Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
mne ten cinsky vypocet robi starosti 😀 😀 totizto mesiac pocatia je zaroven mesiac kedy sa menil vek matky, teda neviem presne urcit vek matky v mesiaci pocatia 😀 😀 😀 😀 😀 skusala som jednu variantu, tam vysla baba ale druhu mi to nechce ukazat 😠 neviem co je s tym 🤐
ja osobne mam tusaka na chlaciska 😀 ale je mi to v zasade jedno
inak dnes som citala veeela o plienkach, nasla som uuuzasnee latkoveeeee..neviem, celkom sa mi to vidi, hlavne po tej financnej stranke, ale asi budem pouzivat aj aj...nie je priskoro na taketo uvahy? 😀 😀 😀
Tak, konečne sme to povedali staršej dcére. Problém bol s tým, že ona nikdy nechcela súrodenca. Po desiatich rokoch sa jej narodila sestra - už vtedy to prežívala hrozne - tú informáciu. Potom v pohode. Teraz to bolo asi obdobné. Hrozná panika. Ale do večera sme to nejak zvládli. Tatino sa s ňou porozprával a je to lepšie. Má povahu po ňom. Tak snáď to bude dobré. Už nás čaká iba zvyšok rodiny, ale ten neriešim. Dôležitá bola Adka.
K pohlaviu - ja som vždy chcela chlapca, 2x to nevyšlo. Mám pocit, že ani teraz to nebude. Adka nám tiež povedala, že by bola radšej keby mal sestru. No uvidíme...Malá by zase radšej bračeka.
Dneska ma strašne bolí hlava už od rána. Nádcha neustupuje 😢 😢 😢
@kaprik1 preco nechcela surodenca? myslim si ze kazde dieta chce surodenca-kamarata, s kym sa bude moct hrat, robit zbojstva, delit sa.. mozno to pocula u vas, ze nechcete dalsie babo a ona si to tak zapamatala, nie? sama by na to asi neprisla..
urob si test toho cinskeho kalendara, co ti vyjde, ci chlapcek ci dievca 😉
@barborkach neviem prečo nikdy nechcela súrodenca. To nebolo kvôli nám. Teda vlastne možno bolo, ale nie priamo, že nechceme dieťa. Bola dlho jediné dieťa v celej rodine. Aj z našej strany, aj z mužovej. Vyrastala stále iba medzi dospelákmi.Keď mala 6 rokov, tak sa jej narodila prvá sesternica. Fakt, ani keď bola maličká tak o nich nehovorila. Možno preto. Malá zase stále hovorí iba o bábätku. Každý rok máme v rodine maličké bábätko,tak to bude možno tým.
Podľa čínskeho mi vyšli aj prvé dve dievčatá a aj teraz to tak vychádza.
@kaprik1 ten cinsky je aj tak blbost, nasla som na tej stranke aj dalsie vypocty a tam mi to vyslo uuplne opacne 😀 hlavne nech je zdravucke, nie? 😉
drzim palec, nech sa najstarsia zacne na malicke tesit!
dobre ranko babulky tak mna dnes caka kontrolne sono tak uvidime ci sa hematom vstrebal no ja dufam ze sa aspon zmensil no a este aj vysledky krvne sa dozviem tak sa celkom tesim dufam ze to budu len dobre spravy 😉
@kaprik1 no to je super ze tebe sa uz hematom vstrebal ja uvidim nes co a ako ale ja som nikdy ani nekrvacala ani nespinila no fakt som zvedava ako dopadnem 😉
je to blbosť ten čínsky kalendár,ako všetky ostatné takéto výpočty....prvé mám dievča a podľa toho mi vyšiel chlapec,teraz mi tiež vyšiel chlapec.....
ahojte my sme mali zly vikedn, s malou sme boli dva krat na pohotovosti, co je tak chora, uz teraz je to ako tak, najhorise to bolo v sobotu v noci, to som ani oko nezazmurila a v nedelu rano sme isli k detkemu lekarovi priamo domov, a predpisal nam spravne lieky, na pohotpvostinam povedali,ze ma len zapalene hrdlo, a dali nam ATB, a ona uz bola dychavicna- nevedela poriadne dychat, strasne s namahou, a k tomu mala este teplotu, no brrr. v nedelu spala cely den len na mne, ja som lezala pri nej,a ona na mojej hrudi. a teraz uz teploty nema,ale stale ma zapalene priedusky, tak do piatku nemozeme ist vonku, no co uz,hlavne nech je zdrava.
v piatok som bola aj na kontrole a aj na sone, doktorka uz videla pohlavie, ale na 100% to este nechcela potvrdit. uz mame 52mm a sme v 12+2 tt. vsetko je ok, zobrala mi krv, a mala by som konecne aj nieco pribrat .
ten cinsky horoskop je riadny blud, mne pri malej vyslo ze bude chlapcek a narodila sa mi sofinka, a teraz uvidime. 😀
drzkaj te sa a choroby nech nas obchadzaju.
No je hrozné, nevoľnosti mi vystriedala choroba, teploty a kašel a teraz, keď mi začína byť konečne trošku lepšie, tak sa nevoľnosti vrátili späť 😒
Ahojte ja som tu nova a tiez mam termin v aprili 27 🙂 som v 10tt a dnes rano som nestastnou nahodou spadla so schodou na chrbat a zadok :(...neviete nahodou niektora s vas ci to moze ohrozit moje nenarodene miminko?Dakujem vopred za rady 🙂
ahojte kočky 😉
@23lenka ak nemáš problemy tak je to v poriadku, bolesti krvacanie a podobne... Treba si dávať ale väčší pozor a hlavne, aby si nepadla na bruško...
ja som včera napr. asi 3minuty bežala na vlak... skoro som mala po dychu 😒 potom som 15min vydychovala...tiež som sa bala... ale moja sestra ma ujistila, že je to v poriadku... že aspoň malo babo viacej kyslíka 😅 😒 ona totižto počas dvoch tehotenstviev, tiež pravidelne dobiehala na vlak, ked šudovala na vyške.. 😎
@blcha no krasna fotečka 😵 hlavne že je hemotom fuč 😉
@mischeell ja grckam pravidelne každy deň... niekedy aj viackrat za den.. som mysela, že ma to už prejde 😅 a ono je to ešte horšie tušim 😕
@maahuliena AHOJ,zatial ziadne bolesti ani krvacanie 🙂 ale trosku mam strach lebo som sa dost zlakla ☹ ...ja viem ze si treba davat pozor...ved stale ked idem schodami tak sa pozeram kam stupam...len dnes som si nezasvietila svetlo a v ruke som niesla laptop...od teraz si budem davat vecsi pozor urcite.....Dakujem
a ty si davaj tiez pozor s tym behanim 🙂 radsej treba ist skor s domu o 5min ako dobiehat 🙂
@maahuliena fúha, tak ja som myslela, že v 14tt sa už budem cítiť super. aj ja bežím k najbližšiemu wc niekedy aj 4x za deň...je to hrozné, a žiadne chute. od začiatku som schudla 4 kg. asoň na niečo je to dobré, lebo pri mojej váhe to vôbec nevadí 😀
@23lenka jeeeej, vitaj, tak mi máme presne rovnaký termín 😉 to sa teším 🙂
@mnamko ze preco chlapec? jedneho uz mame tak pre neho ako kamosa a ja som tiez taky chlapcensky typ, muzik sa hlavne boji ze baba v puberte to ma podstatne tazsie ako chlapec... no tych dovodov je viac. Ale potesi aj dievcatko, ved je to jedno. Hlavne nech je zdrave, krasne a mudre bude po nas 😀
@23lenka ja som pri prvom tiez spadla na zmrznutych schodoch ked som sla vencit ale nic sa nestalo. Netreba sa hned stresovat. niektore zeny ani netusia v tychto tt ze su teho a ine telesne aktivity robia 🙄
@mischeell ahooj a uz mas potvrdene ze mas 27???Ja este nemozem vediet na 100% lebo tu v UK vsetko dlhsie trva 🙂 takze toto je len taky vypocet predbezny co mi povedala doktorka....za dva tyz. ideme este len na prvy ultrazuk...tak tam by nam mali povedat presnejsie aj ked presne to nie je skoro nikdy myslim 🙂) a ako sa inak citis v tehu???
@23lenka no ja už mám za sebou 2 ultrazvuky a oba to zatial ukázali na 27.4. uvidíme pri najbližšej poradni. A ako sa cítim? No zo začiatku som bývala hrozne unavená a od 5tt mi býva zle, nevoľnosti sa u mňa prejavujú riadne...A ktomu som teraz už druhý týždeň chorá, tak som na homeopatikách, ale inak fajn. a ty sa ako cítiš?
@mischeell no mne byvalo tiez strasne zle asi od 5tyzdna ...ja som musela mat stale plne brusko lebo ak nie bolo mi hrozne ani hybat som sa nemohla od krcov...no a potom asi 7tt zvracanie ktore teraz trosku ustupilo...ale dost ma len napina a nic...musim povedat ze asi dva dni som v pohode teraz...len ta unava to je strasne stale by som spala a este som aj hrozne leniva.....nieco upraciem a potom lezim 3hod v posteli 🙂)...a aj pracujes alebo si doma???2 ultrazuky no ja som nemala este ani jeden ja som totiz mimo SR zijem v anglicku a tu byvaju pocas tehotenstva len dva ultrazuky jeden okolo 11tyz a 5den-13tyz a 6den...a druhy v 20tt kde ti presne potvrdia ze kedy sa ti narodi miminko a aj pohlavie ti povedia...tu je to vsetko ine ako u nas...myslim ze niektore veci su tu lepsie ale niektore trosku zanedbane
no teraz su tuším všetci chorlavy 😒 😒
@shilou fiha, no už ma tvoj drobec dosť veľa cm.. to bude určite marcovčiatko 😉 😉
@23lenka no ja zasa skoro po každom jedle zvraciam...ale tá únava naozaj ničí, mňa hlavne teraz, keď som chorá- nič nevládzem. ale inak pracujem, aj keď by som mala byť doma na rizikovom, ale mne sa nechce. Mám prácu v kancelárii, takže nič namáhavé. Ale bude to ďes sa vrátiť po dvoch týždňoch do práce, keď teraz spím každý deň min. 11 hod. 😀 No ja mám súkromného lekára, takže mne urobí ultrazvuk každý mesiac, keď k nemu prídem. Aj teraz po chorobe tam chcem skočiť, či je baby ok, tak znovu budem mať fotečku 😉

@brumca na mna strasne vplyva pocasie,vcera som bola slaba ako mucha strasne unavena.Ale inak v podstate ok,ale mam nespavost aj ked posledne dni konecne spim.