icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

c.o.l.a
27. aug 2010

@nellie ja síce bývam so svokrou, ale tá mi s malou dokopy vôbec nepomáha, ani ju nehne ☹, takže aj som na malú v podstate sama, muž je buď v práci alebo si robí svoje veci vonku. Ale ja to zvládnem 😎 , inak by som si na druhé netrúfla.

c.o.l.a
27. aug 2010

sa mi zdá, že ma začínajú chytať nálady, buď som nervózna alebo smutná

maahuliena
27. aug 2010

@c.o.l.a bude treba najsť len nejaký system... myslím, že každej jednej bude zo začiatku "padať domácnosť 😅
Predsa len už bude mať cez 2,5 roka.. a už bude väčšia..tak si myslím, že Ti už bude aj pomáhať 😵 😵

Moja segra ma medzi malými 4,5 ročný roziel... ale ten starší je taky chuťas.. ešte aj sestra hovorí aký je to veľký pomocník(a to mala riadne bobky ako to bude)...ked idu autom tak vždy hlasi čo robí malý 😀 😀 Mami, Marekovi vypadol cumeľ 😀 , Mami, Mareček už spinká 😀 a pod... takže možno bude aj človek prevapení ako to bude zvladať... ale aj surodenci vedia rodičom veľa pomocť 😵 😵
@nellie_ no už aby bol september 😅 😅

maahuliena
27. aug 2010

no aj ja som nervozna a nadalová 😅 😅 a hlavne na manžela 😒 ked mi začne poctivo "píli drevo" v noci... tak je to fakt super pre môj spanok.. ide ma poraziť 🙄 a akonáhle odíde do práce (o 6tej ráno-- tak som do 10tej mrtva 😅 😀 )

c.o.l.a
27. aug 2010

Moja Linda je veľmi starostlivá k deťom, podáva im fľašky s čajom, menším dudle a pod., tak i myslím, že mi bude pomáhať. No uvidíme, ako bude žiarliť.

c.o.l.a
27. aug 2010

@maahuliena ja mám tiež najviac nervy na manžela, musím mu ale pripomenúť, že je to mojím stavom 😀

nellie_
27. aug 2010

no o tych naladach mi ani nehovorte.. 😀 😀 😀 ale teraz to je troska lepsie ale este pred takymi 2 tyzdnami sodoma gomora.. malinky podnet a ja som vypenila do nepričetnosti a vsetko mi vadilo...drahy mi povedal ze sa vystahuje do pivnice 😀 😀

@maahuliena - veru nech uz je september... 😉 🙂

@c.o.l.a - my sme si tiez mysleli ze synovec bude strasne ziarlit lebo bol dost rozmaznany ale vôbec nie a vsetci sme boli prekvapeni ako ho krasne prijal od sameho zaciatku a len ho mojkal a pusinkoval.. 😵 😵 aj teraz hned vyzveda ked si ho beriem kocikovat ze kde s nim idem a preco 😀 😀

nellie_
27. aug 2010

No myslim ze tieto nase "nalady" nechavame najviac vychutnat nasim drahym polovičkam 😀 😀 😀
ale mala som dni, kedy som sa nedokazala pretvarovat ani tu vo firme a proste som nemala chut sa s nikym bavit, co bolo asi nove - lebo ja som vzdy vyskerena a ukecana.. 😅 😅 nuz, ale hormony su svine 😀 😀 😀

maahuliena
27. aug 2010

myslím, že všetky máme doma veselo 😀 😅 ale fakt, hormony neovplyvníš 😅 😅

c.o.l.a
27. aug 2010

baby, ešteže sa máme na čo vyhovoriť 😀 😀 😀

c.o.l.a
27. aug 2010

@nellie malá mi už teraz hladká a pusinkuje bruško, rada sa hrá aj s bábikou, tak si myslím, že sa na súrodenca bude tešiť

smajka
27. aug 2010

ahojte.
c.o.l.a. - mam presne tie iste pocity. maly mi neda doma moc oddychu a uz myslim na to ako to bude s dvomi. prvy rocik s malym bol dost zlozity, a tak si neviem predstavit dve ☹ . ale asi nebudeme mat na vyber, ak to pojde nejak samo 😉

maahuliena
27. aug 2010

@c.o.l.a to musí byť krasnee 😵 😵
@smajka myslím, že to su tie prvotné pocity.. ale časom sa to zmení... určite k lepšiemu...a aj tebe bude Sam bozkavať bruško a tešiť sa na surodenca 😵 😵 😵

smajka
27. aug 2010

maahuliena - moje male chudatko este nevie co ho caka 😀 , teraz sa vsetko toci okolo neho, sa trosku spamata, ked sa bude musiet delit.. 🙂 este sme mu nic nepovedali, lebo nikto okrem manzelika nevie a maly by to kazdemu vykecal. 🙂

helenka2
27. aug 2010

ahojte baby...v ktorom tyzdni vam dr. uz videl srdiecko? ja idem v utorok a to budem 6+2 mohol by to uz vidiet? a inak trapi este niektoru spinenie? ja ho mam ale len malicko raz za cas tak neviem co si mam o tom mysliet 😒 pri malej to bolo vsetko v poriadku...

prsky
27. aug 2010

@helenka2 skor nie ako ano, najskor srdiecko vidiet okolo 8tt. ak spinenie nie je cerstva krv, nemusis sa velmi obavat.

nadenkaaa
27. aug 2010

ahoj @helenka2 ja som dnes 6+3 a uz sme mali srdiecko 😵 😵 😵 takze uz budes mat srdiecko pokial bude babetko zodpovedat tyzdnom.A predvcerom som aj ja mala spinenie -respektive taky naruzovely vytok -nebola tam cerstva krv tak som to dnes dr povedala on povedal ze to este moze byt normalne-ze to moze byt lepsie uhniezdovania v stene maternice ale dal mi pre istotu duphaston tbl

prsky
27. aug 2010

@helenka2 pisem chobotiny, nemam tu numericku klavesnicu...srdiecko moze byt vidiet v 6tt, pocut ho este nie je, ale najspolahlivejsie je ist okolo 8tt na prvy uvz, to uz tam srdco bude urcite 🙂

danka86
27. aug 2010

Ahojte, tak aj ja sa pridavam do diskusie.. Pravdepodobne aj ja som tehu.. Dva testy pozitivne, 11.den meska menzes 🙂 Ale moj doki ma dovolenku, tak sa neponahalam a pockam kedy pride. Podla menzesu by som mala byt 6+0 😀 Tak dufam, ze sa k vam naozaj pridam.. Pekny vecer

c.o.l.a
27. aug 2010

@danka86 jasné, vitaj medzi nami 🙂

c.o.l.a
27. aug 2010

@smajka ja dúfam, že to tá naša nevykecá 😒

brumca
27. aug 2010

ahojte zienky 🙂 tak ja som dnes bola na druhej kontrole, babatko pekne narastlo, uz ma 1,2cm, sedia mi aj tyzdne, som 8tt...na prvej kontrole v 6tt malo babo 3mm...len ma trapi, ze mam cystu na pravej strane...nasiel mi ju ked mi potvrdzoval tehotenstvo, mala 5,5cm a teraz ma 6cm...cize som z toho dost vyplasena...povedal, ze to mavaju tehulky, ze sa mam velmi setrit a budu ju sledovat...brala som pred otehu Clostilbegyt, tak to moze byt aj z toho, prestudovala som si to tu na MK. Tesim sa ale z toho, ze babatko narastlo a aj som videla krasne bit srdiecko 😵 na kontrolu mam prist o tri tyzdne.

poliacik
28. aug 2010

@danka86 vitam ta Danka, ja som tu sice zaregistrovaná tiez velmi krátko, ale som rada, že sa môžeme spoločne tešiť na vytúžení apríl, babenky aj vy, ktoré ste v mojom tyzdni ste take nafuknuté a vykúka vam bruško 🙂
- velmi sa z toho tesim, aspon sa mam na co vyhovoriť, ked iba papam a priberám 😅

poliacik
28. aug 2010

@nellie_ mas milu polovicku, moj naopak posiela do pivnice mna

petasllov
autor
28. aug 2010

ahojte baby
vy ste tu toho popísali 😨 ja sem nestíham vôbec chodiť, začala som chodiť do roboty od stredy a dáva mi to teda riadne zabrať. domov prídem unavená, tam ma dorazí ešte tá moja malá jašterička a večer zaspávam skôr než ona 😲
asi pred týždňom mi začali aj nevoľnosti, ale nie ranné, ale podvečerné a hlavne keď si ľahnem, tak sa cítim ako po vypití niekoľkých drinkov, napína ma a napína, ale predýchavam. strašne nepríjemné 😖
aj vy sa tak ešte cítite, či už vám to prechádza?

nonika
28. aug 2010

@petasllov no ja som natom podobne ako ty.....cely den je vsetko ok, ale podvecer mi je zle....ale je to kombinovane s hladom 🙂 taky cas by som velmi rychlo chcela zaspat a vstat az rano 😀

maahuliena
28. aug 2010

@brumca ta cysta ta nemusí až tak trápiť, ja som ju mala tiež. Mala 5x6cm.. bola som vtedy v 7tt... ale to ma tam teda aj dosť tlačilo... a za tyžden sa zmenšila na 4,2x4cm.. to znamená, že sa vstrebava a je to cysta to žltého telieska (corpus luteum) Vraj sa vstrebe tak do 12tt 😉 Tak si myslím, že to máš aj ty... aj ked to môže byť aj z clostilu ( ale to by si musela mať viacej ako jeden folikul 😉

brumca
28. aug 2010

@maahuliena ahoj moja 🙂 som rada, ze si ma povzbudila 😵 no ked mne sa zatial nezmensila, praveze o nieco narastla, ale aj babatko...dufam, ze ked pojdem na kontrolu o tri tyzdne, tak uz bude mensia...zase si hovorim, ze keby je to take zle, tak by mi nekazal prist o tri tyzdne, nie? 🙂

smajka
28. aug 2010

ahojte, ja som bola vcera 1x u doktorky. tu v uk sa ziadne sona nerobia ( ako som uz pisala) - az v 3. mes. tak mi len povedala ako sa stravovat a vstupnu prehliadku a registraciu s nemocnicou mam az 27. sept. vtedy budem mat aj prvy krvny test. ked vas tak vzdy citam - tu sa to berie pekne na lahku vahu. ale co, zvladli sme s prvym, nejako bude.. 😉
vitam novu tehulku. 🙂

maahuliena
28. aug 2010

@danka86 jasné, pridaj sa 😵 😵
@petasllov aj u mna je to od 8tt horšie... ale dá sa to nejak zvladnuť... bojujem zo všetkým.. ale najviac sladké vôbec nemusím a ranajky idu tiež veľmi veľmi ťažko.. a navečer už s hladom zjem aj to čo by som nemusela... a tie kombinacie 😅