Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
Ona asi ešte nechápe, čo ju čaká, keď sa jej opýtam, či by chcela bračeka alebo sestričku, tak prikyvuje, ale či tomu rozumie, neviem. Najviac sa bojím toho, aby tomu malému nerobila zle.
ahojte tak uz aj ja mam tehu knizku 😀
@c.o.l.a ja som sa tiež veľmi bála, či starší nebude robiť zle malému a to aj preto, že starší bol vždy dosť živý a tak som si kúpila lehátko a malého som vždy nosila so sebou a to aj do kúpeľne. Ale sme veľkého aj dosť vycvičili, aby s malým nemanipuloval a každú chvíľu ho nechytal a ani mu nikdy nič zlé neurobil. Rozdiel medzi nimi je 2 roky 11 mesiacov.
@23lenka sono nie je pre dietatko vobec skodlive, nic take sa nedokazalo, vsak dnes robia 3D sono 20 min zaznam kdekolvek a bez problemov
baby zajtra idem na prve skriningove sono, neviete ci tam treba nieco extra? prist nalacno alebo co ja viem s plnym mechurom? /tak som mala dojst na prve sono/ lebo mi nic nepovedali a teraz ma to napadlo 😅
jooooj, ako sa len bojiiim ci je vsetko ok! 😨
ahojte, rada by som sa k Vam pridala, mam tiez termín na apríl 🙂
Ďakujem... 😵
@venika_v hej som, som sa prihlásila na českom, ani som si to vtedy neuvedomila a teraz sa asi nedá dostať na môj profil. Bývam v Dúbravke. Ja som chcela tiež Ružinov, ale mi hovorili, že nemajú to tam tak vybavené pre novorodencov ako Kramáre a Antolská. Kramáre nechcem, tak ostáva Antolská, ale ani tam to nie je úplne super podľa toho, čo sa mi dostalo. Je to ťažký výber. Ja som ešte nerodila v BA a tam, kde som rodila, tam to už nefunguje.
Ahojte tehulky...hlasim sa po dlhsom case a zasa len s dobrymi spravami 😀 s tymi zlymi vas nechcem zatazovat 😅 ......vcera som bola na poradni aaaaaaaaaa v brusku mi rastie krasna babika 😀 😀 😀 ..... juj ako sa tesim 😉 .....som tu sice kazdy den a citam vase prispevky a je mi luto ak niektora z vas ma neaku zlu skusenost s lekarom....ja by som vam vsetkym dopriala taku lekarku ako mam ja....este som sa nestretla s takym clovekom ako je ona....mila, ustretova, jednoducho uzasna, ak to dotiahnem do konca tak sa chystam pri nej aj rodit 😀 .....vo stvrtok uz koncim s duphastonom, tak uz mi ostane len kyselina list. do 20ho tyzdna a potom uz len injekcie ale tie az do konca......nevolnosti su uz fuc, tak si to mozem zacat naplno uzivat 🙂
Ahojte aj ja vám píšem po dlhšej dobe,ale tiež vás čítam každý deň,zajtra idem do poradne,tak som zvedavá na naše bábo či je všetko v poriadku,už sa teším,že ho zase uvidím,a tiež dúfam,že budem mať dobré výsledky,lebo minulí utorok nám brali krv a moč,tak dúfam,že to bude O.K,zatial ahojte a nech sa vám všetkým darí 🙂

Ahojte, mňa tiež posledné dni bolí hlava a mám nádchu, takže nič moc ☹ . Ale prešli mi už nevoľnosti, cítim sa oveľa lepšie 🙂 . A vrátila sa mi chuť na sladké, tak doháňam zameškané 😀 , asi už začnem pekne priberať 😅 .