icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

prsky
31. aug 2010

@veronnie ja idem prvykrat 4.9. a TP podla mna bude okolo 1.4. alebo okolo 10.4. 😉 som hrozne zvedava
@diwa velka gratulacia 🙂

@bellugia pri druhom, tretom tehu to ide rychlejsie. pri prvej som bola v 6m este v pohode, ani nebolo na svadbe moc brusino vidiet, do 5m som v pohode nosila rifle (zapnute gumickou). teraz uz rifle nezapnem a brusko si na mne vsimla aj mama, takze prelud to nebude 😉

blcha
31. aug 2010

jasne ze s tym bruskom je to individualne iekto uz ma niekto nie ja zatial nie a v pohode obleciem vsetky nohavice co mam ale tiez si myslim ze zachvilku uz ho bude vidiet urcite to bude skor ako pri prvam tehu lebo uz citim ze to mam citlivejsie aj ked sa v pohode napracem do nohavic niektore mi zacinaju vadit musim mat volne aby bolo vsetko ok 😉
ja este ani neviem kedy pojdem k doktorovi lebo zacinaju po dovolenke 6 tak si budem volat a objednam sa nechce sa mi tam hned podelok cakat cele doobedie kym ma zoberie a myslim ze ked uz tam budem tak mi zoberie aj krv sono i bude robit urcite tak mozno pojdem odtial uz aj s foteckou 😉

helenka2
31. aug 2010

ahojte baby tak akurat som prisla od lekara malinke ma 5 mm a uz aj srdiecko som krasne videla ako bije 🙂 jedine z coho som hrozne nestastna je, ze mam blizko plodu velku zrazeninu z ktorej som zacala dneska krvacat tak sa strasne bojim ako to vsetko dopadne ☹ dostala som tabletky mam nariadeny kludovy rezim a za tyzden na kontrolu...

maahuliena
31. aug 2010

@barusska
@diwa jeej kočky, krasne 😵 gratulujem 🙂 😉

maahuliena
31. aug 2010

@helenka2 určite za týžden bude hematom menší, len sa veľa veĽA šETRI!!

luchar
31. aug 2010

ja som dnes strasne slaba, mam nastastie dovolenku, tak som ju vyuzila ako inak upratovanim 🙂 , ale ledva som dokoncila, skoro som odpadla od vysilenia. Sa cudujem, ze taka mala fazulka berie tolko energie z tela. Tak aspon ze oddychujem a este k tomu je take blbe aj pocko, aspon ma netrha ist von a pekne sa tu hrosim v posteli 😉

pippi84
31. aug 2010

Ahojte, tak už aj ja konečne patrím medzi tehulky 🙂

nunusimi
31. aug 2010

ja som bola u dr minuly utorok, bola som predtym pred 2t a to bola len dutinka, minuly tyzden uz aj srdiecko 🙂 zobrali kopu krvi a mame aj foto :D
ja sa tiez setrim kvoli mojmu tlaku, uz mam tbl co sa mozu pocas tehotka, ale nejak ked meram ten tlak, furt je rovnaky ako ked som ich nemala, tak neviem kedy zaberu ci nezaberu ci co.... ale citim sa s nimi lepsie, tak asi zaberaju len meriam az podvecer a ked beriem rano tak uz to nedrzi ten tlak.

brumca
31. aug 2010

@helenka2 ahoj 🙂 presne si viem predstavit ako sa bojis, ja mam vedla plodiku 6cm cystu ☹ plodik ma 1,2cm...musim len cakat co bude, dufam, ze sa sama vstrebe 😔

brumca
31. aug 2010

@luchar aj ja som dnes slaba ako much avelmi unavena, ked som prisla z roboty tak som zalahla a spala 😀 a aj teraz lenosim v posteli 😵

c.o.l.a
31. aug 2010

@barusska gratulujem a vitaj medzi nami 🙂

c.o.l.a
31. aug 2010

@helenka2 držím palce, aby bolo všetko v poriadku, hlavne veľa odpočívaj

c.o.l.a
31. aug 2010

@pippi84 @diwa gratulujem!!! 🙂

c.o.l.a
31. aug 2010

@brumca ja som si dnes tiež s malou pospala 😵 No veď aj to počasie je na spanie ☹

nunusimi
31. aug 2010

presne pocasie na spanie rano si pospiiime, netreba do prace vstavat 🙂
inak ja mam dnes cely den piatok 🙂)))

c.o.l.a
31. aug 2010

@nunusimi ja si ráno moc nepospím, lebo malá sa budí medzi 6 - 6.15, niekedy aj pred 6 ☹ ☹ ☹

nunusimi
31. aug 2010

@c.o.l.a och tak to nezavidim, nas spi dlhsie ako my 🙂 prave preto sme sa rozhodli mat uz druhe dietatko, lebo s nim je to uz malina 🙂

helenka2
31. aug 2010

@brumca brumca aj ja krvacas? lebo ja dost ☹

c.o.l.a
31. aug 2010

@nunusimi a to k nej ešte každú noc vstávam, ide jej zub, tak moc dobre nespí, dnes sme ju zobrali k nám do postele, lebo veľmi plakala, a to som sa nevyspala vôbec, lebo sa metala a tlačila na mňa. Ešteže som to cez obed ako-tak dohnala.

nunusimi
31. aug 2010

@c.o.l.a no asponze cez obed este spi a ty vies s nou, Šimi nespi od 2,5 roka poobede a aj predtym sme sa trapili kym zaspal cez obed, ale zas spi krasne v noci, vecer od 8-9 do rana 8 aj viac ked je tak ako dnes 🙂

brumca
31. aug 2010

@helenka2 no ja nastastie nekrvacam 😔 len ma sem tam boli podbrusko na tej strane kde je cysta ☹ drzim ti velmi silno palceky, aby krvacanie co najskor prestalo 😵

c.o.l.a
31. aug 2010

@nunusimi ja dúfam, že jej to poobedňajšie spanie vydrží čo najdlhšie, lebo vedy si dosť porobím, alebo oddychujem. Zvykne spať 2-3,5 hodiny, preto je už 6 vyspatá

lenkalela
31. aug 2010

@heveri35 ahojka ,ja som bola na dovolenke na SK ,dala som si tam spravit sono a uz som videla aj srdiecko a male malo 1,3cm...a ako sa mas ty a co mas nove ?dufam ze mas len dobre spravy

blackberry
31. aug 2010

Ahojko, kocky 🙂 boli sme s manzelom na par dni v prahe, straaasne fajn bolo, super sme si oddychli, akurat sme sa nachodili, ale nedalo mi to, byt v prahe a stale sediet...tak sa teraz trosku setrim, poobede som si musela zdriemnut, lebo som bola ako mechom ovalena. Inac ja citim brusko skor nafuknute, nosim rozopnutu gombicku na rifliach a zatial to staci, dufam, ze to tak vydrzi co najdlhsie 🙂 Konecne ma aj prestalo natahovat, zvykla som si jest casto, ale male porcie a to mi zabera najlepsie. K doktorovi idem 13.9. uz sa neviem dockat!! Snad bude vsetko ok. Pekne vela ste toho popisali 🙂 Krasny vecer, zajtra je volnooooooo 😀

maahuliena
1. sep 2010

dobre ranko 😉

Dnes predpokladám budete všetky oddychovať a mimo MK 😅 😕 No a mm išiel ešte aj dnes do prace, ach.. tak zase do večera sama domka 😒 😒

drobec490
1. sep 2010

ahojte..tak mne je konecne na chvilu fajn ziadne tazkosti ani zle len dokedy..no a dnesne pocasie je hrozne ani von sa mi nechce,aspon trochu pooddychujem..a vy ako?

drobec490
1. sep 2010

@maahuliena-tak sme na tom rovnako aj ja az do vecera sama lebo je v praci,ale navarim a bude oddych..🙂))

maahuliena
1. sep 2010

@drobec490 no ja som myslela, že dnes bude muž doma, ale včera mi oznamil, že musia aj dnes... no čo už...

ja sa dnes chystam robiť palacinky, kedže si drahy rozkazal.. a ako som na ne nemala chuť... tak sa ich už aj neviem dočkať 😅 ale ešte sa mi nechce do toho 😝

drobec490
1. sep 2010

@maahuliena no moj tiez nemal ist ale co uz..ja zase robim zemiakove placky ako si povedal🙂)ale mam este cas tiez sa mi do nich este nechce lebo akurat som bola v obchode no neskutocna kosa u nas a stale prsi.. 😒 a u vas ako?

maahuliena
1. sep 2010

@drobec490 no u nas len fučí a fučí, hnusny vietor... ale neprší 😕 dufam, že sa otepli aspon na víkend 🙂
no mne je tak ťažko zase na žaludok, že neviem kedy sa odhodlám ich začať robiť, aj ked cesto už stoji asi 2hodky 😅