icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

23lenka
24. nov 2010

@smajka ahoooj no ako sa mate s drobcekom...uz si bola na scane?U mna bola midwife este len vcera 🙂 pocuvali sme ako miminku bije srdiecko....🙂 a vy co jako sa mate...???Inak ja mam novinku ze uz mozem zjest co len chcem heeeeh 🙂 a brusinko rastie nie?

linea22
24. nov 2010

@seba1 ja tiež budem vedieť až o dva týždne ak sa teda ukáže v plnej kráse 🙂 už väčšina vie pohlavie 🙂 no uvidíme ako bábo rozhodne 😉

mamusia
24. nov 2010

Caute baby,

ako vidim,tak uz skoro vsetky viete pohlavie 🙂 Ja idem na sono na Mikulasa,sa moc tesim a sa neviem dockat,ze co to bude 🙂 Inak necitim pohyby,Dr.mi zato vcera vynadala,ze ich musim citit,ze sa mam nato sustredit,ze srdieccko pocuje bit - no ja nemam na to ani tak cas - sustredim sa na malu radsej 😀 No ale verim,ze toto bude take male uspinkane,nie ako nasa Zoe 😀 INak som pocula,ze ak je placenta vpredu,tak to moze byt preto - ja neviem,kde ju mam,uvidim o 2tt teda 🙂

seba1
24. nov 2010

@linea22 my to asi budeme uzatvárať s tým pohlavím, uvidíme čo sa nám ešte ujde 🙂

seba1
24. nov 2010

@mamusia vynadala? To som ešte nepočula, však to je individuálne či to cítiš a kedy, čo ti má za to nadávať.

pippi84
24. nov 2010

tak snad aj nam mikulas prinesie dobre spravy, kedze vtedy mam aj poradnu aj ultrazvuk.
ujde sa nam to najlepsie, nebojte sa 😅

mamusia
24. nov 2010

@seba1 no hej,ze to uz musim citit,asi 3x na mna tak nervozne vysla,ze to nie je mozne,aby som to necitila....este ako druhykrat,ked som uz tehu,hlavne,ked som mala pocit v 16tt,ze citim pohyby tak ma hned zrusila,ze to este nemozem citit 😠

smajka
24. nov 2010

@23lenka - ahoj lenka. tak uz si spat? ako bolo na sk?? dufam ze si trosku porelaxovala 🙂
ja som este scan nemala ☹ ale uz som objednana k midwife. volala som jej, nikto mi nezdvihal, tak som isla osobne k gp a dala som sa objenat - najblizse mali az 6.dec. tak sa s nou porozpravam ci na mna zabudla, alebo je to normalne. 🙂
dnes som mala busy day a este idem o hodku do prace, tak nemocnicu budem obvolavat az zajtra ohladom scanu.
no musim povedat, ze brusko mi uz riadne vyskocilo 😀 asi aj koly tomu ze je to uz druhe. na vahe mam navyse len 2 kila, ale brusko je uz riadne velke. a tvoje? zatial sa schovavam pred susedkou pod nami -ale neviem pokial sa mi to bude darit - je to tak babka zidovka a neviem ako zoberie novinu ze jej bude plakavat miminko nad hlavou 😀 😀.
super ze uz ti chuti papat, je to dobre pre miminko. 😉

linea22
24. nov 2010

@seba1 🙂 to teda hej a možno sa až do pôrodu nedozvieme 🙂 aj to sa stáva.

seba1
24. nov 2010

@mamusia kašli na ňu

l81
24. nov 2010

Ahojte. Vsetkym, co uz vedia pohlavie , gratuluje. A my zas nic ☹ . Dnes sme boli sice na sone a vsetko je nastastie v poriadku, len male stislo nozky k sebe a rozhodlo sa, ze sa neukaze a basta. Typicky baran, uz aj v brusku 😀 Tak mozno zas nabuduce-7.12.

mirka7582
24. nov 2010

@mamusia fuha vynadala ? ty kokso to som este nezazila a moj gyn sa vcera zacudoval ,ze citim pohyby 😕

xenia2734
24. nov 2010

@l81 Pri prvom tehotenstve som sa dozvedela pohlavie aj ja iba v 30 tt. Vzdy bolo v takej polohe zboku, ze sa nedalo nic vidiet. Neboj v 30 tt ti uz povedia. 🙂

zlatik
24. nov 2010

@mamusia Asi ta tvoja doktorka nie je celkom kompletna 😉

leanela
24. nov 2010

@zlatik vyzera naozaj dobre, skoro ako casualpley

helenka2
24. nov 2010

@mamusia ani ja tie pohyby nejako necitim iba vecer ked si sadnem a sustredim sa tak obcas nieco zacitim ale neviem ci su to creva alebo babo...mam pocit ze sa v tom uz nevyznam...a dneska som sa bola pytat u dr. a sestricka mi povedala ze ked ich este necitim ze to nevadi ze to moze byt otazka dna alebo dvoch a ucitim ich...tiez sa mi to zda ale neskoro kedze som uz druhorodicka...tak kto sa v tom ma vyznat 🙂

janemari
24. nov 2010

Ahojte ,ked riesite pohyby ja ich citim uz cca tyzden.Aj mne dokina hovorila,ze max.o dva tyzdne nieco pocitim.Ale bud som blba ja a neviem co citim,hlavne vecer,alebo ked sedim zohnuta a tlacim si na brucho,alebo dokina taka mudra a vie ze to skor ako v 20tt nebude.

blackberry
24. nov 2010

ved presne, cela som z toho nejaka rozladena, lebo ked sa dobre nevyspim, potom som cely den nanic 😖 Manzel vzdy povie, ze vsak im to zanedlho vratime 😀 . Viem, ze ani im to nie je prijemne a su si isto vedomi, ze rusia, ale babu nerozkazes, aby prestalo plakat a zas na druhej strane viem, ze urcite bude aj to nase v noci plakat a budem z toho v strese, ze budime a este keby mi do toho niekto zacal buchat, aby sme boli ticho, neviem asi by mi to nepomohlo... Domcek mame v plane aj my, pozemok uz mame, ale neponahlame sa, chceme si ho dobre premysliet a nieco este usetrit, aby sme neskor nemuseli robit kompromisy. Zatial byvame v malom cinziaciku v centre mesta a vyhovuje nam to 🙂 I ked ten domcek, to je taky nas sen 🙂 Asi je zbytocne pytat sa, ci ste spokojni v domceku, vsak? 😀

kaktusik007
24. nov 2010
zlatik
24. nov 2010

@leanela Mas pravdu, aj mne ho velmi pripomina, len ta cena je ina 😉

23lenka
24. nov 2010

@smajka No jasne uz som spat....nechcelo sa mi ale tak co 🙂 no ja idem na ten druhy scan na bud.tyz lebo vtedy budem mat 20tyzden....a bola som s midwife vcera je to super sme si pokecali samozrejme ja som mala milion otazok heeeeh....alebo ona je super zlata zena...a znova sa s nou stretnem az 12januara...ale ten cas v tehu leti nie?Na zaciatku sa mi to zdalo ze to ide dost pomaly ale mozno preto ze mi byvalo dost zle...No ani dnes mi nie je najlepsie mam taku bolest hlavy ze som ani do prace nesla....no a ty este nie si objednana na scan?HM....no vies ja neviem ako to chodi tam u vas ale mna objednali v nemocnici hned po prvom scane.Tak neviem preco je to vsade inak.Ale sak este stale cas....No tak aj mne brusko uz vidno ked si obleciam obtiahnute veci heeeh sak kukni foto v albume 🙂 a malicke uz tancuje v brusku konecne citim pohyby su take slabucke ale citit....hlavne ked lezim na boku heeeeh....A pocuj u vas ti aj povedia pohlavie lebo som pocula ze v niektorych castiach UK nechcu povedat....No u nas povedia ale ci na 100% tak to neviem...ale chcem vediet co budem mat heeeh nech viem aku farbu veci mam kupovat...heeeh zatial sme sa s drahym potesili par vecickami ale len v neutralnych farbach...🙂 a co sa jedna tej susedky tak narocky by som este brusko ukazovalo...heeeh 🙂 do minulho mesiaca mi plackalo male miminko kazdy den vedla u susedov a vobec mi to nevadilo...ved miminka za to nemozu...🙂

mirka7582
25. nov 2010

dobre ranko kocky tak nam dnes aj mrzlo 😀

seba1
25. nov 2010

@mirka7582 dobré ráno, u nás sú teraz 4 stupne a nevidím námrazu

seba1
25. nov 2010

@nunusimi
@petasllov chcem sa vás spýtať, či to tehotenstvo prežívate ináč, či má iný priebeh, keďže čakáte opačné pohlavie ako pred tým?

mirka7582
25. nov 2010

@seba1 ja uz cem poriadnu zimu 😀

nickuska
25. nov 2010

Dobre ranko 🙂 vy ste take aktivne, clovek si normalne musi vyhradit extra cas, aby vas stihol citat 😀 Neviem cim to je, ale tento rok sa neskutocne tesim na vianoce 🙂 🙂 Uz aj darceky mam pokupene, vcera som uz aj balit chcela, kedze nam snezilo ceeely den 🙂 Uz tyzden vyskakujem a rozpravam mm, ze za chvilu pride jezisko 🙂 Chudatko, ma uz usi ako tenisove rakety 😀 No ale chcela som ine... Dnes ideme na utz a strasne dufam, ze sa nam ukaze v plnej nadhere 🙂 Len si nie som ista, ci sa tie nase baranceky daju tak lahko prehovorit 🙂 Inak uz kopeme o sto sest, hlavne pri nakupovani 🙂
Co sa tyka tych "kvalitnych reci" niektorych individui, tak mne povedala svagrinka, ze nech to je to cokolvek, hlavne nech je to dievcatko 😀 A pri otazke, ake mena by sme chceli, tak ma nenormalne sfukla, ze Lukaska maju uz oni v rezerve, ze ked budu mat dalsieho chlapceka!!! Tak som skoro odpadla... neviem, ci si mysli, ze budem cakat sto rokov, kym sa oni rozhybu a cakat na cely svet, kto si da ake meno 🙄 Naozaj je pravda, co jedna z vas napisala, ze niektori ludia najprv hovoria az potom uvazuju...
Prajem pekny den 🙂

mirka7582
25. nov 2010

@nickuska drzim palceky nech sa vam ukaze ako nam pred vcerom a to som mu vecer dohovarala ze sa musi ukazat ujovi dr, skus mozno sa kaze 😀

seba1
25. nov 2010

@nickuska kto prv príde, ten prv berie, ak budete vy mať chlapčeka skôr, máte možnosť to meno použiť vy 🙂 . A nech sa vám malé ukáže v plnej kráse 🙂 ! Takže vianočné nákupy už máš za sebou, ja len pred sebou 🙂 .

nickuska
25. nov 2010

@mirka7582 Tak dohovaranie som este neskusala 😀 Uvidime teda, ci to zaberie 🙂 Podla bolo vcera vecer trosku urazene, lebo sa na nas vyprdlo, ani v noci nekopkalo, tak som sa uz aj bat zacala... Ale rano som ho ukecala, poskrabkala a trosku sa zacalo mrvit 🙂 Som teda zvedava, ci uz budeme vediet, na ktoru stranu sa pridame, ci modru, ci ruzovu 🙂

seba1
25. nov 2010

@mirka7582 čo máš nové čižmy? Ja chcem radšej jar.