icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

janemari
22. sep 2010

Zelam pekny slnecny den.Dnes je zase krasne a moj zaludok zase strajkuje a objimam misu.A to vcera bolo vsetko ok 😖

pippi84
22. sep 2010

@mirka7582 aj ja som bola rada pod perinou a pri krbe, kvoli mne tiez zakurili 😀 dva dni som si dala po 1 paralene denne, k tomu velky grep, vela caju a oscillo kazdy den a potom to preslo, vela spanku k tomu 😉 drzim palce, nech vas choroby obchadzaju

pippi84
22. sep 2010

@barborkach lamisil 1x, je sice drahsi, ale potries 1x a mas pokoj, zato canesten musis potierat aj dva tyzdne 🙄

pippi84
22. sep 2010

@nunusimi aj mna sa pytaju, ze z coho si unavena a na tuto otazku uz zacinam byt alergicka a hned sa mi hrnu slzy do oci, ale na stastie mi zacina pekne vykukat brusko a sledujem, ze sa okolo mna ludia zacinaju tesit (co mi aj sestra potvdila, ze pockaj, kym budes mat brucho, to bude vsetko inak) tak sa tesim, ze ma zacinaju "chapat " 😝

mirka7582
22. sep 2010

@pippi84 mno daco lezie na mna dufam ze to vazne nebude mam trosku sople a kicham 😒

zuzin78
22. sep 2010

ahojte
nestiham byt na koniku, pri malej sa to neda a toto druhe tehotenstvo je ine, je mi stale zle, od rana do vecera , stale mi je na vracanie, toci sa mi hlava, tak sa len vsade chytam steny aby som nahodou nepadla na zem ako znita hruska. jest ani neviem co to je, uz 6 tyzden zijem pomaly asi len zo vzduchu. no proste jednym slovom je mi na fuj ☹ verim, ze vam je dobre a uzivate si tehotenstvo.

mnamko
22. sep 2010

@zuzin78 no tak to ti nezávidím,mne bolo včera tak ako keby na vracanie lebo som ostala hladná ,ale som nevracala.

zuzin78
22. sep 2010

@mnamko hadam to uz orejde, lebo vaha ide dole co nie je ok, ved v piatok sa porozpravam s doktorkou, co na taketo stavy, lebo uz som unavena ako pes,a musim sa starat aj o malu, nikoho tu nemam . a manzel je v praci.

mnamko
22. sep 2010

@zuzin78 no to máš fakt ťažké,cez Nové Zámky pôjdeme 8.10.na jarmok do Štúrova a pozreť rodinu-svokrovcou a švagriné a dvojičky10mesačné.

seba1
22. sep 2010

@zuzin78 no máš to náročné, ja si to ani neviem predstaviť ako by som to zvládala ja 😖 . Nemáš energiu, lebo v tebe nič nezostane a potom musíš byť strašne unavená a slabá, však ja bývam unavená a jem normálne a ešte aj o malú dcérku sa postarať. Nech sa ti to skoro polepší. To si mala aj pri malej takto?

smajka
22. sep 2010

@zuzin78 - ja som si prve tehotenstvo absolutne neuzivala, stale bolo nieco. viacej deti neplanujeme, tak tentokrat som si povedala ze si to - naposledy - budem uzivat. zial zatial mi to nejde, na nic nemam chut, byva mi zle a tiez sa musim starat aj o synceka kedze manzel je cele dni v praci. snad ked prejde 12-ty tyzden, tak sa to zlepsi 😉 . drzim palce, aby bolo skoro lepsie.

mirka7582
22. sep 2010

ahojte tak som chorucka fnuk aj hlava ma boli ☹

smajka
22. sep 2010

@mirka7582 - chuda, rychlo sa vyliec.

my sme vcera stastlivo docestovali spat do uk po 3-tyzdnovej dovolenke na sk. maly prespal cely let, len ja som to mala horsie. skoro som sa v lietadle povracala. nejak som to vydrzala na letisko a hned na prvom zachode to islo... vobec som si to neuzivala, len som sa modlila, aby som sa nestrapnila a boli sme uz doma. ☹

mirka7582
22. sep 2010

@smajka ako bolo na dovolenke ? 😉 manzel mi isiel kupit paralen ze ten mozem budem si davat vecer na vypotenie nieje to take hrozne ale nechcem aby bolo horsie aj kvapky do nosa uvidim co donesie s lekarni 😔

barborkach
22. sep 2010

@pippi84 @blackberry dakujem za rady, budem musiet zistit ci to mozu aj tehotne, kukala som nejake alterativne pripravky, ale vacsina sa nesmela v tehu.. tak musim nieco uz len najst 😒

smajka
22. sep 2010

@mirka7582 - bolo super. my sme velky hribari, tak sme chodili aspon 2x do tyzdna po horach. tiez nasi zabavili maleho a sestra ma 2 deticky, tak sa s malym blaznili.
to je vzorny manzelik, ze letel hned do lekarne.. 😉 potrebujes tiez cajik s medom a s citronom.

pippi84
22. sep 2010

to co nam chcu dat za matersku? 😒 ste to poculi? vsak z toho nevyzijeme s babatkom, este ked nahodou nebude mliecko, tak ledva ledva. ake su dnes strasne drahe.
a co sa tyka prispevku pri narodeni a priplatku k prispevku, aj to sa ma menit? neviete?

mirrinka
22. sep 2010

pippi čo? nič som o tom nepočula....

drobec490
22. sep 2010

pippi84-co myslis?ze chcu zjednotit matersku?pokial viem tak to nebolo schvalene a zatial sa nema nic menit..

kondi33
22. sep 2010

Vraj bolo v TN, že sa dohodli na jednotnom rodičovskom príspevku vo výške 190 eur, čiže nie 256 do dvoch rokov a potom 164 a celú dobu 190 eur, akože som nasratá 😠 😠 😠 😠

pippi84
22. sep 2010

@kondi33 takto som to aj ja pocula, ved to je smutne, neviem ako si zvyknem na taky prijem 😔

barborkach
22. sep 2010

@kondi33 tak to je uplna parada, svine... 😒 🙄 🙄 🙄 🙄

mirka7582
23. sep 2010

@smajka uz pijem cajik kupil pinosol ze vraj to mozem a paralen volala som znamemu gynd, a vravel ze nech si dam iba polku kupil mi 500 😉 tak som sa v noci potila 🙂

kondi33
23. sep 2010

@mirka7582 mne moj zakázal paralen v I.trimestri, vraj to spôsobuje krvácanie, ale moj názor je ten, že neuškodí jeden určite, no radšej som si nedala 🙂

kaktusik007
23. sep 2010

@kondi33 no co uz.... dalo sa to cakat, mihal pozna velmi dobre skulinky v zakonoch a radil, ako ich vyuzivat, no a teraz ked je ministrom tak je jeho praca tie skulinky odstranit.... takze tak..,. 😀 hold, este my sme tie posledne, ktore mozu ich vyuzit, ale aj to musime sa poponahlat, pretoze v decembri uz bude neskoro 😝

nellie_
23. sep 2010

@kaktusik007 - ale je to fakt riadne nefer.. zas sa budu vytesovat hlavne cigane, ze budu dostavat viac... 😒
a uplne diskriminuju zeny ktore si poctivo platili odvody... 🙄 🙄

kondi33
23. sep 2010

@kaktusik007 ako myslíš v decembri? ved som ho počúvala a povedal, že všetky či už teraz poberajúce alebo potom budú dostávať 190 eur, ale neuvedomuje si, že týmto pomohol hlavne asociálom a romkam, pretože oni to jeho zvýšenie môžu nazvať zvýšením RP, pretože už sa nebude posudzovať či žena platila odvody alebo nie. No ja ako pracujúca žena to za zvýšenie nepovažujem a taktiež tá pomoc tých 300e pri nástupe matky do práce skôr ako v troch rokoch dieťaťa tiež nepovažujem za pomoc matke s dieťaťom, pretože jej sa to netýka, týka sa to tej čo ide do práce čiže bude mať plat plus túto náhradu, kdežto tá čo je doma dostane smiešnych 190eur, otrasné. Toto nazývajú pomoc rodinám s deťmi???????

seba1
23. sep 2010

@kondi33 ja som si radšej nedávala paralen ,keď ma bolela minule hlava, bála som sa, aby to neurobilo zle bábätku. Ale potom som mala hroznú noc a prešlo mi to až na druhý deň samé.

mirka7582
23. sep 2010

@kondi33 ja neviem moj znamy povedal ze mozem ale iba jeden aby som sa vypotila viac nie 😉 nevadi uz som vecer zobrala 🙂 je ties gyndos 🙂 podla mna kazdy inak hovori