icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

barborkach
10. dec 2010

@mia.k no a pre dievcatka su take krasne vecicky na oblecko! 😀 😀 😀 😀 taka malichernost, ja viem 😅 ale aj nasich fesakov vyobliekame, bude sa to sice tazsie hladat ale budu isto na spapanie! 😉

@seba1 krasne si to povedala 😉

mia.k
10. dec 2010

@barborkach to máš pravdu s tými vecičkami.Ja mám tolko vela vecičiek odložených po neteri,teraz ich môžem rozdávať. Aj kamarátky čo majú dievčatká mi chceli podávať vecičky po ich dcérkach,takže zásobená by som bola až až, no ale čo už tak bude nosiť chudátko veci po staršom bratovi. 🙂 Ale samozrejme že mu pokúpim aj nové vecičky,veď nás maminy to bavíííí. 😉

kaprik1
10. dec 2010

@seba1 to je super, tak sa vám to podarilo

matyasovsz
10. dec 2010

@mia.k ahojček, aj my sme boli včera na 3d v Hlohovci 🙂. Kedy o koľkej si bola ty? My o šiestej večer 🙂. Bol to ozaj krásny zážitok a ešte teraz sme takí hotoví... Hm, aj my čakáme chlapčeka a tiež všetko ok. Inak, som sa pýtala či vychádzajú aj zlé veci a on že ano a teraz že často zistí na 3d zle... ☹ Tak sa tešíme

veronnie
10. dec 2010

@seba1 gratulujem k dievcatku 😵 tak predsalen po chlapcoch do tretice. ked sa nam potvrdi druhe dievcatko, tak uz tretie bohuzial nebudeme moct mat 😔 ale nevadi, tatinko bude obskakovani zenami 😀 ved uvidime...
@matyasovsz
@mia.k
@barborkach gratulujem k chlapcekom 😵 my mame sice dievcatko, ale to je tiez mamy maznacik - aj teraz ma objima a pusinkuje 🙂 super, ze su zdravucki! ja sa uz tiez neviem dockat 3D a ci sa nam potvrdi dievcatko...

veronnie
10. dec 2010

@seba1 prepana, to aku hrubicu som dala, ze "obskakovani" 😕 😀

mia.k
10. dec 2010

@veronnie vďaka za gratuláciu...tak daj potom vedieť ako dopadlo 3D-čko.
@matyasovsz no téda vyzerá to tak,že včera boli v HC na 3D-čku samé aprílovky z MK. 🙂 No a samí chlapci. My sme boli o piatej,takže ste boli hneď po nás. Super že aj vy ste mali všetko ok.
@barborkach a ty už máš vybraté meno? Ja si neviem akosi vybrať.Meno čo sa mi páčilo som si vyčerpala pri prvom a teraz ma akosi nič neoslovuje.

barborkach
10. dec 2010

@mia.k ved ani mna!!!! a to som pri prvom 😀 celkom sa mi paci adam, ale to u mojho najdrahsieho neprichadza v uvah 😀 😀 😀 jemu sa paci patrik, ako znesiem, ale xcela by som nieco...tak jemnejsie, pride mi to dost take... "tvrde" meno...ked bude starsi tak ok, ale na malicke babo je to dost "krute" meno 😀

mia.k
10. dec 2010

@barborkach veď mu môžeš hovoriť Paťko. Mne sa páči docela Filip,ale teraz je tých Filipov nejak moc a to nemám rada.Mám rada keď to meno nieje moc frekventované a momentálne uvažujem nad menom Frederik.No ale to už vidím,že manžel mi ho neschváli. Takže môžem uvažovať ďalej. 😝

barborkach
10. dec 2010

@mia.k mne sa paci napr aj richard...ani ja nemam rada moc frekventovane, napr sa mi velmi pacil samuel, ale tych je teraz taaaak moc, ze uz ho isto nedam 😎
vybrat dievcenske je ovela jednoduchsie podla mna!!!!

drobec490
10. dec 2010

@barborkach gratulujem k chlapcekovi 🙂 no mas pravdu pre dievcatko je jednoduchsie najst meno...my este doteraz nie sme rozhodnuti,ale mojmu manzelovi sa paci samuel no ja ho nechcem lebo len asi styri kamosky maju samuelov...momentalne sa mi zapacil Alex 😉

barborkach
10. dec 2010

@drobec490 ano, alex je tiez pekne, velmi! len my sme mali psika alexika, tak to by sme nemohli dat...bol to zachranarsky psik a umrel nam a u nas su psici ako clenovia rodiny, tak by to bolo hlupe 😒

seba1
10. dec 2010

@kaprik1 podarilo, ale na 100 perc.až keď sa narodí
@veronnie ďakujem, prečo tretí pokus nie? A možno sa podarí aj na druhý.
@barborkach skús to ako ja, toľko som mu toho Adamka opakovala, až si zvykol - ale nakoniec to asi nepoužijeme

drobec490
10. dec 2010

@barborkach no tak to ano to by sme ani my nedavali,no mne sa zapacilo lebo ja nechcem alexander,ale cisto alex..a richard je tiez super,ale sestra ma richarda 😒

veronnie
10. dec 2010

@seba1 nuz treti pokus by uz moj bedrovy klb nezvladol a po operacii si uz umely klb nechcem namahat aby vydrzal co najdlhsie... neviem, ci vyjde na druhy, lebo zatial sa tam babu nic nehompala 😀 ako doktor podotkol, ale to spalo vykrutene, takze nic nie je zatial iste. muzik vraj robil dievcatko, tak proti tomu nic nezmozem 😀

pami27
10. dec 2010

@zlatik Ahoj zlatik, tiež som si čítala tie príspevky o nízko položenej placente. Radšej už nebudem, aby som sa ešte viac nebála. Dozvedela som sa to až na morfol. ultrazvuku a môj lekár povedal, že nízko placentu má až polovica žien. Vraj to ani počas tehotenstva nemusí byť problém, ale môže to skomplikovať pôrod. Hlavne ak je placenta cez krčok. Dnes veľa žien rodí cisárskym aj keď nemali nízko placentu. Dúfajme že sa to do budúceho mesiaca trocha povytiahne. Daj vedieť ako si dopadla. Ja idem až 30.12.2010.

barborkach
10. dec 2010

@drobec490 no vravim, je to dilema!!!! 😀 😀 😀 mne sa celkom paci aj alexej, a mohla by si ho volat alex 😵
@seba1 neviem ci pomoze, on ma to meno zafixovane ako nejaky symbol muznosti, je pravda, ze dnes sa to velakrat pouziva v takomto vyzname, ale mne to tak nepride, neviem...

linea22
10. dec 2010

Ahojte dievčence 🙂 tak morfologický ultrazvuk dopadol dobre 🙂 Pán doktor nám povedal,že na 90 percent to je DIEVCATKO 😉 tak manželík predýchava lebo veľmi chcel syna 😀 ale teší sa aj s baby,ale,že je tu ešte 10 percent 🙂 Hlavne,že je všetko vporiadku 🙂

seba1
10. dec 2010

@barborkach podľa mňa je to skôr biblické meno ako symbol mužnosti
@linea22 gratulujem, však si manžel zvykne 🙂

zlatik
10. dec 2010

@pami27 No mne ta moja presahuje 2-3cm cez krcok maternice. Ja som sa po precitani tych clankov akurat tak "fajnovo" vyplasila. Lebo sem-tam zdviham napriek zakazu maleho na ruky a to uz ma 12kg, ale po precitani uz to robit nebudem. Ked ja som velmi akcny tip a kludovy rezim je pre mna nepredstavitelny. 16.dec idem opat na 3D, tak sa opytam aj tam dokyho ako to vyzera a urcite dam vediet.

pippi84
10. dec 2010

@linea22 blahozelam k dievcatku, co by som za to dala 😅 zatial to u nas vidime na chlapca, ako nam pan doktor povedal a ja uz pomaly prestavam dufat v Simonku, tak mi dedko povedal, aby sme dali Šimona 😅 celkom fajn, ale Adamko je favorit 😀 😵 Riska som chcela uz od strednej skoly, ale postupne to dali vsetky moje spoluziacky, tak sa mi to prestalo pacit a uz mi to k nam nepasuje. nerozmyslali ste niekedy aj o dvoch krstnych menach??
@barborkach
@mia.k
@matyasovsz

danka86
10. dec 2010

Aj ja uz chcem vediet co cakam ☹ Este som nic nekupila a mozno by sa mi do toho aj viac chcelo, keby som vedela, co za drobca nosim pod srdcom 🙂 Ale vsak uz len 9dni, nejak to vydrzim 😅 Len dufam, ze mi povie doktor, ze je vsetko v poriadku, mam z toho trosku stresy..

barborkach
10. dec 2010

@pippi84 no keby aj boli dve mena, aj tak by som ho volala skor tym jednym, tak potom neviem ci to ma zmysel..neviem

seba1
11. dec 2010

dobré ránko, ešte spíte? Alebo chystáte raňajky pre manželíkov?

seba1
11. dec 2010

@katuska26 pozerala som ten recept - to sú tie úliky, stále mi to nie je jasné, ako to robiť, to cesto tam dáš tak, že len po vnútornom obvode? A po upečení a vychladnutí to potom plníš tou plnkou?
Ja mám na dnes už zamiesené cesto od včera na medovníčky, ešte urobím jablkovo-makovú štrúdlu, prvýkrát to skúsim zo štrúdlovým cestom - z obchodu

barborkach
11. dec 2010

ahojte, tak prikladam foto nasej lasky 🙂 moj maly chlapcek 😉 😅

mia.k
11. dec 2010

@pippi84 veď ja mám problém vybrať jedno meno a nie dve! A príde my to nezmyselné,veď čo ho budeme volať raz tak a raz tak? Určite nad dvoma menami neuvažujem.
@seba1 aj ti pomáhajú chlapci pri pečení medovníčkov? Inak asi sa vytešuješ,že po dvoch chlapcoch budeš mať doma princezničku,však?

mia.k
11. dec 2010

@barborkach jéj zlatunký. 🙂

barborkach
11. dec 2010

@mia.k ze?? 😅 dakujeme 😉 strasne sa z neho tesim a uz ho xcem mat tu!!!! 😅

mia.k
11. dec 2010

@barborkach len buď rada,že sa ešte na svet nepýta a že ešte pekne v brušku čučí.Neboj ten čas tak letí,že sa ani nenazdáš a už ho budeš mať pri sebe. Mimochodom aj to tehotenstvo má svoje čaro,pokiaľ ovšem je všetko v poriadku. Ja napríklad som si pri prvom tak užívala tehotenstvo,že by som kludne prijala,keby bolo trvalo aj dlhšie. Teraz je to už iné, už to tehotenstvo prežívam inak,ale budem rada,ked vydržíme aspoň do toho 38-meho týždňa.
Inak aj ja som sa dnes vytešovala z drobca,pozerali sme dnes ráno to dvd-čko zo sona a porovnávali sme fotečky toho prvého a teraz toho druhého drobca.