Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
@maahuliena dakujem,uz aby bolo rano,ved sa zajtra ozvem,pekny den zatial 🙂
ahojte. ja akosi nestiham, zase len takto vecer.. este posledne dobalovacky a zajtra hello slovensko ! 🙂 uz aby sme mali let za sebou - nikdy sa na to netesim, ale ked uz budeme u nasich -tak viem ze bude super. 🙂
vitam nove tehulky, to je super kolko bude aprilovcatiek 😀
Ahojte. bohužial už medzi vás nepatrím, portatila som ☹ . Majte sa
@kalman drz sa 😔 toto je strašne... je mi to luto... ☹ ☹ ☹ ☹
tak velmi som verila,ale nebolo srdiecko,missed abort.A ja som sa tak tesila,ze budem mat este babo.Tak aspon vam vsetkym ostatnym zelam krasne betproblemove tehotenstvo,zdrave babetka a drzte sa!
ahojte baby už som sem písala, že mám pozitívny test. V utorok som bola u dokiho a máme srdiečko, kontrola o dva týždne a pre istotu nám dal duphaston. Je mi luto čo som si tu prečitala hlavne kalman a heveri ale nevzdavajte sa. Ja som potratila pred tromi mesiacmi, tak dufam že to už bude ok
@heveri35 😢 😢 to nie je možné ☹ ☹ dokelu, čo sa to deje ☹ ☹ drž sa... 😔 😔 😔
@dankadina tak po troch mesiacoch sa da uz znova otehotniet??tak v podstate v decembri by sme mohli zacat znova skusat.no ,ale to sa este uvidi.
@maahuliena
@seba1
@diwa tak taky je zivot,stale nas skusa.
sem tam nakuknem do vasej temy z apriloviek 2010 ...
@heveri35 o akom veku to hovoris, mas najlepsie roky, tak supky, supky a ked to pojde, tak sa to podari, pekne teraz nasadit vitaminy, nestresovat sa a ten anjelicek ti da pozor, aby uz tehu dopadlo dobre ... 😉
@kalman pre teba to plati tiez, nevesat hlavu, miminko pride a bude o to viac ocakavane a lubkane ... 🙂
@heveri35 ahoj...je mi to luto...priznam sa, u mna to iste...tento utorok ☹ zacala som v pondelok v noci krvacat, nemala som ziadne bolesti, v utorok som sla do nemocnice a teda dg. spontanny mikropotrat ☹ dnes idem ku svojmu gyndosovi na krv, lebo v utorok mi este namerali HCG 409, tak treba sledovat, ci sa znizuje , aby vylucili mimomaternicove tehu....
..ja to ale beriem tak, ze moje telo vedelo, preco to ukoncilo v tomto stadiu...a doktorka v nemocnici mi povedala, ze mam pockat do dalsej menstruacie a mozme sa pustit opat do toho 🙂 tak mozno nakoniec to bude letne dietatko 🙂
vsetkym ostatnym drzim palceky 🙂
všetky mamičky z missediek čo sme v skupinke, sme to tiež zažili a niektoré otehuľkovali fakt po prvej, druhej MS.... viď ja.... a kopec iných.

tak konečne som sa aj ja odhodlala na kuraciu polievočku 😀
@c.o.l.a ďakujem
@helenka2 tiež držím pršteky...