Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
ahoj babenky,dlho som nepisala,nejako nebolo kedy,ale aspon obcas precitam.pozeram,ze pohlavie uz skoro vsetky viete,len my stale nic ☹
@natas4 ahoj,k tym tvojim problemom,mam to aj ja a jedna sa pravdepodobne o pelveolyzu-uvolnenie klboveho spojenia panvovych kosti,nie je to nic vazne,v tehu sa to riesit neda,len sa moze stat ze to pretrvava aj po porode,vtedy to uz treba riesit.nemala by si plavat prsia a nohy mat co najviac spolu.malo lezat na chrbte,skor na boku
@sonina22 ja som si dala eukalyptový olej, ten mi vždy pomôže stiahne mi to má protizápalové a antibakteriálne účinky, ale vyhodil sa mi do rána, tak som ho úplne nestiahla, už ho mám taký vyliaty, no čo už....aj tak si ho dávam nech sa mi nerozširuje...
Inak potom si nezabudni vymeniť keď sa ti zahojí zubnú kefku 😉 aby si ho nechytila znovu... Ja som mala opar naposledy keď som prišla s Viktorkou z pôrodnice 😕 a teraz, no len aby dieťatko z toho niečo nemalo.... 😒
Ahojte, tak sme dnes boli na ultrazvuku a podla dr.to vyzerá na dievčatko zase sa neukákalo v plnej kráse takže to nevidela na 100% , ale povedala nám že keby to bol chlapec tak by tam ten pinďúr niekte trčal a ona tam nevidela nič 🙂
Baby, co vravite na to ist na vikendovy pobyt do kupelov? Sestra mi dala taku ponuku, ale neviem, ci mozem ked som tehotna.. 😕
ahojte maminky 😉 🙂 😅
no kym som vas docitlala 😀 mate kraaasne super brusinka, veeeelmi zavidim, ja mam stale take male nejake, ze ani nevyzeram velmi ako tehotna 😒 ja vieeem, ze to este pride, ale neviem sa dockat!!! oproti vam co ste sem popridavali, moje brusko je nic! 😠
co vravite o tych bolestiach, tak to nepoznam, mna jedine co boli su krize, to mam pocit ze ma ide seknut a uz nevstanem, hlane ked cez den nieco robim.... a druha u mn veeeelmi bolestiva zalezistost su rebra!!! 😲 nebolia vas rebra??? mna strasne!!! hlavne ked posedim... uf
a xcela som sa opytat, myslite ze staci namiesto skriningoveho sona, co sa robi aj sono co som bola na 3D? alebo na skrinihgu vysetruju nieco viac?? neviete niektora??
@barborkach ale ved mas krasne brusko, hlavne v tom bielom tricku. peknucke 😅
mna boli panva, normalne citim ako sa to vsetko meni 😉
@pippi84 to bolo fotene uz vecer v pyzamku, vecer je samozrejme najvacsie, takze ked sa xcem odfotit na konika, aby ste mi verili ze aj ja som tehu, tak sa musim vecer, napapana a naliata vodu predtym ako mi ide roztrhnut mechur 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@barborkach 😀 😀 😀 😀
@barborkach buď rada, že nemáš také bruško, aspoň ti tak nezavadzia pri upratovaní a zohýnaní sa, zrejme máš pevnejšie svalstvo brucha a to je lepší predpoklad, že ti nebude po pôrode tak ovísať ako mne.
@barborkach aj mne sa páči tvoje bruško, ja mám väčšie je to moje druhé tehu, ale zase je to asi aj stavbou tela, lebo aj pri Viktorke som ho mala od začiatku, síce trošku menšie ale bolo. Kamarátka ho má také isté ako ty a je viac tehu ako ja,je to jej prvé tehu ja si potom prídem ako pred pôrodom, ale môžem sa vyhovoriť na druhé tehu 😅 Také krásne maličké ho má. 😵 ako ty... Neboj ešte je čas do konca aspoň nemáš problém so zimnou bundou, čo ja za chvíľku kabát nezapnem, neviem čo idem nosiť, pfúúúú.
Baby ten môj herpes, ráno otrasssss, naliaty a mám polku pery spuchnutú, že jáááj a dnes idem do nemocnice na kardiologiu plodu, musím to odniesť k tým triple testom čo mi opakovali....
Krásne ránko 🙂
@seba1 no idem až na 12tu, hádam bude všetko ok 🙂.
Inak baby používate ten tehu vankúš? Mne ho mm kúpil pred meninami a je to fakt paráááda, dobre sa mi na ňom polohuje, sem tam mi ho aj mm ukradne, ale do spálne ho síce zatiaľ nenosím, lebo tie guličky ako sa tam presýpajú ma potom rušia a je nás tam dosť aj s Viktorkou nie ešte vankúš.... Som potom zvedavá ako sa mi bude s ním kojiť 😅
@katuska26 určite bude všetko ok, mne ináč na morfológii skontrolval dosť dôkladne aj srdiečko, pozeral a nič nehovoril, až som preľakla a potom mi podrobne hovoril, že je to všetko OK, aj v správe je, že plod plne kardiálne kompenzovaný, pozrel aj cievy, či sú tri v pupočníku, mám pocit, že je to pedant a dobrý odborník s empat.prístupom. Mama mi sľubuje svoj vankúš, je zhruba taký ako tieto, dlhý valec, potom ho vyskúšam.

@barusska jej ta je krasnucka zlatunka ako si spinka