Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
@smajka nejak sa to u mna strieda, najprv som strasne chcela dievcatko, potom strasne chlapceka a teraz som v takom stave, ze chcem aby bolo hlavne zdrave a nad pohlavim velmi ani nerozmyslam 🙂 Ale tak bolo by to pekne, keby bol parik, ale zase keby bolo dievcatko, mam vela ruzovych veciciek po malej.. Narodila sa 4.5, cize by som to fakt vyuzila, kedze teraz mam termin koncom aprila.. 🙂
@smajka Ja peciem skoro kazdy den, mam tiez okolo 5 druhov, a stale mam pocit, ze len pecie, a stale sa to len mina a mina...
My slavime Elizine narodeniny 23.12, takze to ma caka pecenie torty cela jej oslava, potom 24. len robim vyprazane maso a salat, a oslavujeme 25. s morkou a darcekmi, takze mame vsetko dokopy, aj ked teraz uvidim, kolko toho budem zvladat, manzel bude v robote kazdy den az do 25.
Ahojte dievcata,mali ste niekedy pocit takeho mravcenia v podbrusku?Je to akoby som mala zapnuty mobil vo vrecku na vybrovanie,to iste citim v spodnej casti bruska.Dieta citim krasne kopkat,ale okrem toho aj tento zvlastny pocit,zazila to niektora z vas?
ahojte tehulky 🙂 dnes sme s malou same doma, muz v sluzbe, tak mam trochu casu pozriet, co mate nove 😵
@hull taketo mravcenie si veru nepamatam pri prvej a teraz som zatial nic take necitila, takze ti velmi neporadim...
@emmaelzer to mate riadne nabite Vianoce 🙂 malej prajem vsetko najlepsie, nech ´je zdravucka a nech vas poslucha 😉 a co ty vies, mozno na ten termin vychadzaju sami chlapci, tak este mozes dufat 🙂
@buburka krasny chlapcek!
@danka86 drzim palce, ale urcite je male v poriadku 😵
Inak my nic nove nemame. az v utorok ideme na 3D a potom v stredu mam poradnu a morfo utz u svojho gynekologa. tak sme zvedavi, ci sa potvrdi dievcatko alebo nie... ja sa skor bojim, ako som na tom s krckom, lebo sa mi v poslednej dobe zda, ze mi nejak prilis tvrdne brusko, tak ci sa neotvaram 😒 pri malej som sa totiz otvorila ani neviem kedy a bolesti mi zacali uz ked som bola otvorena a sla som hned tlacit. no keby som nebola v nemocke, tak to by ma asi manzel odrodil 😅
ahojte baby. Ja mám termín 20. apríla 🙂 Všetkým vám blahoželám a prajem príjemné tehotenstvo 😉
ahojte kocky..tak konecne som si sadla a nasla cas tu nazriet..ja som dnes robila medovnicky,potom manzel ze chce puding a ukoncila som to hriankami na veceru 🙂 🙂 som uplne unavena ale aspon to stalo zato..uz sa neviem dockat vianoc🙂)a vy ako ste dnes stravili den? 😉
@emmamax ahoj, ty si tu prvýkrát ?, tak vitaj, aj tebe hlavne veľa zdravíčka
@drobec490 ja som piekla zázvorníky, varila obed, ešte som piekla kokosový koláč, práve sa chladí na balkóne, skúšala som nový recept, sa mi páčil, že sa robí veľmi rýchlo
http://www.schutou.sk/index.php/recepty/dezerty...
Uvidím, aký bude mať úspech.
@emmaelzer - jej, veru to mate dobre nabite. my asi napokon pojdeme 24 ku kamaratke, kedze manzel je v praci. moc sa mi ku nim nechcelo, ale ona nechce ani pocut, ze budem sama so samkom a vraj pridu rano pre nas... a este aj tortu pecies - sikulka. to ja nezvladam - nikdy som nemala k tomu vztah. nastastie waitrose robia krasne... 😀
ja 24 maso nejem, takze bude len ryba a salat a 25 - my morku nemusime, tak urobim kurca a nejake masko, salat a manzel vzdy vari ryzu s mrkvou, hrozienkami a mandlami.... viem sme divni 😀 😀
Ahojte baby, takze cakame zdrave, krasne dievcatko ! 😀 Vazi 476g.
ja uz mam dovolenku az do konca roka, taaak sa tesim, uz musim len jednu drobnost dorobit kolegynke, aby mala toho menej ona 🙂 dnes sme si straaaaasne dobre a straaasne dlho pospali, potom sme si urobili palacinky. trosku sme spratali, isli na skok pozriet mojich rodicov a prave som dopiekla chlebik a linecke 🙂 Idem este pozdobit krb cecinkou a svetielkami a uz budem vegetit 🙂 nejake sme tu vsetky produktivne a sikovne 😵
@seba1 idem kuknut receptik, potom napis ci bol chutny 🙂
Ahojte tehulky, no vidim, ze som tu zas pekne dlho nebola, ani vas nestacim citat.... Viete niektora nieco o tej babulke, co porodila v 25. tt? Velmi drzim palce, nech je vsetko ok. Ma niektora z vas tiez take brutalne palenie zahy, ako ja? Ja uz neviem co s tym, Gastrocynesine ani Gastrotus nepomaha, mlieko neznasam a oplatky tiez nezaberaju. nemate niektora este nejaky recept? Uz zacinam byt z toho zufala....
My sme boli na 3D pred tyzdnom, potvrdilo sa nam dievcatko a ked si to porovnavam s ostatnymi, je dost velka 😀, ma 590 g a 32 cm. Tie, co ste uz boli na 3D, nezdalo sa vam, ze to tomu babu nerobi dobre? Nasa sa stale otacala chrbtom a zakryvala si rucickami ocka a tvaricku, ako keby jej to strasne vadilo, bojim sa , ci to tym babätkam nejak neublizuje 😨
Dobré ránko, tak čo nám dnešný deň prinesie?
@l81 skúsila si jablčný ocot, je dostať aj v tobolkách ak ho nechceš v prir.stave. Ja myslím, že maličká možno len chcela spinkať, preto to robila. My sme boli na UZV 9.12.to bolo 22tt+6 a malá mala 575 g, takže asi porovnateľná váha, len neviem koľko ste presne mali tt.
@drobec490 no dalo by sa aj viac stíhať, ale chcem trošku aj mať víkend 🙂
dobre ranko 😀 Zienky zelam Vam prijemne sviatky a rod.pohody 🙂 ,lebo neviem ci tu budem 😀
@seba1 ahoj, dobre ranko, o jablcnom octe ako prostriedku proti paleniu zahy som este nepocula, ale urcite skusim, dakujem.Myslis, ze to bolo preto, ze chcela spinkat? Moze byt, ale ked ona to robi vzdy, ked sme na ultrazvuku 😒 . Ano, to sme boli asi v podobnom case, my sme boli 22+4, ako povedal dr. pre kazde babo je ``normalna`` hmotnost nieco ine, len dufam, ze nasa princezna sa nenarodi taka velka, ako mamina( ja som mala 4,2 kg 😅 )

@buburka na 3D do Hlohovca, bola som tam aj pri malej a bola som spokojna..