icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

timejkaa
1. nov 2010

@dixie_chick Idem merať dvere 😀 zajtra ho pôjdem kuknúť, dúfam že ho tu niekde nájdem 😀
http://www.olivers-baby-care.co.uk/babystyle-lu...
sedemnásť tisíc za kočík.. uff 😀

dixie_chick
1. nov 2010

@timejkaa Pekny, pekny, taka klasika 🙂 . A rozmery nema zle: Size: Chasis Open 79 W x 85L x upto 108H

timejkaa
1. nov 2010

@dixie_chick celkom dobre je na tom ešte rozmerovo 😉

smajka
1. nov 2010

@23lenka -ano mas pravdu - mame vsetko po samkovi - poctivo som odkladala. ak to bude chlapcek - nepotrebujem vobec nic, ak dievcatko -veeeeela oblecenia 😀
chcela by som si len kupit nejake extra veci -co som pri malom nemala - ako monitor s obrazovkou, aby som malicke videla, ked bude buvat, teraz pozeram vankus pod brusko na spanie a novy buggy liner, lebo kocik ostava, tak nech miminko lezkava na cistom a novom 🙂 treba kupit nieco nove..nie?
co sa tyka mojho 'priberania' - zatial ziadne. ked som bola v septembri na sk -tak ma nasi vykrmili a pribrala som skoro 4 kila, ked som sa vsak vratila do uk, tak mi zacalo byvat strasne zle a hned som to zhodila. tak zatial mam tak 1kilo hore-dole. ja si musim davat pozor, lebo pri malom som pribrala 18 kilov a 10 mi ostalo doteraz, tak uz nechcem tak pribrat. ☹ a brusko uz je celkom vidiet -hlavne ked sa najem.. ty si na tom ako s vahou?

23lenka
2. nov 2010

@smajka heeeeh no ved jasne dievcatku treba vela veci heeeh....aby boli jako herecky 🙂 no nad tym vankusom aj ja uvazujem ze si ho kupim myslim ze je to dobra vec....a ten monitor s obrazovkou sme aj mi uz pozerali je o nieco drahsi ale sak uvidime aky kupime...🙂 no a s vahou ako som na tom zatial to bolo take ze som schudla nazaciatku tehu asi 4kg lebo vsetko co som zjedla islo s5 🙂 no a teraz som este stale kilo v minuse dufam ze nepriberiem vela...ale ani by mi to nevadilo hlavne nech sa ma miminko dobre 🙂 no na to vykrmovanie sa tesim aj ja....za par dni domkov 🙂 neviem sa dockat....no aj mne brusko vidno tak trosku ked si dam nieco obtiehnute...inak ked mam bundu alebo mikinu nikto nevie 🙂 zatial....a ty este pojdes na SVK do porodu?Aspon by ti povedali ze co budes mat ked tak tuzis vediet nie?Ja uz sa neviem dockat kedy budem vediet co budeme mat 🙂

dominika1988
2. nov 2010

ahojte, prave som volala so sestrickou na gynde kvoli vysledkom na vrodene vyvojove vady, vraj je vsetko v poriadku, mozem sa na to spolahnut? ake s tym mate skusenosti?

ivicka0502
2. nov 2010

@dominika1988 ja idem tento tyzden a dost sa toho bojim. ako dlho trvalo kym boli vysledky?

ivanulka_so
2. nov 2010

ahojte ma niekto termin 17.4 .2011 😅 :-

anet2212
2. nov 2010

@xenia2734 a ake hormony beries? ja nemam nic. A dnes sme boli na tej genetike, teda to bolo otazok 😒 a uz mam aj termin. Mohla som prist zajtra (ale na to som teda vobec neni pripravena ☹ ) tak sme sa dohodli na buduci tyzden. Teraz v piatok si mam zavolat ci mam prist v utorok alebo v stredu ☹ Ach uz sa bojim ☹ ☹ A ty si priplacas? aby si skor vedela vysledky? Mi sme si nahlasili, ze ano, takze do 3 dni budeme vediet. Ale ze tam aj tak zistuju len 2 faktory ci co a ten treti sa dozviem az o tie 3 tyzdne, no to uz je velmi malo pravdepodobne ze by neboli dobre. Boze, nech uz to mam za sebou ☹

anet2212
2. nov 2010

A este som zabudla napisat ze to bude asi dievcatko 🙂

dominika1988
2. nov 2010

@ivicka0502 minuly utorok som bola na krvi cize tyzden

smajka
2. nov 2010

@23lenka - to budes fit mamicka. najviac sa pribera tie posledne mesiace. ja som ani tak nepribrala pocas tehu, ako ked som ostala s malym doma. malo to byt spes naopak 🙂
no myslela som si - ze sa na sk uz tento rok nedostanem, ale teraz to vyzera, ze mozno ano. predavame s manzelom domcek, co sme kupili roky dozadu a vyzera to, ze je seriozny kupca - tak mozno budem musiet domov na podpisovanie zmluvy. neni to vsak este iste a ak hej - neviem zatial kedy. ale aj ak pojdem - tak to bude maximalne na tyzden,mozno ani tolko nie.🙂

drobec490
2. nov 2010

@ivanulka_so ahoj ja mam 17.4 tak uvidime ako to nakoniec bude a kedy 😉
baby dnes som bola na poradni,tak vsetko je v poriadku uz mam aj dve fotky,potom ich tu hodim no a brala mi uz aj krv na tie testy,tak uvidime...a 23.11 mam dalsiu poradnu...a male si tam krasne plavalo a narabalo s ruckami 🙂

maahuliena
2. nov 2010

ahojte 🙂

@dominika1988 ak máš dobre vysledky, nestresuj sa, kvoli tipplakom 😉
@anet2212 duufam, že nam potom pekne napíšeš, že čakaš zdrave dievčatko 😉 🙂
@drobec490 tak ste mali opäť zažitok na sone, že? 😵

anet2212
2. nov 2010

@maahuliena to pevne verim aj ja 🙂))))) urcite napisem, vysledky si priplacame takze by som to do 3 dni mala vediet 🙂

katuska26
2. nov 2010

ahojte ja som bola dnes na meraní a triple testoch tak za týždeň uvidíme... Konečne mám fotku červíčka, tak som ju aj hodila do albumu- podľa merania sa mi posunul termín na 27.3 ale že vraj to sa mení a ani tomu neprikladám nejaký väčší záujem, ešte to dobehneme, podľa váhy mám stále kg na viac ale bruško je teda ako v 6tom :D
No my teda ešte nevieme čo budeme mať, idete aj na 3D či 4D sono??? U nás to stojí 60€ čo je teda dosť... ☹

drobec490
2. nov 2010

@maahuliena tak vies ze bol to zazitok🙂 a doktorka mi ponukla aj dvd namiesto fotky ze je to krajsie a fotka ze vybledne ,ale tak teraz som vzala fotku a naa buduce to bude uz aj dvd 😀 a važime nejakych 154g 😀 😀

maahuliena
2. nov 2010

@katuska26 fuuha no 60€ je teda dosť, aj tuším v Mt sa toľko platí. My pôjdeme do Hlohovca(teda ak mm nezmení nazor 😅 ), tam sa cenova relacia pohybuje okolo 40€ 🙂 No škoda, že sa neukazalo, snad na dalšom utz budete vedieť, či bude pre Viki braček alebo sestrička 😵
@drobec490 to je už slušná váha 😵 😀 my ideme 12.11 na utz 😉

katuska26
2. nov 2010

@maahuliena však možno ak nepochodíme tu v BB niekde s lepšiou cenou, tak tiež pôjdem do Zvolena tam je tuším okolo 30€....
@drobec490 hihi zlaté 154g 😅
My máme poradňu až 22.11 🙂

anet2212
2. nov 2010

mi sme boli v Pruskom a platili sme 20 E, ale nemame fotku ani dvd, chceli sme len vediet ci je vsetko ok. Mi sme videli, ze pipik nema a dr. povedal, ze sa zemeriaval na ine veci a nie na pohlavie, ale ze pindurik by mu bol padol do oka 🙂 takze asi dievcatko. Na amniocenteze mi hadam povedia co to bude s istotou a ked by nie tak sme objednany na 4D 2.12. a to si uz mame doniest aj hudbu 😀 a budeme platit 55 Eur (dvd + fotky)

veronnie
2. nov 2010

@katuska26 ahoj, pozeram, ze rozoberate 3D...ja som akurat pisala babam z BB, ktore boli na 3D tu, ze ako boli spokojne a kde boli...no u mojho gyndosa sa plati 60eur a v Mammacentre je to za 40eur, tak rozmyslam, ze pojdeme tam.
@anet2212 my sme s prvou boli tiez v Pruskom na 3D 🙂 ale so vsetkym sme myslim platili 1600 Sk a bola som spokojna...sice som najskor nerozoznala gulky od pipinky, ale vsak nikto uceny z neba nespadol, no nie? 😀

blcha
2. nov 2010

ahojte babulky fuha ale piste zasa nestiham cita ale zbezne som vas prebehla
riesili ste postolky tak ja som pri eliske pouzivala tie na suchy zips je to urcite praktickejsie ako tie snurkove a aj tu zavinovacku som mala s kokosovou vyplnou a je super lebo tak si zobral na ruky malu aj svokor v obycajnej perinke by sa bal a tiez ju odporucam aj s uvazovanim lebo mne ten suchy zips slabo drzal a aj tak som malu zatahovala viac takze to nepasovalo takze ako mozem poradit tak so snurkou urcite 😉
ja uz sa tesim ako pojdeme taketo veci znova nakupovat 😵 😵 😵 😵 ked bude nahodou chlapcek tak bude toho dost lebo mame skoro vsetko ruzove ale aj pre dievcatko bude co kupovat lebo vela veci uz nieje pouzitelnych ale poctivo odkladam skoro vsetko lebo na oblecenie mame kopec veci ako novych takze ja by som tusim aj radsej bola dievcatku 🙂 🙂
no a 3d tak ja sa chystam do hlohovca a tusim tam pojdem aj zavolat a objednat sa 😉

mnamko
2. nov 2010

@anet2212 ahojky,takže už áš dátum,ideš do TN?a budeš tam aj ležať pred 3rokmi tam švagriná ostala po zákroku 1 deň,teraz je to ako? ja idem zajtra na krv.

mia.k
2. nov 2010

@blcha ja som tam volala minulý týždeň a sestrička mi povedala,že je to ešte skoro,že nech zavolám až keď budem v 17tt.

anet2212
2. nov 2010

@veronnie aj mi sme boli primalej tam (pred 3rokmi 🙂 ) a boli sme spokojny a aj ta cena bola ako pises. No teraz nam kazal priniest 55Eur a ked chceme tak aj hudbu, boli sme spokojny a co sme chceli vediet super vysvetlil, takze 2.12. ideme znova 🙂 teda dufam, ze amnio dopadne dobre! ☹

blcha
2. nov 2010

@mia.k no tak tam zavolam teda az buduci tyzden dakujem za info 😉 ja by som tam najradsej uz isla hned nech vidim poriadne drobca 😉 sice chodim na normalne sono kazdy tyzden a tam pozeram na babatecko ale to je take uz je tam stale menej a menej vidiet ako babatko rastie 😉 a teraz mam tyzden pauzu takze az v utorok zasa idem 😉

sonina22
2. nov 2010

@xenia2734 juj nemas to lahke to ti verim ako to ze sa to takto kopi davajte si na seba pozor drzim palce ja mam znizenu cinnost stitnej zlazy a teraz som chytila asi aj nejaky zapal

anet2212
2. nov 2010

@mnamko ahoj. ano mam, ale mam si zavolat este teraz v piatok pretoze ja si to priplacam aby som mala skor vysledky a preto si musim zavolat v piatok, potom mi povedia ci mam prist v utorok alebo v stredu, a zevraj sa to v TN robi stredy, to ja len koli tym zrychlenym vysledkom pojdem mozno uz v utorok. A mam prist rano o 7:30h. najedena, prijmu ma a okolo obeda mi spravia odber a ostavam 1 noc v nem. ked bude vsetko ok tak na druhy den ma pustaju domov 🙂 Uz ma tam chceli poslat zajtra ale to by som musela cakat na vysledky 3 tyzdne ☹ A musim este deti pripravit ze pojdem do nem. a hlavne aj seba .-( juuuj ale sa bojim. Isto si zajtra budem nadavat, ze uz som mohla mat po tom.
Tak ti drzim palce na zajtra a potom daj vediet, drzim palceky!!!!!

23lenka
2. nov 2010

@smajka ha ha ha fit...no neviem zacinam byt leniva a rychlo unavena heeeeh neviem mozno to tehu ma tak unavuje...ale sak kolko priberiem tolko priberiem 🙂 no vidis tak to mas super ze pojdes na SVK mozes skocit k lekarom 🙂 a mozu ta potesit tym co budes mat no nie?No super len nech to vinde...🙂 a preco chcete predat domcek na SVK?

garnelia
2. nov 2010

Ahojte babenky
tak my sme mali dnes poradnu a zaklopeme,vsetko je v poriadku,akurat som vystresovana kvoli amniocenteze.Aj z 1. aj z 2.screeningu mam dobre vysledky,akurat riziko na Downa mam 1 ku 250 kvoli veku a celkove riziko 1 ku 6300 tak preto sa musim rozhodnut do zajtra,ci ju podstupim alebo nie.
@xenia2734
@mnamko
@anet2212 baby u vas su ake indikacie na amniocentezu?Anet ty si bola na morfologickom ultrazvuku a povedali ti(ukludnili ta)ze je vsetko v poriadku?Dakujem!