icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

mischeell
30. dec 2010

@maahuliena Potom ťa aj ja poprosím pridať do tabuľky, lebo Timejka vôbec nereaguje. A s tou súkr. skupinou súhlasím 😉

smajka
30. dec 2010

@maahuliena - super napad s tou sukromnou skupinou a tiez suhlasim s doplnenim tabulky. ved teraz uz takmer vsetci vieme pohlavie,mena.. uvidime ci sa timejka ozve, ale uz tu nebola pekne dlho. 😉
ja mam +3.5kg a z toho kilo za posledny tyzden 🙂 uz aby zacali 'normalne' dni,lebo sa len prejedame. 😀

garnelia
30. dec 2010

Ahojte,
@maahuliena aj ja ta poprosím potom pridat do sukromnej skupiny,s ktorou tiež súhlasím 😉 ja sice v Timejkinej tabulke som,ale vela báb tam chýba ☹
aj ked nepísem pravidelne,vzdy vás dočítam a tesím sa s vami 😵
moje malinké je aktivne hlavne vecer,tak do polnoci,potom uz vacsinou spim tak neviem,zatial ma nezobudil...aj cez den sa mrvká a kopká,ale menej a slabsie

maahuliena
30. dec 2010

jasné kočky, skusim to nejak zosumarizovať zajtra ked bude čas otvorim sukromnu... dnes som zrela akurát tak na posteľ 🙂 ..a v najbližších dnoch popracujem aj na tabulke 😉 ale samozrejme najskôr počkám, či mi neodpiše Timejka 🙂 snad sa ma dobre.
Bru noc 🙂

zlatik
30. dec 2010

Caute baby, citam vas stale zriedkavejsie, preco chcete zalozit sukromnu skupinu, co to znamena?

garnelia
30. dec 2010

@zlatik nic sa nedeje,akurat baby pisali,(co suhlasim aj ja),ze cim dalej,tym viac tu preberame osobnejsie("intímnejsie")témy,ktore sa vlastne tykaju hlavne mamiciek-apriloviek,tak aby to necital "kazdy"...
najdu sa aj podvodnicky,ktoré si robia srandu z citov inych a "nestastí"deticiek,kradnu fotky z netu ☹ 😢 ,tak snad sa také medzi nás nevotrú... 😠 😒

katuska26
31. dec 2010

ahojte aj ja súhlasím so súkromnou skupinou, aby nám sem nechodili ,,podvodníčky´´, ja sa kvôli ním stresujem a trápim namiesto aby som energiu vkladala do svojho dieťatka 😠 a oni si to vymýšľajú.... nech nám sem nechodia obkukávať iné, však toto fórum je len o nás 😉
Takže súkromnú skupinu, súkromnú skupinu, súkromnú skupinu 🙂 🙂 🙂 a samozrejme bude len pre nás všetky aprílovky..... 🙂

natas4
31. dec 2010

@maahuliena aj ja som za sukromnu skupinu

vriend
31. dec 2010

@dominika1988 ahoj ja som bola pred tyzdnom a jest nemozes aby ti po dvoch hodinach mohli zmerat cukor po vypiti roztoku, aspon ja by som to nerobila aby ti hladina cukru nevyskocila a na wc ked potrebujes urcite mozes a mozes aj niekam ist ( ale moc neodporucaju vela chodenia) len o dve hodky sa budes musiet vratit na odobratie dalsej vzorky, moj doktor Simko odporuca si vystavit citron a zobrat so sebou, potom som si to do toho roztoku priliala a nebolo to take zle mne to vcelku aj chutilo kedze som neranajkovala a bola som velmi hladna takze aspon sa mi trosku dvihol cukor

vriend
31. dec 2010

@dominika1988 skus to vypit na x, a neochutnavaj a ako som uz pisala zober so sebou stavu z citronu a prilej do roztoku nie je to je to take zle 😉

maahuliena
31. dec 2010

ahojte kočky.... 😉

Založila som pre nás sukromnu skupinku... Aprilovky 2011... tak sa pridajte.. pristup som dala takmer všetkým, tak ak som na niekoho zabudla treba mi napísať do IP 🙂

tu sme:

maahuliena
31. dec 2010

a tabulku poriešim po novom roku 😅 je nas statočne veľa.... som mala čo robiť, aby som na niektoru nezabudla... 😉

nickuska
31. dec 2010

@dominika1988 Presne tak vyzera stikutka 🙂 Chvilku nam ponadskakuje a hotovo, vybavene 🙂 Chudatka nase male, este ani na svete nie su a uz sa im stikuta...
@natas4 Nas maly usiak sa tiez zakerne zameriava na ockovu hlavu 😀 a ten mu len rozprava a rozprava a rozprava ... Cely stastny sa kazdy vecer pyta, ci som uz nasmu krtkovi natrela domcek olejcekom 😀 Su zlati ti nasi buduci ockovia 😵 😵

mirrinka
31. dec 2010

Rieknime slová dnes, čo dávno sme neriekli
a zobrať skúsme späť tie, čo nám utiekli.
Nech slza šťastia ligoce sa v oku,
tak žime každý deň v Novom roku ♥

pippi84
31. dec 2010

@maahuliena aj nas tatko ked da ruku na brusko, babatko sa ukludni a ked da ruku prec zacne poskakovat a jasit sa 🙂

patomaja
31. dec 2010

@dominika1988 no presne, nepiť, nejesť! ale ako nahle som to vypila, tak sa mi pohli črevá a musela som letiet na wc 😅 dokonca som nemohla jesť už od 19-tej hodiny večer! a potom len sediet dve hodky a čakat 😖 ale dalo sa to vydržat, hlavne že to mam už za sebou 😀

evri
31. dec 2010

Posledné hodiny starého roku pomaly sa krátia,bublinky v šampuse nedočkavo šantia.Čo nás tam po starom-nový bude lepší,prežite ho v zdraví,v pokoji a šťastí.....veselý SILVESTER a šťastný Nový rok 2011......

verenis
31. dec 2010

br cukor ja som to nezvladla pri prvom tehotenstve tak dufam že to buduci t.ž zvladnem doktor povedal že si mam priniesť citron ale neviem ☹

blcha
1. jan 2011

ahojte tehulky prajem vam krasny stastny novy rok nech je lepsi ako ten stary no a nas v nom caka vela vela dobreho narodia sa nam nase pokladiky takze vsetkym zelam hlavne vela vela zdravicka a vysmiate a spokojne babatecka 😵 😵 😵 😵 😵

natas4
1. jan 2011

@maahuliena sikulka 🙂

natas4
1. jan 2011

@nickuska 😀 😀 😀

mirka7582
1. jan 2011

Babulky vsetko dobre v novom roku hlavne vela zdravicka aj pre drobcou v brusku 😀

mirka7582
1. jan 2011

@blcha dakujem aj tebe 😉

pippi84
1. jan 2011

Ahojte, aj ja vam chcem zazelat krasny novy rok plny zdravia a pohody a hlavne vsetkym dobry porod s tym najlepsim koncom a najkrajsim babatkom.
idem kuk na tu novu stranku 😉
prijemny vikendik

nadenkaaa
1. jan 2011

Caute kocky krasny a hlavne stastny novy rok v ktorom budeme drzat na rukach nase male uzlicky stastia 😵 😵

sonina22
2. jan 2011

Ahojte mamicky prajem vsetko dobre v tomto Novom roku dlho som sa neozvala ale opat nastali komplikacie spinila som od Stedresho vcera az do vcera no neviem co sa to somnou deje mate s tymto niekto skusenost*?
@l81 ahoj ja som si kupila v sekaci lebo taku velku nevyuzijem potom v &RK maju super outletovy vyber

penn
2. jan 2011

@l81 viesco ja som videla tusim aj bon prix nieco ma...

miamia27
3. jan 2011

@mischeell Ahojky, ja chodim k Branyikovi a som spokojna. Podla mna je dobry. Ty chodis ku komu? A preco u dunajskostredskeho lekara budes rodit v Galante?

miamia27
3. jan 2011

Ahojte baby! Prajem vám všetko dobré v novom roku, nech mame lahký porod a dobrucke babatka!

miamia27
3. jan 2011

@smajka Nakoniec to bol preco cisarsky? Nastali nejake komplikacie?