icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

katuska26
3. nov 2010

@emmaelzer ti poviem 😀

venika_v
3. nov 2010

@seba1 tak jasne.... ja som tiez neverila ze mi bude sediet, ale da sa tam vratit tovar... kedze sa tam neda odskusat tak som to riskla 🙂

anet2212
3. nov 2010

@garnelia ahoj. mne vysiel vysledok z krvy DS 1:90 ☹((((( bola som na 3/4D sone (u ineho dr. - znameho) a ze by to malo byt ok, teda ze v norme, ale na genetike nam povedali, ze na to sa vobec neda spoliehat ze to by nemuseli robit amnio ☹

anet2212
3. nov 2010

@xenia2734 mne ani to sono neponukli, ze to nieje 100% a nemam nad cim rozmyslat.... A ani to priplatenie mi nepovedali, to sme sa mi spytali a hned akoby ozila a zacala blizsie vysvetlovat. Mala som tam byt uz dnes a mozno by som to uz mala za sebou... ale tak rychlo sa clovek predsa nerozhodne, fakt to beru jak na pase, vobec nema cit ☹ Ved ja musis deti este na to pripravit, ze odidem do nem. atd.... Boze, aj ja sa straaaaaastne bojiiiiim, ved ja ledva prezijem odber krvi a nie dlhociznu ihlisko a do brucha a este ked je tam aj malinke ☹(((((( ja asi skolabujem tesne pred tym a nic mi robit nebudu ☹(((((((((

anet2212
3. nov 2010

@xenia2734 a uz aj mne sa o tom snivalo, a take ze: uz mi to isli robit, zapychli ihlu a v tom som si kychla ☹((((((((((( no horor, ale je to realne ☹(((( ja som max. dolepena ☹

katuska26
3. nov 2010

@anet2212 juj chudiatko nezávidím ☹ a kedy máš ísť na amnio?

anet2212
3. nov 2010

na buduci tyzden bud v utorok alebo stredu ☹((((((((

maahuliena
3. nov 2010

ahojte,
@anet2212 hlavne sa upokoj... teraz babatku stresom nepomáhaš..ja viem, že je to sakra ťažke a strach by sme mali asi každa 😔 ☹ skus nad tým rozmýšľať minimálne..lebo dovtedy sa aj zblazniš 🤐 skus zvoliť metodu, že ked si večer lahneš.. zaspavaj s pocitom (bez strachu) že to dobre dopadne a predstavuj si ako Ti nesu vyborne vysledky z amnio... možno to znie zvlaštne.. ale pomáha to...

mirka7582
3. nov 2010

Ahojte @anet2212 zvladnete to a babetko je zdrave neboj

anet2212
3. nov 2010

@maahuliena dakujem, no skusim aj ked praveze vecer ked si lahnem tak nad tym rozmyslam ☹ Deti si uz vianocne pesnicky pustaju a mne slzy stekaju ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ale viem, posnazim sa menej stresovat

nunusimi
3. nov 2010

@anet2212 tiez si myslim, ze hlavne pohoda, poznam vela zien co mali zle AFP testy a po amnio mali vsetko Ok a maju zdrave deti. vobec nestresuj, nepripustaj si, zeby nieco nebolo v poriadku ved uz mas 2 zdrave deti tak aj toto isto bude.
a amnia sa vobec neboj to nebudes citit ved ti umrtvia brusko a to je rychlovka, len treba potom lezkat a oddychovat a ten oddych sa ti zide, to kazdej z nas. Nechapem inak preco si nesla hned ked mas taky strach a stres mohla si to mat za sebou a takto sa budes este tyzden trapit.
Drzim palce aby bolo vsetko OK, bude!

anet2212
3. nov 2010

@mirka7582 dakujem, pevne verime, ze je zdravucke. Uz nech to mam za sebou a do 3 dni mam vysledok. Manzel ma meniny tak hadam mu dam pekny darcek 🙂

katuska26
3. nov 2010

@anet2212 presne máš dve zdravé detičky tak bude aj tretie. Držím palčeky 🙂

maahuliena
3. nov 2010

@anet2212 ved dobre, ked rozmýšľaš nad tým večer... ale obrať zmyšľanie na pozitívne a žiadne katastroficke scenáre... + naše divoké tehu sny... tak ráno(no keby len rano) by sa jeden zblaznil.. 😔 🤐 Všetko dobre dopadne, sama si hovorila, že máš vnutorný pocit, že babatko je zdrave, tak aj bude zdrave!! 😉 Ver tomu 🙂

mirka7582
3. nov 2010

@anet2212
Das mu skvely darcek neboj bude to dobre ako napisala nunisimi mas dve zdrave deti a bude aj toto 😉

anet2212
3. nov 2010

@nunusimi no praveze to uz neumrtvuju ☹(((((( a s toho mam velky strach, neznasam bolest, ja som citlivka ☹
A nemala som este vsetky papiere, ani deti na to niesu pripravene, este musim vela veci zariadit... a hlavne aj to, ze by som sa vysledok dozvedela az o 3 tyzdne, mi si to priplacame tak preto asi pojdem uz v utorok, tak preto som to musela odlozit o tyzden

anet2212
3. nov 2010

@katuska26
@maahuliena
@mirka7582
dakujem vam velmi pekne, davate mi silu!!! Slubujem ze sa budem snazit mysliet pozitivnejsie! 😉

nunusimi
3. nov 2010

@anet2212 to vazne neumrtvuju? 😕 ani keby si si poziadala a doplatila? a chapem ze musis deti dat naporiadok a tak ist, ja len ze si mohla byt skor kludna. ale vsetko je a bude OK tie testy su strasne nepresne, hlavne ked si oteho inokedy ako by si mala a dieta je vacsie, mensie, teda mas iny tyzden a den tehotka ako podla PM

mnamko
3. nov 2010

ahojte,tak ja sompo poradni nič také sa nedialo,zobrala mi krv na genetiku,žeak sa do týždňa neozve mám zavolať ale aj tak kôli veku pôjdem na tú genetickú konzultáciu.
Sono mi nerobil ani srdiečko nepočúval som bola prekvapená,len skúsil či sa neotváram.
Kázal mi sa objednať na sono v 20týždní,tam sa čo pozerá?tak idem 29.11.lebo som sa pýtala čimi môžu spraviť 3D ,no že u nich sa robí od 24tt a stojí to 50eur,tak si tomáme premyslieť a potom sa objednať,som ostalaprekvapená keď sa tu spomína sono 3D v 20tt,
@anet2212 neboj bude dobre,ja som tiež zvedavá ako dopadnem.

maahuliena
3. nov 2010

@anet2212 tiež sa mi nechce veriť, že by to lokalne neumrtvili... 😕 to ti podali taku info? ak ich požiadaš podla mna to nebude vôbec problem..a pripadne si priplatiť..

pippi84
3. nov 2010

@anet2212 vsetko bude dobre, drzime palce! neboj sa, je pravda, ze mas uz dve zdrave a tak aj tretie bude!
ja mam zajtra odber. hned rano. 😖
ste tu rozoberali podprdy, no mne sa prsia zmenili,ale som zatial spokojna 😉
mate aj vy vnutorny pocit, ze co sa vam ukryva v brusku?

anet2212
3. nov 2010

@nunusimi
@maahuliena nie bohuzial sa to neda umrtvit ☹ a nam o peniaze nejde, keby bola ta mozno tak hned si to dam umrtvit ale neda sa ☹ povedali nam to na genetike, ze to sa (uz) nerobi, preto mam taky strach ☹

anet2212
3. nov 2010

@mnamko mna na poslednej poradni ani nepozrela, ani sono nespravila, ani nepopocuvala srdiecko, vobec nic, len krv zobrala ☹ A ja som na tom 3/4 D bola v Pruskom a bola som v 16tt a mimnko sme krasne videli 🙂 platili sme 20E ale nemame ani dvd ani fotku, len sme chceli vediet ci je vsetko ok. Teraz som objednana 2.12. (teda ak vsetko dobre dopadne) a tam uz budem platit 55E za dvd aj s hudbou aj s fotkami. Ak chces mozem ti dat cislo tam. Uz to mali dost plne ale snazila sa ma tam este niekde vsunut, no ja som povedala, ze pridem aj o tyzden neskor ze to nevadi a to budem v 21tt.

maahuliena
3. nov 2010

@pippi84 a ty máš vnutorný pocit, že čo to bude? 😀

no ja našťastie podprdy tie iste.. ale su take fasa ťažke a "plne" 😅 že budem musieť zadovažiť väčšiu 😅

anet2212
3. nov 2010

@pippi84 dakujem pekne

zlatik
3. nov 2010

@katuska26 Katka, ja som presne tvoj pripad, pred prvym tehu som mala malé prsia, pocas kojenia take fajne akurat a po kojeni otras, skoro ziadne, tak teraz si sama uzivam, ze sa mi zvacsili a mam ich ako pocas kojenia.
Ked si cakala Viktorku, tak sa ti zvacsili? Mne nie, az ked som porodila

zlatik
3. nov 2010

@anet2212 Anetka, ja na teba myslim kazdy den a dufam za teba, ze vsetko bude dobre a babetko zdrave.

Ja som bola vcera v poradni, zobrali mi 6 skumaviek krvi, pribrala som za 3 tyzdne 2kg!!!!!!!!!!!!!!! 😠
Uz som pribrala spolu 3kg, ide to strasne rychlo, nechcem vela priberat, no co narobim, strasne mi chuti sladke 😵
Doktor sa ma len pytal, ci bolo spinenie, bolesti a objednal ma o mesiac, ani sono ani ziadne vysetrenie.
Spomenula som mu to kychnutie s krcami v bruchu, vravel, ze to je normalne, ze sa nemam nicoho bat.
Uz sa neviem dockat 25ho, idem na 3D

anet2212
3. nov 2010

@zlatik jeeej, si zlata, dakujem pekne 🙂
Bodaj by uz bolo toho 25. uz budem mat po tom a budem vediet aj vysledok

katuska26
3. nov 2010

@zlatik no pri Viki sa mi málo, teraz mám pocit že mám väčšie 🙂 , čo to bude keď sa nalejúúú 😅 po pôrode.... jáj lenkeby mi chceli aspoň takéto ostať 😵

blcha
3. nov 2010

ahojte babulky tak ja som vcea vce v posteli prvy krat citila babatko takze uz zacina kopat bolo to velmi slabucke ani som tomu neverila ale dnes ked som davala malu spat cez obed zasa som chvilkou v klude lezala a zasa som citila zatial citim len ked som v klude co je fakt len vecer ked idem spat ale tesim tesim 😵 😵 😵 😵 😵
a k prsiam tak ja som bla minuly utorok na poradni este bez brucha uplne normalna a teraz uz mam aj tehotenske nohavice ako mi brusko vyskocilo a aj prsia sa mi zvacsuju najskor to spozoroval manzel ale uz to citim aj ja s podprdky mi vyskakuju 😀