Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
@maahuliena - super napad s tou sukromnou skupinou a tiez suhlasim s doplnenim tabulky. ved teraz uz takmer vsetci vieme pohlavie,mena.. uvidime ci sa timejka ozve, ale uz tu nebola pekne dlho. 😉
ja mam +3.5kg a z toho kilo za posledny tyzden 🙂 uz aby zacali 'normalne' dni,lebo sa len prejedame. 😀
Ahojte,
@maahuliena aj ja ta poprosím potom pridat do sukromnej skupiny,s ktorou tiež súhlasím 😉 ja sice v Timejkinej tabulke som,ale vela báb tam chýba ☹
aj ked nepísem pravidelne,vzdy vás dočítam a tesím sa s vami 😵
moje malinké je aktivne hlavne vecer,tak do polnoci,potom uz vacsinou spim tak neviem,zatial ma nezobudil...aj cez den sa mrvká a kopká,ale menej a slabsie
jasné kočky, skusim to nejak zosumarizovať zajtra ked bude čas otvorim sukromnu... dnes som zrela akurát tak na posteľ 🙂 ..a v najbližších dnoch popracujem aj na tabulke 😉 ale samozrejme najskôr počkám, či mi neodpiše Timejka 🙂 snad sa ma dobre.
Bru noc 🙂
Caute baby, citam vas stale zriedkavejsie, preco chcete zalozit sukromnu skupinu, co to znamena?
@zlatik nic sa nedeje,akurat baby pisali,(co suhlasim aj ja),ze cim dalej,tym viac tu preberame osobnejsie("intímnejsie")témy,ktore sa vlastne tykaju hlavne mamiciek-apriloviek,tak aby to necital "kazdy"...
najdu sa aj podvodnicky,ktoré si robia srandu z citov inych a "nestastí"deticiek,kradnu fotky z netu ☹ 😢 ,tak snad sa také medzi nás nevotrú... 😠 😒
ahojte aj ja súhlasím so súkromnou skupinou, aby nám sem nechodili ,,podvodníčky´´, ja sa kvôli ním stresujem a trápim namiesto aby som energiu vkladala do svojho dieťatka 😠 a oni si to vymýšľajú.... nech nám sem nechodia obkukávať iné, však toto fórum je len o nás 😉
Takže súkromnú skupinu, súkromnú skupinu, súkromnú skupinu 🙂 🙂 🙂 a samozrejme bude len pre nás všetky aprílovky..... 🙂
@maahuliena aj ja som za sukromnu skupinu
@dominika1988 ahoj ja som bola pred tyzdnom a jest nemozes aby ti po dvoch hodinach mohli zmerat cukor po vypiti roztoku, aspon ja by som to nerobila aby ti hladina cukru nevyskocila a na wc ked potrebujes urcite mozes a mozes aj niekam ist ( ale moc neodporucaju vela chodenia) len o dve hodky sa budes musiet vratit na odobratie dalsej vzorky, moj doktor Simko odporuca si vystavit citron a zobrat so sebou, potom som si to do toho roztoku priliala a nebolo to take zle mne to vcelku aj chutilo kedze som neranajkovala a bola som velmi hladna takze aspon sa mi trosku dvihol cukor
@dominika1988 skus to vypit na x, a neochutnavaj a ako som uz pisala zober so sebou stavu z citronu a prilej do roztoku nie je to je to take zle 😉
ahojte kočky.... 😉
Založila som pre nás sukromnu skupinku... Aprilovky 2011... tak sa pridajte.. pristup som dala takmer všetkým, tak ak som na niekoho zabudla treba mi napísať do IP 🙂
tu sme:
a tabulku poriešim po novom roku 😅 je nas statočne veľa.... som mala čo robiť, aby som na niektoru nezabudla... 😉
@dominika1988 Presne tak vyzera stikutka 🙂 Chvilku nam ponadskakuje a hotovo, vybavene 🙂 Chudatka nase male, este ani na svete nie su a uz sa im stikuta...
@natas4 Nas maly usiak sa tiez zakerne zameriava na ockovu hlavu 😀 a ten mu len rozprava a rozprava a rozprava ... Cely stastny sa kazdy vecer pyta, ci som uz nasmu krtkovi natrela domcek olejcekom 😀 Su zlati ti nasi buduci ockovia 😵 😵
Rieknime slová dnes, čo dávno sme neriekli
a zobrať skúsme späť tie, čo nám utiekli.
Nech slza šťastia ligoce sa v oku,
tak žime každý deň v Novom roku ♥
@maahuliena aj nas tatko ked da ruku na brusko, babatko sa ukludni a ked da ruku prec zacne poskakovat a jasit sa 🙂
@dominika1988 no presne, nepiť, nejesť! ale ako nahle som to vypila, tak sa mi pohli črevá a musela som letiet na wc 😅 dokonca som nemohla jesť už od 19-tej hodiny večer! a potom len sediet dve hodky a čakat 😖 ale dalo sa to vydržat, hlavne že to mam už za sebou 😀
Posledné hodiny starého roku pomaly sa krátia,bublinky v šampuse nedočkavo šantia.Čo nás tam po starom-nový bude lepší,prežite ho v zdraví,v pokoji a šťastí.....veselý SILVESTER a šťastný Nový rok 2011......
br cukor ja som to nezvladla pri prvom tehotenstve tak dufam že to buduci t.ž zvladnem doktor povedal že si mam priniesť citron ale neviem ☹
ahojte tehulky prajem vam krasny stastny novy rok nech je lepsi ako ten stary no a nas v nom caka vela vela dobreho narodia sa nam nase pokladiky takze vsetkym zelam hlavne vela vela zdravicka a vysmiate a spokojne babatecka 😵 😵 😵 😵 😵
@maahuliena sikulka 🙂
Babulky vsetko dobre v novom roku hlavne vela zdravicka aj pre drobcou v brusku 😀
Ahojte, aj ja vam chcem zazelat krasny novy rok plny zdravia a pohody a hlavne vsetkym dobry porod s tym najlepsim koncom a najkrajsim babatkom.
idem kuk na tu novu stranku 😉
prijemny vikendik
Caute kocky krasny a hlavne stastny novy rok v ktorom budeme drzat na rukach nase male uzlicky stastia 😵 😵
Ahojte mamicky prajem vsetko dobre v tomto Novom roku dlho som sa neozvala ale opat nastali komplikacie spinila som od Stedresho vcera az do vcera no neviem co sa to somnou deje mate s tymto niekto skusenost*?
@l81 ahoj ja som si kupila v sekaci lebo taku velku nevyuzijem potom v &RK maju super outletovy vyber
Ahojte baby! Prajem vám všetko dobré v novom roku, nech mame lahký porod a dobrucke babatka!

@maahuliena Potom ťa aj ja poprosím pridať do tabuľky, lebo Timejka vôbec nereaguje. A s tou súkr. skupinou súhlasím 😉