icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

veronnie
26. nov 2010

@pippi84 🙂 nebud na seba nahnevana... ja mam strasnu chut na alkohol toto tehu a to som ho nepila uz dobre 2,5 roka 😝 doktor povedal, ze je to normalne a nemam sa bat - jasne, ze nie na litre a nie kazdy den, ale par glgov pivka alebo vinka nevadi, takze ti to male urcite odpusti 😉 mne sa naopak babo potom vzdy zobudi a pekne kopka 🙂

veronnie
26. nov 2010

@mirrinka krasny chlapcek, gratulujem 😵 a muz to urcite prezije, lebo bude rovnako zalubeny, ked ho chyti do narucia 😉

veronnie
26. nov 2010

@maahuliena fiha, sikulka 🙂 ja teda neviem, kedy upraceme... jednak je muz stale v praci, to pri malej nic nespravim, lebo mi do vsetkeho lezie a na druhej strane sa mi vobec, ale vobec nechce 😀 vsak ono si to na mna pocka...

seba1
26. nov 2010

@nunusimi tak potom daj foto ružových nákupov 🙂

seba1
26. nov 2010

@katuska26 teším sa 🙂 🙂

mirrinka
26. nov 2010

@veronnie ďakujem

ináč,teraz mám aj ja vždycky strašnú chuť na vínko....a dávam si tak dva tri krát za týždeň asi po jednom deci červeného 😉

kaktusik007
26. nov 2010

ahojte, mozno ste to tu uz riesili, ale teraz ked uz viete poniektore co mate v bruskach, tak by ma zaujimalo... vyslo vam to podla tohto kalendara???
http://www.nasarodina.sk/tehotensky-kalendar/ka...
😝

brumca
26. nov 2010

@kaktusik007 ahoj 🙂 mne to pravdepodobne nevyslo 😅

drobec490
26. nov 2010

@kaktusik007 no ani mne to nevyslo 🙂

kaktusik007
26. nov 2010

@brumca
@drobec490 😉 parada... som zadala uz taku otazku, som zvedava na statistiku na MK 😀

blackberry
26. nov 2010

@mirrinka gratulujem ku chlapcekovi 🙂
@kaktusik007 nam to vyslo 🙂

petasllov
autor
26. nov 2010

@kaktusik007 tak mne to podľa toho čínskeho kalendára nevyšlo

mirrinka
26. nov 2010

ani mne to podla tohto kalendára nevyšlo 🙂

bobora
26. nov 2010

my zatial nevieme pohlavie ,ale podla prvého tehotenstva mi to nevyšlo

nunusimi
26. nov 2010

@petasllov no ti poviem, ved taky vojensky rezim ako oni maju v bruskach.. Ja ucim na strednej, priemyslovke ekonomiku a uctovnictvo 🙂

nunusimi
26. nov 2010

@kaktusik007 mne vysli obe deti, ja sa drzim pravidiel 😀 😀 😀

katuska26
27. nov 2010

@mirrinka gratulujem k chlapčekovi 🙂

mirka7582
27. nov 2010

@smajka ano uz sa prebudza aj moj betarik 😀 hlavne vecer cez den spinka 🙂 ja citim ranno ked sa zobudim tak sa zobudi aj maly a vecer sem tam cez den ,ale to malo kedy 🙂

mirka7582
27. nov 2010

@drobec490 my sa nevieme rozhodnut ktore,lebo sa nam pacia obydva 😉

mirka7582
27. nov 2010

@kaktusik007 aj mne to vyslo 🙂
@mirrinka gratulujem ku chlapcekovi

pippi84
27. nov 2010

Ahojte, ako sa vam paci pocasie ?
ja mam rada zimu 🙂) aj so snehom 😉

mirrinka
27. nov 2010

@katuska26
@mirka7582 ďakujem kočky 🙂

krásny zasnežený dník prajem 🙂

blcha
27. nov 2010

dobre arnko u nas snezi ja sa tesim 😵 😵 😵
@kaktusik007 mne vysiel chlapcek a doma mam dievcatko tak jedine ze by bol teraz chlapcek uvidime 😉

23lenka
27. nov 2010

juuuj jak vam zavidim ten sneh ja milujem zimu tu v UK mozem len cakat 🙂 mraz a dazd ☹

seba1
27. nov 2010

@kaktusik007 mám pocit, že tento kalendár som videla v mnohých verziách, ale máloktorá má správny výklad, nie som si istá, či tejto nechýbajú presnejšie inštrukcie, ako je napr.výpočet lunárneho veku matky, možno potom by sa spoľahlivosť zvýšila, ale od 100 perc.by to aj tak bolo asi ďaleko. Mám ale aj ďalší druh výpočtu: http://mimino.kvalitne.cz/index.php?file=uvodni..., ale ani mne tu starší nevyšiel správne, asi nie sme mi ľudia vypočítateľní podľa vzorcov 🙂

drobec490
27. nov 2010

ahojte...aj u nas krasne snezi uz od rana len skoda ze sa to tak pomaly aj topi.. ☹ ale je to krasa 😉 😉

23lenka
27. nov 2010

@seba1 no tak ja som zvedava co budem mat mne podla tohoto co si dala vychadza dievcatko aj podla cinskeho...no uvidime vo stvrtok nam povedia uz sa neviem dockat 🙂 a ty vies co budes mat?

nunusimi
27. nov 2010

nam dnes na 3D potvrdili babuuu 😀 😀 😀
tiez snezi, mame snehu kopu, ale mokry je a topi sa, no nasnezilo asi 5 cm minimalne,

seba1
27. nov 2010

@23lenka mne vychádza podľa všetkých verzií takýchto výpočtov dievča, ešte neviem čo čakáme
@nunusimi takže je to definitívne 🙂

brumca
27. nov 2010

@nunusimi ahoj 🙂 gratulujem k potvrdeniu dievcatka 😀 😵 😵