Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
Je vas strastne vela co ste mi napisali, a gratulovali, tak takto naraz VSETKYM KRAAAAASNE DAKUJEM! 🙂 Naozaj uprimne som rada, ze sa tu takto vsetky vieme povzbudit a poradit si. Este raz VELKEEE DAKUJEEEM vsetkym.
pippi84 to hej,to suhlasim 😀 len jedna pani sa mi tak stazovala...
Ja niekedy vecer nieco citim,ale len velmi zriedka,pri prvom som az v 21.tt zacala nieco citit,to je take super,to ma vtedy clovek pocit ze je vsetko OK,tak uz sa neviem dockat kedy bude kopat 🙂
Tak dievčence konečne mi po 2 týždňoch povedali,že výsledky triple testov sú vporiadku 🙂 veľmi sa teším lebo som už stresovala 😒 bábo zase neukázalo vybavenie,pretože kľačalo na kolienkach a rúčky spínalo 🙂 Pán doktor povedal,že to bude farár 😀 tak sme sa smiali.
@maahuliena Blahoželám ku dievčatku 🙂
@zlatik nemusi sa kvoli tomu stresovat, ja som citala v materialoch, co som dostala od mojho doktora o tehotenstve, ze v tomto obdobi je normalne citit pohyby raz za 2 az 3 dni, ze sa kvoli tomu netreba znepokojovat 🙂
ahojte 🙂
@linea22 aj ja gratulujem negatívnym tripplakom 🙂 😵
@blackberry no veru, nie si sama 😅 😅 proste bez nosových kvapiek si nepomôžem a inak spať neviem... dnes som konečne prvýkrat spala celu noc, bez toho aby som sa zobudila na wc 😀 😉 no aspoň zatiaľ som rada 😅
@sonina22
A ty si kolko doteraz pribrala?
Ja pri Viktorkovi som pribrala 20kg a veru velmi tazko to slo dole, v podstate az ked som uz zacala odstavovat od kojenia, tak sa to chudnutie rozbehlo. Schudla som po 1,5roku na povodnu vahu.
Dufam, ze teraz sa zmestim do 15kg ale silne o tom pochybujem 😀
ahoj ja som doteraz pribrala 13 kg a uz mi to uplne nahana hrozu ja mam problem schudnut tak toto bude riadne trapenie hhihihi ina c to mi vravi vela zien ktore kojili ze niektore s kojenim priberali a ty mas teraz kolko
ahojte babulky mne drobec spinka tak mam chvilku cas uz len cakam kedy sa zobudi a ideme sa vyvencit na nakupy 😉
tusim sa rozobera priberanie tak ja k tomu uz len tolko ze kolko priberiem tolko bude ved neako sa to nakoniec schudne snad a urcite nebudem robit nieco take ze sa obmedzovat a hladovat ved to je ako keby som drzala dietu co babetku urcite neprospieva take urcite hladovat nebudem ale ani prejedat sa vsimla som si ze jem viac ako normalne vacsie porcie aj castejsie zatial som len kliecko pribrala co je vyborne ale pocitam ze u mna to zacne rychlo stupat ku koncu ako pri prvom rada by som pribrala do tych 15 ale uvidime ako to bude v prvom tehu som pribrala 18 a to bolo dost lebo mi zostalo8kg ktore isli strasne pomaly dolu 😝 😝
tak už som sa konečne vymotala z kuchyne, najprv obed, potom koláč, za chvíľu sa pôjdeme trochu prejsť a kým prídeme bude koláč akurát na jedenie 🙂 .
No ked vas nebude viac ako 20 tak sa zmestime aj na kavicku.... 😉
Baby, ja som pri prvom teho pribrala okolo 30kg, a v nemocnici som nechala len 6kg...a zhodila som vsetko, dokonca som vyzerala este lepsie ako pred teho...ale bola to fuska...hlavne koli tym poslednym mesiacom teho, uz som ani nechodila, len sa gulala...takze teraz fak len velmi opatrne...moja sesternica dala tip, vzdy ked mas chud na sladkosti, jedz ovocie....
ahojte baby prosim vas ktore ste tu druhorodicky kedy ste zacali citit pohyby? lebo ja som v 18 tt a stale nic necitim...tak sa chcem s vami poradit...
@helenka2 Ja som zacala citit pohyby v 17tt, v prvom tehu v 18tt. Heli, vobec sa nemusis znepokojovat, vela zalezi od toho ako je babetko ulozene, kde je placenta atd. Moja sesternica napriklad necitila prvu dcerku az do 28tt, lebo placentu mala ulozenu hore a tym padom babetko necitila, zda sa mi to divne, ale tak mi to tvrdila. A ina moja kamoska je tiez druhorodicka a zacala citit az v 19tt.
Takze si uplne v norme. Jeeeeeeej, teraz pozeram, ze mame rovnaky TP 😉
Ahojte. Chcem sa opytat najma tie ktore mate uz deticky, ci ste uzivali magnezium pocas tehotenstva dlhodobo. Ja som ho zacala uzivat a vraj budem musiet asi az do konca..bojim sa, ci to pri tak dlhom uzivani ( 2x 250mg..som len 17tt) nemoze mat nejaky neziaduci vplyv na dietatko.

Ale aj to ze dievcatko neskor pomoze mamine,pozehli,riady umyje 😀 a este mi hovoria: "vies,dcera ti ostane na cely zivot,ale syna ti vezme nevesta" 😲