Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
Dnes som bola v poradni, vyšetril ma, urobil mi sono a sestrička mi zobrala krv na tripple testy. Všetko je v poriadku, tak sa moc teším 😵 😵 😵 . Ďalšiu poradňu mám zasa o 4 týždne 1.12. a potom ma ešte do Vianoc čaká veľký utz, tak dúfam, že zistenie pohlavia bude jeden z najkrajších darčekov pod stromček. A nech sa to malé neopováži schovať!!! 🙂
ahojte no ja uz konecne citim pohyb ale len taky slaby hlavne ked lezim a sustredim sa ale je to uzasny pocit.
@23lenka - ahoj lenka. my mame 2 a ani v jednom sa neda byvat. jeden je starsi, ale s velkou zahradou a druhy je novostavba, ale len hruba stavba zakryta. tak predavame ten stary, aby sme si mohli dokoncit ten novy. 😀
buduci rok toho sice koly miminku moc robit nebudeme, ale na ten dalsi urcite. uz nech si na dovolenky chodime do vlastneho 🙂
baby neviete mi niektora povedat kolko stoji 4D ultrazvuk v košiciach..nejako sa neviem dopatrat k cene...zistila som si len bardejov ..
ahojte baby...dnes ma zacalo strasne boliet hrdlo a teraz vecer ma boli cele telo a mam trosku zvysenu teplotu...ak by mi stupla, mozem si dat paralen alebo radsej nie? ☹
@brumca určite si daj paralen..teda ak bude teplota...
@23lenka - no neviem, nevylucujeme zit na sk, ale urcite nie v skorej buducnosti 🙂
maly to ma chudacik pomiesane zatial - napr. povie mummy ja som jump.. alebo - chcem sa play... 😀 je s nim sranda. on este len zacina rozpravat, tak to sa mu upravi.. ja tlacim donho slovencinu, lebo od januara pojde do skolky a to bude uz len sama anglictina.
uz sa tesis domov? ides len koly scanu, alebo koly comu ides na sk?
@mischeell
@maahuliena
@smajka
dakujem vam baby, dufam, ze ma to rychlo prejde ☹
@smajka no to si viem predstavit ja mam kamarata co ma babatko s portugalkou....a ten malicky ma tiez este zatial mix s jazykou pretoze s casti hovori anglicky s casti slovensky a s casti portugalsky....heeeeh je to sranda niekedy ked chce nieco povedat....ale sak je este malicky a deticky to maju jednoduchsie rychlo sa ucia.....ale zo zaciatku to maju trosku tazsie....ale vravi sa ze cim viac jazykov deticky ovladaju tak maju vecsie IQ...heeeeh no na dovolenku sa tesiiiim moooc uz sa neviem dockat....no tu dovolenku som mala este naplanovanu este cez leto...lebo mi ostaval posledny tyzden dovolenky a cchem ju docerpat ale vtedy som nevedela ze budem tehotna heeeeh no a dovolenku som si nahlasila este ked som nevedela ze som tehotna....dobre nie?A co uz ti prisiel list s nemocnice na druhy scan?
inak kočky, konečne mi prešli nevoľnosti... v 19tt!! 😀 😅
@blackberry tak čooo, už viete čo to bude? 😵 😵
uffff ahojte ja zacinam mat zmiesane pocity bola som na tripple testoch ...tak uvidim co to budu za vysledky
ja sa moc tesim na 80 percent je to chlapcek a v pondelok ma caka 4D tesim sa uz aj ja na prve pohyby 🙂 🙂 🙂
baby prekonali ste niektora zapal alebo minimalne vytok do žltej farby da sa nieco preventivne brat dakujeeeeem 🙂
@bobora ono je to zvlastne, alebo ja som 😀 😀 , lebo: takto v brusku, bezne doma, v praci, proste cely den myslim na dietatko a mam taky pocit, ze cakam dievcatko 😉 ale zase ked som ho videla na ultr. tak som si hned povedala, ze to bude urcite chlapcek. ale aj tak viac mam pocit, ze dievcatko. uvidime, podla mna asi tak tri tyzdne po tych odberoch budem mat aj ultrazvuk, tak nam snad pan doktor povie, co to bude. juchuuuu to budeme mat vsetky krasneho jeziska!! 😅

@blcha to je super 🙂 už sa aj ja teším na kopančeky 🙂 no ja chodím do poradne už ako v piatom šiestom mesiaci :D