera cítim pohyby velmi intenzívne akoby tam dnes ešte vôbec nespalo,nechcem ani pomyslieť čo tam bude robiť keď bude väčšie, to sa už asi vôbec nevyspím

leanela
31. okt 2010

Ja ich citim asi od 16tt ale fakt uplne slabucko a zriedka a kazdym dnom su zretelnejsie 😀 to uz niesu bublinky ale uz kopkanie 😀

23lenka
1. nov 2010

@timejkaa ahoj akurat citam ze sa pytas na latkove plienky ja som sa tiez na ne pytala a kamoska mi vravela ze mi da vediet kde sa daju kupit potom sem hodim ako sa vola ten obchod....🙂

timejkaa
1. nov 2010

@23lenka oka, ďakujem veľmi veľmi pekne 😉

23lenka
1. nov 2010

🙂 nie je za co este som ti nepomohla 😀 a preco ich chces??Ja ich chcem preto aby sa miminku dobre roztiahli nozicky ale budem pouzivat a normalne plienocky pampers ale hocijake ine a na to by som davala tie obycajne....ale neviem ako dlho sa to tak dava....ty mas o tom nejke info? 🙂 ja o tehu moc neviem ale uz sa vela dozvedam ked sem chodim a citam tu rady od vsetkych dievcat....🙂

23lenka
1. nov 2010

@timejkaa http://shopping.netsuite.com/s.nl/c.427532/sc.7...
skus pozriet toto ale nie su take klasicke ako u nas a pozri tu cenu neviem ale idem teraz na SVK na dovolenku tak asi tam pozriem skor 🙂

timejkaa
1. nov 2010

@23lenka ja vôbec ale vôbec netuším, čo a ako s tými plienkami 😀 to budú hodinové pokecy na skype s maminou asi 😀
a dík za link 😉 furt len ďakujem.. už som horšia než Scouseri.. Oni buď hovoria thanks, hi alebo sorry 😀

23lenka
1. nov 2010

@timejkaa heeeeh no tak to s tebou suhlasim ja tiez vsetko riesim s mamou cez skype....🙂 heeeh no sak musi mi niekto poradit deti este nemam....a ty to budes mat trosicku tazsie dvojicky ale sak manzelik pomoze heeeeh ale inak to je pekne mat dvojicky...a pohlavie uz vies?🙂

timejkaa
1. nov 2010

@23lenka no, jedno bude chalan pravdepodobne, ale druhé ešte netušíme /teda ja tuším, dievčatko, ale ešte to nie je potvrdené 😅 / 😀

23lenka
1. nov 2010

@timejkaa tak to mas super ked uz vies aspon jedno....a chcela by si aj aj chlapcek-dievcatko???Ja este stale neviem co budeme mat ale urcite to chcem vediet 🙂 tebe kedy prvy raz povedali ze co asi budes mat?Ja idem na SVK k mojej dokci a chcela by som vediet ci mi uz povie co budem mat to uz budem na konci 17tt myslis ze by sa dalo zistit co budem mat?A inak ako zvladas tehotenstvo?Mavas aj nevolnosti?

zuzka38
1. nov 2010

ahojte, pozdravujem vas vsetky, pripajam sa k aprilovym stastlivcom 🙂 ja som tak rada, ze prvy trimester je za mnou, bola to riadna fuska, konecne si zacinam uzivat svoje tehotenstvo. krasny sviatocny den vsetkym 🙂

drobec490
1. nov 2010

@zuzka38 tak vitaj medzi nami..ale sa nas teda rozrastlo 😉
baby tak aj my uz mame kociar,myslela som si ze je to skoro,ale co uz ked som nasla konecne aky som chcela tak som nevahala a manzelik je tiez velmi spokojny 🙂 🙂 a inac dobre ranko vam prajem 🙂

zlatik
1. nov 2010

@drobec490 Tak super, ze uz mas kociarik, aky si si kupila? Prihod nejake fotky! 🙂

zlatik
1. nov 2010

@23lenka Lenka, na Slovensku je to tak, ze ta poslu k ortopedovi s dietatkom, ten pozrie, ci su klbiky dobre vivynute a objedna ta na dalsiu kontrolu o cca 2-3 mesiace, vtedy znova skontroluje, ci su v poriadku a ak ano, tak mozes uz babetku davat len pampersku a nemusis latkovu plienku a postolkove nohavicky.
Cize tiez tebe aj Timejke, ak chcete balit babetka na slovensky sposob, tak vam treba okrem latkovych plienok kupit aj tzv. postolkove nohavicky, ktore tu latkovu plienku drzia.
Ale uz som zaznamenala aj spravu, ze po prvom vysetreni u ortopeda by mal lekar povedat, ci treba alebo netreba tu latkovu plienku davat.
Nasla som vam dva tipy tych postoliek:
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=6946484&tab=1
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=9812857&tab=5

zlatik
1. nov 2010

@timejkaa Timi, o tych plienkach som napisala tebe a Lenke vyssie 🙂

katuska26
1. nov 2010

@zuzka38 vitaj medzi nami 🙂
ahojte baby, my máme dnes veget 🙂 Vikinka je u veľkej nevlastnej sestry a my ideme po obede na hroby potom na večeru a do kina júj sa teším, len sa nevieme rozhodnúť na čo ísť, ja by som aj horor ale čo na to povie červíček ak sa budem báť??? Čo bola niektorá v kine, či radšej máme voliť rozprávku? 😀

dixie_chick
1. nov 2010

Ahojte 🙂 , sorik, ze sa vam tu miesam, len som zaregistrovala, ze sa bavite o postolkach.
@zlatik A ktore by si odporucila? Asi su lepsie tie na suchy zips, nie?

@23lenka @timejkaa No v UK to bude trochu problematicke, lebo tam sa na siroko nebali a nie som si ista, ci vam bude mat kto klbiky skontrolovat 😒 . A zavinovacky budete pouzivat? Tie sa v UK tiez myslim nepouzivaju. Ja myslim, ze budem pouzivat aj postolky aj zavinovacky, aj ked anglicka strana rodiny sa na mna asi bude pozerat divne 😀.

@timejkaa Chcela som sa ta opytat, mate uz vyhliadnuty nejaky kocik? My mame momentalne kocikovu dilemu, este nechceme objednavat len sme chceli mat jasno vo vybere... vyber teda nic moc, tak asi bude Easywalker DUO.

katuska26
1. nov 2010

@dixie_chick jej vitaj ďalšie dvojičky gratulujeeem 🙂 🙂 🙂

dixie_chick
1. nov 2010

@katuska26 Dakujem Katuska... no s dvojickami je to trochu riskantnejsie, cele tehotenstvo, tak snad to dobojujeme uspesne az do konca 😵 .

drobec490
1. nov 2010

@zlatik je to chicco trio for me vertigo..urobim nejake foto a hodim to tu🙂)baby poradte co mam dnes varit?