icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

veronnie
30. dec 2010

@maahuliena co narobim, asi mam taku predispoziciu...dnes som ledva dala dole obrucku, tak si ju uz radsej ani nedam 😒 aki lichotnici ti lekari 😉 cloveku todobre padne taka pochvala, hlavne, ked si sam pripada ako skarede kacatko 🙂 hovorim o sebe, nie o tebe! 😨 😉

natas4
30. dec 2010

@maahuliena ja som zase pred tehu zhodila 4 kg...tak sa teraz utesujem, ze som vlastne nepribrala 13 ale ina 9 kg 😀 😀 😀 😀 😀

veronnie
30. dec 2010

@natas4 celkom aj dost 13, ale ved nie sme vsetky tabulkove a lekari tiez nemozu od nas ocakavat, ze budeme jak lasicky podla tych ich noriem 🙄 ved aj u babatiek sa uz od starych tabuliek ustupilo, tak nechapem, preco by sa nemohlo aj pri tehu. pokial sa citis dobre a poradne su tiez v poriadku, tak by nemal byt problem - ku koncu sa uz tolko nepribera, neboj.

maahuliena
30. dec 2010

tiež si myslim, že pokiaľ je všetko v poriadku, tak je viac menej jedno koľko sa priberie v tehu. Len aby váha nerobila potom zdravtné problemy.. len o to ide 😉 A presne tak... málo je takých čo sa zmestia do tabuľky 😝 a preto takéto netreba ani riešiť.. ja, aj ked som pribrala "len" 6kg.. moja vaha je už dosť veľka... 😠 začínala som na necelých 70kg 🙄 🙄 ale neriešim 😀

pippi84
30. dec 2010

baby nerieste vahu, hlavne je, je sme zdrave a aj nase babatka.
my mame tusim teraz stikutku, ak si myslim, ze to je ono 😉 😵 😵

maahuliena
30. dec 2010

@pippi84 tak si trošlu loglo vody 😀 aj moja mala včera štikutku.. ale len chviločku 🙂
baby, chcem sa spýtať, aj vaše babatka tak silno kopkaju? 😕 mne sa tak brucho nadvihuje, že nechápem, kde berie tu silu 😅 🙂

pippi84
30. dec 2010

aj ja sa cudujem, kde berie tolko sily a ked vytlaca hlavicku alebo chrbatik mam cele podbrusko tvrde, po case sa premiestni .... je to mile 😀
sa mi zda, ze je stale nejako nizko ... neviem ... sa tesim na to 3D, snad budeme mat pekny zazitok 😅

maahuliena
30. dec 2010

@pippi84 aj moja je ešte nizko... ona sa posunie vyššie.. ja predpokladám tak okolo toho 30tt 🙂

inak neviem, či je to dobry napad.. ale mohli by sme pouvažovať založiť sukromnu skupinu, predsa len už nas je tu dosť... čo vy na to všetky? 😉 je to len napad 😅

pippi84
30. dec 2010

@maahuliena no, neviem ako a co, ale moze byt 😉 vela z nas este asi sviatkuje, asi su odcestovane, lebo dlho tu bolo ticho 😕 myslim, ze to by mohlo byt. este otazka, ako je to s nasou tabulkou? a timejkou?

maahuliena
30. dec 2010

@pippi84 ak by sme riešili sukromnu, tak určite až po novom roku... aj ked odkaz by tu našli.. treba na to aby viacere suhlasili...(nebude nas tam len par 😅 ) ale predsa len sa tu začíname baviť o dosť osobných veciach, ktoré nemusia všetci vedieť... 😉 skusim kontaktovať timejku a pripadne to snad niektorá prevezme( v pripade, že timejka nebude mať čas na našu tabulku), aj tu tabulku.. skusim to mrknuť.. ak môžem 🤐 😉

katuska26
30. dec 2010

ahojte, krásne sviatky 🙂
tak suzy nechápem čo to malo znamenať s tým pôrodom, to si celé vymyslela??? alebo čo to, ja som si aj poplakala pri nej, to je fakt sila.... neviem čo si mám o tom myslieť

@veronnie ja som zatiaľ len 3kg nabrala, myslela som že ku koncu najviac priberiem, však uvidíme....
Inak chcem sa objednať na to 3D ale nik mi to tam nedvíha, asi nerobia medzi sviatkami, chcem ísť nad ESC do mamacentra 🙂

veronnie
30. dec 2010

@katuska26 ahoj 🙂 urcite chod radsej Trskovi alebo Fruhwaldovi...ja som urobila chybu, ze som bola nedockava a chcela som to mat este pred Vianocami - bola som vo ZV a otras fakt 😠 ziadna kvalita, ale ani ochota nejak zmenit polohu alebo trochu pochodit... ale skasirovali ma aj napriek mizernemu obrazu - mala sa schovavala a zavadzala placenta... no nemam slov. mala som to vydrzat a urcite by mi to Trska lepsie spravil..co uz teraz. a dostali sme len dve kratke videa na DVD - ani ziadne foto nespravil 🙄 aspon ze som na druhy den mala poradnu u Fruhwalda a toho som poprosila aspon jednu foto tvaricky aby mi spravil...
Je mozne, ze nerobia medzi sviatkami, mne to tam vzdy dvihli, tak skus po novom roku a daj vediet, ci si bola spokojna...

katuska26
30. dec 2010

@veronnie jasné skúsim ešte zavolať 🙂 no dúfam že budeme spokojní 😀 a aspoň že ti Fruhwald spravil fotočku 🙂
a ty si tam už bola u Tršku?

zuzenka
30. dec 2010

Ahoje dievčatá, ako máte uložené bábo v brušku? Ja ho mám stále vodorovne a nejako sa mu nechce pretáčať. Hlavičku má na pravej strane a nôžky na ľavej. Som v 26 týždni. 😉

maahuliena
30. dec 2010

@zuzenka ahojček.. no moje si tam asi plava.. nejak 😅 kope všade... raz v podbrušku raz pod rebrom... tak sa tam asi veselo vrti 🙂 každe babatko je iné... možno si to tvoje našlo takuto polohu teraz... ale može sa to zmeniť 🙂 Mne ešte v 24tt hovorili, ked som bola v nemocke, že poloha labilna.. čiže nemá stabilnu polohu v ktorom je uložené. Ty máš pocit, že sa mi nechce pretáčať? 😕 že je stale len an tej jednej strane? 😕 Naše je napr viac menj nasačkované vľavo... 🙂

zuzenka
30. dec 2010

Ano, stále je tak vodorovne, na poslednej poradne bolo koncom panvovým a teraz už ale 3 týždne je satále tak isto, hlavička na pravo a nôžky na ľavo.

maahuliena
30. dec 2010

@zuzenka tak zase po čase určite zmení polohu 🙂 Asi jej tam je takto dobre 😵 😵

natas4
30. dec 2010

@zuzenka @maahuliena moja mala je dole hlavickou...neviem ci sa vrti alebo presuva, ale vzdy ked mi robia UTZ tak je dole hlavickou...inak ani ma moc neboxuje 🙂 ..citim ju hlavne rano, vecer a iba sem tam cez den...v noci ju necitim vobec..ale to moze byt aj tym, ze mam troska viac plodovej vody

augustovka
30. dec 2010

@zuzenka aj nas maly je uz 10 tt vzdy pri sone tak isto na pravo hlavicka a na lavo nozicky,pytala som sa na to doky a ze ma cas sa presuvat ale do 36 tt

barborkach
30. dec 2010

@natas4
@maahuliena
@zuzenka a nie je to este teraz tak, ze dietatko sa cely cas pretaca? myslim ze ano, este nema stabilnu polohu, to ze sa zda ze je len na jednej strane je podla mna len pocit. ked som bola v nemocke, tak tam bola mamicka v 30tt a vravela dr ze ju mala tlaci stale dole v podbrusku, ze je tak zle otocena a dr sa jej pyta a ako viete ze je tak otocena?? mamicka vravi ze vcera na sone povedali a aj ju tak citim, a dr ze ale odvtedy sa t uz mohlo zmenit teraz tam mozno tlaci uplne inou castou telicka 😅 asi je to este takto tazko povedat. moj sa toci stale, cely den, raz je dole, potom pri pupku 😅 vobec neviem povedat ako je otoceny, iba ked ma tlaci chrbtikom alebo hlavinou ked sa vypuca tak viem ze je to nieco take 😅
inak aj vy tak lubite svoje babatka? 😅 😅 😅 😅 😀 😀 😀 😀 😀

maahuliena
30. dec 2010

ja si myslim, že babatko sa sice točí a mrvi a stale si tam akoby "plava", môže byť v tej jednej polohe dosť dlho... ked mu to tak vyhovuje a je mu tam dobre... naše je všelijako..a tiež mam oči z jamiek, ked vypučí chrbátik, dnes to už spravila 4x 😅 😅
@natas4 naša je nejaka viacej aktivna. Teda ja som veľmi rada, že to tak je... 😵 ale mam pocit, že spinka malo.Skoro stale je hore. 🙂 tak snad opačný režim bude, ked sa narodi... 🙂

natas4
30. dec 2010

@maahuliena ja si zas nahovaram, ze ked je teraz taka kludna, tak hadam aj po porode bude rada spinkat 😀 😀 😀
ale som kludna, vzdy ju citim v tych istych casoch, hybe sa takze je v poriadku 😵 😵 normalne si podla nej mozem nastavit hodinky 🙂

barborkach
30. dec 2010

@maahuliena aj moj je hore cely den..teda neviem ci je hore, ale mrvi sa cely den, pokopkava, mechri sa takmer stale! 😀 napodiv v noci cuska, nikdy som sa na to nezobudila..
inak som zvedava na nase povianocne fotky brusiek 😀 😀 😀

xenia2734
30. dec 2010

@maahuliena Ja som pribrala doteraz nejake 3 kg aj to 1 kg z toho teraz cez Vianoce. A to uz pomaly koncim 26tt.

S Natikou som pribrala pocas celeho tehu 13-14 kg a mala 3700 g a 50 cm-

xenia2734
30. dec 2010

@natas4 To som si myslela aj ja pri prvej.................. taka som bola kludna a ona pravy opak 🙂

maahuliena
30. dec 2010

@natas4 to je dobre s tým nastavím hodiniek 🙂
...viacerí mi hovorili, že deti si zvyknu udržať ten istý režim.. ako mali v brušku.. tak kto vie.. podla mna to nebude tak...predsa len je to iné "adaptovať sa svet z vonka" 😀 aaach, som naivna, 😀 al 😀 e veriim, že bude pekne hajať.. aspoň večer 😅 😅

maahuliena
30. dec 2010

@barborkach no moja žabka je hore aj v noci 😅

maahuliena
30. dec 2010

@xenia2734 wau 🙂 no s tým režimom si ma potešila 😅 🙂 😀

xenia2734
30. dec 2010

@maahuliena Dala som fotky do albumu, neviem ako sa to sem dat. Som tam ja asi pred 2 tyzdnami a mala cicuska v brusku .......................... ahaaaaaaaaaaaaaaaaaa uz som na to prisla

vriend
30. dec 2010

Ahojte, mozem sa Vas opitat ci niektora z Vas bude rodit v Ruzinove?