Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
@emmaelzer - dakujem - pockam este ked prejdem 20tt a zavolam tam. pozri ich stranku - su tam aj ceny
http://www.myultrababy.com/
chcela by som sa objednat asi tak v 22tt a myslim ze to trva tak 2-3 tyzdne pokial dostanem datum, takze 3D bude az okolo 25tt. 😉 dik za info.
chceme vediet do vianoc 😀
@nickuska no rada by som odstatnicovala. Este nam nevytycili datu ale pravidelne to byva posledny majovy tyzden, ale ved uvidim, nic nestresujem 🙂
Zajtra mam morfologicky, aj sa tesim, aj mam obavy, ci je vsetko tak ako ma byt, ale toto ma napada pred kazdou poradnou...Tak drzte palce, dam vam vediet 🙂
@matyasovsz tak tak nech radcej sedka a caka 😀 ,lebo neviem co by robili s 120kg chlapom 😀
@smajka tak tak a cim dalej silnejsie vcera som citila bublinkovanie ,ale neviem ci to bolo babo ale zaludok ktovie 😕
@blackberry len som teraz rýchlo nakukla do tvojho pasu, Valentina je krásne meno 🙂
Ja osobne nestíham ani žiť, potrebujem materskú silne veľmi ju potrebujem 😀
@timejkaa dakujem pekne, ma pre nas aj specialny vyznam 🙂 veru musim ti aj napisat do IP, ze sa mi zmenil datum porodu, uvidime este zajtra po poradni 🙂 A ty sa setri, i ked aj ja si teraz dost toho nakladam, ale niekedy si clovek nepomoze, hovorim si, ze cez Vianoce budem oddychovat...
inak ahojte 🙂 a celkovo poradna dopadla dobre, tripple testy boli v poriadku, len babo je o nejaky tyzden mensie, takze este nerobil vsetky merania - az nabuduce. pribrala som asi 3,5 kg zatial a dovolil mi aj trochu pivka obcas 😝 lebo ja mavam baby nenormalnu chut na pivo 😀 takze som spokojna, teraz sa uz v klude mozeme vrhnut do druhej polovice tehu 😵
@veronnie super, tesim sa, ze ti to dobre dopadlo 🙂
Holky dakujem Vam vsetkym za rady zo strany 212, ste zlate 😵
@emmaelzer
@maahuliena
@patomaja ... Vdaka za radu s doktorom, ale praveze moj doktor sa zameral na atb. brane ustne a nie zospodu ... budem ho pocuvat, neboj, ale pre istotu budem aj opatrna 🙂
@veronnie Robil mi aj vyter, ale nakoniec sa na vyter vobec nezameral, pretoze vraj na moč som mala pozitivny nalez a to je nadradene nad kvasinkovym ochorenim a preto mam brat ustne antibiotika a s dolnou castou sa zatial nic robit nebude 😅
@emmaelzer Tak ty si to s temou muzi pri porode uplne vystihla. Keby sme my zeny boli take padavky a hovorili, ze nam je zle z pohladu na krv, tak sa nerodia ziadne deti 🙂
Podla mna, treba muzov trosku podporit a snazit sa aby tam sli. Este som nepocula ani od jedineho chlapa ktory bol pri porode, zeby to olutoval. Proste nech manzelikovia ukazu svoju silnejsiu stranku a povzbudia mamicku.
Moj manzel siel aj z toho dovodu, ze pri porodoch sa stava cokolvek a urcite sa zdrav.personal lepsie sprava k rodicke ak je tam s niekym.
Caute kocky tak my cakame chlapciatko 😵 😵 😵 😵 😵 😵 a veru vianocne ozdoby mu tam visia riadne 😀 😀 😀 😀 😀 som stastna maly bol uzasny zatial je vsetko ok mame 180 az 190g a varu lezal si tam vegetak na bruchu 😅 😵 😵 😵
@blackberry no ved treba aj chlapov 😵 aby baby mali s kym randit za par rokov 😀

@seba1 Doobeda su kurzy tu v Dun. Strede v nemocnici, ale na tie zasa ja nemozem, lebo som v praci. Skus sa poinformovat v nemocnici u vas. 🙂