Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
inak kazdej prajem pekny den
@blcha 😀 u nas presne ten isty dovod na druhe baby 🙂 syn hrooooozne chce mat surodenca...a to naraz dvoch brata aj sestru....a tiez to vsade hned vytaral, v skolke a tak a vsetkym hovori, ze on bude mat brata jakuba a sestru lucku naraz, lebo maminke vysli dve ciarky, co je dokaz o dvoch babatkach 😀 😀 je pravda, ze mame v rodine dvojcata...moj otec ma surodencov dvojicky...ale to si moc neviem predstavit, ze hned skocit z jedinacika na tri deticky 🙂 😎 ... uz im aj vyclenil v izbe hracky , za ktore si on samozrejme ale musi kupit nove 🙂 🙂 🙂
@heveri35 tak ja dva dni take len o nicom..ale vcera to bolo podla mna o dost silnejsie, normalne na slipovu vlozku cez den....ale ako som si uz dala 2x tie tbl duphaston plus ascorutin, tak zatial len take slabulililinke....
...ale doktor ma vcera ukludnoval,ze to je normalne...ze to ma 70% tehotnych 😨
@nez dakujem velmi pekne za radu, vyskusam, rozhodla som sa, ze nebudem potierat ziadnou chemiou. urobim si odvar z repiku a budem prikladat, dam si kazdy den jeden B komplex a pripadne skusim tu hojivu masticku z oriflameu, mam ju uz dost dlho, ale este som ju neotvorila. A uvidime. Ale ten tea tree olej moze byt naozaj fajn, uz sa v mojom okoli velmi osvedcil, skusim aj ten. Citala som vselico, ze aj usny maz zabera... vsetko je mozne 😀 Ale vraj neni dobre mat pasovy opar, pripadne ak sa opar prvy krat objavi v tehotenstve moze to byt nebezpece, nastastie to nie je moj pripad. klop, klop, klop.
@blcha ale zas taky velky rozdiel to nebude, ja mam s mojim surodencom o hodne vacsi a to uz problem bol, lebo som sa s nich chela vsade trepat a on to neznasal 😀
@nez aj ja som spinila cez vikend ale sobotu som zacala a v nedlu skoncila od vtedy chvalabohu nic ties to bolo slabulinke 🙂 moj gyndos povedal ked to nieje cista krvcika tak je to v poriadku 🙂 ja zajtra pre istotu idem na sono a na krvicku este hcg v piatok som bola na sone a bolo vsetko v poriadku 🙂
caute kocky..ak dovolite, pridam sa k Vam 🙂
@diwa vitaj 🙂 tesime sa!
blackberry dakujem velmi pekne..tiez sa tesim..potichucky 🙂
@diwa gratulaciaaa 😵
@maahuliena - ano ano to uz budem v 12tt.. 😅 😅 😅 no co uz ked si moja doktorka zobrala mesiac volna... takze mi ine neostava... ved hadam to nebude vadit.. a som kludna kedze som vcera bola na sone.. 😉 🙂
Diwa - vitaj 😉 🙂
dakujem kocky 🙂
@nellie_ no tak určite to vadiť nebude.. kedže tehu maž už potvrdené a vlastne ty by si mala mať aj spravu s kliniky, kde ti robili sono.. tak hadam by si mala dôjsť ráno(toho 7.9) aj na odbery 😕 či to nevieš?
Inak my sme podla sona trochu menší o cca 4dni.. lebo ved sme po KEte a ako písala Mirka trošku inak sa to počíta 😉
@diwa a ako sa cítiš? 🙂
mne je dnes fakt zle... dosť čo ma stale napína... žaludok štrajkuje teda poriadne... 😒 no čo... kamoška mi poslala lizatka proti nevoľnosti.. asi ich idem vyskušať 😅
@maahuliena tak už prišli nevolnosti? 😝
@maahuliena - hej hej idem aj na odbery takze ma objednali rano o 9,00 a mam doniest aj moč so sebou...
Takze ti dorazili nevolnosti??? 😅 😅 😅 ach jaj.. mne je zatial iba sem tam ale tak mierne nic hrozne... len zuby stale nemozem umyvat co ma nenormalne napina...ale inak pohoda... 🙂
@jerryjanka nooo, už trvaju veru dobry tyžden 😅 ďakujem za lizatka 😀 dufam, že ma ešte aj z nich nenapne 😅
@maahuliena neboj viac ako 5 mesiacov to nebude trvať 😀
@nellie_ vždy ked si umyvam zuby si spomenie na teba 😅 ale to hadam nie je nič strašné...
.. ja idem na 10hod., kedže odbery už mame za sebou, tak už len musím doniesť moč... a ešte Krvnu skupinu (kedže tu mi nebrali, nakoľko ked som mala isť na OPU tak tam bolu nutné dať vyšetriť aj skupinu...) tak jej donesiem len papier z labaku, resp. od obvodačky.
@jerryjanka tak už je teda Janka lepšie? 😉 😅 no si ma potešila 😀
@maahuliena - no tie zuby.. je to nechutne.. len vlozim kefku do ust a hned ma napina, ale nejak som si na to zvykla a vydrzim to.. pocas asi minutoveho umyvania (viac nezvladam) ma napne tak 10-15x.. ale uz som si na to fakt zvykla a som zvedava kedy to prestane 😀 😀
No som zvedava ci lizatka zaberu.. potom daj vediet... 😉 🙂
@maahuliena - a este som chcela.. kedze sme tak skoro narovnako tehotne.. 😉 - uz ti aj rastie brusko?? lebo mne teda uz ho vidno dost a nezapnem 2 gate uz... 😅 😅 mne to nejak skoro pride.. ale to je asi tym ze som inak moc stihla a nikdy som ziadne brucho nemala tak teraz som taka nafuknuta riadne... 😀 😀
@maahuliena ako sa citim? ani sa nepytaj.. vkuse ma boli hlava, unavena som,no spat neviem skoro celu noc..a dnes som prvy krat zvracala..juch 😒
@nellie_ ale ano rastie... tak trošku.. no ja som nikdy nebola tak štihla.. a hlavne po tých všetkých hormonoch som skončila na váhe 69kg 😒 😒 ale ani ja nezapnem normálne gate... vlastne od začiatku, ked idem k lekárovi a je chladnejšie resp. prší mám už tehu gate (daju sa nosiť aj pre netehu) fakt su super, ale ked je teplo ešte stale si vystačím s bedrovými...u mna to vidno hlavne ked sa fajne najem 😅 ale pride mi to skoro.. že ved som len v 9tt.. hm 😅
@diwa tak sme na tom rovnako... len s tým grckanim už tyžden ale len rano.. ale od včera sa to vlečie celý deň.. a aj dnes.. 😒
@nellie_ foto bruška dam zachvilku do albumu.. ale len na chvilku 😀
baby a tie lizatka sa ako volaju ? 🙂 nejake so zazvorom, ci ? ...mne zatial zle neni, ale predpriprava 🙂
@nez no ja ich mam od jerryjanky, vola sa to že GraviPOP.. obsahuje zazvor, vitm C a vapnik ešte 😉
inak aj mna uz tlacia gate, nechapem, lebo pri matovi som pomaly do 5 mesiaca fpoho nosila bedrace....ale teda tiez zacinam s vyssou vychodiskovou vahou ako naposledy 😒 tak dufam nepriberem opat 24kil 🙂 a to posledne dve som pribrala v porodnici, kde som cakala ze ci to uz pride, alebo co...z nemocnicnej stravy 😀
@maahuliena - s tym bruskom to teda mame rovnake potom.. 😉 ale tak nevadi, aspon vieme ze babo sa ma dobre 😀 😀 😀 no hod som zvedava na to brusko 😉

@nez ahoj,mozem sa ta spytam ake silne si mala to spinenie??totiz aj ja som troska zacala,aj ked si myslim,ze je to strasne slabucke.dakujem