icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

miamia27
5. jan 2011

@zuzin78 Ahoj, uz ano, som v sukromnej skupine, ale mne takemu technickemu antitalentu to trvalo, kym som to nasla co a ako 🙂

verenis
6. jan 2011

ahojte nemate niektora z vas skusenost z porodom v dunajskej strede prestahoval sa mi tam totiž porodnik a nemam z toho dob,pocit rada by som sa o tej nemocnici niečo dozvedela priamo od mamičiek ☹

nana85
7. jan 2011

ahojte,vy ste vsetky uz v sukromnej? ☹

katuska26
8. jan 2011

@nana85 však poď medzi nás 🙂

nana85
8. jan 2011

@katuska26 ahoj,uz som od vcera,dlho som tu nebola a az vcera som si vsimla ze je sukromna 🙂

katuska26
8. jan 2011

@nana85 tak som rada 🙂 😉

warholette
9. jan 2011

ahojte baby, mam pre vas info o Timejke. mam ju pridanu na FB a prave mi pisal jej manzel Daniel, ze dvojicky su uz na svete daniel brian (990g 30cm) a timea ester (965g same lenght) a Timea je v umelom spanku kvoli zdravotnym problemom. vraj bola dlhsie v nemocnici a zrejme este asi dlho bude. babatka sa vraj maju fajn vzhladom na to, ze su velmi malicke. Daniel nas tiez prosi o modlitby, takze myslite na nich, nech sa maju vsetci traja lepsie.

agathokleous
9. jan 2011

@warholette Drzime jej velmi velmi palce !!! aby boli vsetci traja v poriadku!!!

linea22
9. jan 2011

@warholette ach bože ☹ modlím sa,aby boli všetci traja vporiadku...bábiky malinké ☹ Myslím na nich.

leanela
9. jan 2011

tiez sa pripajam a drzim im palce ☹

katuska26
9. jan 2011

@warholette jáj bože chudiatko, budem sa za ňu modliť, aby sa prebrala a mohla byť so svojimi drobcami a manželom 😢

natas4
9. jan 2011

@warholette velmi im drzme palce a myslime na nich !!!!!!!! ☹ ☹ ☹

maahuliena
9. jan 2011

😔 pridavam modlidbu... nech všetko dobre dopadne, aj s timejkou aj s jej detičkami.... 😔 ☹

pippi84
9. jan 2011

@warholette drzime jej palceeeee!!!!!!!!! ach jaaaj, nech sa da vsetko do poriadku!!!

mnamko
9. jan 2011

Ahojky,tak to je smutné ale majú peknú váhu,nato že sa tak skoro narodili,no Timejka to zvládne držíme palce,

buburka
9. jan 2011

@warholette drzime palce!!!!!!! nech je k nim cas milostivy a dopomoze im ku zdravicku. 😔

warholette
9. jan 2011

@agathokleous
@linea22
@leanela
@katuska26
@natas4
@maahuliena
@pippi84
@mnamko
@buburka
dakujem, Daniel sa este dnes neozval, takze mu napisem spravu so vsetkymi vasimi zelaniami. tiez si zelam, nech su rychlo ok 😔

brumca
9. jan 2011

@warholette aj ja prajem Timejke a jej detickam vela zdravicka a sil, budem sa za nich modlit 😵

augustovka
9. jan 2011

@warholette aj my prajeme vela vela sil a nech su coskoro vsetci spolu

artemis29
9. jan 2011

Ahojte, tak sa k vám pridávam aj ja, termín mám na Veľkú noc 🙂 Síce patrím k -nástkam ale snáď ma tu privítate 🙂

linea22
9. jan 2011

@artemis29 jasné Vitaj 🙂

warholette
9. jan 2011

@agathokleous
@linea22
@leanela
@katuska26
@natas4
@maahuliena
@pippi84
@mnamko
@buburka
@brumca
@augustovka
novinky o Timejke, vraj ju na konci buduceho tyzdna preberu z umeleho spanku. z nejakej zlozky lieku na udrzanie tehotenstva dostala sepsu, ale je vraj mimo ohrozenia zivota, kedze babatka su uz na svete a lekari prisli na to, co sa stalo. dnes ich prisiel pokrstit knaz a vraj su strasne malicke a pokryte hadickami, ale dari sa im dobre. dufam, ze budu pekne rast, Daniel pisal, ze by ich mali podla vsetkeho prepustit az o niekolko mesiacov.

mirka7582
10. jan 2011

@warholette pripajam sa k modlidbam ☹ nech sa drzia vsedci 3 a prajem im vela sil a chut do zivota 😵

leanela
10. jan 2011

@warholette to je dobre pomalicky ale iste ku zdraviu, drzim palce aby boli co najskor doma aj ked ich cakaju velmi tazke chvile

myiska1
10. jan 2011

Ahojte všetky aprílovky 🙂 ja som síce na rozhraní, ale ako sledujem všetky príspevky, pri dobrom priebehu určite TP padne na apríl, takže hádam sa k Vám môžem pridať 😵

nunusimi
10. jan 2011

@warholette aj ja drzim Timejke aj drobcom silno prsty, aby malinky co najskor pribrali a mohla si ich vziat z nemocnice domov. Dufam, ze to bude v aprili kedy by sa mali narodit a aj skor.

katkic
10. jan 2011

ahojte kocky. trosku sme sa v nasej teme zahrali na detektiva, lebo kedysi sa timejkaa snazila k nam dostat a davala nam take rozne informacie, ze nam hned bolo jasne, ze su to bludy a vymysly. ked sme sa teraz docitali o jej "tragickom" osude, tak nam nedalo a kontaktovali sme admina. od admina sme zistili toto - "Uzivatelka "timejkaa" sa nikdy neprihlasovala z UK. Naposledy bola prihlasena v decembri, potom sa uz prestala prihlasovat a vytvorila si iny nick, z ktoreho sa denne prihlasuje. "

pisem to sem preto, lebo viem, ze ste tehotne a fakt nepotrebujete stresy z predcasnych porodov. moze sa hanbit dotycna!!

pippi84
10. jan 2011

@katkic takze dalsi podvod???? toto uz nie je normalne!!!

katkic
10. jan 2011

@pippi84 no ak vam tvrdila, ze zije v UK tak to vyzera, ze to podvod bude, lebo ako vidis, admini tvrdia, ze sa prihlasovala zo Slovenska. tiez nerozumiem, co z toho dotycna mala. a ten zabity cas....no comment.

katuska26
10. jan 2011

@katkic odpadnem, inak v prvom momente ma to aj napadlo 😅 ale však nebudem každý predčasný pôrod hádzať do jedného vreca, no ale toto 😠 že ich to bavííííí 🙄 tie baby, aby sa im to raz nestalo naozaj....keď si z takýchto vecí robia žarty a bavia sa na druhých 😖