icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

carrie84
21. okt 2011

@maxara - ktory den? Tam som studovala 🙂

strihalka
21. okt 2011

@maxara takze martinek, no ja nevim, ja jak jsem se na nej podivala tak hned ze je to chalan🙂

maxara
21. okt 2011

@nelicefo no tak parada, len treba vybrat nejaku destinaciu, kam trafim, kde zaparkujem a kde bude moct Nina sa zahrat 😅

nelicefo
21. okt 2011

@maxara Neboj napr. v Arkadii je to super. 🙂To trafis. 🙂

maxara
21. okt 2011

@carrie84 este sme sa nedohodli 😅 ale teda niekedy do konca novembra 😀

@strihalka tak super potom 😉

strihalka
21. okt 2011

babulky, hruza nemuzu najit ani ejndu rpodejnu kde maji maxi cosi mura 4 osobne na prodejne a maji v sobotu otevreni ☹

maxara
21. okt 2011

@nelicefo inak ja takto vobec neviem, kde je co.. mne treba bud polopate vysvetlit, alebo dat ulicu, nech kuknem mapu. Ale je super, ze hned vies takto z fleku miesto 🙂

nelicefo
21. okt 2011

@maxara To mas hned pri Tescu. 🙂

maxara
21. okt 2011

@strihalka draha, viem ze sa to nerobi, ale najdi si na nejakom bazari babu, co predava a je niekde z ba, dohodni sa na obhliadke a nekup ho 😅

nelicefo
21. okt 2011

@strihalka Maxi-Cosi Mura 4? 🙂 To je krasny kociarik. 😵

maxara
21. okt 2011

@nelicefo a tesco je tam len jedno? tam pri tej vodarni? tam trafim

nelicefo
21. okt 2011

@maxara ano Tesco je len jedno. Kludne zaparkuj na parkovisku ktore patri Tescu a tam ta uz pockam. 🙂

nelicefo
21. okt 2011

@maxara hihi....😀 ze aky napadik. 🙂

maxara
21. okt 2011

@nelicefo oki, takze blizko to je odtial?
no napadik trosku taky necestny, ale tak.. ked treba tak treba 😅

nelicefo
21. okt 2011

@maxara Jasne to je par krokov. 🙂

nelicefo
21. okt 2011

Ahojte kocky moje,idem ja do hajan. Este kuk kto vypadne. Papa,krasny vecer a dobru nocku. 🙂

maxara
21. okt 2011

@nelicefo oki, super, takze miesto dohodnute, uz len den.. a mozno sa este niekto prida 🙂

strihalka
21. okt 2011

@nelicefo ja viem🙂

@maxara no , ja nevimm🙂) xi xi🙂ale myslim ze ani na bazaru jich moc neni ze tam jsou prevazne trojky☹

teleranka
22. okt 2011

@maxara
gratulujem ku krasnemu zisteniu 🙂))
cem sa opytat, ze 3D ti robili v 17tt? lebo ja ho mam naplanovany az na 20tt...ci si bola nejako na vlastnu ziadost ci v ramci normalnej kontroly ti to robili?

urma
22. okt 2011

@strihalka u nas v Aladinovi ho maju,bola som tam tiez v sobotu. Taky kremovy je.Sportovy som si nevsimla, lebo ja teraz ide cisto po hlbokych, ale hlboky maju isto

carrie84
22. okt 2011

Dobre raaaaano 🙂

urma
22. okt 2011

@nelicefo
@maxara tak pri Tesco ja isto trafim 😀 Este ale nemam zimne pneu, teraz sa presuvam len 6km a nie rano, ale zachvilu uz mi ani denne slniecko nepomoze 😒

ava11
22. okt 2011

@andrejka1974 Super, ak ťa môžem poprosiť, daj mi potom vedieť, ako to prebiehalo a či si bola spokojná. Ja sa tam už veeeľmi teším 🙂 Ďakujem.

ava11
22. okt 2011

@danka.chomka U mňa žiadne pohyby a to sa tak pozorujem, že až. Asi mám proste lenivca 🙂

nadka01
22. okt 2011

@ludmila25 Ďakujem pekne.

janka273
22. okt 2011

@maxara cicka moja - blahoželám, teším sa spolu s tebou 🙂 , takže ďaľší chlapček - super 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

huterika
22. okt 2011

@maxara gratulujem k chlapcekovi 🙂 ja sa pohlavie dozviem az v 22tt ako som sa vcera dozvedela :( neviem ci to dovtedy vydrziiiiim

darinkazv
22. okt 2011

@maxara supeeeer. gratulka k chalanovi 🙂 a podľa čínskeho ti tiež vychádzal chalan? 🙂

strihalka
22. okt 2011

@urma a do kolika ma to v hlohovci?lebo idem ke svokrovcum.))

urma
22. okt 2011

@strihalka toto je stranka toho obchodu http://shop.aladdin-kociky.sk/index.php?main_pa... maju aj eshop. V sobotu maju klasika do 12.h 🙂