Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
vy inak pisete jak dive, ja nestiham citat, ale ked uz budem na MD alebo na prazdninach tak isto budem viac prispievat aj citat 😀
ja idem dnes na stuzkovu, nie svojej triede len tak okukat ako to ma vyzerat nech a nic nezabudneme. Este 1 hodku ucim, potom skocim do HMka na nejake decke vecicky kuk a na obediiik.
tak pekny piatok vsetkym :D
@brumca aha lebo mi stále rozmýšľame, však času ešte dosť, pekné meno, aj mne sa páči ale len čisto ako Nela, žiadne odvodeniny od iného mena... 🙂 A chcem meno čo sa bude aj k Viktorke hodiť... však mien je len vybrať to pravéééééé 🙂
Baby inak volala mi kamoška, čo robí s krvičkou v nemocnici, že tie druhé triple testy mi dopadli ukážkovo, všetko negatívne 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 tak sa teším ako blcha juchúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@katuska26gratulujem k vysledkom a urcite ti to aj doktor potvrdi 😉
@brumca aj my sme chceli nelku ale ukazal sa pipik 😀 tak nelka to nebude ☹ ale nevadi len aby bolo zdrave..
a baby chcela som sa vas spytat aj vas uz poslali sa objednat na interne a na cukor?
@katuska26 parada, tesim sa, ze mas dobre vysledky, bodaj by nas tu vsetky uz iba same dobre spravy sprevadzali 🙂
@smajka
@blackberry
ďakujem baby bodaj by len dobré správy 🙂
Ahojte, vcera sme boli pozriet na vianocnych trhoch, velmi mi vonalo vsetko tam 😵 mnaaaam. dnes pojdem aj s muzom, na lokse 😉
Som na seba nahnevana, lebo som si dala vanilkove varenne vino, pekne vonave a chutne, co som si potom aj vycitala a nadavala si, ze "opijam" nase malicke. aj mi to oplatilo, lebo cely vecer nechcelo kopkat, az dnes. spalo z toho.
dnes uz len detsky punc 😎
baby termin porodu sa urcuje na zaklade poslednej ms ci ovulacie? lebo podla ms mi vychadza inokedy ako podla ovu 🙂
@solinkarka - termin sa urcuje podla poslednej MS a upresnuje podla Usg. Jasne ze ti to vychadza inak, sak nemozes mat ovulaciu a MS v rovnaky den ...CI? 😀 Posielam ti tahak:
http://tehotenstvo.academy.sk/index.php
Celkom hore si zadaj pekne udaje a mas vsetko vypocitane 😉
@buburka no tak na kazden stranke mi to inak vypocita...zaujimave
@solinkarka na kazdej stranke Ti to musi vypocitat rovnako. Datum poslednej MS (nie ovulacie) minus 3 mesiace plus 8 dni.
@daniela1974 no ja neviem ako je to mozne
@solinkarka no mne kalkulacka vypocitala celkom dobre ja mam termin 25.apr. a kalkulacka mi vypocitala 27.apr.len dva dni rozdiel to je nic...skus kalkulacku ale presne ti lekar povie termi okolo 11-13tt vtedy je to ze vraj napresnejsie 🙂
http://tehotenstvo.academy.sk/index.php?click=15

@matyasovsz ved je to najkrajsie chlapcenske meno 😀 my sme mali ked som robila v MS Šimonka, a to bol chlapec za vsetky drobne, tak ako aj moj syn, takze aj tvoj bude :D mojkladlo, sikovny, ked ma nervy tak da poznat...