Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
@brumca tie su fajn, len sa nesmu pouzivat dlhodobo, lebo mozu vzniknut zavislost (pisu to aj v pribalovom letaku) a este pri zapche treba vela pit. inak ked to mate pravidelne aj ked nie ste tehu, bolo by vhodne upravit jedalnicek (ale to uz moc netusim, akym smerom - hlavne vela vlakniny treba tusim jest).
a glycerinove cipky pribalte aj do porodky - pri nastrihu, ale aj po CS pomahaju v tom zmysle, ze vyprazdnovanie az tak neboli 😉
Čaute kočky, nechce sa mi veriť, že už je tu 52 strán.. ja neviem tehotensky počítať a myslela som si, že som máj 2011 🙂
ahojte, my sme mali dnes statny sviatok, tak sme mali pekny dnik aj s manzelikom 🙂
mirka - sestra mala podobny problem. jedla za hrst susenych marhul rano - na lacno. vraj jej to vzdy pomohlo. alebo tie slivky su podla mna fajn. zapi ich vlaznou vodou a mozno az pobezis 😉
dakujem vam babulky 🙂
v tom C&A čo ešte majú pre tehotné? Mne sa tých 40,- zdá OK, lebo v minulosti som nikdy nemohla zohnať za menej, to skôr za viac. Aspoň tu v BA.
Ahojte... 🙂 🙂
@seba1 - v C& A maju aj elegantne tehu nohavice aj teplaky, tuniky, tricka.. nie moc siroky vyber ale aspon daco - teda v TN, neviem ako v predajniach co su v BA... 😉 ale vcera som to super vystihla, boli po tovare a prave vykladali nohavice, takze mali komplet vsetky velkosti.. 🙂 🙂
a uz ich mam aj dnes oblecene - to je super pocit ked nic netlaci pri sedeni .. 😉 🙂 😵 😵
@seba1 - ved teraz ked ti nastupia chlapci do skoly, tak potom sa ti uz hadam bude dat vybehnut niekam na nakupy.. 😉
ja nastastie nosim tricka take predlzene a v pohode do nich vmestim brusko, ja som len s tymi nohavicami mala problem.. 🙂 a este si budem musiet zimnu bundu kupit, kedze tu co mam je uplne obtiahnuta a v novembri tam uz isto brusko nevmestim a kabat mam tiez dost obtiahnuty... tak nejak bundu XXL budem musiet splasit 😀 😀
Caute babule, tak ja este nemam starosti ohladne tehu oblecenia kedze mam problem cez den volaco do seba dostat 😝 😝 😔 a skor chudnem ako priberam 😕 ako sa mate?
inak co sa tka toho zimneho kabatu alebo bundy a este aj jesenneho nejakeho prechodneho to bude asi problem kedze mam vsetko skor take vypasovane 😅 takze budem musiet nieco kupit do coho zmestim brusko 😀
ja mám na jeseň tiež všetko obtiahnuté a do pása, ale hádam to nejako vydržím a na zimu mám jednu dlhú bundu, ktorá mi vždy bola veľká, ani som ju moc nenosila, tak túto zimu ju asi zoderiem 😀
aaahojte 🙂
@nadenkaaa moja kamarátka (teraz je v 20tt) schudla už asi 9kg 😕 ) ale ona chudatko stale vracala 😒 😒 ale ty s tým asi nemáš problém, že?
to bude sranda s tým oblečení v zime 😅 😅 a hlavne z bundami 😒
@maahuliena no nevraciam ale cely den mi je tak zle ze mam problem do seba volaco dat 😝 😝 lebo stale masm pocit ze uz uz budem vracat 😝 😝 schudla som zatial 2 kg 😅
mne este ostala zimna bunda, teda kabat z predosleho tehotka 🙂 snad nebudem tucnejsia...
na nohavice sa chystam tiez do CA niekedy koncom mesiaca, zatial vojdem do nohavic, ja som skor typ, ze mam siroke boky takze pas mi vzy lietal pripnuty opaskom a teraz ho aspon vyplnim 😵
@nadenkaaa tak mne je presne tak isto ako ty ked a tiez som schudla 2kg mna ale nenapina len mi proste nechuti jest ale uz viem ze ked si rano nieco dam aj ked nasilu tak je to potom v pohode takze posledne dni to robim tak ze si dam kazde dve hodinky malu porciu niecoho alebo aspon ovocie a potom mi nic nieje vikend som to tak robila a bolo super no a dnes som zabudla ranajkovat a zasa mam zaludok ako kamen dala som si aspon babnan 😉
Čaute baby... Mńa to trošku prechádza, ale to asi preto, že som začala piť baby čaj 🙂 Ale aj preto, že stále niečo zobem, až je to v práci podozrivé, že si dávam ovocie, ruské vajce, potom slivky, stále čosi🙂))))) Inak ma napína pri niektorých vôňach... napr. nad otvorenou chladničkou 🙂))
@nadenkaaa to su dobre povery - asi ako ked mas spicate brucho, tak sa narodi chlapec a gulate tak dievca a naopak 😀 neboj, 2-3tt a bude po nevolnosti, chvilu bude ok a potom pridu dalsie "lahodky" ako opuchnute nohy alebo palenie zahy 😉
mne je uz teraz vyse tyzdna dobre, tak som fakt zvedava, ktory tyzden mi v sobotu dokina povie. a prijala by som schudnutie, ja som asi uz dost pribrala (ako na potvoru mi odisla baterka na vahe, takze neviem, kolko speku som si uz vyzrala 😅 pri Lale som pribrala 22kg, ale zas do pol roka som bola chudsia ako pred tehu)
ri prvom tehu som neschudla nic a to my byvalo viac zle ale asi preto ze som musela chodit do roboty tam som aj parkrat letela na zachod ze budem vracat ale nikdy nic a teraz je mi omoc lepsie ako vtedy vobec ma nenapina a to ze je mi zle nieje az take hrozne da sa to v pohode vydrzat 😉 no a jasne ze to dozenieme to priberanie ja budem zasa ako slonica 😀
@prsky ja mam na bruchu trocha sadielka takze mne sa nezda ze by mi este neako vyskocilo aale vecer ho mam uz vacsie ale do rana sa zasa da do normalu ale pocitam ze zachvilku mi uz vykukne 😉
ja som pri prvaom tehu pribrala 18 ale dlho na mne nebolo nic vidiet teraz to bude vidiet asi skoro 😉

@mirka7582 probiotika (nutrolin B), slivky (aj susene), slivkova stava a v najhorsom glycerinove cipky - to su osvedcene recepty 😉