icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

c.o.l.a
28. sep 2010

Ahojte, mňa tiež posledné dni bolí hlava a mám nádchu, takže nič moc ☹ . Ale prešli mi už nevoľnosti, cítim sa oveľa lepšie 🙂 . A vrátila sa mi chuť na sladké, tak doháňam zameškané 😀 , asi už začnem pekne priberať 😅 .

nana85
28. sep 2010

@c.o.l.a ta chut sa vracia aj mne,len aby som zase nepribrala prilis

c.o.l.a
28. sep 2010

@nana85 koľko si pribrala pri prvom?

c.o.l.a
28. sep 2010

@c.o.l.a pozerám, že máte pre dievčatko vybrané moooc pekné meno 😉 , ja mám Lindu doma

nana85
28. sep 2010

@c.o.l.a vsimla som si ,veeelmi pekne meno,uz len aby to bolo dievcatko.a vy este nemate vybrate mena?pri prvom tehu som pribrala 18kg,ale to som bola dost chuda,ledva 50kg,to sa este dalo,teraz by to bola hruza

nunusimi
28. sep 2010

@23lenka na zadok, na schodiku som sa smykla

c.o.l.a
28. sep 2010

@nana85 ja som pribrala tuším 12 alebo 14 kg, ale 5 mi stále zostalo navrch, tak dúfam, že to tentoraz nebude viac. Mená zatiaľ nemáme, líšime sa s manželom v názoroch, tak uvidíme, asi najskôr počkáme, čo to bude.

nana85
28. sep 2010

@c.o.l.a my sa tiez v nazoroch na mena trosku rozchadzame,akurat Linda sa paci aj jemu na pocudovanie.a nejake tie kilecka po prvom tehu ostali aj mne,tiez asi 5kg,ale co uz.hlavne aby mimi bolo zdrave.dcerka sa tesi na surodenca?nas maly ani nejak nie,dufam ze ho to prejde.

c.o.l.a
28. sep 2010

Ona asi ešte nechápe, čo ju čaká, keď sa jej opýtam, či by chcela bračeka alebo sestričku, tak prikyvuje, ale či tomu rozumie, neviem. Najviac sa bojím toho, aby tomu malému nerobila zle.

23lenka
28. sep 2010

@nunusimi aj ty to niekedy teraz???

23lenka
28. sep 2010

@mischeell tak to je hlavne ze sa tesis...🙂 nepozam maminu co by sa netesila heeeh

smajka
28. sep 2010

@23lenka - ahoj lenka, kde byvas v uk? uz si bola u doktora? ja som bola vcera prvy krat, teraz cakam na dopis z nemocnice na prvy scan.

mirka7582
28. sep 2010

ahojte tak uz aj ja mam tehu knizku 😀

smajka
28. sep 2010

@mirka7582 - gratulujem a ako sa citis? ja som dufala ze by sa to malo zlepsovat, ale tusim mi je stale horsie ☹

seba1
28. sep 2010

@c.o.l.a ja som sa tiež veľmi bála, či starší nebude robiť zle malému a to aj preto, že starší bol vždy dosť živý a tak som si kúpila lehátko a malého som vždy nosila so sebou a to aj do kúpeľne. Ale sme veľkého aj dosť vycvičili, aby s malým nemanipuloval a každú chvíľu ho nechytal a ani mu nikdy nič zlé neurobil. Rozdiel medzi nimi je 2 roky 11 mesiacov.

mirka7582
28. sep 2010

@smajka chvalabohu dobre 🙂 natka mi presla len ma castejsie hlava boli a este sem tam kycham 🙂 ako ti je zle

barborkach
28. sep 2010

@23lenka sono nie je pre dietatko vobec skodlive, nic take sa nedokazalo, vsak dnes robia 3D sono 20 min zaznam kdekolvek a bez problemov

brumca
28. sep 2010

@mirka7582 aj ja gratulujeeem 😀 😉

barborkach
28. sep 2010

baby zajtra idem na prve skriningove sono, neviete ci tam treba nieco extra? prist nalacno alebo co ja viem s plnym mechurom? /tak som mala dojst na prve sono/ lebo mi nic nepovedali a teraz ma to napadlo 😅
jooooj, ako sa len bojiiim ci je vsetko ok! 😨

venika_v
29. sep 2010

ahojte, rada by som sa k Vam pridala, mam tiez termín na apríl 🙂

seba1
29. sep 2010

@venika_v ahoj, vitaj medzi nami.

venika_v
29. sep 2010

Ďakujem... 😵

seba1
29. sep 2010

@venika_v pozerám, že si z tiež z BA, už si rozhodnutá, kde budeš rodiť?

venika_v
29. sep 2010

@seba1 tak mam lekara v ruzinove, tak asi tam... , ty si prihlasena na ceskom konikovy ... si v Bratislave ?

seba1
29. sep 2010

@venika_v hej som, som sa prihlásila na českom, ani som si to vtedy neuvedomila a teraz sa asi nedá dostať na môj profil. Bývam v Dúbravke. Ja som chcela tiež Ružinov, ale mi hovorili, že nemajú to tam tak vybavené pre novorodencov ako Kramáre a Antolská. Kramáre nechcem, tak ostáva Antolská, ale ani tam to nie je úplne super podľa toho, čo sa mi dostalo. Je to ťažký výber. Ja som ešte nerodila v BA a tam, kde som rodila, tam to už nefunguje.

nonika
29. sep 2010

Ahojte tehulky...hlasim sa po dlhsom case a zasa len s dobrymi spravami 😀 s tymi zlymi vas nechcem zatazovat 😅 ......vcera som bola na poradni aaaaaaaaaa v brusku mi rastie krasna babika 😀 😀 😀 ..... juj ako sa tesim 😉 .....som tu sice kazdy den a citam vase prispevky a je mi luto ak niektora z vas ma neaku zlu skusenost s lekarom....ja by som vam vsetkym dopriala taku lekarku ako mam ja....este som sa nestretla s takym clovekom ako je ona....mila, ustretova, jednoducho uzasna, ak to dotiahnem do konca tak sa chystam pri nej aj rodit 😀 .....vo stvrtok uz koncim s duphastonom, tak uz mi ostane len kyselina list. do 20ho tyzdna a potom uz len injekcie ale tie az do konca......nevolnosti su uz fuc, tak si to mozem zacat naplno uzivat 🙂

seba1
29. sep 2010

@nonika dobré správy 🙂 🙂 🙂

evri
29. sep 2010

Ahojte aj ja vám píšem po dlhšej dobe,ale tiež vás čítam každý deň,zajtra idem do poradne,tak som zvedavá na naše bábo či je všetko v poriadku,už sa teším,že ho zase uvidím,a tiež dúfam,že budem mať dobré výsledky,lebo minulí utorok nám brali krv a moč,tak dúfam,že to bude O.K,zatial ahojte a nech sa vám všetkým darí 🙂

venika_v
29. sep 2010

@seba1 ked mam pravdu povedat ja som nad tym kde budem rodit este vobec nerozmyslala.... ani neviem ako to funguje to ze si mozem vybrat miesto.... ja idem rodit prvy krat ...

seba1
29. sep 2010

@venika_v však máš ešte čas, môžeš si vybrať, keď budeš mať viac informácií, to len ja si tieto veci rada premyslím už dopredu.