icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

23lenka
3. dec 2010

@maahuliena ja neviem ja tu mam znamu a vravela ze je to ok...ale vies citala som aj ze to nie je dobre pre miminka...ze vraj sa to nemoze pouzivat casto...tak neviem...ale podla mna keby to skodilo miminku tak by to nepredavali len tak no nie?Hej hej pohyby citim asi tyzden tak skoro kazdy vecer a skoro rano...a uz nie len ked lezim 🙂 a vzdy sa potesim ked ju citim ako ma kopne 🙂 a ty uz tiez nie?A aka je velka tvoja malicka vies?🙂

emmaelzer
3. dec 2010

@23lenka ten pristroj je super, mne uz pocula srdiecko midwife este pre 12tt , som skor pocula babo, ako videla, ale je to dost drahe...

23lenka
3. dec 2010

@emmaelzer a ty ho mas?No sak je to mozno dobre lebo mi tu v UK nechodime tak casto k lekarom ako sa chodi na SVK.Aby sme tych nasich anjelikov aspon poculi ked ich nevidime no nie?

smajka
3. dec 2010

@emmaelzer - ahoj, tiez beriem kamaratku,ale ta nema deti,tak ide len ako 'pomoc'. ako to mas daleko do toho kostolika?. ja som si pisala s tou poriadatelkou a pytala som sa jej na baliky - odpisala mi ze vstupne je sice zadarmo, ale kazdy si balicek ma doniest. ja som v tescu kupila nejaku sladkost, auticko, ovocie, nalepky...este mu to musim zabalit a napisem tam jeho meno.

smajka
3. dec 2010

@23lenka - ahoj lenka, napokon sme sa ani nesnazili - nebola velmi prijemna a vsade tam je popisane, aby sme sa nepytali. idem na 3D - 20.dec - takze budem mat vianocny darcek 😀
moje malicke sa uz tiez riadne rozkopalo 🙂

katuska26
4. dec 2010

@penn no presne neviem dokedy mi budú moje rifle však v druhej polovičke narastieme omnoho viac 😀 potrebujem tehu také 36tky presne chcem elastické slimky, no uvidím pozriem aj v H&M 🙂

emmaelzer
4. dec 2010

@smajka No ten kostol je dost daleko, takze idem autom, tak sa tam teda stretneme. Dobre, ze si mi dala vediet o tom balicku..

emmaelzer
4. dec 2010

@23lenka ja ho nemam, pretoze mne staci, co chodim k midwife, je fakt drahy a nijak sa inak vyuzit neda...

smajka
4. dec 2010

@emmaelzer - aha -tak sa stretneme tam. myslela som,ze ak je to kusok od vas, mozme tam prejst spolu. ale takto bude lepsie ked sa tam stretneme. 🙂 cu

23lenka
4. dec 2010

@smajka tak to je ale blbe ze vam nepovedia...ved to je kazdeho vec si myslim :( ale super ze idete na to 3D aspon budes vediet ci budes mat dalsieho chlapceka alebo ze by dievcatko?🙂 asi by si chcela dievcatko drzim palceky 🙂 no sak aj moja bambulka kopka sem tam ked sa jej chce 🙂 ale hlavne ked som v klude alebo ked tatino da hlavicku na brusko heeeeh.....tak drzim palceky na 3D a nech to zbehne rychlo 🙂

23lenka
4. dec 2010

@emmaelzer no ja myslim ze az tak drahy nie je v argose ho maju za 25£ to nie je az tak vela a potom sa da predat no sak ani mi este nevieme ci si ho kupime to ja som len tak povedala drahemu a on ze mozeme ak ho chcem 🙂 no tak uvidim....A ty tiez nevies pohlavie este ako smajka?U vas tiez nechcu povedat?Ja som asi este v tej casti kde je to dovolene povedat a som rada...🙂 lebo by som asi nevydrzala od zvedavosti do porodu 🙂

emmaelzer
4. dec 2010

@23lenka ked to chces kup si to, len ja uz som skoncila s minanim penazi, pri prvom teho som bola ako sialena, chcela som vsetko, nakupovala som ako o zivot, a potom polku toho som v zivote ani len nepouzila, alebo nevyuzila, teraz uz fakt budem kupovat len to napotrebnejsie a vacsinu az ked bude babo tu....

emmaelzer
4. dec 2010

@smajka no to by sme sa naprechadzali takych dobrych 40 min....
a ja este musim ist teda zhanat Elize ten balicek, takze sa asi fakt budeme musiet stretnut tam...No som zvedava co sa tam bude robit...

emmaelzer
4. dec 2010

@23lenka s tym pohlavim je to ako so smajkou, my totizto bavame v tom istom okrese, kde sa nehovori, a neviem vobec, ci to nie je jedine miesto v celom UK....no co uz...asi tu fakt budem jedina, co nebude vediet...

anet2212
4. dec 2010

Ahojte, toto je usmev nasej Amy (Ejmy) 😀

blcha
4. dec 2010

@anet2212 krasne sa usmieva super fotecka 😵 😵 😵
my mame dnes super den doobeda sme sa s eliskou sankovali a besnili v snehu ja milujem ked je vela snehu a u nas je ho dost tak sa tesim viac ako mala 😀 😀

ked pisete o tych tehu veciach ja som bola asi pred dvoma tyzdnami vo viedni a v hm mali super rifle aj menzestraky na 20€ aj paradne svetriky € ale ani som si nekupila lebo mam doma toho dost a teraz banujem lebo na najoblubenejsich rifliach sa mi pokazil zips 😝 tak budem musiet kupit neake aj tu lebo do vianoc uz do viedne nepojdeme 😝 😝 😝 a ked som pozerala u nas v ca v trencine v laugariciu neake tehu veci tak tam skoro nic nemali ziaden normalny vyber nohavice a rifle strasne velke ja niesom ziadna vychrtlina ma dobrych 60kg ale teda to bolo fakt vsetko velike 😝

maahuliena
4. dec 2010

ahojte 🙂 dnes je u nas krasne mrazivo 😎 😎
@anet2212 jeej, tak ta je rozkošna 😵
@23lenka tak ten pristroj určite neubliži pre babatko, inak by ani nebol na trhu 😉 ano, ja malinku citim pekne už od 18tt 😉

23lenka
4. dec 2010

@emmaelzer heeeeh ja myslim ze to vela zien ked caka prve miminko tak chce mat vsetko heeeeh 🙂 a ty uz mas ponaucenie ....🙂 mozno aj ja budem nakupovat rozmune pri druhom heeeh

23lenka
4. dec 2010

@emmaelzer a ty nejdes na 3D?Alebo sak sa nechas prekvapit aj ked je to take no nie?To je nefer ze vam ale nepovedia :(

23lenka
4. dec 2010

@maahuliena no ja si to tiez myslim......ja tu moju od 19tt citim....a je to pekny pocit 🙂 a teraz je to stale intenzivnejsie...🙂 no ale ten cas v tehu leti no nie?Alebo len mne sa to zda 🙂 chi

maahuliena
4. dec 2010

@23lenka leni, tento druhý trjmester, ide naozaj trošku rýchlejšie aj mne... 🙂 🙂 dokonca doky hovoril, už v utorok, že babatko zodpovedá 23+1 😅 😅
počkaj, ked sa v noci nevyspíš 😀 ja čo som bola teraz v tej nemocke, tak som normálne nechápala našu žabku. Ma toľko sily 😅 😅 celu noc+ den a pokračovanie +dalšiu noc a den, no v skuse kopkala 😕 😅 😅 😵 😵 asi cítila so mna tu nerovzitu.. lebo teraz je naspäť vo svojom režime 🙂 🙂

23lenka
4. dec 2010

@maahuliena heeeh bambulka ti chcela dat asi najavo ze aj ona je s tebou vzdy a vsade...heeeeh 🙂 a teba tak kopka bambulka ze spat nemozes?Ale mne to vadit nebude ked sa nevyspim koli anjelikovi 🙂mna este tak silno nekopka...ale niekedy to stoji za to hlavne ked ma kopne do mechura heeeeh 🙂 😵 a na co si bola v nemocke 😨 ?

emmaelzer
4. dec 2010

@23lenka no nie je to fer, ale co uz narobis...my sme sa ale rozhodli, ze tie peniaze radsej vyuzijeme na veci, ktore este budeme potrebovat, a ved to uz nie je tak dlho... 😉

emmaelzer
4. dec 2010

@23lenka fakt sa pokus nakupit len to, co fakt potrebujes na prve tyzdne a potom uvidis, co ti bude chybat... 😉 Ale prve babatko sa caka len raz no nie? 😎 😉

23lenka
4. dec 2010

@emmaelzer no ved jasne...🙂 a to je na kazdom...to znamena ze budes mat prekvapenie 🙂 zavidim ti ze to dokazes vydrzat....najprv som aj ja tak chcela ze pockame kym sa narodi...ale ja uz som nemohla vydrzat ....🙂

23lenka
4. dec 2010

@emmaelzer no sak ani vela oblecenia nekupujeme pretoze miminko rychlo rastie....🙂 a vecicky chceme kupovat 0-3mes...myslim ze newborn nam nebude treba...ty uz mas miminko nie?A kupovala si pre malu newborn veci?neviem myslim ze to nebude treba...🙂 ja neviem heeeh

maahuliena
4. dec 2010

@23lenka no žabka naša už tak silnejšie kopká 😅 😅 .. ved už sme v 24tt 😉 v nemocke som bola lebo mi čiatočne tvrdlo bruško.. a moj doky je daleko a PN tak som sa trošku zlakla.. a nakoniec mi včera doky povedal, že je to normálne ked len časť stvrdne, lebo babatko už silno kope. Tak som tam bola len den a na reverz som išla domov 😉 ale kedže mi zistili bacila tak ladujem atb.

23lenka
4. dec 2010

@maahuliena no to hej ked v 24tt ja som v 20tt koniec...🙂 tvrdlo ti brusko...ja vobec neviem ako to je to si mala ako tvrde brusko...??? 😨 ja to nejako nevnimam alebo nekontrolujem....ale mam strach aby sa mi nic nestalo a hlavne malickej....a uz si ok teraz aj s bambulkou?

maahuliena
4. dec 2010

@23lenka ano sme v poriadku, vlastne to stvrdnutie je zapričinené, že maternica tak reaguje na kopkanie 😀 ale hlavne že sme aj so žabkou v poriadku. No keby Ti tvrdne bruško cele.. tak to stopro spoznaš.. ale na to nemysli.. ja som si chcal byť proste ista, že sa neotvaram, kedže poradnu mam až 10.12.. Hned mi robili aj sono, aj srdiečko počuvali dopplerom..ale ako prvé sa ma spýtali či citim pohyby.. 🙂

baby konečne mam dopečené medovníčky 😵 😵 😵