icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

maahuliena
13. sep 2010

@blackberry tak supeer, že je všetko v poriadkuu 😵

Baby ja tiež kávu teraz nemusím (pred tehu bola aj 3x za den 😅 ) ale teraz mi proste vôbec nechutí... 😉

Inak dnes som taka rozčulená 😠 ja som na PN od polky jula. A tetuška, ktorá má nastarosti PN u nas v robote, domrvila asi všetko, je úplne neschopná 😒 Takže peniaze uvidím až v oktobri... to je super fakt 🙄 Takže posledna vyplata pred Pn bola začiatkom augusta) a teraz bude až v polke oktobra 😒 Také mam nervy... ale nechcem "stresovať babatko" tak som sa snažila čím skôr ukludniť, ale to sa žiaľ nedá, ked je niekto totalne neschopný 😠 😠 Ta ženská zabudla poslať na socialku nejaky vykaz mojej hrubej mzdy.. takže mi nemali s čoho urobiť vymer 🙄 taaak sa tešííííííím 😅 🙄
@nellie_ aj podla mna ak maju byť strie tak sa im nevyhneš, aj ked budeš mastiť o 106, možno sa to trochu zjemní 🙂 To ideš tento štvrtok na NT? A to budeš v kolkom tyždni presne 😕

nellie_
13. sep 2010

@maahuliena - to dobra ťapa ta vasa personalistka... 😒 ale nerozculuj sa, to ti za to nestoji 😉
vo stvrtok budem 12tt+3 a NT sa robi do 13+6 😉 🙂

maahuliena
13. sep 2010

@nellie_ Len ono to sa nedá nerozčuľovať, ked máš hypotéku, a x učtov zaplatiť.... 😒 No ale našťastie... eštze stale je z čoho platiť, lebo inak... a dala som si poistiť uver voči PN .. takže využívam a už tento mesiac ( až do materskej, ked všetko pojde ako má) budu platiť korunky z poistky.. tak aspon, že tak 🙂 😉

nellie_
13. sep 2010

@maahuliena - tak to verim ze jasne ze mas nervy... ale to si super urobila ze mas poisteny uver 😉
a ako sa citis? uz je lepsie a nevolnosti ustupuju??

maahuliena
13. sep 2010

@nellie_ som ho kvoli tomu poistovala, že ked budeme mať babatko.. 😉 tak idem na Pn.. kvoli práci...naozaj to veľa pomôže 😉
No tie naše nevoľnosti.. nam nejak graduju 😅 .. ale je to trošku lepšie....ale grckáme stale.. 😅 no hadam nebudem až do porodu grckavať 😅 Teba predpokladam grckanie obišlo 😀 😝

nellie_
13. sep 2010

@maahuliena - fuha takze to stale pretrvava... 😅 😅 no verim, ze to pôrodu to nebude hadam.. 😅 😅
no hej ja si uz dovolim napisat, ze ma to obislo.. teraz ma uz hadam grcanie nechyti 😅
ja len mam stale to napinanie pri umyvani zubov a sem tam na napne aj len tak z nicoho nic aj ked mi nic nesmrdi, ale to ozaj iba sem-tam 🙂
a brusko mi uz riadne vykuka.. 😵 😵 😵

zlatik
13. sep 2010

Caute baby, ja sa hlasim po dlhsej odmlke, uz ste isto aj zabudli, ze k vam patrim 😉
Ja som bola vcera na pohotovosti, pri ranajkach ma strasne zacalo pichat v bokoch v oblasti pasu a slo mi to az na krize a podbrusku, co vam budem hovorit, chytila ma hrozna panika a hned som sa rozhodla ze idem na pohotovost, nastastie vsetko bolo v poriadku, srdiecko krasne bilo, malicke ma 18mm a stanovil mi termin na 19.4.2011.
Povedal, ze pre istotu mi da PNku zatial aspon na mesiac, nemam zdvyhat maleho, mam oddychovat a nerobit nic narocne.
Kocky, ja si platim dobrovolne pripoistenie, bola som odniest papier na socialke, mate s tym uz niektora skusenost ako dlho sa caka kym mi pride papier, ze mam narok na poberanie PNky a v akej vyske?
Inak mala som dnes hrozny zazitok kym som cakala v kabinke, no ani neviem, ci vam to tu mam radsej napisat, lebo mnou to riadne otriaslo. Bola tam tehulka asi v siedmom mesiaci a doky jej zistil ze babetko nezije, chudatko plakala, ale zrejme to tusila. Hrozne, neprajem nikomu, vobec neviem kto to bol, ale strasne mi je jej luto 😢

blackberry
13. sep 2010

@zlatik ahoj, pamatame, coby nie 🙂 som rada, ze si napokon ok a vsetko je tak ako ma byt 🙂 och a chuda ta kocka, neviem si to ani predsavit, uplne ti verim, ze si z toho bola cela otrasena. zvlastne, ze sa bojime najma v 1. trimestri, pricom stale je riziko, ze to nedopadne dobre... ale zas keby sme sa mali len obavat... Treba mysliet pozitivne! 🙂

maahuliena
13. sep 2010

@zlatik ahooj, tak super, že babatko je v poriadku.. aj ked tie stresy a panika... hm... tomu sa asi nedá vyhnuť..
S tou socialkou... to trvá tuším aj mesiac, ak nie aj viacej.. podla toho kedy ideš na PN... v ktorý prac den.. minulý rok som bola PN od 18.6(2týždne) ale Pn-ka a teda aj peniaze na Pn mi prišli až tuším v auguste 😲 akolo 20teho...

No s tou tehulkou 😢 to je strašné... a v takom mesiaci ☹ ☹ 😢

katuska26
13. sep 2010

Ahojte no aj ja si platím DNP a na PN som od 6teho septembra, takže peniažky ešte neuvidím v októbri??? 😕 Rátala som že áno... 😖

barborkach
13. sep 2010

@blackberry co sa tyka tych psov, tak aj ja som uz pocula o pripadoch ked sa ludia zbavili psika ze vsak cakame babo...otras!! moji havovia su tiez nadsenci, no co ine od labradora mozes cakat 😅 😅 a ked je to trojmo 😵 nedala by som ich prec za nic na svete!! su zdrave, ockovane, nie je dovod..akurat teraz ich treba castejsie odcervovat kvoli malemu..
neviem ci som sa ta uz pytala odkial si? 🙂 no kvoli tomu dr sa pytam 😎

barborkach
13. sep 2010

ja si platim DNP ale ako nezamestnana, skoncila som skolu, tak si platim dobrovolne.. aby som mala matersku v peknej sume.. termin mam az v aprili ale na matersku nastupim asi uz vo februari 😀 😝 😀

blackberry
13. sep 2010

@barborkach som zo ziliny a chodim ku dr. Hartelovi 🙂 co sa psikov tyka pravdu mas, my mame pudla a to je koncentrovana energia, ale kedze som od mala vyrastala so psikmi mam k nim vztah, dokonca sme aj sutaze pochodili 🙂 takze na nich nedam dopustit. Labrador je skvely pes a najma ku detom, mne sa hrozne pacia tie cokoladovo sfarbene 🙂

blcha
13. sep 2010

ahojte babulky zasa som sa dlhsie neozvala ale uz zaciname tento tyzden s prerabkou bytu takze vsetko pripravujem 😝
citim sa stale v pohode ani neviem ze som tehotna az na to ze v noci chodim aj tri krat na zachod stale musim cikat to som pri prvaom vobec nemavala ale aj tak je to v pohode zatial si uzivam to ze mozem spat na bruchu kym sa da lebo zachvilku uz to nepojde a zasa sa az do porodu poriadne nevyspim 😝
inak ked pisete o kremovani a strijach tak neviem ci to pomaha alebo nie ale troska asi ano ja som sa nekremovala ana bruchu strie nemam ale troch na stehnach vonkajich takze ku kremovani bruska pridajte aj stehna a zadok 😉

barborkach
13. sep 2010

@blackberry my mame vsetky 3 farby ciernu, cokoladkovu aj kremovu 🙂 lasky moje

maahuliena
13. sep 2010

@katuska26 no podla toho či si v PP .. ja som PN od 22.7, akurát do konca jula platil zamestnavatel.. a teraz mi mali prisť korunky, ale z dôvodov neschopnosti našej personalistky pridu až v oktobri... Tak sand dôjdu v oktobri... 😕 Treba si ich dať vyplacať na učet.. potom pridu 10.prac den.. a nie ku koncu mesiaca...

drobec490
13. sep 2010

ahojte..tak ja som mala dnes v praci dost zaberacku takze som teraz neskutocne unavena a v hlave mi tak tresti..ja si tiez platim DNP kedze som zivnostnicka a nechcela som brat tu malu matersku..no a kedy pojdem na matersku to netusim uvidim ako dlho vydrzim na nohach..
@maahuliena aj ja si mastim brucho uz asi tri tyzdne ale ako vravis ked maju byt tak tie strie budu 😀

lenkalela
13. sep 2010

@poliacik ahojka ,hlavne hore hlavu ,,,coskoro budeme dufam znova tehotne a vsetko pojde v poriadku...ja som potratila v 9 tt ,,minuly tyzden:(

danka86
13. sep 2010

lenkalela, tak to ma strasne mrzi 😢 a co sa stalo?

zlatik
13. sep 2010

Lenka, je mi to velmi luto a co sa stalo, mala si nejake problemy?? ☹

Inak mna vypisal od dnesneho dna, tak som zvedava kedy sa dockam penazi.
Co sa tyka psov, my mame 6-mesacneho ratlika a normalne budeme fungovat ako doteraz, moj Viktorko si ho oblubil, aj ked niekedy ma na neho nervy kvoli hryzeniu, ale kym sa male narodi, tak bude mat steniatko rok, tak hadam sa skludni. 😉

maahuliena
14. sep 2010

ahojte... dnes sa nam nedá moc spať, začína mi pjekna nadcha 😅 ☹ a aj hrdlo mam trošku chytené... tak len čajíkujem a oddchujem(rano predpokladam budem "mrtva" 😅 😅) A to ešte mam v plane nieoč vybaviť v meste... no bude tušim zabavaa...

My nemám psíka, aj ked som vždy chcela, ale na byte by soms tým nevedla byť, a ktomu moje cestovanie dlohodinové do práce a aj manželove... Tak by chudiatko bolo same.. Tak som dostala pred 2,5rokmi od sestry zakrslého kralika... samičku... už sme ju stihli dať aj pripustiť, lebo bola jak z besných vajec 😀 😀 a fakt pomohlo to... teraz už je kludnučká.. tak mne robí doma spoločnosť 😵 😵

nunusimi
14. sep 2010

ahojte, ja som vcera dopadla ☹ poobede ma zacala boliet hlava, bolo mi aj nevolno, sli sme s malym na trening, tam som si to odtrpela total, a uz v aute cestou domov ma napinalo, tak som len vybehla z auta, no a byvame na 3posch bez vytahu, tak si viete predstavit ten beh hore aby som stihla... co bolo potom ani nevravim, do vecera asi 4x na wc, hlava ma bolela tak ako este nikdy ☹ aj v noci som citila hlavu, tak som rano volala do prace, ze dnes teda nedojdem, aj ked uz je mi lepsie, ale som slaba a to by som mala ucit dnes 7h vkuse 😢

katuska26
14. sep 2010

@maahuliena ja som živnostníčka platím si sama a myslím že mi príde už v októbri, ja som vypísaná k 6temu a myslím že do 10teho ak stihneš odniesť PN, tak dostaneš na budúci mesiac, ale ak nie tak až ten ďalší neviem možno sa mýlim ale aj s OČR to tak je 😉 majú tam nejakú uzávierku...
Inak ja ešte nemastím no ale asi už začnem a aký krémik ste si kúpili? Ja som mala pri prvom tehu ElastiQ 🙂

nunusimi
14. sep 2010

aj my sme mali s muzom psikov. zoznamili sme sa vlastne na cvicaku 😎 on mal Novofundladaka a vlciaka ja retrievericu 🙂 prvy umrel novofundl. na starobu, mal 13 rokov chudatko a problemy s klbikmi, mesiac pred porodom nam umrel vlciak ☹ mal nador na chrbte, zo dna na den mu doslo zle a nevladal ani chodit, no a moja retrieverka ostala u nasich, mama mala na nu viac casu a bolo to jej jedine "dieta" o ktore sa mohla starat ked som odisla, tak ta umrela ked mal maly cca rok. tiez mala nador na labke, aj sme dali operovat ale narastol naspat a mala uz strasne bolesti, co sme tlmili liekmi, ☹ tak sme sa ked prestala uz papat rozhodli pre eutanaziu. A poplakali sme si teda poriadne pri vsetkych 3, preto teraz ziadny psik, az ked maly bude chciet tak v puberte lebo je to fakt vazne obmedzenie ale jasne ze aj potesenie taky psik 🙂

marusinka80
14. sep 2010

@poliacik ahoj, je mi to ľúto, a neboj, onedlho sa určite zas zadarí 😉

pippi84
14. sep 2010

@katuska26 krem je na policke, ale este nekremujeme, lebo som za posl. tyzden schudla to, co som pekne pribrala 😖 kupila som si GS MAMA STRIE, pekne vonia a zlozenie tohoto kremu je fajn 😎

seba1
14. sep 2010

čaute, pribrali ste už nejaké to kilečko, alebo ako to máte s váhou? Ja som pribrala asi 1 kg, dúfam, že pri tom ostanem čo najdlhšie, lebo už tá moja pôvodná váha je dosť, nechcem sa dopracovať k priveľmi vysokému číslu.

mnamko
14. sep 2010

@seba1 ja si pripadám,že večer som pribratá nafuknutá a ráno zas,že som schudla ,na váhe som nebola.
@nunusimi hlava začala aj mňa bolievať,ale dám si pol paralenu a prejde to.

drobec490
14. sep 2010

cauko baby-tak ja som si kupila klasicky detsky olejcek johnsons baby lebo je mastny a segra ho tiez pouzivala a strie nemala..tak uvidime 🙂)

pippi84
14. sep 2010

baby, mozu sa v tehotenstve farbit vlasy?? ja uz potrebujem ist do ruk kadernika, tak neviem ... dakujem