icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

lusinka8
20. okt 2011

ahojte vsetky buduce mamicky 🙂 tak som sa potesila ze som nasla tuto temu.Cakam prve babatko mam 24 rokov vcera sme absolvovali odber krvi na geneticke testy takze tento tyzden budem mat dost stresovy 😒 som v 15tt este nevieme co budeme mat ale dnes som si kupila test na urcenie pohlavia babatka 🙂 poculi ste o tom?mate s tym skusenosti niektora?ja som velmi zvedava zevraj je to s 99% spolahlivostou.kupili sme to skor na zabavu ale zvedava som velmi 🙂

maxara
20. okt 2011

@atreyu @takitak babyyyyyyyyy 😵 😵 😵 😵 😵 krasa, aky krasny zaver dna. 🙂 velmi gratulujeeeem 😵 k zdravuckym chlapcekom .. jooj ako ste ma potesili. A to som este prisla prave z toho malovania aj s hotovym obrazom a som cela vytesena, takze toto bola krasna perla a mozem ist s kludom spaaaat 🙂

maxara
20. okt 2011

@peka13 draha, kup si fenistil, aj kvapky, tie kludne mozes v tehu, to je aj pre babatka a aj krem, to je proti svrbeniu.. dokonca aj detsky lekari to predpisuju babatkam, ked maju virozy a tecu im sople, aby im to rychlo preslo.. vyskusaj 😉

andrejka1974
20. okt 2011

@ava11 Ahoj ja idem doktorovi Holanovi do auparku 7.11 tak uvidim co a ako este som u neho nikdy nebola mam aj listok od gynekologicky tak mam to len za 10 eur

andrejka1974
20. okt 2011

@miselita ja mam 7.11.u Holana neviem sa dockat

andrejka1974
20. okt 2011

tak ja dufam ze prelomim tych chlapcov 🙂 🙂 ja by som chcela dievcatko 🙂 🙂 doma mam 3 chlapov a len jedno dievcatko a dnes som citila konecne mierne kopkanie take decentne ako od dievcatka 🙂 🙂

danka.chomka
21. okt 2011

Je tu niektora v 16tom tyzdni co este neciti pohyby okrem mna? Inac mam skvelu novinku badam posledne tri dni brucho 🙂 bola som vcera na cvicku pre tehotne bolo to super. ucili sme sa aj kupat babatka vo vedierku s takou babikou co ma fakt zivu vahu. ja som tej svojej pri vyberani z vedra otrepala hlavu o ten kraj 🙂 ale uz som ju brala len ako babiku 🙂 kym som ju brala jak mimco tak som si pocinala celkom bezpecne 🙂 som zvyknuta skor na vanicku ale aj to vedro ma nieco do seba. Cvicili sme tam skvele cviky, cievna gymnastika, gymnastika panvy, posilovanie sikmych svalov ktore su dolezite pri porode. Kvakali sme tam stale. Bolo to super. V pondelok bude fyzioterapia deticek. velmi sa tam tesim opat. Budem chodit cele tehu fakt to pomaha na kondicku. mam svalovku na stehna po vcerajsku 🙂

takitak
21. okt 2011

@atreyu tak to je výborné ... a ďakujem za info, naozaj som to tieto dni nestíhala čítať ... ale vraj samé dobré správy tak sa teším a v rámci voľného času to dočítam 😀
tak asi tie spermijky v júli boli naozaj rýchle keď sú to samí chlapci ... jóój ale to je jedno, hlavne nech su zdravučkí

ludmila25
21. okt 2011

@barbora84 aj a som mala podobny pripad dostala som zapal a svrbenie nakoniec som to mala z parfumovaneho toalet.papiera brala som nato vag.cipky pomohli mi a ovtedy mam pokoj a clovek by ani nepovedal ze to mozem dostat s prosteho toal.papiera

ludmila25
21. okt 2011

@adik109 a a som bola v lekarni a tam mi poradili cipky proti zapalu kt mozu aj tehotne a behom 2 dni som bola ok

ivetka1981
21. okt 2011

ahojte mamičky..no poviem Vám,dnes nadránom to bol priam horor,čo sa mi odohrával v brušku,resp.moja maternica sa tak naťahovala (alebo čo to vlastne bolo), že som mala pocit, že prasknem..a tá neskutočná pichľavá bolesť v brušku☹
Už-už som chcela vstať a ísť na pohotovosť...to je podľa Vás bežné???
Pri prvom synovi som také nič nepociťovala...čo mi poradíte? 😒

ludmila25
21. okt 2011

@lusinka8 neviem ja nemam ziadne skusenosti s tym testom na urcenie pohlavia ale kamoska si ho kupila a ukazalo je kad jake farby tak nebola s tym testom spokojna a este ked dala dost penazi za test kt je ukazal hluposti tak nadavala

ludmila25
21. okt 2011

@ivetka1981 aj a som mavala take bolesti ale sem tam pokial to nemas pravidelne len sem tam a nekrvacas tak e to v pohode mne dr poveda ze to je tym ze sa maternica roztahuje ak blesti budu prevladat pravidelne chod radcej za svojim dr istota je gulomet

ludmila25
21. okt 2011

baby poradte mi lezie na mna chripka mam zapchaty nos a name ma uz od vcera vecer boli hlava ☹ co mi pomoze mozem niejake tabletky kt mozu aj tehotne poradte mi

ivetka1981
21. okt 2011

@ludmila25 dakujem Ti,aspon niečo pozitívne-teda nekrvacam...povzbudila si ma...ak budú bolesti pretrvávať,radšej predsa len zájdem ku dr.

maxara
21. okt 2011

@ludmila25 mne celkom zabera oscillococcinum

ludmila25
21. okt 2011

@maxara no bola som teraz v lekarni tiez mi poradili ten oscilococinum ale ze ak ma boli uz 2 dni hlava tak ze mozem a panadol tak som si ho dala no uvydim ze ci mi pomoze ak nie tak si pojdem kupit ten oscilococinum a vdaka za radu

zeta123
21. okt 2011

@ivetka1981 mne doktorka na pichľavú bolesť odporučila magnézium 🙂

zeta123
21. okt 2011

@ludmila25 ja mám kvapky do nosa..občas si dám lyžičku medu a pijem pravidelne aktimel na posilnenie imunity... 😉

ivetka1981
21. okt 2011

@zeta123 áno aj to som si nadránom dala,ale teraz neviem či mi to prestalo od neho alebo som zaspala od bolesti..ale ked som sa zobudila,bolesť bola preč...

nadka01
21. okt 2011

Ahojte kočky.Aj sa k Vám pripájam. V apríly čakám dvojvaječné dvojičky. Hádam nám vyjde párik.

nadka01
21. okt 2011

@ivetka1981 mňa tiež akoby pobolievalo v podbrušku a dokonca ma aj panva bolela ako sa mi rozťahovala...trvalo to asi týždeň. Mala som pocit ako keď sa dlho bicyklujem a potom ma bolí zadok :D

katkarv
autor
21. okt 2011

vidim ze nas je tu via chorych 😒 Mne to ani po Zinnate a Bioparoxe nepreslo,bolia ma priedusky,hlava je na tom o trosicku menej zle.Dnes mi lekarka brala ster z hrdla a zas sedimentaciu,vysledky budu za polhodinu.A mozem len Hedelix ale alergikom neodporucaju nic prirodne tak sa stoho vysomarte.Ani bylinkove cje by som nemala no asi moja lekarka na to zabudla a vraj mam pit lipovy a repikovy caj.Som uz z tej choroby mrzuta a bresem na kazdeho a tiez zufala ze mi nie je lepsie.

takitak
21. okt 2011

@ivetka1981 ja som mala tiež jednu noc dosť silné bolesti - klasika v pravom boku, trochu som to rozchodila a po 5 min. je to ok. spolieham sa na radu môjho docenta že ak od bolesti nezhýknem 3x za deň tak je to ok ... a malý je ok - to dnes viem 🙂 ale ak máš strach nič Ti nebráni pre pokoj duše lekára navštíviť ...

takitak
21. okt 2011

ináč vidím že ste tu choré, akože ma asi zastrelíte, ale kyslá kapusta, pomaranče a ležať min. 1 deň v kšude je nenahraditeľná prevencia. ja si robím z kapusty šalát - kyslá kaputa, cibuľa, trochu olivového ojela a ak môžete vegeta ... úplne málo, pomiešať aj s trochou šťavy z kapusty.

avina5
21. okt 2011

ahojte.....my tiez patrime k Vam aprilovky 😀 termin mame 28.04.2012, je to len taktak, ale stale je to april 😀

katkarv
autor
21. okt 2011

@takitak ja viem,prevencia,ale co teraz ked sa uz trapim vyse tyzdna ☹

erika439
21. okt 2011

ahojte, pridávam sa k aprílovým čakateľkám s termínom 26.4.2012 🙂

tetapetra
21. okt 2011

mne stredu bolo strasne, tocil sa mi cely svet, asi nizky tlak, trvalo to aj vcera, zasla som do lekarne, kde mi dali acylpirin, moc to nepomohlo, ale nastastie je to uz lepsie, hoci sa stale citim tak vselijako. Mate nejake tajne grify? 😉

tetapetra
21. okt 2011

@erika439 aj ja som 26.4 😀