Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
@maahuliena fiha, sikulka 🙂 ja teda neviem, kedy upraceme... jednak je muz stale v praci, to pri malej nic nespravim, lebo mi do vsetkeho lezie a na druhej strane sa mi vobec, ale vobec nechce 😀 vsak ono si to na mna pocka...
ahojte, mozno ste to tu uz riesili, ale teraz ked uz viete poniektore co mate v bruskach, tak by ma zaujimalo... vyslo vam to podla tohto kalendara???
http://www.nasarodina.sk/tehotensky-kalendar/ka...
😝
@kaktusik007 ahoj 🙂 mne to pravdepodobne nevyslo 😅
@kaktusik007 no ani mne to nevyslo 🙂
@mirrinka gratulujem ku chlapcekovi 🙂
@kaktusik007 nam to vyslo 🙂
@kaktusik007 tak mne to podľa toho čínskeho kalendára nevyšlo
ani mne to podla tohto kalendára nevyšlo 🙂
my zatial nevieme pohlavie ,ale podla prvého tehotenstva mi to nevyšlo
@kaktusik007 mne vysli obe deti, ja sa drzim pravidiel 😀 😀 😀
@kaktusik007 aj mne to vyslo 🙂
@mirrinka gratulujem ku chlapcekovi
Ahojte, ako sa vam paci pocasie ?
ja mam rada zimu 🙂) aj so snehom 😉
dobre arnko u nas snezi ja sa tesim 😵 😵 😵
@kaktusik007 mne vysiel chlapcek a doma mam dievcatko tak jedine ze by bol teraz chlapcek uvidime 😉
juuuj jak vam zavidim ten sneh ja milujem zimu tu v UK mozem len cakat 🙂 mraz a dazd ☹
@kaktusik007 mám pocit, že tento kalendár som videla v mnohých verziách, ale máloktorá má správny výklad, nie som si istá, či tejto nechýbajú presnejšie inštrukcie, ako je napr.výpočet lunárneho veku matky, možno potom by sa spoľahlivosť zvýšila, ale od 100 perc.by to aj tak bolo asi ďaleko. Mám ale aj ďalší druh výpočtu: http://mimino.kvalitne.cz/index.php?file=uvodni..., ale ani mne tu starší nevyšiel správne, asi nie sme mi ľudia vypočítateľní podľa vzorcov 🙂
ahojte...aj u nas krasne snezi uz od rana len skoda ze sa to tak pomaly aj topi.. ☹ ale je to krasa 😉 😉
nam dnes na 3D potvrdili babuuu 😀 😀 😀
tiez snezi, mame snehu kopu, ale mokry je a topi sa, no nasnezilo asi 5 cm minimalne,

@pippi84 🙂 nebud na seba nahnevana... ja mam strasnu chut na alkohol toto tehu a to som ho nepila uz dobre 2,5 roka 😝 doktor povedal, ze je to normalne a nemam sa bat - jasne, ze nie na litre a nie kazdy den, ale par glgov pivka alebo vinka nevadi, takze ti to male urcite odpusti 😉 mne sa naopak babo potom vzdy zobudi a pekne kopka 🙂