Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
@mirka7582 ďakujem pekne 😀 .
@maahuliena Hm, to ano kopká pekne a možno som to tak skoršie cítila preto lebo mám asi maternicu niekde viac v predu 🙂. A dosť som to tuším sledovala tak možno preto som ho tak skôr cítila 🙂. Kočík je naozaj krásny a hlavne farba je pekná ja som tiež pokukovala po bielej 🙂. Veľmi pekný výber manžel je šikulo 🙂. Ja som tiež za aby sa kupovalo skôr lebo keď už budeme "obrie žienky" tak to bude o čosi ťažšie a hlavne v zime ako píšeš. Ja som tak jemne začala kupovať skôr v bielej a žltej ale až v utorok sa uvidí čo to bude či dievčatko alebo chlapček a podla toho nabehnem a už ma nič nezastaví... 🙂.
@matyasovsz heh, ale kočík som vyberala ja 😀 😀 😝 ale teda s farbou - to sme sa zhodli obaja 🙂 a ty máš v plane isť na 3D? či sa spoliehaš na morfo utz, že sa ukáže? 😉 Ja mam morfo v piatok, tak verim, že všetko dobre dopadne 🙂
ono to kopkanie hlavne citia skôr a intenzívnejšie tehulky, ktoré su štihlej postavy 🙂
Môže byť moja, ja som hrozne chudá tak asi preto 🙂. Idem aj na morfo ale chcem ísť aj na ultrazvuk je to skutočne krásny zážitok. Ja mám doktora Brešťanského v Hc a ten to robí je to za 40 eur aj s cd a hudbička k tomu. 3 d je presnejšie a venuje sa ti skoro hodinu a pozerá ho skutočne detailne. Skoro ako morfo ale inezívnejší zážitok a aj ten prístup je taký iný ako pri klasickom morfo 🙂. Veď uvidíme ako dopadne morfo. Však? Keď ja sa na neho tak rada pozerám a preto to 3 d.... Ja s manželom milujem tiež bielu farbu celý byť máme v bielej lesklej a som zatažená na biele povrchy. Hm, takže preto ma zaujal je naozaj krásny. Držím palce v piatok nech sa ti pekne ukáže a nech vieš čo to bude 🙂. Chcete dievčatko alebo chlapčeka? 🙂
@matyasovsz no aj my chceme isť do Hlohovca, objednám sa v piatok po morfo utz 🙂 Máme to naskok.. kedže som z Topoľčian 🙂 a ďakujem za pochvalu kočíka. Tiež kupovaný v HC 😉 No ja duufam, že by to mohlo byť dievčatko.., ale vnutri mi niečo hovori, že asi skôr chlapec... tak uvidím,či sa tentokrat myslim. Hlavne nech je zdravunke, to si želame všetky 🙂 😉
Inak máš pekné mená vybrané. Dievčatko som chcela povodne aj ja Karolinku... ale aj Tamarka sa mi pači... sme sa z mužom dohodli, že dievčenske vyberam ja a chlapčenské manželik. Tak budeme dumať, ked budeme vedieť čo to je 🙂
@matyasovsz ahoj....no tak to by som uz aj ja chcela citit kopaneceky....🙂 a inak vitaj 🙂
@maahuliena Tak to máš naskok veru 🙂. Hned ked som si prečítala Topoľčany napadlo ma, že tam máte super pôrodnicu 🙂. Tak to ti závidím lebo ju chvália 🙂. Kupovali ste v Hc? Takéto krásne kočíky tu máme? Hmmm, ešte som sa moc neorientovala na kočík a veru pomaly začnem. Si ako ja aj ja dúfam, že dievčatko... A tiež cítim že je to asi chlapček. Máme to podobné. Určite si tvoj drahý želá viac chlapca. Však? U môjho manžela je to tak 🙂. Muži chcú chlapcov a ženy dievčatá... Hm, princezné 🙂. Ďakujem mená sme vybrali rýchlo 🙂. Na tomto sme sa zhodli. Ja túžim mať Lilinku a volať ju takto. Je to krásne meno také jemnučké 🙂. S chlapčenským sme mali trošku problém lebo tie moc pekné nemáme slovenské a zahraničné si dávať nechcem 🙂. Juj, tak želám moc šťastia nech sa ukáže malé pekne a potom určite napíš čo to je 🙂. Ja idem v utorok tak napíšem aj ja 🙂. Inak, už to skoro bolo dievča ale doktor si to na konci rozmyslel a povedal že chlapec tak fakt teraz neviem... 😒
@23lenka ďakujem za privítanie moja 🙂. Necítila som ich najprv svojvoľne len keď som si dávala často ruku na bruško tak som cítila spočiatku jemné ťuknutie 🙂. Teraz je to už aj bez ruky a kope ako divé hlavne večer na chrbte. Skús aj ty si ľahnúť kde je ticho a pokoj na chrbát a daj si ruky na brucho a čakaj tak minútku a uvidíš že sa isto ozve. Budeš to cítiť 🙂. Prvý krát som sa tak ľakala ked tak jemne zakopkalo a teraz sa na tom už smejem lebo je skutočne vyberavé aj ked zaspávam... Nepáči sa mu keď som na ľavom noku a musím sa prevracať. Strašne rád sa totiž ukladá do ľavého boku a keď na nom ležím tak sa až mechrí 🙂.
@matyasovsz heeeeh no uz som to skusala.....ja si myslim ze nieco citim...ale po chvilke zase nic....🙂 ale niekedy ked lezim tiez na boku tak ma tam zacne tak pichat a ed sa dam na druhy bok tak je to v pohode heeeeh 🙂 mozno miminku sa to nepaci...a uz vies ci budes mat chlapceka alebo dievcatko??
@matyasovsz no to akoby som písala ja 🙂 🙂 veru, manžel by chcel syna.. to sa nepoprie.. ved veľa mužov si to tajne želá.. ale ked pride dievčatko, vždy to je jeho miláčik.. a to tak aj vždy bude 🙂 V hlohovci v aladin predajni sme ho kupovali, ale bolo tam straašne veľa ludi v tom čase a nemala som moc nervy, malo priestoru, lebo kočikov tam bolo "na sebe" veľa.. ani hybať sa nedalo poriadne 😅
Uvidíme ako to bude s topoľčianskou porodnicou, dnes som pozerala predporodne kurzy a cvičenia pre tehulky..tak zajtra pišem mail a vyzvedám 🙂
Veru, slovenske mena pre chlapcov, no ťažko vybrať... tiež nechceme davať zahranične... nam sa k priezvisku hodí aj Daniel 🙂
Tak snad sa na morfo pekne ukaže a už nebude pochýb 😉
@xenia2734 nie skúsenosti nemám ale keď si pokukáš fóra tak ho ospevujú a ja som už plne rozhodnutá asi pre Casualplay S4 reverse.... Je síce drahý ale dosť dobre sa predáva aj použitý tak sa spolieham že ho potom predáme. Vybral si ho skôr môj manžel ja som bola aj za iné ale vieš, keď sa chlap začne montovať ako do auta 😉 . Inak sú krásne teraz všetky a určite aj dobré ved si spomen v čom sme sa my vozili 😀 . Ale ešte to nechávam otvorené a niesom plne rozhodnutá času dosť 🙂.
@23lenka tak to si ho iste cítila 😀 . Sú to ešte také malé potvorky raz kopnú a raz zase nie... Hm, veď si ešte budeme želať aby moc nekopali. Fu, vraj potom je to už aj otravné. Moja mamina nespala vraj kôli mne tak som ju kopala 🙂. Hm, ešte neviem čo to bude... Najrpv hovoril doktor že dievčatko a to si bol istý a už keď skoro vypol sono, tak zrazu sa zháčil a zahlásil že je očividné že to bude chlapček. Tak ale teraz neviem... Najrpv tá jeho istota a potom ma zmiatol. Ešte tu tak moc neverím proste. Ale moc chcem ja dievčatko a manžel chlapčeka tak neviem... Ale teším sa z oboch 😅
Ahojte, ja už som zúfalá pretože pred dvomi týždňami mi robili triple testy a ešte stále niesú výsledky:(bojím sa veľmi a najhoršie je toto čakanie.Vám ako dlho trvalo kým ste vedeli výsledok?
@linea22 Ja som mala za 2dni.. ale to preto, že ani to posielaju do BA a ja mam v Ba gyndoša...
ahojte..tak konecne som sa objdenala na to 4D tak 23.11 idem 🙂 🙂 uz teraz sa veeelmi tesim 😉 😉 tie co ste boli co vsetko vam vlastne robili?
@linea22 ja som mala vysledky na druhy den, ale musela som si tam zavolat. ty si volala alebo ste dohodnute ze ti brnknu keby nieco? radsej si over, kam to posielaju. drzim palceky aby bolo vsetko ok
@maahuliena dakujeeeem velmi len mam pocit ze velmi vela chlapeckov sa rodi v ojom okoli to dnes hovorila sestricka ze bude vojna dufam ze to nemyslela vazne taketo fory hihi

@krisruska no ono sa to zda..april je tu čo nevidieť, kočík sme kupili hlavne na želanie manžela, vecičky som dostala od sestry, niečo od druhej sestry.. nejaké drobnosti su tiež doma... je pravda že už teraz sa mi dosť ťažko chodí s bruškom, lebo ked som dlho na nohách bolia ma strašne križe...a neskôršie ked bude bruško ešte väčšie a k tomu aj zima... tak nech sa takto pomaly nachystame 🙂 😉
a s tými pocitmi a kojením.. uvidíš to pride...s babatkom.. 😵
@matyasovsz ahoj, tak to teba veľmi skoro drobec kopka 🙂