icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

nunusimi
26. nov 2010

@matyasovsz ved je to najkrajsie chlapcenske meno 😀 my sme mali ked som robila v MS Šimonka, a to bol chlapec za vsetky drobne, tak ako aj moj syn, takze aj tvoj bude :D mojkladlo, sikovny, ked ma nervy tak da poznat...

nunusimi
26. nov 2010

vy inak pisete jak dive, ja nestiham citat, ale ked uz budem na MD alebo na prazdninach tak isto budem viac prispievat aj citat 😀
ja idem dnes na stuzkovu, nie svojej triede len tak okukat ako to ma vyzerat nech a nic nezabudneme. Este 1 hodku ucim, potom skocim do HMka na nejake decke vecicky kuk a na obediiik.
tak pekny piatok vsetkym :D

emmaelzer
26. nov 2010

@smajka vidis, ako nutia ludi, aby platili navyse peniaze... som rozmyslala, ze mozno aj preto nemocnice zakazali hovorit pohlavie, aby ludia minali peniaze na privatne....

katuska26
26. nov 2010

@brumca som si všimla že budete mať Nelku, meno som v kalendári nevidela... Kedy má vlastne meninky? Či je odvodené od nejakého mena, lebo tiež sa mi páči Nelynka 😉

brumca
26. nov 2010

@katuska26 ahoj 🙂 ano zatial u nas vyhrava Nelka, velmi sa nam paci to meno a hlavne muzickovi 😵 meninky ma 31.maja na Petronelu... meno Nela je v rozsirenom kalendari 🙂

katuska26
26. nov 2010

@brumca aha lebo mi stále rozmýšľame, však času ešte dosť, pekné meno, aj mne sa páči ale len čisto ako Nela, žiadne odvodeniny od iného mena... 🙂 A chcem meno čo sa bude aj k Viktorke hodiť... však mien je len vybrať to pravéééééé 🙂
Baby inak volala mi kamoška, čo robí s krvičkou v nemocnici, že tie druhé triple testy mi dopadli ukážkovo, všetko negatívne 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 tak sa teším ako blcha juchúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mirka7582
26. nov 2010

@katuska26 super gratulujem 🙂

brumca
26. nov 2010

@katuska26 aj nam sa paci len ako Nela 😵
gratulujeeeeeeeeeeeeem k vybornym vysledom 😵 😵 😵 super sprava, tesim sa s vami 😵 😵

katuska26
26. nov 2010

@brumca
@mirka7582
ďakujem baby no nemám to od dr ale hádam tomu môžem veriť 🙂 🙂 🙂 🙂

mirka7582
26. nov 2010

@katuska26 jasne ze ano z takychto veci sa nezartuje 🙂
@brumca tak Nelka to je pekne meno 😀

drobec490
26. nov 2010

@katuska26gratulujem k vysledkom a urcite ti to aj doktor potvrdi 😉
@brumca aj my sme chceli nelku ale ukazal sa pipik 😀 tak nelka to nebude ☹ ale nevadi len aby bolo zdrave..
a baby chcela som sa vas spytat aj vas uz poslali sa objednat na interne a na cukor?

mirka7582
26. nov 2010

🙂 @drobec490 ahoj prekvapilo ma ze mate vybrate take mena ako mi 🙂

smajka
26. nov 2010

@katuska26 - jeeej, gratulujeme k dobrym vysledkom. 🙂 neni nad lepsiu spravu 😉
@mirka7582 - uz citis viacej pohyby? my sme to mali tak narovnako 😀 . ja musim povedat, ze malicke sa uz 'prebudza' a zacina pekne vystrajat. vcera vecer prvy krat uz aj manzelik citil. 🙂

blackberry
26. nov 2010

@katuska26 parada, tesim sa, ze mas dobre vysledky, bodaj by nas tu vsetky uz iba same dobre spravy sprevadzali 🙂

katuska26
26. nov 2010

@smajka
@blackberry
ďakujem baby bodaj by len dobré správy 🙂

veronnie
26. nov 2010

@katuska26 gratulujem k dobrym vysledkom!!!! tak co to 3D pojdes tam?

pippi84
26. nov 2010

Ahojte, vcera sme boli pozriet na vianocnych trhoch, velmi mi vonalo vsetko tam 😵 mnaaaam. dnes pojdem aj s muzom, na lokse 😉
Som na seba nahnevana, lebo som si dala vanilkove varenne vino, pekne vonave a chutne, co som si potom aj vycitala a nadavala si, ze "opijam" nase malicke. aj mi to oplatilo, lebo cely vecer nechcelo kopkat, az dnes. spalo z toho.
dnes uz len detsky punc 😎

solinkarka
26. nov 2010

baby termin porodu sa urcuje na zaklade poslednej ms ci ovulacie? lebo podla ms mi vychadza inokedy ako podla ovu 🙂

petasllov
autor
26. nov 2010

@nunusimi aj ty učíš? ako to zvládaš? kde a čo učíš? chúdence tie naše "učiteľské deti" 😨

katuska26
26. nov 2010

@veronnie ďakujem áno pôjdem, ešte som nevolala 21.12 mám poradňu tak uvidíme ale chcem ísť každopádne 😉

buburka
26. nov 2010

@solinkarka - termin sa urcuje podla poslednej MS a upresnuje podla Usg. Jasne ze ti to vychadza inak, sak nemozes mat ovulaciu a MS v rovnaky den ...CI? 😀 Posielam ti tahak:

http://tehotenstvo.academy.sk/index.php

Celkom hore si zadaj pekne udaje a mas vsetko vypocitane 😉

drobec490
26. nov 2010

@mirka7582 tak ja by som chcela lukaska a manzel samuela,tak uvidime 😉 😉

solinkarka
26. nov 2010

@buburka no tak na kazden stranke mi to inak vypocita...zaujimave

mirrinka
26. nov 2010

Ahojte,tak dnes sme boli na 3D,potvrdil sa chlapček,máme 372g plus mínus 🙂 zatiaľ vyzerá byť všetko v poriadku,ale na dalšie merania musím isť ešte raz v stredu,lebo sa nijak raz nechcel natočiť tak,ako si to doktorka želala 😀
dnes som sa znova zamilovala - manžel to bude musieť nejako prežiť 😀

maahuliena
26. nov 2010

ahojte 🙂
@mirrinka 😵
@katuska26 juuj, to je perfektne!! teším sa s tebou, že je všetko negatívne 😵 😵

uf, dnes som tak "predvianočne upratovala" no mam dosť 😲 😝 teraz to vidím len na posteľ 😅 🙂

daniela1974
26. nov 2010

@solinkarka na kazdej stranke Ti to musi vypocitat rovnako. Datum poslednej MS (nie ovulacie) minus 3 mesiace plus 8 dni.

solinkarka
26. nov 2010

@daniela1974 no ja neviem ako je to mozne

brumca
26. nov 2010

@mirrinka ahoj 🙂 gratulujem k chlapcekovi, je nadherny a o tom zamilovani si to krasne napisala 😀 😵 😵

23lenka
26. nov 2010

@solinkarka no mne kalkulacka vypocitala celkom dobre ja mam termin 25.apr. a kalkulacka mi vypocitala 27.apr.len dva dni rozdiel to je nic...skus kalkulacku ale presne ti lekar povie termi okolo 11-13tt vtedy je to ze vraj napresnejsie 🙂
http://tehotenstvo.academy.sk/index.php?click=15

mirrinka
26. nov 2010

@brumca ďakujem 🙂