icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

ivka1603
10. dec 2010

@seba1
pozerala som tvoj kočík..máš pravdu, že sa hodí aj-aj je pekný, páči sa mi 🙂
skočím pozrieť aj do druhej témy...

zuzin78
10. dec 2010

@ivka1603 dakujem 🙂

buburka
10. dec 2010

@seba1 - ach jaj...ked tento ma len cervenu, modru, tyrkysovu , zelenu , fialovu a cierno sivu kombinaciu 😖
nie som si ale ista, ze sa este vyber nasho kocika nezmeni..ved je este skoro ... ale tento mi tak padol do oka..no ale asi naozaj viac dievcensky ako si pripustam ☹

katuska26
10. dec 2010

@seba1 ak hovoríš o náušničkách my sme Viktorke dali keď mala asi 5 mesiacov, je to tak akurát, bolí to určite stále, ale čím skorej tým lepšie, máš pokoj ešte sa tak nemece chudiatko, dá sa udržať.. 😔

zuzin78
10. dec 2010

@buburka nie si patent ako si napisala. 😀 😀 😀 mne sa nas kocik zapacil na fotke, a dali sme si ho doviezt do jedneho obchodu v Nitre s tym, ze ked sa mi nebude pacit, ze ho neberieme, nebol problem,ale ked som ho uvidela na zivo,hned sme ho brali. a bude ho mat aj druhe, 😀

seba1
10. dec 2010

@barborkach presne tak nech je všetko v poriadku, zdravučkí a mať ich už v náručí, už aby to bolo 🙂

barborkach
10. dec 2010

@buburka ahoj, podla mna je ten kociarik v pohode pre chlapca!! vazne! ja by som nedala chlapcekovi take ze dievcenske, aj ked niektore mamicky to vazne nerozlisuju, ale tento fialkovy je - podla mna samozrejme - vazne uplne v pohode pre chlapceka!!

zuzin78
10. dec 2010

@seba1 😀 😀 😀 😀 😀

zuzin78
10. dec 2010

@katuska26 dakujem 🙂

buburka
10. dec 2010

@barborkach 😀 asi sme len 2 toho nazoru...musim si ho omrknut nazivo a potom si snad budem istejsia...paci sa mi aj sivo cierny...ale to je take...co ja viem...fadne... 😖

barborkach
10. dec 2010

@seba1 neviem sa dockat!!!!! 😀 😀 😀 esteze uz sme za polovicou 😉 😀
iank ako ste baby na tom s posuvanim terminu porodu? citala som, ze najpresnejsie je to podla prveho skriningu - tam mi dal termin o tyzden neskor. a bola som vcera na tom 3D a tam povedal podla PM, ze je to rovnake podla PM aj podla velkosti babatka - teda zas o tyzden skor. ci mam na to kaslat?? 😀 asi je to vlastne fuk, niekto riesi rozdiel mesiac 😀 😀 ale keby som ratala ze sme o tyzden starsi, teda tak ako povedal vcera, tak by som to mala o tyzden skor a uz by sme vlastne boli v siestom mesiaciku 😀 😀 😀 ano ano, som mierne psycho 😀 😀 😀 😀

katuska26
10. dec 2010

@buburka vieš nieje dôležité čo sa páči nám, ale tebe..... ja som si fialový obzerala pre dievčatko, pre chlapca by som asi inú farbu volila... 😉 ale aj mne sa páčia fialové, ja som si obzerala espiro enzo evo ale tam nieje otočná športová časť, čo mne pri prvom kočíku veeeeľmi chýbalo... 😒

seba1
10. dec 2010

@buburka určite naživo môžu farby ináč ukázať, môže to byť veľký rozdiel, aj každá máme trošku iné nastavenie na PC.

barborkach
10. dec 2010

@buburka podla mna je tiez sivocierny nudny, detom podla mna treba farebne 😉 mozno nazivo bude trosku iny odtien! ale aj ak je taky ako na obrazku, tak by som ho vzala 😝 😅

buburka
10. dec 2010

@katuska26 -no sak jasne...ale chcela som vediet aj vas nazor...ved to tiez nebude bohvie co, ked mi bude kazdy podla kocara hovorit , ze jeeee ake krasne dievcatko😅
A pre aku znacku si sa zatial rozhodla? daj nejaky dobry tip 🙂 urcite ak uz mas jedno dietatko, tak vies lepsie na co sa zamerat pri kociariku a co od neho vlastne ocakavas.

seba1
10. dec 2010

@barborkach mne včera po 3D povedal, že to sedí na chlp podľa sona aj podľa PM. Zatiaľ sa termín neposúva u nás, týždeň asi nie je veľa, asi to nemusíš riešiť. Teším sa, že v tom apríli bude mať naša maličká už krajšie počasie ako je teraz, to bude super kočíkovanie 🙂.

buburka
10. dec 2010

@barborkach musim prekonzultovat aj s muzikom...ved ma snad s tym kocikovanim nenecha samu 😅 tak aby sa pacilo aj jemu 😉

barborkach
10. dec 2010

@buburka ale v tej vete: jej ake krasne dievcatko! je predsa dolezite to slovicko : KRASNE!!! 😀 😉

barborkach
10. dec 2010

@seba1 tiez ste boli u brestanskeho, ze? my sme boli o tretej a bol tam zrejme starsi z nich a straaasne vtipkoval a presne na den nam to tiez povedal! 😀

katuska26
10. dec 2010

@buburka no mne sa veľmi páči kees k art mám ho v albume, je to holandský kočík..
No u mňa bolo dôležité aby mal 3 alebo 4 kolesá nie maličké, lebo po snehu neprejdeš, potom priestranná vanička, hlavne v športovej časti, čo ten tvoj spĺňa, aby som dieťa aj vo fusaku napratala do neho, otočná športová časť, aby som mohla dieťatko vidieť, autosedačka, čo sa dá nakliknúť, ľahký s otočnými prednými kolieskami, aby sa ľahko aj jednou rukou dalo s ním manipulovať, no aby sa mi zmestil do kufra môjho auta, aby nebol veľký a ťažký pri zložení.
no a samo ma musí ohúriť výzorom, designom, farbou a niečo iné čo nemá každý 🙂

seba1
10. dec 2010

@barborkach nie, my sme boli v auparku u Holáňa a ten tvoj kde robí?

buburka
10. dec 2010

@seba1 - aj ja sa tesim ze nam to vychadza na april...akurat do lepsieho pocasicka 😉 Ja aj tak nemam rada toto kabatove obdobie a sal a ciapka.....a na jar clovek urcite radsej ide na prechadzku ako v mraze 🙂) aj dni budu konecne dlhsie...lebo teraz ked pride muzik domov, tak je uz tma...a v lete sa mozme este dllllho prechadzat kym zajde slniecko 😀
A ani nehovorim o tom ake budu buduce vianoce krasne ked sa nam tam bude motkat pod stromcekom nase zlaticko...sranda...este neboli tieto a ja uz o buducich 😵

katuska26
10. dec 2010

@seba1 a v tom auparku ako je to tam s tým 3D sonom? To sa treba objednať, lebo budeme v sobotu v BA, ikeď neviem či v sobotu tam niekto bude 😕 tak rada by som si dala kuk či je to ozaj dievčatko, lebo ja idem do poradne až 21.12... 😢 rada by som nejaké vecičky nakúpiť.

barborkach
10. dec 2010

@seba1 jaaaj, tak som to poplietla 😀 v hlohovci sme boli

buburka
10. dec 2010

@katuska26 - uz som kukla...peknucky je naozaj...a su lepsie take gumene kolieska ako nafukovacie? aky je v tom rozdiel? ten tvoj ma podla obrazka asi gumene ze?

barborkach
10. dec 2010

u nas boduje tento tatos 🙂

seba1
10. dec 2010

@katuska26 treba sa objednať, ale dosť dopredu, neviem, či je rozdiel keď to celé paltíš a keď len doplácaš - myslím v rýchlosti objednania, ja som mala časť hradenú z poistenia a objednávala som sa asi pred mesiacom.

katuska26
10. dec 2010

@buburka môj má plastové, myslím že lepšie sú nafukovacie, prvý mal nafukovacie, je to také mäkšie vozenie pre dieťatko, asi dva krát mi ich manžel dofukoval ale veľmi dobre sa s nimi chodilo či po snehu alebo po kopcoch... Určite odporúčam nafukovacie ako plastové, ale žiadny kočík nieje dokonalý toto by som oželela, ja budem len po meste a mám auto........ 😉

seba1
10. dec 2010

@buburka ešte len uvidíš čo je to v zime zabaliť do toho všetkého bábätko 😉 , ja keď som chystala 3 mesačného a aj trojročného - to bol výkon - ani som nemusela do fitka 🙂 . Ten apríl sa mi zdá super, chlapci sú koniec augusta a október - to sme už boli skôr v jeseni, takto sa mi to zdá lepšie, ale ľutujem tieto zimné bábätká.

katuska26
10. dec 2010

@seba1 aha tak nič, počkám do toho 21.12, kúpim dievčenské veci, nechcem neutrál, tak hádam ked dr vravel že to vyzerá na dievča tak to nebude chlapček, i keď by potešil, ale už som sa s tým stotožnila 😀 a potom sa objednám u nás v BB na 3D. 😉