icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

blcha
13. dec 2010

ahojte tehulky tusim aj tyzdne som tu nebola ale neako som nemala cas ne internet Eliska bola dost chora tak som mala s nou co robit este stale je na ATB takze sme uz skoro dva tyznde zatvorene doma 😝 ja sa citim super ani neviem ze som tehotna je mi super babatecko kope ako besne tusim cely den a to sa mi zdalo ze je neake lenive ale teda uz nieje tie kopy niesu az take silne placentu mam v predu takze vacsinou citim kopanceky po bokoch alebo zvrchu alebo ma riadne kope do mocoveho mechura takze na zachode som skoro stale 😀
vo strvrtok nas caka 3D sono tak sa tesim a ked vdim tie krasne fotecky co pridavate tak uz sa neviem dockat
@barusska krasnau babulku mas 😉
mne sa aspon podarilo pridat fotky bruska lebo aj to tu neako zanedbavam 😉 https://www.modrykonik.sk/fotoblog/blcha/album/...

seba1
13. dec 2010

@zlatik ďakujem, tešíme sa, dostala som sa k PC po dvoch dňoch
@barusska pekná fotečka 🙂
@blcha jej ty máš ale malé brušinko 🙂 , ja keď sem dám svoje, budete ma podozrievať, že to mám z predch.tehot.zo 40tt

krisruska
13. dec 2010

@seba1 Ahoj, pozerám, že čakáte dievčatko, gratuľujem. Apríl je mesiac dievčatiek, i v mojom okolí sa rodia samé baby!

seba1
13. dec 2010

@krisruska Ďakujem, ale nájdu sa aj chlapci, však aj tu v téme je ich dosť 🙂 . Vy ešte neviete pohlavie?

krisruska
13. dec 2010

@seba1 No tých chlapcov je veeeľmi málo! My čakáme tiež dievčatko 😀

blcha
13. dec 2010

@seba1 ale nemam ho male praveze vsetci na okolo mi hovoria ze uz ho mam neake velke podla mna je take akurat zatial nezavadzia tak je dobre pribrala som 4kg co je super zatial ale aj tak sa bojim ze teraz to uz zacne a budem priberat vela ako pri prvom 😉
a ja sa tesim ze budeme mat dievcatko lebo uz som myslela ze sa mi neujde aj tu je prevaha dievceniec 😉 ale ja stale neviem meno chlapca mam vybrateho to by bol Oliver ale co dievcatko fakt neviem 😉 😝

blcha
13. dec 2010

@seba1 no ved hod neaku fotku kde si pred porodom ten 40tt 🙂

seba1
13. dec 2010

@blcha tak tu to je a ešte mi teraz oponuj 😀, také tu nikto nemá 😀

blackberry
13. dec 2010

Ja som mala ist na 4Dcko v stredu, ale dnes mi volal doktor, ci by sme to nemohli dat na dnes 😀 no jasneeeee, ze mohli, tak sa tesim, hned je pondelok v praci krajsi!!!
Mate krasne fotecky, tesim sa na dnes velmi a snad uz bude moct ist aj manzel 😵 😵 😵

katuska26
13. dec 2010

@seba1 ja mám tiež také :D zajtra odfotím tak potom môžete kuk, možno ešte trochu špicatejšie mám 😅 , no a však máme nárok ja pri druhom a ty pri treťom 😉

blcha
13. dec 2010

@seba1 idem sa teda aj ja takto odfotit ale najskor musim vylestit zrkadlo lebo eliska ho stale olyzuje 😀

blackberry
13. dec 2010

@blcha ty mas male, neviem ako moze niekto povedat, ze velke...
@seba1 ja som myslela, ze ake strasne velike bude a neni to nic strasne, ved uz cakas tretie, mas narok 🙂 a papucky mas podarene 😀

blcha
13. dec 2010

tak tu je moje brusko kvalita fotky nic moc ked musim fotit bez blesku ale nieco je tam vidiet 😀

blcha
13. dec 2010

a este som naska strau fotku z prveho tehtenstva to je vecer pred porodom 😀

katuska26
13. dec 2010

@blcha pekne ja mám doma tiež foto z dňa pôrodu, že sem sa postav aby sme mali ešte pamiatku a v ten deň som aj porodila, inak ty máš malé bruško ešte 🙂 však posledné mesiace sa nám radikálne zväčšia 😕

seba1
13. dec 2010

@katuska26 no, to máme nárok 🙂 🙂
@blcha aj ja som mala vyleštiť, je tam pár šmúh 😖, nevidno to moc dobre, ale nezdá sa mi moc veľké 🙂 a pred pôrodom máš také akurát 🙂
@blackberry ďakujem za utešenie, kamoškina dcéra mi zahlásila, že mám tučné brucho, prsia aj nohy 😀, papučky mám takéto rada 🙂 , tieto mám asi 2 týždne z Tesca

pippi84
13. dec 2010

mate krasne bruska, vsetky ! 😀 ja mam mega vecer, odfotim sa aj ja 😀

blackberry
13. dec 2010

@seba1 no tie deti, aj na mna minule take male zazeralo a cakala som co povie 😀 Papucky su paradne, ja som celkom zatazena na pekne papucky 🙂

blcha
13. dec 2010

@katuska26 veru zvacsia sa nam teda mne urcite ja som ho mala dost velke na tej fotke to nieje az take ale mala som aj pri porode mi doktor hovoril ze mam dost velke brucho a ze bude babatko velike a aj mal pravdu na mna bolo dost velke 😉 a ja sa uz poznam ked to bude ako pri prvom to tiez som do polovicky priberala tak ako sa ma a potom to zacalo a nakoniec som mala teda na sebe dost 😉

seba1
13. dec 2010

@blackberry ďakujem, no deti - čo na srdci - to na jazyku 😀
@pippi84 aj ja? Tak ďakujem 🙂 . Som zvedavá na na tvoje foto, ináč ja som pri tom maturovala, že ako to mám vlastne robiť s mobilom, aby som to preniesla, ale podarilo sa mi a bez pomoci 😀. Mám aj vecičky pre malú v albume 🙂 🙂 🙂.

blcha
13. dec 2010

@blcha za mnou zasa stale chodi moja dcerenka a hovori mi "maminka moja milovana aj s prsiami 😀

seba1
13. dec 2010

@blcha 🙂 🙂 🙂 , to sa ti tak zväčšili, že ich musí menovať osobitne?

blcha
13. dec 2010

@seba1 az tak moc sa mi nezvacsili 😀 mam ich teraz take akurat tak by mi mohli zostat aj ked dokojim 🙂 ale vsimla si aj ona ze su vacsie ked sa po mne magosi tak vzdy povie ze akoa som makucka 😉 mas makke prsia 😉 ona ma s nimi stale nieco ale to ma od tatinka toho to teraz strasne zaujima 😉

pippi84
13. dec 2010

@seba1 no krasne vecicky, len mi nesli dat komentare, lebo si na ceskom 😕 ja milujem tie FaF a cherokee veci, su prenadherne. mame uz par kuskov doma 😵

seba1
13. dec 2010

@blcha tak tatinko si to užíva a maličká to odkukala 🙂 , ja by som si už mala kúpiť aj novú podprdu, ale nákupy okrem vianočných už odsuniem na január, lebo už sme teraz dosť pomíňali 😖 .

seba1
13. dec 2010

@pippi84 fakt to nešlo? To by mali ináč nastaviť 😖, ináč som rada, že sa ti páčia a celé dokopy to stálo len 30 eur, lebo bola tá 30 perc.zľava

mirrinka
13. dec 2010

Ahojte 🙂 tak my sme dnes boli na poradni,pekne rastieme,máme cca 600 gramov a 9 kg navyše 😠 ach jaj....pri malej som mala 10 kg do konca tehu a teraz 24 tt a už 9...a čo to bude po Vianociach 😀 😀 😀

seba1
13. dec 2010

@mirrinka 600 g - ako aj naša, koľko vážila Lianka pri narodení? Aj ja mám + 8-9 kg 😖.

danka86
13. dec 2010

@mirrinka Aj ja mam teraz +9kg a to som este len v 22tyz.. Ja som tu pribrala asi najviac 😀 A pri malej som v tomto tyzdni este len priberat zacala.. Dolozim aj ja fotku na ukazku 😎

mirrinka
13. dec 2010

@seba1 Lianka mala 47 cm a 2950g,taký drobec,ale nevyzerala chudá,lebo bola krátka tak asi preto 🙂