Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
ahojte nemate niektora z vas skusenost z porodom v dunajskej strede prestahoval sa mi tam totiž porodnik a nemam z toho dob,pocit rada by som sa o tej nemocnici niečo dozvedela priamo od mamičiek ☹
ahojte,vy ste vsetky uz v sukromnej? ☹
ahojte baby, mam pre vas info o Timejke. mam ju pridanu na FB a prave mi pisal jej manzel Daniel, ze dvojicky su uz na svete daniel brian (990g 30cm) a timea ester (965g same lenght) a Timea je v umelom spanku kvoli zdravotnym problemom. vraj bola dlhsie v nemocnici a zrejme este asi dlho bude. babatka sa vraj maju fajn vzhladom na to, ze su velmi malicke. Daniel nas tiez prosi o modlitby, takze myslite na nich, nech sa maju vsetci traja lepsie.
@warholette Drzime jej velmi velmi palce !!! aby boli vsetci traja v poriadku!!!
@warholette ach bože ☹ modlím sa,aby boli všetci traja vporiadku...bábiky malinké ☹ Myslím na nich.
tiez sa pripajam a drzim im palce ☹
@warholette jáj bože chudiatko, budem sa za ňu modliť, aby sa prebrala a mohla byť so svojimi drobcami a manželom 😢
@warholette velmi im drzme palce a myslime na nich !!!!!!!! ☹ ☹ ☹
😔 pridavam modlidbu... nech všetko dobre dopadne, aj s timejkou aj s jej detičkami.... 😔 ☹
@warholette drzime jej palceeeee!!!!!!!!! ach jaaaj, nech sa da vsetko do poriadku!!!
Ahojky,tak to je smutné ale majú peknú váhu,nato že sa tak skoro narodili,no Timejka to zvládne držíme palce,
@warholette drzime palce!!!!!!! nech je k nim cas milostivy a dopomoze im ku zdravicku. 😔
@agathokleous
@linea22
@leanela
@katuska26
@natas4
@maahuliena
@pippi84
@mnamko
@buburka
dakujem, Daniel sa este dnes neozval, takze mu napisem spravu so vsetkymi vasimi zelaniami. tiez si zelam, nech su rychlo ok 😔
@warholette aj ja prajem Timejke a jej detickam vela zdravicka a sil, budem sa za nich modlit 😵
@warholette aj my prajeme vela vela sil a nech su coskoro vsetci spolu
Ahojte, tak sa k vám pridávam aj ja, termín mám na Veľkú noc 🙂 Síce patrím k -nástkam ale snáď ma tu privítate 🙂
@agathokleous
@linea22
@leanela
@katuska26
@natas4
@maahuliena
@pippi84
@mnamko
@buburka
@brumca
@augustovka
novinky o Timejke, vraj ju na konci buduceho tyzdna preberu z umeleho spanku. z nejakej zlozky lieku na udrzanie tehotenstva dostala sepsu, ale je vraj mimo ohrozenia zivota, kedze babatka su uz na svete a lekari prisli na to, co sa stalo. dnes ich prisiel pokrstit knaz a vraj su strasne malicke a pokryte hadickami, ale dari sa im dobre. dufam, ze budu pekne rast, Daniel pisal, ze by ich mali podla vsetkeho prepustit az o niekolko mesiacov.
@warholette pripajam sa k modlidbam ☹ nech sa drzia vsedci 3 a prajem im vela sil a chut do zivota 😵
@warholette to je dobre pomalicky ale iste ku zdraviu, drzim palce aby boli co najskor doma aj ked ich cakaju velmi tazke chvile
Ahojte všetky aprílovky 🙂 ja som síce na rozhraní, ale ako sledujem všetky príspevky, pri dobrom priebehu určite TP padne na apríl, takže hádam sa k Vám môžem pridať 😵
@warholette aj ja drzim Timejke aj drobcom silno prsty, aby malinky co najskor pribrali a mohla si ich vziat z nemocnice domov. Dufam, ze to bude v aprili kedy by sa mali narodit a aj skor.
ahojte kocky. trosku sme sa v nasej teme zahrali na detektiva, lebo kedysi sa timejkaa snazila k nam dostat a davala nam take rozne informacie, ze nam hned bolo jasne, ze su to bludy a vymysly. ked sme sa teraz docitali o jej "tragickom" osude, tak nam nedalo a kontaktovali sme admina. od admina sme zistili toto - "Uzivatelka "timejkaa" sa nikdy neprihlasovala z UK. Naposledy bola prihlasena v decembri, potom sa uz prestala prihlasovat a vytvorila si iny nick, z ktoreho sa denne prihlasuje. "
pisem to sem preto, lebo viem, ze ste tehotne a fakt nepotrebujete stresy z predcasnych porodov. moze sa hanbit dotycna!!

@zuzin78 Ahoj, uz ano, som v sukromnej skupine, ale mne takemu technickemu antitalentu to trvalo, kym som to nasla co a ako 🙂