icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

katuska26
3. nov 2010

@blcha to je super 🙂 už sa aj ja teším na kopančeky 🙂 no ja chodím do poradne už ako v piatom šiestom mesiaci :D

c.o.l.a
3. nov 2010

@pippi84
@miamia27 Pri prvom tehu mi na pálenie záhy super pomáhali homeopatiká od firmy BOIRON, teraz neviem presný názov, ale v lekárni budú vedieť, sú len jedny.

c.o.l.a
3. nov 2010

Dnes som bola v poradni, vyšetril ma, urobil mi sono a sestrička mi zobrala krv na tripple testy. Všetko je v poriadku, tak sa moc teším 😵 😵 😵 . Ďalšiu poradňu mám zasa o 4 týždne 1.12. a potom ma ešte do Vianoc čaká veľký utz, tak dúfam, že zistenie pohlavia bude jeden z najkrajších darčekov pod stromček. A nech sa to malé neopováži schovať!!! 🙂

mirka7582
3. nov 2010

@blcha aj ja cem uz kopanceky 😒

c.o.l.a
3. nov 2010

@mirka7582 aj ja chcem, ale zatiaľ cítim len črevá 😅 . Pri prvom tehu som pohyby začala cítiť až v 20tt.

lusylla009
3. nov 2010

ahojte no ja uz konecne citim pohyb ale len taky slaby hlavne ked lezim a sustredim sa ale je to uzasny pocit.

mirka7582
3. nov 2010

@c.o.l.a och nevim sa uz dockat

smajka
3. nov 2010

@mirka7582 - mirka, my mame termin pri sebe a ak ta to ukludni -ja tiez este necitim.. ale tiez by som uz chcela. 🙂 tak snad budeme coskoro.. a to sa hovori ze pri druhom by to malo byt skor.. 😀

mirka7582
3. nov 2010

@smajka ano viem ze mame to spolu jeden den hore dole 😀 ale ved ja som kludna doki mi povedal ze o take 3tyzdne by som mala citit pohyby ,ale ja cakam prve moje vytuzene 🙂

smajka
3. nov 2010

@23lenka - ahoj lenka. my mame 2 a ani v jednom sa neda byvat. jeden je starsi, ale s velkou zahradou a druhy je novostavba, ale len hruba stavba zakryta. tak predavame ten stary, aby sme si mohli dokoncit ten novy. 😀
buduci rok toho sice koly miminku moc robit nebudeme, ale na ten dalsi urcite. uz nech si na dovolenky chodime do vlastneho 🙂

xenia2734
3. nov 2010

@anet2212 Jaaaaaaaaaaaaj tak to pojdes este skor ako ja. Ja mam termnina na 12.11. Potom napis ako bolo. Podla mna ja clupnem do gati a nepojdem nikam. Citam, ze ty si mala riziko 1:90 a ja 1:152. 😒

bobora
3. nov 2010

@anet2212 velmi ti držím všetky palčeky určite všetko dobre dopadne a budete mať krásne zdravé tretie bábatko

bobora
3. nov 2010

@pippi84 no mňa pri malej môj vnútorný pocit nesklamal , teraz mám zase taký pocit že to bude chlapček no uvidíme v utorok či sa nemýlim teda dúfam že sa krpec ukáže .ty máš tušáka čo to bude?

23lenka
3. nov 2010

@smajka ahaaaa....no tak to mate v pohode....ked budete na SVK tak budete na svojom...a co aj ste uvazovali ist zit na SVK ci to by asi bolo tazke pre manzela nie?Ci vie po slovensky 🙂 a tvoj Samko hovori aj slovensky?

drobec490
3. nov 2010

baby neviete mi niektora povedat kolko stoji 4D ultrazvuk v košiciach..nejako sa neviem dopatrat k cene...zistila som si len bardejov ..

brumca
3. nov 2010

ahojte baby...dnes ma zacalo strasne boliet hrdlo a teraz vecer ma boli cele telo a mam trosku zvysenu teplotu...ak by mi stupla, mozem si dat paralen alebo radsej nie? ☹

smajka
3. nov 2010

@brumca -ak mas teplotu,radsej si daj paralen, teplota neni dobra pre babatko. rychlo sa uzdrav.

maahuliena
3. nov 2010

@brumca určite si daj paralen..teda ak bude teplota...

mischeell
3. nov 2010

@brumca jasné, paralen určite, mne lekár poradil už pri 37,7 si dať, aby mi to nestúplo nad 38, to vraj už nie je dobré pre mimi 😉

smajka
3. nov 2010

@23lenka - no neviem, nevylucujeme zit na sk, ale urcite nie v skorej buducnosti 🙂
maly to ma chudacik pomiesane zatial - napr. povie mummy ja som jump.. alebo - chcem sa play... 😀 je s nim sranda. on este len zacina rozpravat, tak to sa mu upravi.. ja tlacim donho slovencinu, lebo od januara pojde do skolky a to bude uz len sama anglictina.
uz sa tesis domov? ides len koly scanu, alebo koly comu ides na sk?

mirrinka
3. nov 2010

@drobec490 ahoj,ja idem 26. na 3D tu v KE....písala som im tam objednávací formulár,do hodiny mi sestrička volala,potom sa pýtala akú mám poisťovnu a hned na to mi povedala cenu - 29€ 😉

brumca
3. nov 2010

@mischeell
@maahuliena
@smajka
dakujem vam baby, dufam, ze ma to rychlo prejde ☹

drobec490
3. nov 2010

@mirrinka aha tak lebo co som citala a hladala tak pisu az okolo 67 eur...a kam ides do ktorej nemocnice?

mirrinka
3. nov 2010

@drobec490 je to pri železničnej nemocnici,taká nízka budova.... 67€? to sa mi zdá nejako veľa....ale ja mám aj výmenný lístok od môjho dr.,tak aj toto môže robiť svoje...no neviem...

23lenka
3. nov 2010

@smajka no to si viem predstavit ja mam kamarata co ma babatko s portugalkou....a ten malicky ma tiez este zatial mix s jazykou pretoze s casti hovori anglicky s casti slovensky a s casti portugalsky....heeeeh je to sranda niekedy ked chce nieco povedat....ale sak je este malicky a deticky to maju jednoduchsie rychlo sa ucia.....ale zo zaciatku to maju trosku tazsie....ale vravi sa ze cim viac jazykov deticky ovladaju tak maju vecsie IQ...heeeeh no na dovolenku sa tesiiiim moooc uz sa neviem dockat....no tu dovolenku som mala este naplanovanu este cez leto...lebo mi ostaval posledny tyzden dovolenky a cchem ju docerpat ale vtedy som nevedela ze budem tehotna heeeeh no a dovolenku som si nahlasila este ked som nevedela ze som tehotna....dobre nie?A co uz ti prisiel list s nemocnice na druhy scan?

maahuliena
3. nov 2010

inak kočky, konečne mi prešli nevoľnosti... v 19tt!! 😀 😅
@blackberry tak čooo, už viete čo to bude? 😵 😵

drobec490
3. nov 2010

@mirrinka aha tak to moze byt..ja asi nakoniec pojdem do toho bardejova...som z prešova takze mi to je teoreticky jedno..uz len sa objednat 😉

sonina22
3. nov 2010

uffff ahojte ja zacinam mat zmiesane pocity bola som na tripple testoch ...tak uvidim co to budu za vysledky
ja sa moc tesim na 80 percent je to chlapcek a v pondelok ma caka 4D tesim sa uz aj ja na prve pohyby 🙂 🙂 🙂
baby prekonali ste niektora zapal alebo minimalne vytok do žltej farby da sa nieco preventivne brat dakujeeeeem 🙂

janemari
3. nov 2010

@sonina22 aj ja som dnes bola na tipple testoch ,ale nejako sa nebojim,ani si to nejako neuvedomujem 😅

pippi84
3. nov 2010

@bobora ono je to zvlastne, alebo ja som 😀 😀 , lebo: takto v brusku, bezne doma, v praci, proste cely den myslim na dietatko a mam taky pocit, ze cakam dievcatko 😉 ale zase ked som ho videla na ultr. tak som si hned povedala, ze to bude urcite chlapcek. ale aj tak viac mam pocit, ze dievcatko. uvidime, podla mna asi tak tri tyzdne po tych odberoch budem mat aj ultrazvuk, tak nam snad pan doktor povie, co to bude. juchuuuu to budeme mat vsetky krasneho jeziska!! 😅