icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

pami27
19. nov 2010

@mirka7582 Dík za odpoveď. Idem na google a pohľadám o tom nejaké info. Partnera asi tiež vezmem zo sebou a uvidíme. Majte sa!

seba1
19. nov 2010

@zlatik aj ja gratulujem ku kočíku, aj my už máme - je aj v albume

mirka7582
19. nov 2010

@seba1 tak tak ,ale ty ides nejak pozde ci je vela zien ?
@pami27 nemas zaco 😀

seba1
19. nov 2010

@mirka7582 mali len taký termín,tak tam, kde je to dobré sa všetci hlásia a potom sú dlhšie čakacie lehoty, ale nejako to vydržíme 😀 , naše mamy čakali až do pôrodu, ale hneď jak budem vedieť, fičím do obchodu, určite chcem, aby sme z pôrodnice šli v novom 🙂 . A ak by to bolo náhodou predsa len dievča, tak sa v obchode poriadne vybláznim, len neviem čo budeme potom jesť, či ešte mi zostane aj na to 😀 .

mirka7582
19. nov 2010

@seba1 😀 to poznam aj ja sa uz tesim na nakupy a zacneme uz zariadovat decku a doladovat hlavne 🙂

seba1
19. nov 2010

@mirka7582 my sme detskú zariaďovali až neskôr - okolo jedného roka a celkom stačilo, lebo teraz pred narodením je toho veľa aj iného, aj finančne. Ja ešte neviem ako dám deti do izieb, keď už bábätko vyrastie a pôjde spať na veľkú posteľ, ale to nejako doriešime potom.

mirka7582
19. nov 2010

@seba1 tak tak aj tak male bude pri nas 🙂 moje zlate ja uz mam skrinu aj komodu iba daky policky zbalit pocitac dam tam koberec a zaves decky a mame doma hracky tak policky a uz je hotovo 🙂

seba1
19. nov 2010

@mirka7582 Tak, tak, takže už len vecičky pokúpiť, Jurko má dosť veľkú skriňu aj pre dvoch, tak sa o ňu podelí so súrodencom, budem mu to tam musieť preusporiadať, tak okolo 30tt sa už treba nad tým poriadne zamyslieť a okolo 35 tt chcem už mať aj poprané a požehlené a chystať tašku do pôrodnice 🙂 .

pippi84
19. nov 2010

gratulujem vsetkym, co viete co budete mat, my ideme na Mikulasa, tak snad sa nebude hanbit a pekne sa ukaze 😵 velmi sa na to tesim a asi si aj od radosti poplacem 😅
cez vikend som si ukladala do skrine vecicky ktore mame a ktore sme podostavali, bola som nimi cela obklopena a ked som si ich rozdelila a ulozila, tak som zistila, ze az tak vela ich nie je. skor vsetko tak od 3-6 mes.
preto tiez cakam na to, ci si kupime modre alebo ruzove dupacky, aby sme isli vyfesakovani z porodnice 😀
izbicku neriesime, skor len vyprazdnime, dame matrac na zem a hracky, lebo v spalni bude s nami dlhsie ako rok, urcite.
pekny den a vikend

blackberry
19. nov 2010

Ahojte 🙂 teraz som sa vratila z poradne, vsetucko je v poriadku aj pan doktor je spokojny. Spominal, ze asi necitim pohyby velmi vyrazne, lebo mam placentu na prednej strane, takze kym sa "prekopne" cez nu este chvilocku potrva. Zatial citim len take steklenie 🙂 Skoda, ze manzel nemohol is s nami, ale to nevadi, dostala som celu "diskografiu" nasho drobca od prveho UTZ az po dnes 😵 a 15.12. mame 4Dcko, tam uz pojdeme spolu 🙂 Juj tesim sa! Krasny dnik!

seba1
19. nov 2010

@pippi84 jasné v spálni aj naše deti boli s nami do cca 2,5 roka, ale už skôr sa začali hrávať v detskej (spolu s nami) zvykali si, že to je ich izbička, mali tam hračky a šaty.

blackberry
19. nov 2010

idem to dnes este dorazit 🙂 Pojdem do Mirageu, co nam tu otvorili a pokukam ci su tam nejake pekne vecicky pre babo 🙂

seba1
19. nov 2010

@blackberry máte diskografiu 🙂 , super, že je všetko OK. Pekné plány s tým obchodom.

blackberry
19. nov 2010

@seba1 Dakujem pekne 🙂

drobec490
19. nov 2010

@blackberry gratulujem k dobrym vysledkom 😉 my ideme v utorok na 4D tak sa tiez velmi tesime 😀 😀 no tak popozeraj ja sa tam chystam aspon budem vediet ci sa oplati 😉 😉

nadenkaaa
19. nov 2010

@blackberry vcera som tam bola a poviem ti ze ziaden specializovany obcchod pre babo tam nemaju -jedine alltoys na hracky,alebo marks and spencer kde su aj detske vecicky, ja idem dnes do soc. poistovne a potom sa chystam do auparku do hmka pozriet mnnieco ked teda uz vieme ze to bude chlapcusik 😉

mnamko
19. nov 2010

Dobré ránko,no pozerám že sa vrece vysypalo s chlapcami,ja ešte musím týždeň počkať ,pri prvých dvoch som nevedela až do pôrodu takže teraz sa teším že budeme skôr vedieť.Možno sa mi aj dievka ujde,bola by som rada no aj chlapca teda zoberiem hádam ho ako sa hovorí nepredám 😉

seba1
19. nov 2010

pre tie, čo ešte neboli na 3D/4D http://www.femicare.org/?run=content&id=2197&la...
@mnamko ja mám tiež ten dojem, že to ide v takých vlnách - najpr.dievčatká a teraz chlapci a na akej vlne sa zvezieme my?

emmaelzer
19. nov 2010

Veru sami chlapec, dufam, ze aj mne sa jeden ujde... 😉

seba1
19. nov 2010

@emmaelzer no treba ísť rýchlo na 3D, kým sa rozchytajú 🙂 🙂

zlatik
19. nov 2010

@miamia27 Cena za trojkombinaciu s autosedackou, slnecnikom, sietkou proti hmyzu a plastenkou je 362€ Myslim, ze je to fakt super cena 😉

mnamko
19. nov 2010

@seba1 ani ty ešte nevieš?no ja dúfam,že sa mi ujde baba

maahuliena
19. nov 2010

ahojte 🙂
@matyasovsz gratulujem ku chlapčekovi 😉 nebojkaj ešte ťa okopká 😅 😉 naša mala 2 uplne rušné dni a noci, tak myslím, že teraz bude obdobie spanku 🙂
@blackberry no parada, že poradna dopadla na vybornu 😉 😵
@pami27 no s tými navalmi tepla je to v tehu normálne.. mne za posledný mesiac býva strašne teplo.. veľmi rýchlo sa rozohrejem 😉
@seba1 my sme boli 3 baby tiež v jednej izbe. Bolo to super. Naši mali trošku nervy, lebo sme veľa v detstve vymyšľali.. a samozrejme mne sa ušla poschodová posteľ a spala som vždy hore. Hned sme mali dosť miesta nakoľko naša detská izba nebola veľmi veľká. 🙂
Teraz mame veľkometražny byt a manžel jednu izbu rozdelil na 2. a máme už detsku zariadenu. Teda len tu jednu časť. V druhej žije naš zakrslý kralik 😀 😅 Žlto zelená s modrým na nabytkom 😀 😀 tak dame ešte na stenu nejaku peknu tapetu dočervena/ružova a nech to je aj trošku dievčenske.. ale to ma ešte časuuu... 🙂

zlatik
19. nov 2010

@duracelko Konstrukcia ma 9,4kg, vanicka 5,5kg. Uplne prvy kombinovany kocik som mala Espiro Atlantic, no bol dost tazky a velmi siroky a chybala mi funkcia prehadzovania vanicky a sportaku, tak som ho predala a ked mal maly rocik, tak som kupila Bebe Confort Streety len cisto sportak, v nasej dedine sa s nim katastrofalne vozi, lebo ma male kolieska. Tak dufam, ze tento novy mi bude vyhovovat, lebo zatial splna vsetko co som od kocika chcela. A ma navyse skvelu vec - polohovatelny matrac v hlbokej vanicke, co ocenite, ked mate dietatko s refluxom alebo ked je uz 5-6mesacne babetko zvedave a chce vidiet z vanicky okolity svet 🙂

ivicka0502
19. nov 2010

caute vsetky mamicky! dlho som tu nebola ☹ mam na vas jednu otazku. aj vy ste stale hladne? niekedy som vydrzala len s 3 jedlami denne a tekutinami a teraz sa rano o 6 naranajkujem, okolo pol 10 si musim dat nejake ovocie lebo sa neviem dockat kym bude 11 a pojdem obedovat a okolo 1-2 uz zase nieco dzobem. voda ako nahrada jedla medzi hlavnymi chodmi mi teraz moc nepomaha...ja budem na konci tehotenstva ako gulka. nie ze by som cela drzat dietu alebo co, ale co mi zamedzi tej strasnej chuti do jedla? nemate nejake rady? ja sa kazde rano vazim a je normalne ked zo dna na den priberiem 0,6 kg? ☹

maahuliena
19. nov 2010

@zlatik fiha, paradny kočík 😎 😎

mirrinka
19. nov 2010

@zlatik krásny kočík,ja tiež plánujem kúpiť presne tento typ Bexu B3 len v inej farbe 🙂 počula som naňho samé chvály,tak som rozhodnutá .... ale to až po Vianociach 😉

zlatik
19. nov 2010

@seba1 Takze si ho nakoniec kupila, kolko ta vysiel? Kupila si aj autosedacku?

zlatik
19. nov 2010

Pre tie, co sa im paci moja Bexa : http://www.babykuky.sk/domain/pcstore/files/kat...

zlatik
19. nov 2010

@mirrinka Miri, ja som tiez citala vsetky fora, pytala som sa mamiciek co ho maju atd. A nahodou ta predajkyna, co som pridala ten katalog, mala cestu okolo, tak mi ho priniesla ukazat so vsetkym, tiez som ho chcela kupit az neskor, ale ked som ho videla, odskusala, natrepala do auta, tak som nerozmyslala a hned si ho nechala. Predajkyna mi slubila, ze ako jediny predajca mi pri reklamacii vymeni kus za kus. Ked som cakala Viktorka, tak sme s manzelom boli taki nedockavi, ze sme uz po novom roku hned kupili kocik a to som mala termin 28.maja :o)))
A ktoru farbu chces ty???