Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
@mnamko no s tým pichaním.. občas to chyti aj mna... ale je to chviľkové, uplne kratkodobe... a to som už v 12tt 😅
a na ten album sa dostaneš tak, že si klikneš na timejku a ona ich ma v albume 😉 stačí kuk 😉
@veronnie našťastie stými nevoľnostami , to nie je nič tragické.. a ide to so mnou len rano či doobeda.. a potom je klud 😉 😉
ahojte, ja dnes zas makam 😒 ja hnacky vobec nemam, prave naopak...takze ako vidime, je to fakt uuuplne individualne... 😵 ja ranne nevolnosti nemam vobec..mam len take, ze ked sa najem, je mi obcas tazko..teda dost casto..najem sa a taka tazoba na brusku...ale vacsinou to prejde dost rychlo...a som stale hladna...bojim sa ze primoc priberem...a to fakt nechcem... buduci tyzden mam kontrolu, poradnu...aj mam strach ci bude vsetko ok..ak ked nemam ziadne komplikacie, bojim sa ci bude vsetko ok...ale snazim sa mysliet pozitivne..baby je uz mam dost velke brucho 😲 😀 je to v pohode?? zaujimalo by ma ake mam mat, mam problem s gatami, budem si musiet ist kupit nejake tehu 😕 ako ste na tom???
@barborkach určite bude drobček v poriadku 🙂 ja nosím tehu gate od 8tt
@barborkach tazoba je hnusna, tu mam aj ja 😖 a urcite bude vsetko v poriadku, tiez som sa strasne bala, ale to je asi normalne 😅 najradsej by som mala doma ultrazvuk a stale by som male pozorovala 😝 😀
brusko v pohode, zatial nerastie a skor som schudla, lebo mi moc nechuti, ale budem musiet kupit nejake zimne tehotenske - mam len letne veci, ked som malu cakala...
aj ja chcem byt v tabulke 🙂 idem napisat timejke
@mnamko ja mavam tiez take zvlastne pichnutia niekedy.Citala som ze Ti nebyva zle...?mne zacalo byt ay tak v 7 tyzdni ale nebolo to take strasne.Ja som bola v 5 tt na sone a mali sme zatial len plodovy vacok,a dalsie sono mam az 22.9 to budem 9 tt.dr povedala ze to staci.Uz sa neviem dockat ked mi povie ze je vsetko v poho a budem vidiet bit srdiecko.....inak som zdravotna sestra a akosi som strasne ustrachana ked pocujem ako je vsetkym zle a ze je to znak zdraveho teho......
@barborkach ahoj ani ja nemam az take strasne nevolnosti...skor fakt zaludok jak na vode....
akurát som dala čučoriedkový koláč do rúry, dúfam, že sa mi vydarí, lebo som mierne poplietla postup 😒 . Ak nie, čo potom dám zajtra hosťom?
@ivanka11 vobec sa nestresuj, ved si tehotna a aj ta neistota je "skodliva" vsetko bude ako ma byt. tym,ze sa niecoho bojis si nepomozes len zbytocne skodis 😉 mne pri prvom nebolo absolutne nic, ani brucho nerastlo a je zdravy a krasny. teraz som asi 2t mala hrozneee vzdy ma napinalo hlava sla puknut, cisto poopicove stavy 😕 kazdy to ma inak a tie kecy, ze ked je zle je babu dobre... no niecim sa tie ktorym je zle utesovat musia 😀
@seba1 ved mas cas este zajtra urobit druhy - relax :D
a tiez by som si dala povedat :D my tu sice mame kolaciky z oslavy ale sladke ja mozem
@seba1 ked sa naaahodou nevydari, kludne si dojdi po kolaciky ku mne, svokra s maminkou ma zasobili, 7 druhov prosim pekne 😀 😀 uz ich nemozem ani citit... 😖
nech uz mam po dalsej kontole a viem naisto ze je vsetko ok..budem spokojnejsia 😅
vsetky vas pozdravujem... 😵
ja mam dnes dost, mala by som sa viac setrit... 😒 potrebujem teplu sprchu a postielkuuuu 😎
a za 2 tyzdne sa stahujem, nech sa deje co xce, aj ked to nebude dokoncene, je mi to fuk 😀 😀 😀
@nonika mala som zapchu a nebola som na wc asi 2 tyzdne a niekto mi odporucil lanove semiacka.A tak som si dala par do ust a rozhryzla.Naozaj nie velmi velke mnozstvo,len ak som ich po troske hryzkala a za pol hodinky som sla na wc.Alebo si daj do jogurtu nejaku 1-2lyzicky nie viac.Alebo si skus zohnat lanovy olej.
@barborkach tak sa možno ohlásim, sa o Teba starajú 🙂 .
@seba1 heh a to ani nevedia ze budu stare matere 😀 😀 😀 staraju sa lebo som 200km od nich, najlepsie dieta je predsa to, co byva najdalej 😀 😀 😀 😀
Ahojte 🙂
@ivanka11 že ti je nevoľno alebo nieje to vôbec neznamená že je to dobrý príznak tehu.... Mojej kamarátke vôbec nebývalo zle a narodil sa jej krásny synček... Takže ja by som radšej bola keby mi nebolo zle.... čo nie je môj prípad ale verím že to čoskoro prejde a budem si tehu užívať... 🙂 tak hlavu hore pozitívne myslenie... 😵
zatial mi to pri kamoskach celkom vyslo..... 😲 🙂
No nech sa baby vyjadria čo už majú detičky ako im bolo v tehu.... a či im to vyšlo pri dievčatkách zle a pri chlapcoch ee 😀
ahojte kočky
prepáčte, chcem vám len všetkým popriať veľa šťastia, mne v štvrtok lekár povedal,
že som v 6.tt prišla o moje male ☹
@poliacik velmi ma to mrzi ☹

@mnamko nuz, ja som mala pichanie len v podbrusku, ked sa male uhniezdovalo a zacinalo rast - v posve nie 😕 to som este nepocula, ale moze to preco nie - kazde tehu je ine. tie hnacky su vraj tiez bezne, treba vydrzat. pri malej som mala zapchu, tak fakt neviem, co je horsie 😅